Astrologija

Mesečni horoskop za Mart

Mesečni horoskop za mart 2018.: OVAN

Mart vam donosi dosta dinamike na poslovnom polju. Mogući su konflikti sa nadredjenima. Ipak, sreća vam se osmehuje, pa ćete biti u mogućnosti da sklopite dobar poslovni dogovor ili ugovor. Ovo će vam doneti napredak na poslovnom polju. Kako mart bude odmicao tako ćete biti bolje organizovani kad su radne obaveze u pitanju. Odnosi sa poslovnim partnerima i kolegama će biti bolji, a i sami ćete biti otvoreniji u komunikaciji. Uspeh očekuje Ovnove koji se bave saobraćajem i trgovinom. Od sredine marta imate priliku da modernizujete svoj radni prostor, a ukoliko imate privatni biznis bilo bi dobro da uvedete u posao nove tehnologije. Druga polovina marta takodje je povoljna za napredovanje u karijeri. Krajem marta se čuvajte sukoba. Prva polovina marta je dobra za finansije. Imaćete odličan osećaj za investiranje, pa će vam se uvećati i prihodi. U drugoj polovini marta izbegavajte rizične poteze kada je novac u pitanju. Ovo je takodje dobar mesec za pokretanje biznisa.

Ovnove u vezi/braku prati sreća. Odnos sa emotivnim partnerom će biti bolji. Ukoliko bude prilike odvojite vikend samo za vas dvoje, otputujte negde zajedno gde ćete uživati i posvetiti se jedno drugom. Mart je mesec strasti i uzbudjenja. Sredinom marta može doći do trenutnog zahladjenja u odnosu, ukoliko budete bili nepokolebljivi u svojim stavovima. Slobodni ovnovi će se zaljubiti. Kako će emocije biti obostrane, ubrzo ćete ući u vezu sa osobom koja vam se dopada. Strasti će biti na pretek. Krajem marta meseca možete shvatiti da je osoba s kojom ste ušli u vezu ljubomorna, pa ćete biti u dilemi da li nastavljati vezu.

Zdravlje vam je dobro. Imaćete potrebu da se krećete više. Radićete na podizanju kondicije. Bićete puni energije, pa iskoristite svaki slobodni trenutak da vežbate. Prijaće vam sveže povrće. Iako ćete se truditi da se hranite zdravo, bilo bi dobro i da unosite i dodatno vitamine.

Mesečni horoskop za mart 2018.:  BIK

Već na početku meseca Bikove prate srećne okolnosti na poslovnom planu. Saradnja na poslovnom polju će biti bolja, naročito sa poslovnim partnerima. Bićete odlični u obavljanju radnih zadataka, a ukoliko bude bilo potrebno da se radi timski, prosto ćete isplivati kao vodja ili koordinator tima. Ukoliko želite da prestignete konkurenciju, sve što radite, činite iza zatvorenih vrata. Ovo je dobar period za pregovore. Od sredine marta mogu nastati je u realizovanju planova. Imaćete problem sa finansiranjem istih, nedostajaće vam sredstva, a može se desiti da i zaposleni ne budu pouzadani za zadatak koji im je poveren. Krajem marta se čuvajte tračeva na poslu. Ne dozvolite sebi da vas uvuku u spletkarenje. Tokom marta, finansije će biti stabilne. Početak meseca donosi nešto veći priliv novca. Tek krajem marta će doći do zastoja u pristizanju novca na vaš račun. Takodje će biti dobro da se pozabavite dugovanjima koje imate.

Bikove u vezi/braku čeka lep period sa emotivnim partnerom. Uživaćete u zajedničkim provodima. Očekuju vas trenuci puni nežnosti. Sve ovo ćete upotpuniti i zajedničkim provodima sa prijateljima. Ceo mesec vam je naklonjen. Ukoliko postoje nesuglasice, ovo je period za rešavanje svega što vam smeta u vezi. Takodje, ako imate zajedničke planove za budućnost, u ovom mesecu može početi njihova realizacija. Slobodni bikovi će biti nestalnog duha. Zbog ovoga ćete možda propustiti šansu da udjete u vezu sa osobom koja vam se dopada. Ipak, ovo ne znači da će vam biti dosadno. Očekuje vas jedna burna tajna veza, u koju ćete ušetati zarad dobrog provoda i avanture. Krajem meseca ćete upoznati osobu koja u vama može probuditi interesovanje za ozbiljnu vezu.

