Astrologija

Mesečni horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: OVAN

Ovnovi će na početku meseca imati podršku planeta da, sa više elana i motivacije završe ranije započete poslove. Bićete u prilici da započnete saradnju koja će se pokazati korisnom. Ovnovi na pozicijama će ojačati svoj autoritet. Iskoristite prvu nedelju oktobra, jer će druga nedelja doneti napetosti na poslovnom polju. Ovo će se naročito odnositi na Ovnove koji imaju poslovne partnere. Sredinom meseca se polje posla stabilizuje. Ipak pripazite na detalje i pokušajte da se organizujete dobro. Potrebno je da budete pažljivi i da ne žurite prilikom završavanja započetih poslova. Krajem oktobra će se tražiti od vas da se prilagođavate situaciji na ovom polju. Finansijska situacija će se u oktobru blago popraviti. Ukoliko su vaši poslovi vezani za javnost ili ste u partnerskim vodama, ovde možete očekivati dobitke.

Ovnovi u vezi će morati više da se angažuju oko iste. U emotivnom odnosu niste važni samo vi, već i vaš partner. Od sredine oktobra možete očekivati emotivni sklad. Bićete u elementu kad su u pitanju izlasci i provod sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi se mogu zaljubiti, ali će biti isuviše lenji da se angažuju oko osobe koja im se dopada. Ako se ne aktivirate, može vam se desiti da vam drugi ispred nosa preotme osobu koja vam se sviđa. U drugoj polovini oktobra možete ući u novu emotivnu vezu.

Oktobar mesec će vam doneti više angažovanosti i brige o sebi. Bićete motivisani da podignete nivo svoje fizičke kondicije. Prijaće vam kretanje i timski sportovi. Unosite više tečnosti u organizam. Limun i đumbir će vam pomoći kod iscrpljenosti organizma.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: BIK

Bikovima se, u prvih desetak dana oktobra, otvaraju nove poslovne šanse, koje će im obezbediti napredak u profesionalnom smislu. Moguća je i saradnja sa inostranstvom. Potrebno će biti da se prilagođavate, jer će sa novim šansama dolaziti i novi izazovi i problemi, koje ćete morati da rešavate u hodu. Od sredine oktobra startuje povoljan period za sve bikove koji se bave uslužnim delatnostima. Mogućnost za popravljanje finansijskog stanja pojaviće se već nakon prve nedelje oktobra. U drugoj polovini oktobra moguće je da ostvarite dobit ukoliko vam je posao vezan za javnost ili saradnju sa poslovnim partnerima.

Bikovima u vezi sledi dinamičan period. Bićete u mogućnosti da svoju vezu dignete na viši nivo. Bićete strastveni. Pripazite se posesivnosti, mogla bi da vam ugrozi emotivnu vezu. Ovo je prilika da pronađete sa partnerom zajedničku aktivnost ili bar da isplanirate vreme za provod i zabavu. Slobodni bikovi će biti u prilici da se zaljube u osobu koja će na njih delovati magnetično. Imaćete utisak da ste pronašli srodnu dušu. Iako će osećanja biti obostrana i velike su šanse da uplovite u novu emotivnu vezu, potrudite se da već na samom početku postavite dobre temelje koji će omogućiti da se ova veza razvija na pravi način.

Krećite se više. Izbegavajte zagušljiva mesta, a ukoliko niste u mogućnosti da duže vreme boravite na svežem vazduhu, potrudite se da budete u provetrenim prostorijama. Ukoliko pojačate fizičku aktivnost, vaš organizam će biti otporniji. Pojačajte unos vitamina, naročito vitamina C. Unosite više tečnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: BLIZANCI

Blizancima se preporučuje da oktobar mesec iskoriste za jačanje svojih kontakata i za promovisanje svojih delatnosti. Bilo bi dobro da počnete da se reklamirate u medijima, posebno ukoliko se bavite uslužnim delatnostima. Ukoliko se bavite pravom ili ste, pak, u prosveti, očekujte uspeh. Dobar poslovni mesec mogu očekivati i blizanci koji su vezani za oblasti zabave i kulture. Oni koji se bave konsaltingom mogu od druge polovine oktobra očekuje dobar period. Ukoliko želite da pokrenete neki novi poslovni projekat imaćete podršku osobe na višem položaju. Negujte u ovom mesecu dobre odnose sa saradnicima. Prati vas dobar period i kada su finansije u pitanju, a mnogi blizanci mogu i poboljšati svoje prihode.

