Astrologija

Mesečni horoskop za Novembar

Mesečni horoskop za novembar 2017.: OVAN

Novembar mesec za Ovnove, na poslovnom polju, ne donosi veće promene. Važno je da budete u dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima, jer će vam planovi zavisiti upravo od ove komunikacije. Kašnjenja oko realizacije poslovnih projekata nećete moći da kontrolišete, pa su mogući stres i nervoza. Potrudite se da se kontrolišete, kako ne biste ugrozili poslovne odnose. Sredinom novembra otvara se mogućnost realizacije jedne vaše poslovne ideje, koja bi mogla da vam poboljša kvalitet poslovanja. Pripazite na saradnju sa poslovnim partnerima, ukoliko ih imate, jer biste, usled sukoba interesa, mogli da okončate neko poslovno partnerstvo. Prihodi su stabilni. Ukoliko budete promišljeno rukovali novcem očekuje vas i veći profit.

Ovnovi u vezi ili braku će ovaj mesec očekivati više pažnje od svog emotivnog partnera. Osetljivi ste. Ovaj mesec vam donosi i pojačane strasti u vezi, a moguća je i ljubomora. Ipak uspećete da savladate potencijalnu krizu i uspostavite emotivni sklad u vezi. Slobodni ovnovi će se zaljubiti. Ono što nije karakteristično za Ovnove, koji su samouvereni i puni samopouzdanja, jeste da, neće umeti da se postave u ovoj situaciji. Neće znati kako da osvoje osobu koja im se dopada. Ukoliko ostanete distancirani i budete umereni, umesto da se pravite važni, imate velike šanse da započnete novu emotivnu vezu.

Zdravlje vam je osetljivo u ovom periodu. Imunitet vam je u padu, pa se čuvajte virusa. Ubacite vitamin C i pojačajte unos namirnica koji sadrže ovaj vitamin. Više se odmarajte.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: BIK

Bikovima sledi lep mesec na poslovnom polju. Negujete dobre odnose sa kolegama. Vaša karijera je u usponu, naročito ukoliko ste u domenu uslužnih delatnosti. Dobar period za intenziviranje poslova sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedan posao na kojem već radite, može biti realizovan zaključenjem ugovora. Kreativni ste i konstruktivni na poslu, pa su moguće pohvale i napredak u karijeri. Nadređeni će biti zadovoljni vašim učinkom na radu. Što se tiče finansija, vreme je za štednju. Ne zadužujte se i ne podižite kredit, jer ovo nije vreme za to. Stabilizacija na polju finansija očekuje se tek krajem meseca.

Bikovi u vezi ili braku biće preokupirani raznim obavezama, pa neće imati mnogo vremena za partnera. Ovo se neće negativno odraziti na vašu vezu, jer će i partner biti u obavezama. Ipak, obostrana podrška neće izostati. Sredinom novembra čuvajte se konflikta u vezi. Potrudite se da razgovorom rešite nastale nesuglasice. Slobodni bikovi će biti skloni avanturama. Neće vas vući da uđete u vezu. Postoji šansa da vas privuče strastvena osoba. Međutim, ukoliko ne želite vezu, budite pažljivi, ova osoba želi više od avanture.

Ovo je period kada možete, usled pada imuniteta, biti podložni infekcijama. Šetajte i praktikujte fizičke vežbe, jer vam je kondicija oslabljena. Uzimajte dovoljno vitamina, naročito vitamina C.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: BLIZANCI

Ovo je mesec kada će vaše ideje, na poslovnom planu, doći do izražaja. Intuicija će vam pomoći da u pravom trenutku reagujete, kako biste ostvarili sve što ste planirali. Kreativni ste više nego obično, pa bi bilo dobro da ovaj period iskoristite da budete efikasniji u radu i podignete produktivnost na viši nivo. Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, pozabavite se kvalitetom svojih usluga, jer se može dogoditi da vas pretekne konkurencija, što bi dovelo do pada obima posla. Finansije će biti relativno stabilne i bez većih oscilacija. Krajem meseca će vam se poboljšati prihodi, a možete pronaći i nove izvore finansiranja.