Zdravlje je ovaj mesec osetljivo. Pripazite se bakterija. Prekontrolište genitalni trakt i urinokulturu. Krećite se više. Nadjite slobodno vreme za relaksaciju. U ishranu ubacite više vitamina. Pijete dovoljno tečnosti, naročito vode. Unosite dovoljno vitamina, kroz voće i povrće.

Mesečni horoskop za mart 2018.: BLIZANCI

Blizancima se poboljšava polje poslovanja, ovaj mesec. Uspeh ćete postići ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, zdravstvom ili bankarskim poslovima. Imaćete bolji kontakt sa klijentima. Sve ovo zahvaljujući tome što ste u pokretu. Ukoliko imate još neku novinu u planu kad je posao u pitanju, iskoristite početak marta, jer već od druge nedelje nije dobro započinjati ništa novo, već se fokusirati na završavanje započetih poslova. Sredinom marta ćete imati svu potrebnu podršku da realizujete projekat koji vam može doneti ne samo bolji profit već i napredovanje u karijeri. Sve će ići s lakoćom do kraja marta, kada vas očekuju poteškoće i zastoji na poslovnom planu. Dobro isplanirajte i razmotrite kako da se što bolje uklopite u tim i kako da saradjujete. Kad su finansije u pitanju, situacija će biti stabilna do druge polovine marta. Preporučuje vam se, svakako da ne ulažete u rizične investicije. U drugoj polovini marta će kasniti priliv novčanih sredstava na vas račun.

Blizance u vezi/braku već na početku marta očekuju prepirke i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Kako ćete biti spremni na kompromis situacija se neće pogoršavati. Medjutim, potrebno je da se pozabavite nekim emotivnim pitanjima u vezi, čije rešavanje već neko vreme odlažete. Drugu polovinu marta provedite u izlascima i provodu sa zajedničkim prijateljima. Posvetite se voljenom biću, otputujte van grada na produženi vikend, posetite neko mesto koje vaš partner voli. Slobodne blizance očekuje zaljubljivanje i to u osobu koju već poznaju. Biće vam interesantno u društvu ove osobe, delićete zajednička interesovanja. Iako ćete misliti da ste spremni za vezu sa ovom osobom, do kraja marta ćete se predomisliti.

Zdravlje vam je stabilno, a imunitet je dobar. Ono čega se treba paziti u martu mesecu, jesu povrede. Sredinom marta ćete osetiti jači poriv za vežbanjem, što je sjajno. Potrebno vam je više vitamina u ishrani. Pojačajte unos svežeg voća i povrća, a smanjite hleb i slatkiše.

Mesečni horoskop za mart 2018.: RAK

Rakove prate tenzije na poslovnom polju. Bićete napeti, što može dovesti do pravljenja grešaka na poslu, koje vas mogu i koštati odnosno naneti vam gubitke. Čuvajte ledja i pripazite se spletkarenja na poslu. Neko od zaposlenih bi mogao da iskoristi ovaj vaš lošiji period na poslu. Budite pažljivi u prvoj polovini marta. Već u drugoj polovini moći ćete da započnete novu poslovnu saradnju. Uspeh prati rakove koji se bave uslužnim delatnostima ili su u polju novih tehnologija. Kako mart bude odmicao tako će vaši napori na poslu biti zapaženiji, ostvarićete bolji kontakt sa poslovnim saradnicima i klijentima,a i zarada će porasti. Kad su finansije u pitanju, prva polovina marta je nestabilna dok se u drugoj polovini očekuju veći dobici. Ipak ne ulećite u finansijske rizike po svaku cenu, jer možete sebi naneti gubitke.

Rakovi u vezi/braku će voljenoj osobi posvetiti više vremena, pa će se i sama veza stabilizovati. Predložite emotivnom partneru zajedničko putovanje. Ovo je mesec kada vaši zajednički planovi mogu početi da se realizuju. Dinamičan i strastven mesec. Slobodni rakovi upoznaju osobu koja ne živi u njihovoj blizini. Ipak, zajednički trenuci i vreme provedeno zajedno dovešće vas u ozbiljno razmišljanje da li sa osobom koja ne živi i nije odavde započinjati bilo šta.

