Uncategorized

Vreme je za poklone

Praznici su na korak od nas, i kao i uvek radujemo im se od srca jer to znači da ćemo imati pregršt vremena koje ćemo provesti u krugu svoje porodice, sa najbližima, sa prijateljima. Ali svaki put se pitamo isto – šta da poklonimo, a ideje ni na vidiku. Baš svaki put, zar ne?

Pokušaćemo da vam priskočimo u pomoć, ovo su naši saveti za kupovinu poklona za nastupajuće praznike.

Poslovni pokloni

Za kolege, partnere, klijente najbolje rešenje je poklon napravljen od svile, vune, kože ili porcelana. Ali šta bi to moglo da bude? Praksa određenih firmi pokazala je da se ne treba plašiti eksperimenata – poklonite štrikano ćebe bele boje, upakujte ga u ukrasnu kutiju i ubacite čestitku. Pokažite da mislite na održavanje dobrih poslovnih a i ljudskih odnosa tako što ćete pokazati brigu o tuđem zdravlju – poklonite balzam za jačanje imuniteta i veliku vrećicu badema ili oraha u ljusci sa krckalicom.

Iako klasika, odličan izbor su i karte za neku atraktivnu predstavu, vrhunsko vino i set za kuvano vino, ekološki pokloni koji uključuju slatko, sir, ajvar i slično, ali i velika torta sa logom firme.

Pokloni za prijatelje

Kao i obično u ovoj prilici najbolji poklon je knjiga. Znate se odavno, poznato vam je šta vašeg prijatelja interesuje – shodno tome kupite poklon. Devojke će se oduševiti porcelanskim šoljicama koje nisu teže od ptičijeg pera ili vaučerom za spa salon, muškarci će se zadovoljiti alkoholom (potražite odgovarajuću bocu u dobroj vinoteci, ni slučajno u supermarketu) ili vaučerom u knjižari.

Pokloni za najbliže

Najbližima treba da poklonimo maksimalnu pažnju i ljubav, i neka to bude dodatni stimulans da voljene još više iznenadite jer ih dobro poznajete i znate šta oni priželjkuju a nisu ni sanjali da će dobiti.

Evo ideja: karting, let balonom, vožnja čamcem, čas ronjenja, karte za koncert omiljene grupe ili slično, vatromet, čas jahanja i sve drugo što moze da izazove jake, pozitivne emocije. Zapamtite, svaki poklon koji može da se drži u ruci vremenom će izblediti, ali osećanja zauvek će ostati u srcu. Ovakvi pokloni su veoma efikasni  i ako se, na primer, upravo udvarate nekoj osobi do koje vam je veoma stalo. Poklanjajte osećanja, poklanjajte uspomene, poklanjajte ljubav jer to se pamti do kraja zivota.

Srećni praznici!

Srodni članci

Uncategorized

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Uncategorized

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...