Astrologija

Mesečni horoskop za Maj

Maj mesec otvara nam Mesec u raku, u znaku kojim vlada. Stiže li nam to prava prolećna energija?! Merkur 3.maja kreće opet direktno, a i Venera će nas uskoro obradovati. Kome li se ljubav smeška?

No, pre nego što se otvore vrata Maja, bićemo za tren okruženi jednom nesvakidašnjom energijom, koju će nam doneti Mesec u blizancima. Ulazimo u jedno novo životno doba, pa nađite nov način i menjajte život menjajući sebe, jer sve je moguće u narednih godinu i po dana. Radujmo se proleću!

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: OVAN

Trenutak je da se predstavite svojim poslovnim partnerima sa svojim planovima, trenutak da se vaši predlozi uvaže. Potrebno je strpljenje, neće odmah svi predlozi biti uvaženi, ali će svi biti uzeti u razmatranje. Važno je i da se pozabavite zaostalim obavezama, jer vas Saturn koji vlada vašim poljem posla i karijere primorava da rešite zaostale obaveze. U međuvremenu, period sjajan za razvoj novih strategija. S novcem rukujte pažljivo, jer vam Maj takođe može doneti prekid nekog stabilnog finansijskog priliva, koji je vezan za Ugovor. Smanjite shoping da ne dovedete svoj konto na računu u minus. Period je dobar da ulažete u sebe.

Ovnovi u vezi teže dominaciji, što će im u ovom periodu ići od ruke. Partner je napet i potrebna mu je vaša podrška. Potrudite se da pokažete razumevanje i ne razmišljajte o zahvalnosti. Ovo nije period za zameranje. Ovo je samo faza u odnosu, koju ćete brže nego što mislite prevazići. Ukoliko ste slobodni, neko je lud za vama, a ni vi nećete biti ravnodušni. Iako nemate strpljenja, ovde ćete igrati lagano, što je samo dokaz da vam se ova osoba sviđa. Ova osoba je vrlo slična vama, što će vam biti dovoljno da razmišljate u pravcu veze. Što da ne?!

Zdravlje vam je stabilno. Dobro se hranite i provodite što više vremena na svežem vazduhu. Uz vežbe održavajte svoju kondiciju i pojačajte unos svežeg voća i povrća.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: BIK

Dobar period na poslu, ukoliko budete ćutali o svojim planovima. Ono što niste uspeli da dovršite na poslu, u maju ćete uspeti. Bićete sveži i sposobni da započnete nove poslovne projekte. Ukoliko se oslonite na sebe i svoje talente možete napredovati u poslu kojim se bavite. Ukoliko želite promenu, slobodno se usudite od sredine maja i potražite sebi novo radno mesto. Kako ste puni energije, bićete skloni i da investirate. Polako sa finansijama, ne ulažite novac u sve što vam padne na pamet. Važan je fokus na jednu najviše dve investicije. Smeše vam se i dobici pa ćete uspeti da pokrijete troškove iz prethodnih meseci.

Bikovi u vezi će pokazivati naklonost svom partneru. Potrudite se da partner shvati da ste srećni u vezi. Nemojte biti sebični. Čuvajte se tajnih veza, mogli bi biti otkriveni. Ukoliko ste slobodni, dopašće vam se zauzeta osoba, a to će biti obostrano. Vrlo lako se možete naći u tajnoj, zabranjenoj, vezi. Nemojte očekivati previše. U pitanju je samo prolazna strast. Možda bi bolje bilo da se osvrnete oko sebe i pronađete slobodnog partnera.

Bikovi bi mogli iskoristiti lepo vreme za razne aktivnosti. Šetajte u prirodi. Ovo je dobar period i za bavljenje sportom. Na taj način ćete ojačati svoj imunitet. Pojačajte unos vitamina u svoju ishranu.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: BLIZANCI

Uspeh vam stoji u timskom radu. Iako sve teče sporije, nije do vas, postoje stvari nad kojima ne možete imati potpunu kontrolu. Kako biste ubrzali procese rada, poslujte sa osobama sa kojima ste i do sada imali dobru i uspešnu saradnju. Potražite pomoć prijatelja. Ukoliko birate saradnike, uspeh leži u saradnji sa ženama i osobama mlađim od vas. Finansije će se postepeno poboljšavati. Korak po korak. Još uvek nije vreme za investiranje ili podizanje kredita. Budite vedri na poslu, to će poboljšati i vaš mesečni priliv.