Zdravlje vam je osetljivo. Mogući su virusi. Pazite se povreda. Druga polovina marta nosi i stabilniji period na zdravstvenom polju. Bićete više angažovani i kad je vežbanje u pitanju. Smanjite unos ugljenih hidrata, naročito testenina i slatkiša. Osetljiv vam je stomak. Izbegavajte začinjenu i brzu hranu.

Mesečni horoskop za mart 2018.: LAV

Početak marta meseca lavovima donosi bolju prezentaciju na poslu. Ukoliko želite da se stručno usavršavate, ovo je period za započinjanje, kao i ukoliko želite sebe i svoj biznis da promovišete. Lavove koji se bave turizmom, trgovinom i sličnim delatnostima očekuje uspeh na poslovnom planu. Oni lavovi koji moraju da saradjuju sa nadredjenima, savetuje se oprez, jer ulaze u teži period. Otežanje na poslovnom polju mogu očekivati i lavovi koji se bave uslužnim delatnostima, naročito u drugoj polovini meseca. Ipak, uspećete da se izborite sa svim izazovima. Krajem marta biće potrebno da uložite dodatni napor kako biste ostvarili očekivane rezultate. Finansije će biti povoljne u prvoj polovini marta, pa iskoristite ovaj period kako biste uvećali svoju zaradu. Već u drugoj polovini meseca moguć je zastoj. Ovaj period u mesecu je dobar da se reše zaostala dugovanja.

Lavovi u braku/vezi ovaj period će koristiti da ulepšaju svoj životni prostor. Imaćete potrebu da boravite u kući sa svojom porodicom. Sredinom marta može doći do nesuglasica sa voljenom osobom. Potrudite se da rešite sporna pitanja, kako ovaj period ne bi potrajao. Slobodni lavovi upoznaće osobu koja će se po svemu razlikovati od drugih. Iako će vam se odmah dopasti, pitanje je da li je ovo prava osoba za vezu. I sami ćete shvatiti da je u pitanju karijerista i da nije preterano zainteresovana za vezu, pre svega za svoj emotivni život.

Osetljivi ste. Potrebno je da se krećete, da izbegavate zagušljive i zatvorene prostorije. Ni sedenje vam ne prija. Unosite više vitamina, naročito C, jer ste skloni prehladi. Zaboravite na brzu i suhomesnatu hranu. Unosite više vode i čajeva.

Mesečni horoskop za mart 2018.: DEVICA

Već na početku marta, Devicama će biti pomereni rokovi oko završetka poslovnih zadataka ili planova. I vi sami ćete biti primorani da pomerate datume, zbog učešća drugih osoba u projektima. Ipak, sve će se rešiti povoljno po vas. Device koje se bave saobraćajem i trgovinom, kao i one koje su u oblasti komunikacija očekuje poslovni uspeh. Sredinom meseca postoji rizik da udjete u posao za koji nemate dovoljno iskustva, pa može doći do poslovnih gubitaka. Ukoliko ne želite ovo, ne prihvatajte ništa što nosi rizik, naročito ukoliko niste sigurni u sebe na tom polju. Krajem meseca je povoljan period da udjete u poslovnu saradnju sa nekim s kim biste mogli napraviti dobar biznis. Zaposlene device će kako mart bude odmicao imati sve bolje uslove na poslu. Finansije će se poboljšati u martu, a već početkom meseca možete dogovoriti posao koji vam donosi bolje prihode od dosadašnjih. Sredinom meseca će vam se uvećati troškovi. Upravo u ovom periodu potrebno je izbegavati rizična ulaganja. Do kraja meseca ne bi bilo dobro ni da ulazite u nova zaduženja ili dižete kredit.

Device u braku/vezi imaće skladan odnos sa partnerom, naročito u prvim danima marta. Izlazićete zajedno, provodićete se i bićete zadovoljni svojim odnosom sa voljenom osobom. Od sredine meseca je povoljan period za rešavanje svega što vam smeta u odnosu sa partnerom. u ovom periodu ćete poboljšati vaš odnos i ojačati bliskost. Slobodne device žele vezu i to ozbiljnu priču. Želite pouzdanu ali zabavnu osobu uz sebe. Ne treba vam praktičar, potreban vam je neko da vas oraspoloži. Sredinom marta se pruža mogućnost da upoznate osobu kakvu želite. Ipak, šanse su veće za avanturu.

