Uncategorized

Mesečni horoskop za Januar

Mesečni horoskop za januar 2018.: OVAN

Uspešno startujete godinu. Ipak, iako vi volite da dominirate i da se takmičite, potrudite se da u ovom mesecu i na startu godine budete pravični, timski igrač i da igrate ferplej kako bi obezbedili sebi poslovnu pobedu. Kako biste održali finansije na istom nivou na kom su i sad, moraćete da zapnete punom parom. Primenite nove tehnike na poslu, kako biste postigli uspeh koji ste zamislili. Ne zaboravite da pomognete i svojim kolegama. Ovaj mesec ćete biti u prilici da upoznate osobe koje su na položaju i s kojima možete da ostvarite dobru poslovnu saradnju. Pripazite samo s kim sklapate posao, kao i ko želi s vama da saradjuje. Januar mesec je naročito pogodan za jačanje kolegijalnih odnosa, naročito sa poslovnom konkurencijom. Ukoliko imate u planu novi poslovni projekat, sad je idealno vreme za to. Šta god da radite, biće dobro do kraja januara.

Ovnovi u vezi/braku će ovaj mesec biti skloni flertovima i zabranjenim ljubavima. Pripazite samo da ne budete uhvaćeni na delu. Partner može osetiti da ste skloni flertu i pokazati ljubomoru. Vodite računa, ne pravite probleme tamo gde ih nema. Krajem meseca ćete biti na iskušenju kojem ćete teško odoleti. Slobodni ovnovi će ovaj mesec težiti idealnoj ljubavi. Iako je teško dosegnuti ideal, za vas će biti dovoljno da vas taj neko puno mazi i da dobijate pregršt nežnosti. Sredinom meseca ćete upoznati osobu s kojom je moguća romansa. Iako su kod vas razum i emocije odvojene kategorije, ne bi bilo loše da s vremena na vreme razmislite pre neko što uletite u novu priču.

Zdravlje vam je stabilno. Osećate se sjajno. Vama ne smeta hladno vreme. Puni ste energije. Ipak, malo odmora nije na odmet. Ako vas muči nesanica, relaksirajte se šetnjom, kako bi ste se opustili u večernjim časovima.

Mesečni horoskop za januar 2018.: BIK

Bikovi će zablistati u januaru, u svakom pogledu. Savet za ovaj mesec, iskoristite dobro praznike, odmorite se i napunite baterije, čeka vas naporan period na poslu. Ukoliko dobijete ponudu da otputujete poslovno početkom meseca, iskoristite je, može se desiti da neplanirano profitirate. Upornost, rad i trud će se isplatiti pa se možete nadati i unapređenju. Samo se ne zanosite. Iako je uspeh došao zasluženo, pazite se da ne preterate i da ostanete na zemlji. Finansije će vam se znatno poboljšati već sredinom meseca. Potrudite se da se upoznate sa svim dešavanjima na poslovnom polju, da obezbedite dobre i precizne informacije, kako biste uspeli da ostvarite sve zacrtane poslovne planove. Obezbedićete i bolje uslove za rad, čime ćete i sebi olakšati ostvarivanje dugoročnih poslovnih projekata. Moglo bi da se desi da vam prijateljski poslovni predlog potpuno promeni poslovne planove.

Bikovi u vezi/braku takođe su u ovom mesecu skloni flertu. Posebno će vam biti izazovna jedna Škorpija. Ukoliko želite da sačuvate vezu/brak ne srljajte u provaliju. Skloni ste romantici i zaljubljivanju u ovom mesecu, pa je savet da se usresredite na emotivnog partnera. Razmislite, može se desiti da ga povredite i izgubite. Slobodni bikovi će doživeti jednu lepu romansu na poslu. I vama je ovaj mesec naklonjen kad je flert u pitanju. Zavodjenje u ovom mesecu će biti svakodnevna pojava za vas. Ipak, trebalo bi malo da se suzdržite i da svedete strasti na razumnu meru. Umerenost je ključ za uspeh na ljubavnom polju.

Zdravlje je osetljivo u ovom periodu. Bićete umorni i razdražljivi. Opustite se i probajte da uživate. Čeka vas dobar mesec i godina pred vama. Ovo je dobar mesec za detoksikaciju organizma. Limun, med, cimet će vam pomoći u tome, a ujedno će vas štititi od nadolazećih virusa i bakterija.