U vezi ste preuzeli inicijativu, što će vašeg emotivnog partnera jako radovati. Prijaće vam zajednički izleti. Nadoknadite propušteno vreme s partnerom. U lepom ste periodu, iskoristite ga za promene na bolje. Ukoliko ste slobodni, poželećete vezu bez obaveza. Smeši vam se susret sa osobom koja razmišlja slično. Sredinom meseca očekuje vas poznanstvo sa još jednom osobom, kojoj će takođe prijati slobodna veza. Nemojte biti s obe, jer možete ostati opet sami.

Nalet energije učiniće da svo slobodno vreme budete aktivni. Iskoristite ovaj dobar period kako biste poboljšali svoju kondiciju i ojačali imunitet. Ukoliko imate višak kilograma, ovo je pravo vreme da se bacite na vežbanje i vratite se na idealnu težinu. Ubacite meso u ishranu.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: RAK

Čim Merkur krene direktno, od 3.maja, aktivirajte se na poslu. Završavajte sve što se nakupilo i fokusirajte se na organizaciju posla. Organizujte sastanke sa poslovnim partnerima i saradnicima, kako biste imali jasan uvid u poslovne projekte i aktivnosti i kako biste mogli da planirate dalje. Sredinom maja možete u potragu za novim saradnicima, kako biste proširili svoje poslovne horizonte. Očekuju vas i finansijski dobici. Ukoliko tragate za boljim radnim mestom, maj mesec je idealan za to. Ukoliko imate ideje koje bi mogle da se unovče, ovo je pravi trenutak za to. Zvezde su vam naklonjene.

U vezi vam je potrebna podrška partnera. Želite da osetite ljubav, kako bi znali da nije sve samo puka navika. Sreća će vam se osmehnuti, partner će vam pružiti dokaz ljubavi i shvatićete konačno da ste mu vi najvažniji. Razgovarajte i otklonite sve sumnje, partner, kao i vi želi da se vaši zajednički planovi realizuju. Ukoliko ste slobodni, privući će vas osoba koja je već u vezi. Bićete pomalo iznenađeni kad shvatite da je ova osoba raspoložena za flert. Iako ćete na početku razmišljati da li da se upustite u ovu avanturu, shvatićete na kraju da vi nemate šta da izgubite. Kako ćete iz ove lagane avanture moći isto tako lagano da išetate, rešićete da probate. Što da ne?!

Idete iz krajnosti u krajnost. Od fizičke aktivnosti do potpune lenjosti. Ukoliko želite da dignete energiju na viši nivo, da se ne osećate umorno, redovno vežbajte, ne preskačite treninge. Ukoliko želite da zgrešite, umesto slatkiša, probajte voćnu salatu. Trudite se da se laganije hranite.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: LAV

Iskoristite dobar period kako biste napredovali na poslu ili se bar pozicionirali dobro. Probajte da ostvarite dobar učinak na poslu i na taj način dođite do željenog napredovanja. Imate podršku od ljudi na višim pozicijama. Ukoliko niste na rukovodećem mestu, očekujte podršku i dobru saradnju sa nadređenima. Biće vam ukazano poverenje i dobićete veća ovlašćenja. Maj mesec, počev od 3.maja, dobar je za sve vrste pregovora, naročito sa inostranstvom. Od vašeg učinka zavisiće i vaša dobit u ovom mesecu. Od sredine maja očekujte bolji priliv novca, što će vam omogućiti da regulištete zaostale obaveze. Ipak budite obazrivi u rukovanju novcem, ne investirajte i ne ulažite u rizične poslove.

Razgovarajte sa svojim emotivnim partnerom. Komunikacija je važna kako bi održali stabilnost u svom odnosu. Izlazite sa svojim partnerom, posvetite se jedno drugom. Ne dopustite da se otuđite. Nailazi jedan teži period koji bi valjalo prebroditi zajedno. Ne dozvolite da se razdvojite usled obostrane napetosti. Ukoliko ste slobodni, biće prilike da upoznate nekog zanimljivog. U krugu prijatelja, pojaviće se neko ko će vam zapasti za oko. Iako će sve teći glatko na početku, što može doneti realnu šansu za vezu sa ovom osobom, ne žurite. Kako ste lako ušli u vezu, još lakše se možete i razići. Potrebno je vreme, a prvo kušanje veze sledi vrlo brzo.