Blizancima u vezi nailazi period kada je potrebno da se suoče sa problemima koji ih već neki period prate. Probajte da rešite ove nesuglasice, jer vas pritiskaju i narušavaju vam sklad u vezi. Ukoliko ne iskoristite ovaj period da razgovarate sa partnerom o svemu što vas muči u vezi, problemi će se raširiti i počećete da se osećate teskobno, što neće biti dobro za vas odnos. Ukoliko prevaziđete probleme, u drugoj polovini oktobra veza će se stabilizovati. Slobodne blizance očekuje susret sa osobom koja će ih snažno privući već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Povoljan je period da uđete u novu emotivnu vezu, koja će imati lep tok. Već od sredine oktobra ćete zračiti, pa iskoristite ovaj dobar period. Nikako nemojte biti pasivni.

Blizanci će u oktobru biti fizički aktivni, što će doneti ne samo bolju kondiciju, već će im i ojačati imuni sistem. Ipak, pripazite na ishranu. U periodu ste kada vam prija da unosite veće količine hrane, što se može odraziti na vašu liniju. Hranite se zdravo, kako ne biste nabacili višak kilograma.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: RAK

Rakovi ulaze u dobar period kada je u pitanju saradnja sa poslovnim partnerima. Ukoliko imate veze sa javnošću, očekujte bolji plasman i veću popularnost. U drugoj nedelji oktobra, ukoliko vam je posao vezan sa komunikacije, saobraćaj ili neki vid trgovine i uslužnih delatnosti, pokušajte da se fokusirate i eliminišete sve što bi moglo da vam pravi smetnje u poslu. Postavite sebi prioritete. Sve što možete završavajte u roku i ne odlažite obaveze. Ne ulazite u konfliktne situacije sa nadređenima. Sredite svoj radni sto i papirologiju. Od sredine oktobra ulazite u dobar period za završavanje započetih poslovnih projekata. Iskoristite ovaj dobar period, jer će vam doneti profit ili će vam se poboljšati pozicija na poslu. Finansije će biti promenljive. Priliv novca koji očekujete stići će već u prvoj polovini oktobra. Ukoliko imate neku parnicu, može da se desi da, upravo zbog iste, imate veći odliv novca. Strpljivo. Od druge polovine oktobra stanje na računu će se stabilizovati.

Rakove u braku ili vezi, u prvoj polovini oktobra, očekuju poteškoće, zbog nerešenih stvari iz prošlosti. Odnos će biti težak, pa će biti potrebno mnogo strpljenja da se ovaj period prevaziđe. Potrudite se da rešite postojeću situaciju. U drugoj polovini oktobra odnos će se stabilizovati. Budite iskreni i otvoreni u vezi i potrudite se, takođe, da saslušate i shvatite partnera. Slobodni rakovi imaće veliku želju i potrebu da upoznaju osobu koja će im odgovarati za vezu. Krećite se više. Izlazite na mesta koja odgovaraju vašim interesovanjima, kako biste upoznali osobu koja će odgovarati vašim zahtevima. Kad je upoznate, potrudite se da je osvojite. Isplatiće vam se.

Zdravstveno stanje nije na zavidnom nivou. Usled pasivnosti u proteklom periodu, možete osećati bolove u nogama i leđima. Posetite zubara. Hranite se lagano. Zaobiđite previše začinjena jela.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: LAV

Lavove očekuje dobar start u poslovnom smislu, u oktobru. Više kreativnosti, manje stresa, to je moto na samom početku oktobra. Komunikacija sa poslovnim saradnicima je dobra, a ovaj mesec je pogodan da se ovi odnosi učvrste. Ovaj mesec je dobar da radite pametno, a ne naporno. Budite efikasni i na taj način ćete dobiti više vremena za sebe, a da posao ne trpi. Ukoliko već neko vreme vodite razgovore oko novog projekta, na putu ste da se vaše zalaganje isplati. Vreme je za početak projekta, naravno sa saradnicima. Ukoliko ste u proizvodnji ili uslužnim delatnostima, ovo je odličan period da na pravi način prezentujete svoje proizvode odnosno usluge, kao i da se dopadnete novoj klijenteli. Finansije su promenljive u oktobru, ali nemojte da vas to obeshrabri. Imaćete odličan osećaj kako da pametno investirate novac i ostvarite profit. Iako će finansijsko stanje, usled lošeg stanja na tržitu, posebno u uslužnim delatnostima, biti promenljivo, do kraja oktobra će se sve stabilizovati, kada Lavove očekuje dobit od posla.