Mesečni horoskop za januar 2018.: BLIZANCI

Kreativni blizanci će i ovaj mesec imati pregršt dobrih ideja na poslu. Iskoristite ih. Nemojte posle da bude kako je, neko od saradnika, vašu ideju već iskoristio. Bićete lepo nagrađeni. Ne budite skromni, sve ste vi to zaslužili. Pažljivo u odnosu sa kolegama, naročito sredinom meseca. Mogući su konflikti. Probajte sve nesporazume da rešite razgovorom, kako ne biste sebe doveli u neprijatnu situaciju. Novac možete očekivati u drugoj polovini januara. Polako u trošenju, ne budite bahati, da ne biste dospeli u finansijsku krizu. Ukoliko budete pametno iskoristili predstojeći period, poslovne okolnosti će biti više nego povoljne za vas. Samo lagano, prate vas srećne okolnosti. Izbegavajte kritikovanje kolega, možete biti pogrešno shvaćeni, to vam sada nije potrebno.

Blizancima u vezi potrebna je mirna luka. Poželećete stabilnost, pa će mnogi blizanci uploviti uskoro u bračne vode ili će bar započeti zajednicu života sa emotivnim partnerom. Blizancima u braku se ne savetuju tajne veze niti afere. Možete se razočarati. Slobodni blizanci će ovaj mesec provesti u krugu porodice i prijatelja. Shvatićete da to i nije tako loše. Nekima od vas je u mislima jedna osoba. Već neko vreme vas zanima sve u vezi nje. Do kraja meseca ćete dobiti informacije koje će vas oraspoložiti.

Zdravlje je dobro. Pazite da ne preterate u hrani. U prethodnom periodu niste stizali da jedete uredno, pa vam sad prevelika količina hrane može zasmetati. Ne budite alavi. Ubacite vitamin C, kako ne biste zakačili viruse koji haraju u ovo doba godine. Smanjite unos ugljenih hidrata.

Mesečni horoskop za januar 2018.: RAK

Rakovima je ceo mesec dobar na poslovnom polju. Iskoristite ovo vreme da ispunite sve što ste zamislili. Ako ste u fokusu, uspećete da ostvarite sve poslovne planove. Dobijaćete ovaj mesec različite informacije, neke su prave, neke ne. Budite mudri. Ako ih na pravi način iskoristite, sve će vam značiti što ste čuli. Uspeh zavisi isključivo od vas. Samo pravilna procena situacije i pažljivo razmatranje poslovnog interesa dovodi vas do željenih rezultata. Vi ste u tome odlični. Zato samo napred. Do kraja meseca ćete završiti poslovni projekat koji vas je već neko vreme mučio. Krajem meseca stiže i dugo čekani novac. Naravno, neće vam biti dovoljno. Ukoliko zatražite pomoć dobićete je, samo razmislite da li vam je zaista potrebna u ovom trenutku pozajmica.

Rakovi u vezi/braku potrudite se da pokažete partneru koliko ste zahvalni što ste s njim i što vam je podrška. Iako u poslednje vreme osećate pritisak od strane partnera, razmislite da li ste vi preosetljivi ili je sve do partnera. Ukoliko poželite da uplovite u zabranjene vode, kako bi smanjili pritisak, možda nije to pravi način za izlaz iz problematične situacije. Slobodni Rakovi su u dobrom periodu za upoznavanje novih partnera. Zanosni ste i privlačni i umećete to da iskoristite na pravi način. Ukoliko ste usamljeni, moguća je prilika na poslu. Ipak, znaćete da prepoznate potencijalnog partnera kada se pojavi.

Zdravlje je osetljivo u ovom mesecu. Preopterećeni ste ušli u Novu godinu. Nađite vremena za odmor. Iscrpljeni ste kako fizički tako i psihički. Nemojte dozvoliti da vam oslabi imunitet. Izbegnite stres što je moguće više. Ide sve na bolje. Samo se opustite i probajte da uživate.

Mesečni horoskop za januar 2018.: LAV

Mesec na poslovnom planu biće obeležen željom za napredovanjem u karijeri. Cilj vam je da ostvarite što veći profit u ovom mesecu. Uspeh će doći ako budete bili uporni i istrajni, kao i ukoliko budete bili odgovorni i čvrsti u donošenju odluka. Nemojte da žurite, prvo budite sigurni da li ste doneli pravu odluku, pa je tek onda sprovodite u delo. S obzirom da težite savršenstvu, postojaće situacije koje će vas iritirati kroz posao, ovoga meseca. Obratite pažnju da se ne rasipate i da svoju energiju usmerite na važne odluke kada je posao u pitanju. Krajem meseca ćete moći dugoročnije da planirate poslovne aktivnosti. Poslovna klima nije bas adekvatna, čini vam se da vas ne shvataju na pravi način i u pravu ste. Ipak, u ovom trenutku je važno da dobro razmislite, ne srljate i da sačuvate dobru saradnju. Sve u svoje vreme.