Odmarajte se. Relaksirajte se. Napor ume da naškodi zdravlju. Dobro se hranite, uzimajte puno tečnosti, posebno vode. Lagane vežbe, kako bi ostali fit. Budite na Suncu, ono vam uvek napuni baterije.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: DEVICA

Vredne kao i uvek, ovaj mesec ćete biti angažovane na više poslova. Imaćete više energije, ali ćete ujedno osećati i nemir. Prihodi će se poboljšati, ne samo jer ste vredne, već i zato što ćete uspeti da naplatite jedan deo potraživanja. Ujedno će početi i da se realizuju investicije u koje ste ulagali u prethodnom periodu. U ovom periodu potrudite se da proširite krug poslovnih saradnika, jer ćete biti u prilici da upoznate ljude s kojima biste mogli da ostvarite dobru poslovnu saradnju. Iskoristite ovaj mesec da učvrstite svoje pozicije na poslu i da pokažete sve svoje poslovne veštine. Ukoliko imate privatni biznis obratite pažnju na finansije i konkretno ne rizikujte s ulaganjima, kako ne biste pretrpeli gubitke.

Pokažite partneru koliko vam znači. Ukoliko budete zanemarivali emotivnog partnera, može doći do nesuglasica u vezi. Nastojte da održite bliskost koju imate sa voljenom osobom. Zabavite se oko realizacije zajedničkih planova, kako bi ste ojačali vašu vezu. Izađite na neku romantičnu večeru. Ukoliko ste slobodni, osetićete privlačnost ka osobi koju ste upoznali preko svog prijatelja. Sve će teći lagano na početku, imaćete dobru komunikaciju i poželećete da s ovom osobom ostvarite vezu. Međutim, druga polovina meseca vam donosi nove uvide. Shvatićete da ovo nije osoba za vas, da nije potpuno iskrena sa vama i da nije pravi izbor.

Do sredine maja osećaćete se dobro. Zdravlje će vam biti stabilno. Druga polovina meseca donosi pogoršanje imuniteta, pa se pripazite da ne zapatite virus ili neku infekciju. Pojačajte unos vitamina kako biste digli imunitet i poboljšali energiju.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: VAGA

Ukoliko su vam pregovori u toku, sa poslovnim partnerima, eto korisnih uvida kako da poboljšate svoje poslovanje. Ukoliko niste započeli pregovore, ovo je sjajan period da ostvarite efikasniju saradnju sa svojim poslovnim saradnicima. Ako planirate da uvedete nove partnere u posao, pažljivo u izboru. Moglo bi doći do raskida nekog Ugovora ili poslovne saradnje sa nekim partnerom, što bi vam donelo nenadane poslovne gubitke. Ipak, maj mesec vam je naklonjen i doćiće do uvećanja prihoda, koje bi mogli da investirate u adaptaciju poslovnog prostora. Ukoliko planirate da investirate u novi poslovni poduhvat, pažljivo planirajte. Bićete svakako opomenuti krajem meseca, jer će se osetiti zastoj u prilivu novca, koji je trebalo da stigne upravo od posla u koji ste u prošlosti investirali.

Isplanirajte zajednički vikend sa partnerom, opustite se. Posvetite se partneru i uživajte jedno u drugom. Ukoliko imate nerešene probleme ili situacije koje su se dogodile u prošlosti, probajte da budete iskreni i da ne skrivate ništa od partnera, kako ne bi krajem maja došlo do poteškoća u vezi ili razlaza. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu s kojom ćete se lepo slagati. Brzo ćete se zbližiti, jer ćete imati osobu koja deli slična interesovanja. Taman kad sve krene u pravcu emotivne veze, shvatićete da se sa ovom osobom ne slažete najbolje i da imate različita očekivanja od veze.