Blizanci u vezi ili braku neće se baš najbolje slagati, u ovom periodu, sa partnerom. Osećaćete pritisak od strane partnera. Ukoliko sednete i razgovarate s partnerom, možete poboljšati svoj odnos sa voljenom osobom. Krajem meseca će se odnos u vezi popraviti, iako nećete rešiti važna emotivna pitanja. Slobodni blizanci će biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih fascinirati. Čuvajte se idealizovanja osobe koja vas je očarala, jer se možete brzo razočarati u istu.

Blizancima je imunitet u padu. Kako je ovo period kada su virusi aktivni, čuvajte se prehlada. Ubacite u svoju ishranu više voća, kako biste unosili dovoljno vitamina, naročito vitamina C. Smanjite slatkiše. Pojačajte fizičku aktivnost, kako biste ojačali organizam i postali otporniji na viruse.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: RAK

Rakovima se ovaj mesec pruža šansa da poboljšaju odnose sa partnerima i poslovnim saradnicima. Vreme je da sredite poslovnu dokumentaciju. Sredite papire i uredno vodite poslovne knjige, posebno ukoliko se bavite samostalnom delatnošću. Nemojte da vas zatekne nespremne inspekcija. Budite obazrivi u širenju kruga poslovnih saradnika, jer se neki od njih mogu pokazati u budućnosti, kao loš izbor. Sredinom meseca možete novo poslovno partnerstvo. Rakovi koji su u turističkim vodama mogu očekivati napredovanje u poslu. Očekuju vas srećne okolnosti kad su finansije u pitanju. Konačno ćete moći da poboljšate vaš konto na računu. Ukoliko budete pažljivo kalkulisali i ne zaletali se više nego što možete u investicije, očekuju vas solidni prihodi od investiranja.

U vezi ili braku očekujte mirno more. Trudite se da očuvate ovu harmoniju. Radite na ostvarenju obostranih ciljeva. Sve ovo će vam omogućiti da ostvarite još veću bliskost sa voljenom osobom. Sredinom meseca može doći do nesuglasica sa partnerom ili nekim od članova porodice. Razgovorom se može rešiti konflikt. Ne dozvolite da svako vuče na svoju stranu. Slobodni Rakovi mogu očekivati ulazak u vezu. Nova osoba će aktivirati polje strasti i dok se okrenete eto vas u mnogo dubljoj emotivnoj priči nego što ste mogli i da pretpostavite. Čuvajte se samo ljubomore.

Imunitet je u padu, pa se pripazite prehlada i infekcija. Izbalansirajte ishranu. Unosite što više vitamina kroz namirnice. Pijte dovoljno tečnosti, naročito vode. Možete uključiti i tople čajeve.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: LAV

Lavovima se preporučuje da miruju na poslovnom planu, kad je u pitanju započinjanje novih poslova. Nije dobar period za ulaganja i investiranje, naročito kad nemate dobru podršku u saradnicima i poslovnim partnerima. Moglo bi se, naprotiv, dogoditi, da se, usled razilaženja u mišljenjima, raziđete u potpunosti sa nekim od poslovnih partnera. Novembar mesec je najbolji za sređivanje posla, poslovne dokumentacije, kao i za sakupljanje sredstava i materijala za nove poslovne poduhvate. Teć ćete krajem meseca moći da osetite da ste konačno negde krenuli i da se napredak polako vidi. Strpite se do tad. U periodu ste kada bi svako investiranje bilo rizično. Finansije su manje od očekivanog ovaj mesec, ali i tu se situacija popravlja krajem meseca.

Lavove u vezi ili braku, početkom meseca očekuju prolazne tenzije i nesuglasice. Probajte da nađete balans u vezi sa partnerom. Potrebno vam je više zajedničih trenutaka udvoje. Videćete koliko će vam ovo prijati. Iskoristite ove momente za romantiku, izađite negde sami na večeru. Uživajte jedno u drugom. Ukoliko ste slobodni, a sviđa vam se već izvesno vreme neko, ovo je period koji je povoljan za ulazak u novu emotivnu priču. Ako vam se niko posebno ne dopada, sredinom meseca postoji mogućnost da u vaš život ušeta neko nov. Svakako, ovaj mesec je pogodan za ulazak u novu emotivnu priču koja bi mogla da traje dugo.