Lavovi u vezi/braku biće obasipani pažnjom partnera. Ne sumnjajte u partnera. Samo mu dopustite da vas voli. Ukoliko vam iskrsne prilika za putovanje u dvoje, iskoristite je. Slobodni Lavovi su rešili da svojim novim izgledom obore suprotni pol s nogu. To vam polazi za rukom. Ukoliko vam se otvori prilika za vezu, razmislite da li je to ono što želite. Ne zalećite se. Biće raznih prijatnih susreta, ali možda bi sve trebalo ostaviti na tome. Na vama je odluka.

Zdravlje neće biti idealno. Može da se desi da zapatite virus, ali ne brinite kratko će trajati. Jedite voće i laganu hranu. Ukoliko se prehladite, provedite u kući dan, dva, iako će vam to teško pasti.

Mesečni horoskop za januar 2018.: DEVICA

Ovo je vaš mesec. Angažovani ste sa svih strana. U odnosu na saradnike delujete nadmoćno. Kako biste realizovali planove koje ste zamislili za ovaj mesec potrebno je da svoju energiju i svoje vreme usmerite isključivo na njih, kako bi vam baš ti planovi pošto se realizuju doneli veliki profit. Slušajte kolege i saradnike. Moguće je da vam stigne dobar savet sa strane. Stići će zaslužena nagrada, samo budite strpljivi. Kada se najmanje budete nadali, krajem meseca stižu i finansije. Novac koji budete dobili ne trošite uzalud, investirajte u nove ideje. Vratiće vam se višestruko.

Devica u vezi/ braku uživa. Partner vas podržava u svemu. Ukoliko niste u braku, ovo je period kada bi mogli da razmislite o njemu ili bar o zajedničkom životu sa partnerom. Ukoliko ste planirali put u inostranstvo sa partnerom, velike su šanse da se isti neće ostvariti. Ne brinite, partner će vam se višestruko odužiti.  Slobodne device upoznaju nekog novog preko posla. Ukoliko imate simpatiju, ona vam se već neko vreme mota po glavi. Mnoge device imaju već neko vreme udvarača ili bar nekog ko ih non stop posmatra ali ga je strah da priđe. Kad naiđe neko ko je vredan veze nećete odoleti.

Zdravlje vam je nestabilno ovaj mesec. Čuvajte se virusa. Jedite puno svežeg voća. Krivac za važe ugroženo zdravlje je briga i stres oko posla. Naučite da se opustite. Ne brinite, potrudite se da razmišljate o onim stvarima i osobama koje vas čine srećnim.

Mesečni horoskop za januar 2018.: VAGA

Kad su poslovi u pitanju, sedite sa saradnicima i usaglasite se, ne trošite svoje vreme ni energiju uzalud. Mesec pred nama i ceo period biće vam dinamičan na poslovnom polju. Širom otvorite oči, kolege mogu koristiti situaciju da vas prevare i iskoriste situaciju. Kako mesec bude odmicao posla će biti sve više. Ako nekoj osobi na poslu ne verujete, držite se i dalje toga, dobro ste procenili. Na poslu, trudite se da ne komentarišete i da sve što mislite zadržite za sebe.

Vage u vezi/braku se trude da promene svoj emotivni odnos i da ga prilagode sebi, ali se vrtite u krug. Ovo nije period kada treba da insistirate na tome. Trenutno niste na istim talasnim dužinama. Sačekajte bolju priliku. Slobodne vage neće uspeti da nadju ono što žele, u januaru. Nikog nema ko može da ispuni sve vaše kriterijume, ali lagano. Tek dolazi vreme u kom ćete upoznati osobu s kojom ćete uzivati i koja će vam pružiti sve što želite.

Zdravlje vam je dobro. Medjutim preterujete, naročito u poslu. Ako se ne budete iskontrolisali moguće je da se iscrpite i da to ugrozi vaš imunitet. Čuvajte se, ne dozvolite ovaj scenario, jer ste podložni infekcijama.