Vitalni ste i zdravlje je stabilno u ovom periodu. Lepo vreme ćete koristiti za boravak u prirodi. Iskoristite ovaj period da se aktivirate, vozite bicikl. Džogirajte, šetajte… izaberite neku aktivnost koja vam prija. Konzumirajte sveže povrće i voće, naročito ono koje je dobro za detoksikaciju organizma.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: ŠKORPIJA

Važne sastanke i poslovne pregovore počnite odmah iza praznika. Poslovna partnerstva su vam aktuelna početkom maja. Ovo je dobar period da se istaknete u poslovnim poduhvatima i da učvrstite vaše poslovne kontakte. Poteškoće očekujte u saradnji sa kolegama, a ukoliko se bavite privatnim biznisom očekujte nesuglasice sa osobama koje rade za vas. Biće i onih koji vam rade iza leđa, spletkare i koji vam time mogu naneti štetu. S novcem proračunato, što vama ne pada teško. Biće dobitaka na finansijskom planu, s toga ne brinite oko priliva novca. Ipak, očekujte kašnjenje sa uplatama novca koji vam se duguje.

U ljubavi pružate toplinu i pažnju emotivnom partneru i bićete mu velika podrška. Bićete strastveni, što će vašeg partnera učiniti zadovoljnim i opuštenijim. Od sredine maja provodićete više vremena zajedno, a zajedno ćete imati puno novih ideja i planova za vas dvoje. Bićete ispunjeni i zadovoljni. Slobodne škorpije neće biti zainteresovane ni za šta dublje od avanture, makar i za jednu noć. Može vam se desiti i da ušetate u tajnu vezu. Ukoliko se upletete sa zauzetom osobom, očekujte probleme, ljubomorne scene i zahteve koje niste spremni da ispunite.

Zdravlje se stabilizovalo. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nekih zdravstvenih problema, to je sada iza vas. Bilo bi dobro da se fizički aktivirate. Hranite se zdravo i unosite dovoljno tečnosti. Unosite namirnice koje će hidrirati vaš organizam, kao i dodatne vitamine.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: STRELAC

Strelčevi u ovom periodu pršte od ideja. Bićete motivisani i to će se videti na poslu, naročito ako se bavite kreativnim poslom ili ste umetnik. Ukoliko se bavite tehničkom strukom, koje uključuje crtanje ili projektovanje, vaša maštovitost i inspiracija će vas dovesti do uspeha i napretka na poslu. Budite pažljivi u saradnji, jer u ovim odnosima može biti poteškoća. Dobar priliv novca i dobar osećaj za ulaganja, vezani su za ovaj period. Uspećete da privučete nove investicije za svoje projekte. Ukoliko je moguće izbegnite poslovnu saradnju sa prijateljima. Takođe, ne pozajmljujte i ne dajte novac prijatelju, izgubićete i novac i prijateljstvo.

U vezi ste predani i posvećeni, na radost partnera. Ulažete i vreme i energiju kako biste što više bili uz voljenu osobu. Planiraćete zajednički put ili bar neki vikend van mesta boravka. Provodićete vreme i sa zajedničkim prijateljima. Krajem meseca pripazite na svoj odnos, biće napetosti i to sve zbog nerasčišćenih računa u prošlosti.

Slobodni strelčevi će uživati u svojoj slobodi, ne preterano zainteresovani za veze. Ipak, velike su šanse da vas privuče osoba s kojom ćete imati dobru komunikaciju i ista interesovanja. Kako ste po prirodi naklonjeni flertu, ukoliko vam se ova osoba zaista dopada, potrudite se da ne stekne utisak da ste previše slobodni sa drugima, jer bi to moglo da naruši potencijalno lepu emotivnu priču.

Strelčevi su vitalni, zahvaljujući fizičkoj kondiciji i čestom praktikovanju raznovrsnih fizičkih aktivnosti. Jačajte leđa, naročito ukoliko vam je posao vezan za stolicu. Planinarite, u tome ionako uživate. Uzimajte više vitamina, u obliku smothie-a i raznih svežih salata i napitaka. Uživajte u proleću.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: JARAC

Pozabavite se dosadnim delom posla, koji vas je oduvek iritirao, podaci, papiri i sve administrativne lepote, čekaju na vas da ih obradite. To jeste dosadan deo, ali ukoliko ne sredite papirologiju možete se zateći u problemima, koji vam još mogu doneti i neplanirane troškove. Završite sve zaostale poslove do sredine Maja, kako bi ste drugu polovinu meseca iskoristili za novotarije na poslovnom polju. Jarčevi koji se bave privatnim biznisom postićiće uspeh i unaprediti svoje poslovanje. Imate dobar osećaj za novac, pa iskoristite ovaj talenat kako biste u ovom mesecu investirali i na taj način ostvarili profit. Spojite lepo i korisno. Krajem meseca izbegavajte tajne poslovne radnje, kako ne biste doživeli veće gubitke.