Krećite se, budite fizički aktivni, ne dozvolite sebi da budete lenji. Malo kome prija hladno i vlažno vreme, pa se i vi potrudite da, u tim danima, više budete u zatvorenom prostoru. Unosite dovoljno vitamina kroz namirnice. Pojačajte proteine.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: DEVICA

Device su u dobrom poslovnom periodu. Imate uspeha u pregovaranju. Kako bi sve teklo glatko na poslu, važno je da se držite zadatih okvira i da sve što ste započeli i završite. Pripazite s kim pričate i šta pričate, naročito ukoliko vam je posao vezan za javnost. Moguće je da ćete reći nešto što može da vas košta reputacije. Uspeh na poslovnom polju očekuje device koje se bave trgovinom, saobraćajem ili bilo kojim protokom informacija. Što se tiče finansija, ovaj mesec sve ide otežano. Pazite na šta trošite novac. U drugoj polovini novembra otvara se mogućnost da zaradite više i povećate priliv novca. Krajem meseca finansije će se stabilizovati.

Device u vezi pucaju od samopouzdanja. Bićete kreativni i zabavni svom partneru, pa će on u ovom periodu uživati kraj vas. Provodićete se više i pokazati inicijativu u vezi, što će partnera radovati. Pripazite samo na reči, nemojte pričati ono što ne mislite ili nećete uraditi. Slobodne device su u mesecu zaljubljivosti. Uletećete u ljubavnu romansu sa osobom koja vam po svemu odgovara. Ipak, ne zalećite se, prvo proverite, da li i ona želi isto što i vi. Ukoliko i ne dodje do veze, ne tugujte, uživajte dokle god možete.

Krećite se više. Praktikujte fizičke vežbe. Ovo sve će pomoći da vam zdravlje ostane stabilno. Pijte tople čajeve. Izbegavajte šećere i brzu hranu. Unos vitamina je neophodan u ovim jesenjim danima.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: VAGA

Vage su u ovom periodu pritisnute mnogim obavezama na poslovnom planu. Osećaćete pritisak sa svih strana, posebno od nadređenih. Činiće vam se da je vremena malo a obaveza sve više i da vam se rokovi skraćuju. Ukoliko ste vi šef odnosno nadređeni, osećaćete nepoštovanje od strane zaposlenih. Osećaćete da stvari ne idu po planu i bićete u pravu. Mogućnost da se probiju rokovi, postoji, što ukoliko se desi, može dovesti i do drugih posledica, u obliku novčanih penala. Ipak, uz malo strpljenja i smirivanja strasti, krajem meseca dočekaćete da se poslovno polje stabilizuje. Ne ulazite u nepotrebne sukobe sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Na polju finansija, dobar deo meseca je bez većih promena. Ipak, ukoliko želite da investirate novac, isplatiće vam se investicija na duge staze. Naravno, realizacija neće ići odmah, ali ćete ubrzo ubirati prihod.

Zauzete vage osećaju da veza ne štima već neko vreme. Isto to, oseća i partner. Potrudite se da osvežite vašu vezu, ukoliko vam je stalo do partnera. Partner je spreman da sarađuje. Nađite vremena za vas. Ono što je bitno jeste da prihvatite situaciju realno i da nađete način da probudite opet bliskost u vezi. Krajem meseca situacija kreće na bolje. Slobodnim vagama će se dopasti jedna osoba. Ipak do nje se teško stiže. Nećete uspevati da je viđate kako ste vi to zamislili. Može se desiti da je ova osoba već zauzeta i da, iako će pokazati naklonost ka vama, nećete ući ni u kakvu vezu, jer ova osoba to ne želi.

Odmarajte se dovoljno. Imunitet vam je dobar, ali se ipak čuvajte. Lagane vežbe će vam održavati kondiciju, a zdravlje će biti stabilno. Hranite se laganije.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: ŠKORPION

Škorpije u prvoj polovini novembra pucaju od kreativnosti. Iskoristite ovaj period da ubrzate napredak u svojoj karijeri. Poslovi iz oblasti zabave ili ugostiteljstva doživljavaju procvat, a ukoliko ste u ovoj oblasti očekujte uspeh. Oslonite se na svoju intuiciju, ona vas je retko kad prevarila, a ovaj put vas vodi u realizaciju svega što ste naumili. Ukoliko ste u pregovorima sa potencijalnim poslovnim saradnicima, očekujte uspeh. Ceo mesec je vaš, bićete zapaženi čime god se bavili i šta god radili. Ukoliko želite da unovčite svoje ideje, ovo je idealan trenutak. Imaćete dobar osećaj za novac i plasiranje finansija u investicije. Izbegavajte nelegalne i rizične novčane plasmane.