Mesečni horoskop za januar 2018.: ŠKORPIJA

Na poslovnom planu stvari će polako dolaziti na svoje mesto. Preostaje vam da budete strpljivi. Neke škorpije će dobiti i unapređenje. Ukoliko se bavite trgovinom ovo je naročito dobar period za vas. Pratiće vas tmurne misli, pa zato, svu svoju negativnu energiju istresite u nešto kreativno, jer će se pružiti mogućnost i da zaradite od toga. Obaveza će biti puno, satisfakcija stiže tek na kraju meseca. Sredite svoju poslovnu odeću, biće vam potrebna u ovom periodu. Moraćete da sredite i finansije. Biće vam neophodna finansijska pomoć partnera ili prijatelja. Ukoliko ste u stabilnoj vezi ili braku, ovo je period da investirate zajedno, jer ćete samo tako profitirati. Poslovne savete zatražite od Ovna ili Lava, zemljani znaci koliko god dobra saradnja bila, u ovom mesecu nemaju pravi odgovor za vas.

Škorpije u vezi/braku stalno su u grču. Imate utisak da se od vas nešto krije. Izlazite zajedno u ovom periodu, bićete srećniji i ispunjeniji. Ovo je mesec kada ćete biti naročito romantični. Partner je u ovom periodu naročito ljubomoran pa se pripazite. Slobodne škorpije, neke od skoro, potrebno je da se kreću, naročito da budu okružene bliskim osobama. U izlascima ćete upoznati nekog novog, samo pripazite da li je taj neko slobodan. Ukoliko je zauzet, nije preporuka da se upuštate u neku priču. Nemojte biti napadni, možete oterati neku osobu kojoj se zaista dopadate. Sve će zavisiti od vas.

Zdravlje je dobro i stabilno. Smirite strasti, pa ćete ujedno održati i zdravlje na dobrom nivou. Kako umete da preterano reagujete i da imate burne reakcije, savet je da se smirite i da budete tolerantni, to će vam sačuvati zdravlje. Budite umereni u hrani i piću.

Mesečni horoskop za januar 2018.: STRELAC

Na poslovnom planu u ovom mesecu nije preporuka da previše štrčite. Pustite druge da se ističu. Vi se potrudite da ispunjavate ono što ste zacrtali. Ovo nije vaš period, previše obaveza se nagomilalo, potrebno je prvo sebe da rasteretite. Angažujte nove saradnike, kako biste mogli da ostvarite ono što ste naumili i da profitirate. Niste u kreativnoj fazi. Ipak, novac stiže. Sredina meseca je dobra da se pokrenu novi projekti koji će biti bitniji i uspešniji od projekata koji već traju.Na poslu ne dovodite sebe u neprijatne situacije bez potrebe. Razmislite šta bi vas to na poslovnom polju učinilo srećnim. Period nije dobar za pozajmice niti za dizanje kredita. Troškovi neka budu samo nužni. Strpite se da prodje januar. Onda ćete odahnuti.

Strelčevi u vezi/braku će se preispitivati da li su izabrali pravu osobu. Neki će se učvrstiti u svojoj vezi. Strelčevi u vezi neka se ne iznenade ako veza iznenada pukne, jer je došlo vreme da prestanete da se krijete iza priča koje nemaju perspektivu. Oni koji su u dugim vezama ili braku nisu zadovoljni. Ukoliko to nije to, razmislite da promenite nešto, osvežite vezu, pokrenite partnera na promene ili ga jednostavno promenite. Slobodni strelčevi će naći nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili ne pokazaće vreme. Neki od slobodnih pripadnika ovog znaka, doživeće lepu romansu sa osobom koju su skoro upoznali. Neki od vas konstantno razmišljaju o jednoj osobi koja je jako neobična i s toga je na vašoj meti.

Zdravlje ide na bolje. Ukoliko su vaš mučile alergije ili ste imali pad imuniteta, u ovom periodu situacija se popravlja. Oblačite se toplo, pijte tople čajeve. Bez stresa i nervoze. Sve će doći na mesto.

Mesečni horoskop za januar 2018.: JARAC

Jarčevima na poslovnom polju je uvek dobar period. Vi ste puni elana i sa svakim novim projektom vaš entuzijazam raste. Ono što vi možete da postignete, retko ko može. Ovo je mesec koji vam donosi veliki uspeh. Finansije će biti u redu, ali samo ukoliko budete vodili računa o poslovanju. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ovo je odličan mesec za vas. Ipak ukoliko budete imali neke prohteve od strane zaposlenih, možda ne bi bilo loše da ih saslušate i poneki ispunite. Brigu i strah oko poslovanja ostavite po strani. Biće dobar mesec i dobra godina za vas. Ukoliko planirate neki poslovni projekat već duže vreme, ovo je idealan period da ga iskoristite. Imaćete stabilne prilive novca.