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi i porodici, ukoliko ste u braku. Duže vreme zapostavljate svoju ulogu i zapostavljate partnera. Potrudite se da budete više prisutni, kako ne bi dodatno zakomplikovali emotivnu priču u kojoj ste. Budite iskreni i trudite se da nemate tajni, jer u suprotnom partner može sve da sazna i da uslede veliki problemi. Naročito se pripazite bure krajem meseca. Slobodni Jarčevi će biti u prilici da upoznaju jako zanimljivu osobu, koja je njihov potpuni opozit. Među vama će se javiti velika privlačnost. Sve će funkcionisati savršeno i dok se osvrnete bićete već u vezi. Kako će se ova veza razvijati zavisi od vas.

Imate potrebu za fizičkom aktivnošću. Slušajte svoje telo. Vežbe su jako dobre za vaše celokupno zdravlje. Pre vežbi se dobro zagrejte, kako ne biste izazvali povredu mišića. Šetajte svaki dan kako biste izbacili nemir koji osećate. Pojačajte unos vitamina. Unosite više sezonskog povrća i voća.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: VODOLIJA

U maju se pozabavite otklanjanjem i čišćenjem zaostalog posla. Bićete motivisani da planirate i ubrzate se kako bi stigli na željeni cilj. Bavite se prioritetima. Sarađujte sa poslovnim partnerima, kako bi zajednički videli gde ste. Ne ustručavajte se da date predloge, mnogi će biti dobro prihvaćeni. Pažljivo s finansijama i većim ulaganjima. Uložite kreativni deo sebe i uspeh neće izostati. Nađite nova rešenja za posao kojim se bavite. Ukoliko želite da se usavršavate, ovo je idealan trenutak da krenete na neki kurs. Kraj meseca može doneti prekid saradnje zbog sukoba interesa. Dobar period za pokretanje posla.

Vodolije u vezi će imati dobru komunikaciju sa partnerom, što će ih ne samo zbližiti, već mogu očekivati i neku materijalnu dobit. Dobra energija u odnosu se oseća. Izlazite, zabavljajte se zajedno. Slobodne vodolije neće biti raspoložene za ulazak u vezu, ali će im prijati flert. Bićete u prilici da imate avanturu ovog meseca. Pripazite se da ne uđete u priču sa zauzetom osobom, jer ćete samo napraviti sebi problem.

Promenljivog ste zdravlja. Ovo naročito važi za osobe koje su sklone alergijama. Relaksirajte se. Bićete napeti pa možete očekivati i pojačanu nervozu. Unosite dovoljno tečnosti.

Mesečni horoskop za Maj 2017.godine: RIBE

Pozabavite se poslom i napravite plan kako da otklonite sve što vam pravi probleme na istom. Pregrupišite snage, potrebno je sve poslove završiti u roku, tako da ne napravite sebi poteškoće na radu. Ne radite umorni, skloni ste da pravite greške tada, što vam može doneti poslovne gubitke. Stanje će biti promenljivo, a vi usled ovakvih dešavanja napeti. Ribe koje samostalno posluju, očekuje uspeh. Finansije će se stabilizovati, pa ćete pokrpiti rupe u budžetu. Ipak, krajem meseca biće zastoja i na polju finansija,pa ukoliko ulažete, pripazite se lošeg investiranja. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, strpljivo.

Dobar period u vezi, pa probajte sada da rešite sve što vam je zadavalo muke u prošlosti. Družite se sa zajedničkim prijateljima, izlazite zajedno, to će vas dodatno zbližiti. Posvetite se voljenoj osobi. Ukoliko imate porodicu, sa partnerom ćete zajednički rešiti mnoga otvorena pitanja. Slobodne Ribe osvojiće osoba s kojom su imali neku priču u prošlosti i koja im je na neki način bliska. Ukoliko je ovo osoba s kojom ste bili u nekom emotivnom odnosu, shvatićete da emocije još uvek postoje. Ovaj put možete izgraditi mnogo kvalitetniju priču od one koju ste imali u prošlosti.

Zdravi ste. Ovaj period je odličan za čiščenje duha i tela. Detoksikacija je odličan način da se regenerišete. Potrudite da izbacite sve nakupljene toksine u organizmu. Uzimajte puno tečnosti, kako biste ostali vitalni i očuvali jak imunitet.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...