Astrologija

Mesečni horoskop za Maj

Mesečni horoskop za maj 2018.: OVAN

Početak maja nije sjajan na poslovnom polju. Očekujte spletkarenja i podmetanja na poslu. Nepovoljne okolnosti, poteškoće i prepreke nisu sve, konkurencija vam takođe sprema provokacije. Ne dajte se isprovocirati ili izmanipulisati. Nepovoljni aspekti nose sa sobom i ogovaranja. Situacija se popravlja u drugoj polovini maja. Ukoliko budete pratili trendove koje diktira tržište možete očekivati napredak na poslovnom polju. Pružiće vam se šansa da ostvarite planove koje ste imali, a koji su na duže staze. Završite sve što ste započeli. Sve što vam stoji otvoreno, sputava vas da započnete nešto novo. Ovnovi koji su u pregovorima oko neke saradnje mogu očekivati uspeh. Teškoće na polju finansija. Novac pretežno odlazi na troškove. Sredinom maja se očekuju novi izdaci. Blago poboljšanje se očekuje krajem maja, ali će i ono biti kratkog daha.

Ovnovi u vezi/braku trebalo bi da izbegavaju laži, naročito u prvoj polovini maja. Ukoliko partner shvati da niste iskreni, to bi moglo da vas košta. Ukoliko želite da partner zadrži poverenje u vas potrebno je da budete iskreni, kao i da mu objasnite ima li razloga za takvo vaše ponašanje. U drugoj polovini maja situacija će se popraviti. Ovo je period koji je dobar kako za svežinu doma i porodice, tako i za unošenje novina u vaš emotivni život. Slobodni ovnovi će se zaljubiti u osobu koja je zauzeta. Ovo je osoba koja će vam staviti do znanja da se i vi njoj sviđate i da želi tajnu vezu. Počećete da se viđate tajno, a sredinom maja ova priča bi mogla da preraste u jednu burnu ljubavnu romansu.

Zdravlje je osetljivo. Skloni ste virusnim infekcijama. Pripazite se, u ovom periodu, i povređivanja. Provodite više vremena na suncu, kako bi vam imunitet ojačao. Uzimajte voće svakodnevno. Zeleno povrće je idealno u ovom periodu. Unosite dovoljno vode.

Mesečni horoskop za maj 2018.: BIK

Bikovi startuju u maju mesecu kreativno. Bićete maštoviti što će se povoljno odraziti i na poslovni život. Ukoliko ste zaposleni u nekoj firmi, šefovi vas mogu izabrati za tim leader-a, vođu. Ukoliko imate svoj biznis, budite taktični u odnosima sa svojim poslovnim partnerima. Može doći i do razmimoilaženja sa jednim. Ukoliko dođe do toga, ne ulazite u nova poslovna partnerstva u ovom periodu. Takođe, ukoliko možete izbegnite i potpisivanje ugovora. Od sredine maja otvara vam se dobar period za započinjanje novih poslovnih poduhvata. Pojedini bikovi će se osmeliti sa poslovnim novinama. Unosićete sveže ideje i nove poslovne tehnologije. Budite strpljivi. Potrebno je vreme da bi se pokazalo šta je najbolje za vaše poslovanje. Kraj maja ćete dočekati puni pozitivne energije i elana. Neki od vas će dobiti i unapređenje. Pitanje finansija je stabilno. Izbegavajte neproverene investicije i novčane tokove.

Bikovi u braku/vezi čeka nestabilan period. Moguće su trzavice u odnosu. Nećete biti složni sa partnerom oko sagledavanja planova za budućnost. Najveće razmirice vas očekuju kad su finansije u pitanju. Ne budite tvrdoglavi, već se potrudite da pronađete kompromisno rešenje. Sredina maja je dobra za vikend van grada. Potrudite se da poradite na komunikaciji sa partnerom. Slobodni bikovi će imati želju da pronađu svog idealnog partnera. Osoba koju ste skoro upoznali može vam ličiti na osobu koju ste skrojili u svojoj glavi. Maštaćete o istoj. Sredina maja vam donosi pokušaje da od ove platonske priče iskrojite vezu.

Zdravlje je stabilno. Ipak, da biste održali jakim imunitet, potrebno vam je više svežeg vazduha i boravak u prirodi. Čuvajte se ozleđivanja sredinom maja. Prijaće vam zeleno lisnato povrće. Smanjite unos mesa i izbacite iz ishrane prerađevine. U ovom periodu se trudite da se hranite lagano.