Škorpioni u vezi ili braku dobijaće punu pažnju od svog partnera. Posvetite se svom emotivnom partneru. Potrebno je da provodite više vremena zajedno i da pružate podršku jedno drugom, čega ste i svesni. Sredinom meseca ćete osetiti potrebu da unesete nešto novo u svoju vezu i to će biti pun pogodak. Uživajte u romantici i budite svaki slobodni trenutak zajedno. Slobodne škorpije će biti zaljubljive u novembru mesecu. Možete da birate s kim želite da budete. Kao i uvek neodoljive i nedodirljive i ovaj put ćete se nećkati oko ulaska u vezu. Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od udvarača. Krajem meseca će se pojaviti neko ko će vas zaintrigirati i s kim biste mogli ući u vezu.

Osetljivi ste. Odmarajte se više i izbegavajte stres. Krećite se i rekreirajte se što više možete. Hranite se zdravo. Pojačajte unos vitamina C. Uzimajte dovoljno tečnosti, naročito vode i toplog čaja.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: STRELAC

Strelčeve će pratiti poteškoće na poslovnom planu. Budite pažljivi u kontaktu sa poslovnim saradnicima, posebno sa klijentima, ukoliko vam posao zavisi od njih. Ukoliko ste nadređeni, vaš autoritet može biti pod znakom pitanja. Ne planirajte na veliko u ovom periodu, jer niste realni. Pazite na koncentraciju na poslu, naročito od sredine novembra. Ukoliko budete dekoncentrisani, možete pretrpeti gubitke na poslovnom planu. Krajem meseca će se sve vratiti u normalu. Po pitanju finansija, situacija je znatno bolja. Ukoliko budete investirali novac, možete očekivati prihodovanje na duže staze. Racionalni ste po pitanju finansija i vrlo promišljeno postupate s novcem. Prihodi se uvećavaju.

Strelčevi u vezi ili braku biće jako vezani za partnera, skoro pa nerealno za ovaj slobodan znak. Ipak, nećete biti srećni zbog ovoga, jer će vam se činiti da partner to zloupotrebljava. Kako ne volite i ne trpite dominaciju, to će i ova doneti tenzije, ali nećete se upuštati u rasprave. Sačekajte kraj meseca pa sedite i razgovarajte otvoreno s partnerom i rešite sve nedoumice. Slobodni strelčevi biće u prilici da sredinom novembra uđu u tajnu emotivnu vezu. Na početku veze, idealizovaćete ovu osobu. Međutim, ubrzo ćete shvatiti da nije sve kako vam se činilo, pa će doći i do prvih sukoba i scena u vezi.

Strelčeve takođe prati pad imuniteta. Pripazite se infekcija. Krećite se, ne dopustite sebi da se ulejite. Unosite više vitamina u svoj organizam. Pojačajte unos tečnosti, naročito vode i čaja. Izbegavajte hladnocu, jer ste podložni prehladama.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: JARAC

Na poslovnom polju jarčevima je napeto. Međutim, vredni jarčevi, kao i uvek spašavaju stvar i drže nivo poslovanja na visokom nivou. Dokle god budete održavali kvalitet svog poslovanja, nema razloga za brigu. Ipak, moraćete da radite napornije nego inače, da bi sve funkcionisalo kao do sada. Sredinom meseca otvara vam se mogućnost da započnete još jednu uspešnu saradnju. Ukoliko imate nadređene, pazite se da ne ulazite sa istima u bespotrebne sukobe. Po pitanju finansija stanje je stabilno. Imaćete konstantan priliv novca, naročito ukoliko poslujete sa institucijama zatvorenog tipa.