Lavove u vezi i braku očekuju turbulencije u ovom periodu. Osećate pritisak što će dovesti i do tenzija u vezi. Lagano i bez drame sačekajte drugu polovinu oktobra, kada će se situacija sa emotivnim partnerom stabilizovati. Obratite više pažnje na potrebe vašeg emotivnog partnera. Slobodnim Lavovima se dopada neko već izvestan period. Nije lako kad vas neko neće. Ne pravite scene, jer ćete zauvek zatvoriti ta vrata. Nemojte pokušavati na silu. Sačekajte drugu polovinu oktobra, pojaviće se neko nov, ko će biti podjednako zainteresovan za vas kao i vi za njega. Ukoliko ste spremni za vezu, ovo je osoba s kojom možete imati lepu priču.

Lavovima se preporučuje da se pozabave svojim zdravstvenim stanjem, ukoliko osećaju tegobe. Ne zanemarujte signale svog organizma. Ukoliko ste umorni ili malaksali, proverite krvnu sliku, možda imate blagu anemiju. Hranite se zdravo. Izbegavajte masnu i brzu hranu. Pojačajte unos vitamina i vode.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: DEVICA

Device su dobre u organizaciji posla, pa s toga iskoristite ovu vašu veštinu. Ukoliko ste već neko vreme proveli planirajući sa saradinicima ili zaposlenima novi poslovni projekat, sad je pravo vreme za njegovu realizaciju. Neće sve zavisiti od vas, ali uspesnost ovog projekta će zavisiti od vaše umešnosti da iskoordinirate one koji će sarađivati sa vama na ovome projektu. Sredite administraciju, nabavite kancelarijski materijal, proverite sve uređaje koji vam služe u poslovne svrhe. Prevenirajte, ne čekajte da se desi propust, pa da onda reagujete. Sredinom meseca ćete imati fokus na detaljima. Prati vas uspeh na poljima prometa nekretninama, u polju zabave, kao i u uslužnim delatnostima. Finansije su stabilne sa tendencijom porasta. Od sredine oktobra će je povećati i konto na vašem računu.

Devicama u vezi je situacija nestabilna. Niste zadovoljni tretmanom koji dobijate od partnera i to ćete mu staviti do znanja. Doći će do ozbiljne diskusije na ovu temu. Sredinom oktobra situacija će se stabilizovati. Partner će imati više sluha za vaše potrebe i želje, a vi ćete biti srećni. Slobodne device očekuje buran mesec. Na polju je strastvena priča. Nećete odoleti jednoj osobi. Iako ćete se magnetski privlačiti i sve će prštati od strasti, kad zanesenost prođe, zapitaćete se da li je to osoba sa kojom želite da gradite ozbiljnu vezu.

Iako vam se zdravlje stabilizovalo, još uvek ste u osetljivom periodu. Vetrovito i kišno vreme vam neće pogodovati. Pazite se povreda. Odmarajte više. Unosite dovoljno tečnosti, možete uključiti i čajeve.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: VAGA

Vagama se smeši povoljan period na poslu. Doćiće te do izražaja među poslovnim saradnicima. Imaćete uspeha ukoliko se bavite delatnostima, gde je naročito zastupljena javnost. Bićete vrlo zapaženi, a svi vaši kvaliteti će biti naročito izraženi u ovom periodu. Ukoliko želite da pokrenete neki posao, ovo je dobar period za pregovore. Druga polovina oktobra je vaša, naročito ukoliko imate važne javne nastupe.

Dobar je period za vraćanje dugova, jer će biti priliva novca. Ukoliko želite da ulažete novac sačekajte kraj meseca. Dobit vas očekuje naročito kroz saradnju i dobar kontakt na poslovnom polju. U prilici ste da pojačate priliv novca na vaš račun, kao i da naučite da pravilno rukujete istim.

Vage u vezi ulaze u period uživanja sa partnerom. Organizujte vreme tako da budete sami sa voljenom osobom. Otputujte bar na produženi vikend. Prijaće vam. Sredinom meseca pripazite da partner ne sazna, ako nešto krijete od njega. Ovo bi moglo da vam naruši emotivni sklad. Krajem meseca će se stabilizovati situacija, iako ćete morati da uložite dosta energije da umirite partnera. Slobodne vage će privući osoba već na samom startu meseca. Iako će privlačnost biti obostrana, ova osoba vam se neće predati lako. Bićete na testu, pa s toga budite uporni. Iako će vam ona delovati nezainteresovano, u pitanju je samo gluma. Ukoliko ste zainteresovani u dovoljnoj meri, do kraja meseca ćete uploviti u novu emotivnu vezu.