Mesečni horoskop za maj 2018.: BLIZANCI

Situacija početkom maja nije idealna kada je posao u pitanju. Iako će vam se nameštati situacije, koje baš i nisu legitimne, važno je da ostanete na pravom putu i da se ne koristite lažima i prevarama, kako bi brže došli do cilja. U suprotnom, rizikujete da budete razotkriveni i da izgubite ne samo poverenje poslovnih saradnika, već i projekat na kome radite već neko vreme. Ovo je period koji donosi i niz neslaganja i razmimoilaženja u stavovima sa poslovnim partnerima. Potrudite se da pronađete zajedničko rešenje. Sredina maja donosi i mogućnost započinjanja jedne dobre poslovne saradnje. U ovom periodu je dobro čuvati leđa. Imaćete neprijatelje na poslovnom polju, kao i nelojalnu konkurenciju. Krajem maja moguć je i napredak u karijeri ili poslovni uspeh. Kada su finansije u pitanju, ne ponašajte se ishitreno. Potrudite se da ne pravite dodatne troškove.

Blizanci u braku/vezi imaće neslaganja u odnosu sa partnerom. Teško vam je da shvatite šta to vašem partneru nedostaje kako bi veza funkcionisala. Potrebno je da popravite komunikaciju sa voljenom osobom. Potrudite se da pružite partneru pažnju. Provodite više vremena zajedno, izlazite ili bar idite na produženi vikend. Slobodni blizanci mogu očekivati pažnju od osobe koju su skoro upoznali preko prijatelja. Primetićete i sami da se ova osoba trudi kako bi uvek bila u vašoj sredini i kako bi pridobila vašu pažnju. Krajem maja je moguća romansa sa njom, a ubrzo ćete shvatiti da ste počeli nešto da osećate prema ovoj osobi.

Zdravlje je nestabilno početkom maja. Moguće su prehlade, ali i povređivanje. Budite pažljivi. Pažljivo prilikom unosa namirnica. Osluškujte svoj organizam. Sveže voće i povrće je idealno u ovom periodu. Ukoliko ne možete bez slatkiša, smanjite ih na najmanju moguću meru.

Mesečni horoskop za maj 2018.: RAK

Na početku meseca ćete dolaziti  u kontakt sa novim ljudima u vašem poslovnom okruženju. Nemojte ulaziti u poslovnu saradnju sa onima koji deluju sumnjivo ili koje ne poznajete dovoljno, kako u budućnosti ne bi trpeli štetu. Ukoliko ste u partner u nekom poslu, moguć je sukob interesa. Sredinom maja se čuvajte brzopletih odluka. Nemojte da se takmičite, iako ćete imati poriv, nije dobar period za to. Čuvajte se sukoba sa nadređenima. Imaćete na umu pokretanje novog projekta, samo napred, ova odluka će pokrenuti novine u vašoj karijeri, a doneće vam i uspeh u budućem periodu. Ukoliko dođe do zastoja u saradnji sa nekim od poslovnih partnera, možete se odlučiti i na raskidanje ovog odnosa. Ova novonastala situacija vam moće doneti i trenutne poslovne gubitke. Krajem maja vam se pruža mogućnost da proširite klijentelu i samim tim popravite poslovni saldo. Finansije su stabilne. Potrebno je da imate tačnu analizu troškova, kao i da ne ulazite u rizične finansijske transakcije.

Rakovi u braku/vezi će imati stabilan i vedar period sa svojim emotivnim partnerom. Bićete dobro raspoloženi. Pružaćete svoje iskrene emocije partneru i veza će cvetati. Prijaće vam zajednički izlasci sa voljenom osobom. Krajem maja, može doći do zahlađenja u odnosu, jer će se partner okrenuti poslovnim obavezama. Slobodni rakovi će imati potrebu za romantikom. Ipak, problem je u tome, što nećete imati s kim da podelite ovo raspoloženje. Sredinom meseca će u vaš život ušetati osoba koja će vam delovati vrlo neobično. Ipak, kad budete shvatili da ste upoznali romantičnu dušu, zaljubićete se u nju.

Vodite računa o svom zdravlju. Period nije najbolji za osobe sklone alergijama i disajnim smetnjama. Od sredine maja će se pojačati otpornost na bolesti i imaćete više energije. Unesite više vlakana u svoju ishranu. Lanene semenke su idealan izbor za vas. Izbacite iz ishrane brzu i začinjenu hranu.

Mesečni horoskop za maj 2018.: LAV

U maju mesecu vam se pojačava intuicija, koja će vam omogućiti da pronađete rešenja za sve situacije koje vam na poslovnom planu deluju komplikovano. Uspeh dolazi onim lavovima koji se bave farmacijom ili deluju u polju zabave. Otvara vam se mogućnost da sarađujete sa inostranstvom. Pripazite na administrativni deo posla. U partnerskim odnosima vas očekuju poteškoće, jer nećete umeti da se složite oko toga ko će biti vođa poslovnog projekta. Ukoliko ste zaposleni, možete se nadati liderstvu u jednom važnom projektu za kompaniju. Takođe, otvara vam se mogućnost da ostvarite dobar kontakt sa osobom koja je na visokom položaju. Ukoliko uspete, očekujte uspeh i napredak u karijeri. Na polju finansija vas čeka dobitak, koji će vam pomoći da zatvorite dugove iz prethodnog perioda. Ipak, potrebno je da pažljivo rukujete novcem i da izbegavate nepromišljene poteze kada su finansije u pitanju.