Jarčevi u vezi će morati više da se prilagode potrebama partnera, što im neće biti po volji. Partner će pokušati da dominira, što vama svakako ne prija. Jedan otvoren razgovor će rešiti sve. Ipak, potrudite se da ugodite partneru. Provod udvoje, zajednički vikendi i romantika, uvešće vašu vezu u mirnu luku. Slobodni jarčevi će uživati u vremenu provedenom s prijateljima. U društvu vam se može desiti da upoznate zanimljivu osobu. Kako će vas ova osoba i seksualno privući, ubrzo ćete uleteti u priču s njom. Na početku lagano, ne otkrivajte sve.

Čuvajte zdravlje i pazite se prehlada ovaj mesec. Kako će virusi napadati ovaj mesec isključivo respiratorne organe, izbegavajte hladno vreme i kišu i ne zadržavajte se previše napolju. Pojačajte unos svežeg voća i povrća. pojačajte trening, kondicija vam je u padu. Prijaće vam čajevi, naročito zeleni čaj.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: VODOLIJA

Vodolijama se savetuje da polako i strpljivo hodaju do zacrtanih ciljeva na poslu. Ni kom posebno ne cvetaju ruže. Ipak, ukoliko budete promišljeno radili, u ovom mesecu vas očekuju plodne poslovne saradnje i uvećanje profita. Ukoliko budete sarađivali sa institucijama zatvorenog tipa očekujte uspeh.Ukoliko ste na rukovodećem položaju vaša kreativnost i sposobnost da vodite posao doći će do izražaja. Na polju finansija očekuje vas poboljšanje. Ukoliko budete negovali odnose sa saradnicima najveći profit upravo očekujte kroz poslove saradnje. Stabilan priliv novca kroz ceo novembar. Pazite se nelegalnih investiranja.

Vodolije u vezi očekuje romantičan period. Prijaće vam da budete isključivo sa vašim partnerom, što je neuobičajeno za vas. Predložite partneru zajednički vikend. Krajem novembra bićete više u društvu zajedničkih prijatelja. Slobodne vodolije neko izvesno vreme privlači jedna osoba. Imaćete uspeha u tome da joj privučete pažnju. Ipak, saznaćete da je osoba zauzeta, iako neće kriti interesovanje za vas. Ukoliko vas strasti ponesu, uletećete u tajnu ljubavnu priču.

Zdravlje vam je stabilno. Pronađite vreme za bavljenje sportom. Unosite u ishranu namirnice pune vlakana. Potrebna je detoksikacija organizma. Ubacite zeleni čaj.

Mesečni horoskop za novembar 2017.: RIBE

Pripazite na komunikaciju na poslovnom polju, naročito sa klijentima i nadređenima. Ni odnos sa kolegama nije sjajan. Nesporazumi i loša saradnja boje ovaj mesec. Bavite se organizacijom sopstvenog posla, jer će vam bas organizacija praviti problem. Manjka vam koncentracije i fokusa. Razmišljajte o ulaganjima, jer se ovde krije dugoročan uspeh. Polje finansija nije idealno ovaj mesec, pa se potrudite da budete strpljivi i istrajni kako bi i finansije bile stabilne. Ukoliko se situacija odvija sporije, ne stvarajte ni sebi ni drugima nervozu. Do kraja meseca ćete naći rešenje za komplikacije na finansijskom planu.

Ribe u vezi nisu u dobrom mesecu. Situacija je nestabilna u odnosu sa partnerom. Loša komunikacija vas i ovde prati. Tajne u vezi vas mogu koštati veze. Bolje bi bilo da popravite odnos i komunikaciju sa partnerom. Otputujte negde na zajednički vikend. Posvetite se voljenoj osobi. Slobodne Ribe, zaljubljive kao i obično. Idealizovaćete osobu koja vam se dopada, što takođe nije neobično. Ipak, kad strasti splasnu, saznaćete da je osoba koja vam se dopada zauzeta. Razmislite da li želite tajnu vezu, ukoliko vam se ponudi. Mogu vam se dogoditi razne neprijatnosti. Bolje sačekajte drugu ljubav.

Zdravlje vam je ovaj mesec stabilno. Disajni putevi će vam biti osetljivi, pa vam se preporučuje da izbegavate vlažno vreme i da se utoplite. Pijte čajeve i vodu. Iz ishrane izbacite začinjena jela i slatkiše.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...