Loša i neredovna ishrana, kao i pasivnost, nisu dobar izbor na duže staze. Shvatićete i sami, kad organizam bude počeo da šalje prve signale. Poslušajte ga. Hranite se redovno. Unosite dovoljno tečnosti, vode naročito, a prijaće vam i limunada.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: ŠKORPIJA

Škorpije će u oktobru mesecu staviti fokus na osobe s kojima usko poslovno sarađuju. Škorpije već 12 godina čekaju Jupitera da uđe u njihov znak. Potrebno je malo vedrine i dodatne energije da se s lakoćom kreiraju novi poslovi i završavaju stari zadaci. Iako škorpijama ne fali samouverenosti, u ovom mesecu će ova osobina biti naglašena. Od sredine oktobra nastupa jako povoljan period za napredovanje u karijeri. Naročito će profitirati one škorpije koje su u oblastima finansija, bankarstva i menadžmenta.

Ipak, budite oprezni u prvoj polovini meseca sa investiranjem i rukovanjem novcem. Sačekajte da se situacija malo stabilizuje i da pritisak oko pitanja novca popusti. Od sredine oktobra situacija se stabilizuje.

Škorpijama u vezi fale izlasci sa emotivnim partnerom. Izlazite i zabavljajte se, što sami što sa zajedničkim prijateljima. Partneru fali dinamike u vezi, što ćete mu vi u ovom periodu i omogućiti. Sredinom meseca se pripazite da ne uletite u neku paralelnu tajnu vezu. To vam nije potrebno. Slobodne škorpije će u oktobru zaintrigirati osoba koja će delovati baš onako kako to škorpije vole, misteriozno. Polako ćete se upoznavati i do kraja meseca ćete se obreti u novoj emotivnoj priči.

Čuvajte se ozleda u ovom periodu. Pazite se. Može doći do povreda noge, isključivo nepažnjom. Osetljivi ste u ovom periodu, a može uslediti i pad imuniteta. Izbacite slatkiše. Prijaju vam čajevi.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: STRELAC

Strelčevi će, u oktobru pokrenuti novi poslovni projekat koji će im doneti nove prilike na poslovnom planu. Na samom startu je jako važno da izaberete dobre saradnike. Faktor rizika postoji u svakom poslu, pa je potrebno da na samom startu prihvatite to, kako bi nastavili sa realizacijom plana. Obratite pažnju na detalje. Kako nijedan početak nije lak, tako će se i na početku realizacije novog projekta od vas tražiti strpljivost i prilagođavanje situaciji u hodu. Ne ulazite u konflikte sa nadređenima, jer vam to može doneti kočenja u napretku u karijeri. Timski rad će biti dominantan od sredine oktobra. Očekuju vas dobici naročito u oblasti industrije. Imaćete dobar osećaj za investiranje i ovaj period je povoljan za ostvarivanje profita kroz novčana ulaganja.

Strelčevi u vezi su zapali u monotoniju. Ima leka za dosadu. Osmislite zajedničke aktivnosti sa partnerom. Ukoliko se ne pozabavite svojom vezom, ući ćete u jedan napet period. Druga polovina oktobra donosi stabilnost u vezi. Slobodni strelčevi će se naći u jednom neobičnom ljubavnom trouglu. Dopašće vam se osoba koja je zainteresovana za drugog, a vi ćete biti predmet interesovanja druge osobe, koja vas ne zanima. Sačekajte kraj oktobra, kada će u vaš život ušetati neko nov, a sa kim možete ostvariti emotivnu vezu.

Strelčevi su u dobroj formi. Nastavite samo tako. Čuvajte se, jer vam ne pogoduje promenljivost vremenskih prilika. Budite umereni u hrani i piću. Unosite vitamine, posebno B, naročito ukoliko aktivno trenirate.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: JARAC

Jarčevi su se posvetili planiranju i realizaciji novih poslova. Obratite pažnju da sve dobro organizujete i da ispratite svoje saradnike, kako bi sam start novih poslova bio uspešan. Imaćete uspeha naročito u poljima gde se pružaju usluge, daju saveti, kao i u obrazovanju. Saradnja sa inostranstvom će takođe uroditi plodom. Imaćete uspeha i u saradnji sa poslovnim partnerima, što će naročito doći do izražaja sredinom meseca. I kao što to inače krasi jarčeve kad je posao u pitanju, povlačiće te prave poteze u pravo vreme. Pripazite na neplanirane troškove. Mogući su i gubici. Sve će ovo dodatno opteretiti vaše finansije. Kraj meseca donosi stabilizaciju i dobitke, koji će popuniti rupe u budžetu.