Skloni ste prehladi i virusnim infekcijama. Imunitet vam je oslabljen. Krećite se više. Radite vežbe kad god možete. Ojačajte kičmu. Čuvajte se stresa. Jedite sveže voće i povrće. Smanjite slatkiše.

Mesečni horoskop za mart 2018.: VAGA

Kreativne vage će imati puno inspiracije i sve svoje radne zadatke će obavljati s lakoćom. Uspeh vas svakako očekuje u oblasti umetnosti i zabave. Već od druge nedelje marta moraćete da obratite pažnju na javne nastupe, kao i na odnose sa poslovnim partnerima i klijentima. Od sredine marta može doći do zastoja u odredjenim poslovnim projektima ili do produžavanju rokova oko obavljanja radnih zadataka. U drugoj polovini marta bi mogli da pokrenete s nekim zajednički biznis, a o čemu već neko vreme mislite. Finansije neće biti stabilne. Ne pozajmljujte novac, možete biti prevareni. Fokusirajte se na to da rešite sva svoja dugovanja u martu. Od sredine meseca se potrudite da popravite priliv novca.

Vage u braku/vezi će, iako pokazuju naklonost svom emotivnom partneru, osetiti napetost u odnosu u martu mesecu. Partneru ćete morati da pokazujete više nežnosti i pažnje, jer se oseća nesigurno. Sredinom marta ćete biti prinudjeni da menjate nešto u svom odnosu sa partnerom ili u svom domu i porodici. Krajem marta ćete biti u prilici da rešite sve nesuglasice i poteškoće koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne vage će se zainteresovati za osobu koja je duže vreme zaljubljena u njih. Iako će vam se dopasti ova osoba nećete ući s njom u vezu. Prijaće vam da izlazite zajedno, ali će vas nešto odbijati da udjete s njom u vezu.

Osetljivog ste zdravlja. Prijalo bi vam vreme provedeno na svežem vazduhu. Probajte da odvojite jedan vikend, ukoliko ne možete više, da odete na planinu. Izbegavajte alkohol. Zdravo se hranite.

Mesečni horoskop za mart 2018.: ŠKORPIJA

Škorpije već na početku marta očekuje pokretanje novog poslovnog projekta ili ulaženje u novu poslovnu oblast, kao što je ugostiteljstvo ili oblast zabave. Ukoliko se bavite pružanjem zdravstvenih usluga, očekuje vas uspeh. Škorpije koje traže investitore za svoje projekte takodje će imati uspeha. Očekuje vas takodje i veća zarada ovaj mesec. Oni koji se bave trgovinom na veliko, uspeće da prošire svoj asortiman ponude, kao i da pojačaju broj poslovnih partnera i saradnika. Uspešno ćete pregovarati sa svima koji mogu da doprinesu širenju vaše poslovne mreže. Krajem marta će biti potrebno da se prilagodjavate okolnostima, što vam može teško pasti. Od sredine meseca pripazite na poslovnu komunikaciju, koja se može obavljati otežano. Ukoliko planirate da investirate, to svakako učinite u prvoj polovini meseca. Sam kraj meseca vam neće biti finansijski naklonjen, pa će biti potrebno da izbegavate bespotrebna zaduživanja i troškove.

Škorpioni u braku/vezi će uživati sa svojim emotivnim partnerom. Pružićete mu lepe trenutke. Bićete srećni i ispunjeni. Češće nego što je to slučaj, izlazićete zajedno. Druga polovina marta vam je manje naklonjena kad su emotivni odnosi u pitanju. Ulazićete u češće sukobe sa partnerom. Potrudite se da izbegavate svadje. Slobodne škorpije očekuje zaljubljivanje. Iako će vas ova osoba osvojiti, već u drugoj polovini marta shvatićete da je previše osetljiva za vas. Biće tu i ljubomornih scena. Ipak, veza s ovom osobom je moguća.

Zdravlje je, u prvoj polovini marta osetljivo. Skloni ste virusima, a pored toga i povredama. U drugoj polovini marta zdravstveno stanje će vam se popraviti. Počećete da radite i na svojoj fizičkoj kondiciji. Smanjite unos mesa i mlečnih proizvoda, a pojačajte unos ugljenih hidrata i namirnica koje sadrže vlakna.

