Uncategorized

Šampionski Lamborghini

VELIKA SVETSKA EKSKLUZIVA! Predstavljanje pravog trkačkog super auta u Srbiji!

Lamborghini Huracan GT3

Iako ovaj superauto prosto„vrišti“ od moćnih materijala i neverovatnih dizajnerskih linija dostojnih nekog visokobudžetnog science fiction filma, ali kada mu se sasvim približite primetićete i mnoge gladijatorske ožiljke koje je zadobio jureći brzinama preko 300 km/h. Ožiljci karoserije od vazduha i prašine koja ga „reže“ dok se divlje nadmetao sa konkurencijom, nisu mogli da se sakriju ni „šminkerskim“ poliranjem karoserije.

Jednom rečju, pred svima nama se pojavio ne neki skupi ali šminkerski ferari, aston martin ili maybach već pravi trkački šampion, krvoločni Lamborgini Huracan GT3. I vozi ga ni manje ni više već jedan Srbin: glavom i bradom (iako ne nosi bradu da ne bude zabune) Miloš Pavlović.

Predstavljamo Vam kao najveću ekskluzivu pre svih drugih, pre CNN-a, pre SAT revije, pre Vrelih guma, AL Jazeere i Russia Today-a, najrasnijeg Lamborghini-evog automobila. A da ekskluzivitet bude na kvadrat, treba znati da Lamborghini vrlo, vrlo, vrlo teško, gotovo nikada ne dozvoljava izlaganje svojih vozila u zemljama u kojima nemaju organizovanu prodaju.

Pavle Komnenović je naš stari šampion ali i veliki šmeker koji zna i pobedonosno da koketira sa novinarima. Miloš Pavlović gotovo da mu je suprotnost: miran, staložen, tih, gotovo stidljiv a na stazi pravi „ubica“. Kažu da je i nikad prežaljeni, veliki Ayrton Senna bio upravo takav.

U sledećim brojevima ćemo vam predstaviti i vrlo zanimljive tehničke detalje ovog auto, za koje ni mi nismo znali da postoje i koje nikako ne možete naći na službenim slikama i posterima. Detalji iz kojih ovaj auto crpi pravu moć i dodatne konjske snage.

No posts to display.