Jarčevi u vezi/braku će imati miran mesec. Oni jarčevi koji imaju brak i porodicu, bilo bi dobro da se posvete svojoj porodici i da počnu da provode s njima više vremena. Oni su ipak uvek tu za vas. Jarčevi u stabilnim vezama oko sredine meseca pripazite se, moguća je partnerova ljubomora ili sumnja. Ne ulećite u nepotrebne rasprave i ne dolivajte ulje na vatru. Slobodni jarčevi neće prestajati da se doteruju. Iskoristite ovaj mesec, imaćete dosta novih poznanstava. Ukoliko želite da se pomirite sa bivšim partnerom razmislite još jednom o toj ideji.

Zdravlje vam je pomalo urušeno. Osećate se iscrpljeno. Moguće su migrene. Neispavani ste. Promenite način ishrane. Ima više načina zdravog života, možda se u nekom stilu pronađete.

Mesečni horoskop za januar 2018.: VODOLIJA

Na poslovnom planu i dalje aktuelne stare priče i stari izazovi. Mesec koji je pred nama, smeši vam se, biće tu prilika za nova poslovna poznanstva i kontakte, kao i prostora za zaradu. Vi ste pozitivni i plenite svojom pojavom. Mnogi će se potajno nadati da ćete tresnuti o zemlju. Pustite ih da se nadaju, vi ostanite tu gde jeste. Biće i onih kojima ćete biti inspiracija na poslu. Zar to nije sjajno?! Širite optimizam, pa će se širiti i investicije i ulaganja u vaše poslove. U ovom mesecu bi bilo dobro da organizujete što više poslovnih sastanaka. Postoji mogućnost da sklopite i neki poslovni ugovor, koji će biti važan za vas. Ukoliko je moguće dobro ga pregledajte i dok ne budete sigurni u svaki detalj, odlažite potpisivanje dokle možete. Novac stiže krajem meseca.

Vodolije u vezi/braku treba da pokažu svoje emocije partneru. Posvetite se i porodici. Ne dozvolite da bližnji pate usled nedostatka pažnje. U ovom periodu i partner će očekivati više pažnje od vas, bilo bi dobro da mu udovoljite.   Slobodnim Vodolijama prija nečija pažnja i prisustvo. Na pomolu je nova ljubavna priča. Malo ste skloni depresiji, pa je potrebno da ste uvek okruženi ljudima koji su dobro raspoloženi. Izlazite u društvo, videćete zaraziće vas tuđe veselje.

Zdravlje bi bilo i bolje da niste pod konstantnim stresom. Ne dozvolite da vas tuđi postupci izvedu iz takta. Čuvajte se. Odmorite se. Slede novi izazovi i avanture. Uradite jedan detox organizma.

Mesečni horoskop za januar 2018.: RIBE

Ribama je dobar period za biznis. Odgovorni ste. Ne dozvolite da vas drugi remete i mešaju vam se u poslovne planove. Trud se na kraju uvek isplati. Nadredjeni odnosno saradnici i partneri imaju puno poverenje u vas i to vam jako prija. U ovom periodu ste izrazito ambiciozni i tako nastupate pri svakom novom poduhvatu. Ovo je vas trenutak za posao. Ne čekajte ništa. Možda neće biti tako dobre prilike.Finansije stižu krajem meseca. Sve poslovno – finansijske transakcije zatvarajte sada, jer je sada povoljna klima i svaki razgovor i dogovor će ići vama u korist. Ukoliko ste nekom pozajmili novac, neće skoro stići nazad. To će vas jako razočarati.

Ribe u vezi/braku će uživati u ovom periodu sa svojim emotivnim partnerom. Onim ribama koje su u dugoj vezi ovaj mesec može biti jako bitan, rešiće se problem koji već neko vreme postoji. Vera u ljubav čini čuda. Slobodnim ribama ne cvetaju baš ruže. Prijala bi vam pažnja, naročito od jedne posebne osobe. Pitanje je šta će tu biti. Glavu gore. Možda nije loše da pružite priliku osobi kojoj se već neko vreme sviđate. Provedite se u nekom izlasku sa starim društvom. Prijaće vam.

Zdravlje bi bilo dobro kad ne biste bili pod stresom. Nemojte baš svakom da dozvolite da vas izvede iz takta. Trčite i izbacite stres. Ukoliko ne možete iz nekog razloga da trčite, šetajte u prirodi. Vodite računa o ishrani. Izbacite ugljene hidrate, ionako ste skloni depresiji, pa vam nije potreban dodatni šećer.

 

 

 

 

Srodni članci

Uncategorized

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Uncategorized

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...