Mesečni horoskop za mart 2018.: STRELAC

Mart mesec donosi dinamiku na poslovnom polju. Već na samom početku meseca nesuglasice sa nadredjenima. Ne brzajte, možete sebi napraviti problem, naročito kad je pregovaranje u pitanju. Dobro je da ste snalažljivi, pa ćete i u ovom periodu pronaći način da rešite nesuglasice i sklopite važan dogovor koji će vam doneti bolje prihode. Mart mesec vam nosi i užitak kroz posao. Uspeh u polju zabave, kao i u oblastima koje se tiču dece i omladine. Krajem marta započinjete posao koji već duže vreme planirate. Kad je novac u pitanju ne rizikujte, naročito ne ulažite u ovom periodu. Priliv novca kasni. Može se desiti da neki deo prihoda koji očekujete, izostane. Kako se mart bude bližio kraju tako će se novčana situacija popravljati.Ovaj mesec bi bilo dobro da prištedite i da pametno trošite.

Strelčevi u braku/vezi će morati da rešavaju nagomilane sitnice koje im smetaju u vezi. Vreme je da se pozabavite svojim emotivnim životom, kako se ne bi gomilala napetost u odnosu. Druga polovina marta dobra je za popravljanje komunikacije sa emotivnim partnerom. Kraj marta je dobar za otvoreni razgovor. Slobodni strelčevi će upoznati osobu koja će ih privući svojom spontanošću i komunikativnošću. Lagano ćete se upoznavati, izlazićete zajedno. Otkrićete mnogo toga zajedničkog sa njom. Medjutim, vrlo je verovatno da ova osoba nije spremna za vezu u ovom periodu.

Zdravlje služi dobro optimistične strelčeve. Kako vam je potreban svež vazduh, a kako ste vi osoba koja obožava prirodu, kad god vam to mogućnosti dozvole, napravite izlet u prirodu. Idite na planinu. Druga polovina marta ne pogoduje onima koji pate od alergija. Ishrana treba da se sastoji od svežeg voća i povrća. Testenine izbacite. Unosite što više vlakana.

Mesečni horoskop za mart 2018.: JARAC

Jarčevi napreduju s poslovima, ugovaraju nove poslovne saradnje, ne gube vreme jednom rečju. Kad su pregovori u pitanju, potrudite se da to bude s ljudima od poverenja i da ne uplićete mnogo osoba, jer ne znate ko vam radi o glavi. Jarčevi, naročito oni kojima je posao vezan za rokove, u martu neka naročito obrate pažnju na iste, jer će imati otežanja uvek u finišu posla. Sredinom marta ne započinjite nove poslovne projekte, potrebno je da se skoncentrišete i da privedete kraju one poslove koje ste već započeli i koje ste bili primorani da stavite sa strane. Ne prihvatajte poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Krajem marta je moguć gubitak u poslovanju, jer ne vodite računa o konkurenciji na tržištu. Kad su finansije u pitanju očekuje vas slabiji priliv sredstava na račun. Sami nećete umeti da procenite troškove. Nećete biti razumni kad je novac u pitanju pa ćete u drugoj polovini meseca finansijski trpeti.

Jarčevi u braku/vezi ne trude se dovoljno oko svog emotivnog partnera. Potrebno je da budete aktivniji i da se posvetite svojoj voljenoj osobi. Ukoliko ne budete shvatili ozbiljno svoj odnos, sredinom meseca će doći do većeg zahladjenja u vašoj vezi. Biće nužno da shvatite ozbiljno ovu situaciju kako bi se odnosi krajem marta popravili. Slobodne jarčeve intrigira osoba koju su upoznali u izlasku. Ukoliko želite da se približite ovoj osobi moraćete da je shvatite ozbiljno. Zahtevaće se od vas da položite njene testove i da vam ona bude na prvom mestu. Naravno nećete biti svesni bas svega.

Izbegavajte stres, jer će vas koštati zdravlja u martu mesecu. Izbegavajte koliko god je moguće i osobe koje vas provociraju. Odmarajte se više. Relaksirajte se. Prijaće vam vreme provedeno na svežem vazduhu. Potrudite se da izbacite jaku hranu. Ishrana treba da bude lagana. Šećer i slatkiše ne bi smeli da konzumirate. Radi mentalnog zdravlja i zbog pojačanog stresa, preporučuje se vitamin B u ishrani.