Jarčevi u vezi će biti puni optimizma i sa svežom energijom će prići svojoj vezi. Angažovaćete se da unesete više zabave u vezu. Kako ćete se potruditi da unesete sklad i pružite podršku partneru, veza će vam iz dana u dan jačati. Zajedničko putovanje će biti divan dar vašem partneru. Slobodni jarčevi će upoznati osobu koja će ih na prvu loptu privući. Zaljubićete se. Ovo je osoba sa kojom ćete deliti ista interesovanja. Dobar period za ulazak u novu emotivnu vezu koja može da potraje. Očekuje vas lep mesec sreće i zadovoljstva.

Više se odmarajte. Bićete osetljivog zdravlja. Reagovaćete na promene vremena. Unosite više tečnosti. Hranite se umereno. Izbacite iz jelovnika ljutu i začinjenu hranu.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: VODOLIJA

Vodolije će imati dobar start već na samom početku oktobra. Bićete prodorni i puni inicijative kad je posao u pitanju. Važno je sagledati prioritete, a vama to, ovaj mesec, lako polazi za rukom. Očekujte napredak u karijeri. Ukoliko ste u polju uslužnih delatnosti ili se bavite plasiranjem robe na tržište, potrudite se da proširite svoj asortiman ponude. Imaćete dobru saradnju sa osobama na položaju što će vam omogućiti bolju poslovnu poziciju u narednom periodu. Očekujte nove prilive novca. Ukoliko već duže vreme planirate neku investiciju ovo je odličan period za novčana ulaganja. Ukoliko želite da podignete kredit, samo napred, sada je odlično vreme za ulaganja u biznis. Novca će biti dovoljno, pa ostavite nešto i sa strane.

Vodolije u vezi će osetiti bliskost sa voljenom osobom. Prijaće vam da otputujete negde zajedno ili bar da budete sami jedan produženi vikend. Emotivna veza je stabilna. Srećni ste i ispunjeni. Slobodne vodolije će biti u prilici da uđu u vezu sa osobom koja ih već neko vreme privlači. Svaki početak je turbulentan, pa ni ova veza neće biti izuzetak. Ukoliko budete bili usmereni da upoznate i prihvatite ovu osobu kakva jeste, očekuje vas jedna lepa priča.

Zdravlje je stabilno. Ipak se odmarajte, pravite pauze na poslu. Izdvojte vreme za sebe. Klonite se brze hrane i peciva, kao i slane i začinjene hrane. Unosite dovoljno vitamina.

Mesečni horoskop za oktobar 2017.: RIBE

Ribe očekuje dinamičan poslovni period. Ipak, bićete prilagodljiviji više nego što je to uobičajeno za vas. Imaćete dobru saradnju sa partnerima i bićete pravi timski igrač. Do sredine meseca ćete morati da pokažete visok stepen strpljenja, jer će poslovi biti u zastoju. Fokusirajte se na projekte koji su već započeti i ne rasipajte energiju na započinjanje novih. Iako ćete sa finansijama lako manipulisati, pripazite se. Skloni ste preterivanju. Budite pažljivi, u periodu ste kada su mogući veći gubici. Međutim, ukoliko pažljivo budete rukovali svojim finansijama, ovaj period bi trebalo relativno lako da izgurate. Krajem meseca očekujte dobitak.

Ribe u vezi će biti raspoložene da više vremena provode sa emotivnim partnerom. Strasti će biti na pretek. Doći će do većeg zbližavanja, pa će veza doživeti pravi procvat. Srećni ste. Slobodne Ribe sredinom meseca upoznaju osobu u koju će se odmah zaljubiti. Osećanja će biti obostrana. Iako će biti strasti na pretek, do kraja meseca nećete znati da li želite sa ovom osobom ozbiljnu vezu. Dajte šansu sebi, ovo bi mogla da bude jedna lepa emotivna priča.

Iako ćete, više nego što je to uobičajeno za vas, biti usmereni na fizičku aktivnost i pazićete da se dovoljno odmarate, ipak pripazite na ishranu. Ne preterujte u jelu i piću. Budite umereni i sa slatkišima. Smanjite unos brze hrane i klonite se pekare. Pojačajte unos vitamina.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...