Glavna urednica

autogram urednica

Foto: Đorđe Stojiljković

Drage čitateljke i dragi čitatelji,
Nadam se da već uživate u Autogramu.  Autogram sam zamislila kao portal na kom ćete pre svega da crpite svakodnevnu dozu pozitiva upakovanu na najmoderniji način. Takođe, nadam se da ćete i komunicirati sa nama. Vaše mišljenje je celom timu kao i meni veoma važno.

Nadam se da vam se dopada naziv portala, iza njegovog imena stoje pravi ljudi sa pravim informacija. To je naša osnovna filozofija; da pored dobrih vibracija, u etar puštamo i priče koje nisu kopirane ili preuzete sa drugih portala bez traga i potpisa. Zato što se kod nas sve potpisuje, zato smo i Autogram.

Ovde vas čeka pregršt saveta vezanih za vaš lični razvoj, za vaš karijerni razvoj kao i za brigu i negu o sebi. Naš tim čine pažljivo probrani profesionalci koji će vam svake nedelje donositi priče sa najzanimljivijim sadržajem.  Svako od njih vodiće svoj videoblog tako da ćete Autogram moći ne samo da gledate, nego i da slušate dok obavljate svoje obaveze.

Takođe, rubrika na koju smo posebno posnosni, jeste Istorija uspeha. Jednom mesečno u njoj ćete moći da vidite i čujete intervjue sa našim uspešnim, mladim ljudima. Ono je što je naš cilj, a i njihov, jeste da vas podstaknu i inspirišu na velike poduhvate. Jer, koliko god otrcano zvučalo, ono što zaista želite i te kako je ostvarivo.

I za kraj, ono što je najvažnije, nadam se da ćete osetiti našu energiju i viziju, da ćete zajedno sa nama graditi svoju individualnost, podizati svoje samopouzdanje i razvijati ljubav prema sebi.

Dokle god smo tu jedni za druge, sigurna sam i u naš u vaš uspeh <3

Uživajte dragi, novi prijatelji,

Jasmina Avramov

P.S. Povežite se sa mnom, s nestrpljenjem čekam vaše poruke!

facebook

instagram