Mesečni horoskop za mart 2018.: VODOLIJA

Sam početak marta donosi tenzije na poslovnom polju. Biće dosta nesuglasica sa poslovnim saradnicima. Nećete se slagati oko rešavanja poslovnih situacija. Ne budite brzopleti. Svuda gde budete ishitreno reagovali napravićete samo nove probleme i sebi zakomplikovati na dalje poslovnu situaciju. Imaćete pregršt novih ideja, ali budite mudri u izlaganju, jer su vam ovaj mesec saradnici teški baš kad je saradnja u pitanju. Naoružajte se strpljenjem i samo lagano u nove poslovne pregovore. Sredinom marta Vodolije koje se bave uslužnim delatnostima prati uspeh. Sve će ići lagano na bolje, a i ostvarićete napokon bolju saradnju sa nadredjenima. Kad su finansije u pitanju, početkom marta vas prati sreća. Investiranja iz prethodnog perioda će se isplatiti, a vama će se popraviti konto na računu. Sve ovo nije razlog da se previše opuštate, jer već sredinom marta situacija neće biti sjajna. Novčani priliv će se usporiti. Zato, pametno rukujte novcem ovaj mesec.

Vodolije u braku/vezi će uživati. Partner će biti zadovoljan i srećan uz vas. Odnos je pun harmonije i radosti. Osećaćete sve što je partneru potrebno, a on će umeti to da uzvrati. Izlazićete i provodićete se zajedno. Krajem meseca moguće prolazne nesuglasice. Slobodne vodolije će upoznati nekog sebi sličnog. Prepoznaćete sebe u njoj. Biće vam lepo da se družite i da komunicirate, jer ćete imati puno zajedničkih tema. Polako i budite strpljivi. Ono što vas brine je nedostatak emocija s vaše strane. Potrebno je malo vremena da se prepustite. Još nije vreme da mislite o vezi.

Vodolije će na početku marta biti nešto osetljivog zdravlja. Potrebno je da se klonite vetra i hladnog vremena i da utopljeni pijete što više čajeva. Druga polovina marta nosi bolje zdravlje i jači imunitet. Pijte više tečnosti.

Mesečni horoskop za mart 2018.: RIBE

Već na samom početku meseca, smeši vam se period povoljan za stručno usavršavanje, posećivanje seminara i održavanje prezentacija. Ovo je takodje dobar period za saradnju sa inostranim partnerima. Može vas sačekati i ponuda za posao, posebno iz inostranstva, a ukoliko ste to želeli možete započeti i saradnju sa nekom inostranom firmom, što će jako dobro uticati na vašu karijeru. Uspeh prati i ribe koje se bave trgovinom i plasiranjem robe, kao i turizmom. Vec od sredine meseca stvari će se kretati sporije. Medjutim sreća je na vašoj strani ovaj mesec. Mnogi će se ustoličiti na rukovodećim pozicijama, a neke čeka unapredjenje na poslu. Naravno, potrebno je da izbegnete nesuglasice sa nadredjenima. Bićete u iskušenju, odolite mu. Kad su finansije u pitanju potrudite se da se ne ponašate iracionalno. Proračunatim ribama smeši se prilika za extra zaradu sredinom meseca. Do kraja meseca će vam se uvećati prihodi.

Ribe u braku/vezi će imati na samom početku meseca prolazne nesuglasice sa partnerom. Potrebne su vam novine u odnosu. Postalo vam je monotono što vas, oboje, čini napetim u odnosu. Sredinom meseca može doći do većeg zahladjenja u odnosu. Potrebno je da prihvatite odgovornost za svoje postupke i da se ponašate zrelo. Krajem meseca imaćete priliku da razgovorom rešite probleme koji su se nagomilali u vašem odnosu sa emotivnim partnerom. Slobodne ribe će misliti da nema više romantičnih osoba koje bi im zagrejale dušu. Medjutim, pojaviće se neko ko će vas brzo razuveriti. S ovom osobom vam se pruža prilika da uživate u romantičnim izlascima, da posećujete kulturna dešavanja. Sve će delovati idilično. Ipak, polako udjite u ovu priču. Upoznajte se prvo. Ne srljajte u novu vezu.

Zdravlje će vam biti dobro u prvoj polovini marta. Potrudite se da izbegnete stres. Relaksirajte se što je moguće češće. Druga polovina marta nosi mogućnost od virusnih infekcija. Ojačajte svoj imunitet ishranom baziranom na proteinima. Pijte dovoljno tečnosti.

Photo by Gabriel Matula

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...