Lavovi u braku/vezi će imati skladan odnos sa partnerom, prve polovine maja. Potrudite se da u ovom periodu unesete više dinamike u vezu i da izbegnete monotoniju koja je počela da se oseća u odnosu. Sredinom maja se čuvajte sukoba sa partnerom. Nećete uspeti lako da izađete iz ovoga, ukoliko ne budete spremni na razgovor. Slobodni lavovi će osećati dosadu. Potrebna su vam nova ljubavna iskustva. Niko iz vašeg okruženja neće odgovarati profilu za kojim tragate. Želećete uzbuđenje. Sredinom maja pojaviće se osoba za kojom ste tragali. Iako će vam delovati previše ekscentrično, velika je verovatnoća da uletite u ljubavnu avanturu, a ubrzo i u romansu sa ovom osobom.

Kad je zdravlje u pitanju, potrebno je da budete fizički aktivni. Što se jela i pića tiče, budite umereni, kako bi vam zdravlje bilo dobro. U prvoj polovini maja ćete biti osetljivijeg zdravlja. Od sredine meseca će vam imunitet ojačati i imaćete više energije. Pojačajte unos zdravih kalorija. Izbegavajte brzu hranu.

 

Mesečni horoskop za maj 2018.: DEVICA

Prva polovina maja donosi mutne i nejasne odnose sa poslovnim saradnicima. Čuvajte se spletkarenja. Pazite na svoje reči, jer sve što izgovorite može biti izvučeno iz konteksta i upotrebljeno protiv vas od strane poslovne konkurencije, a sve u cilju da vam se naruši poslovni imidž. Visok nivo pažnje potreban je i ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Izbegavajte poslovna putovanja sredinom meseca. Osobe koje se bave export-import poslovanjem mogu očekivati poteškoće u svom poslovanju. Krajem meseca možete započeti poslovnu saradnju sa pripadnicom lepšeg pola, koja bi mogla da se pokaže kao vrlo plodonosna. Ukoliko budete skoncentrisani na ostvarivanje svojih ciljeva, krajem meseca vas očekuje napredak u karijeri. Kad su finansije u pitanju, potrebno je da delujete sa pojačanom pažnjom, kako ne biste pretrpeli gubitke. Budite štedljivi tokom ovog meseca i ograničite svoje troškove.

Device u braku/vezi će imati potrebu da više vremena provode sa svojim partnerom. Nađite način da pokažete partneru svoju romantičnu stranu. Dobar period da ostvarite sve soje želje koje imate kad je voljena osoba u pitanju. Slobodne device već neko vreme privlači osoba koja deluje vrlo stabilno za emotivni odnos. Iako je ne znate najbolje, stekli ste već određenu sliku o njoj. Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu i da istaknete svoje kvalitete kako biste privukli njenu pažnju. Kad se bolje upoznate shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog.

Provodite više vremena na svežem vazduhu. Čuvajte se povređivanja i izbegavajte bavljenje ekstremnim sportovima u ovom periodu. Ne preterujte ni u čemu. Potreban vam je i odmor kako od fizičkog tako i od mentalnog napora. Smanjite unos kofeina i šećera. Unosite dovoljno vitamina. Mlečne i mesne proizvode konzumirajte umereno.

Mesečni horoskop za maj 2018.: VAGA

Radna atmosfera će biti dobra u ovom mesecu. Umećete da se pozicionirate i pokažete jasan i odlučan stav u oblastima u kojima se to od vas i očekuje. Dobar period očekuje one vage koje se bave uslužnim delatnostima. Moći ćete tačno da odredite koje usluge su tražene na tržištu, samo pripazite da ne preterate sa cenama svojih usluga. Dosta angažovanja će biti i za one vage koje su u partnerskim poslovima. Imajte strpljenja kada su poslovni dogovori u pitanju. Ne uzimajte na sebe poslove za koje znate da nemate dovoljno iskustva. Ukoliko pristanete na nešto potpuno novo, a za šta nemate dovoljno poslovnog iskustva, možete pretrpeti gubitke. Uspeh očekuje sve vage koje se bave modom, lepotom i svim vidovima zabave. Prva polovina maja je rizična kada su finansije u pitanju. Čekajte kraj maja za bolju finansijsku situaciju.

Vage u braku/vezi će uživati u vremenu provedenom sa voljenom osobom. Idilična atmosfera u odnosu biće prisutna do sredine maja, kada se mogu pojaviti nesuglasice. Krajnje je vreme da usaglasite porodične obaveze. Biće vam potrebno puno strpljenja i samokontrole kako ne bi došlo do zahlađenja u odnosu i udaljavanja od partnera. Krajem maja se vraća emotivni sklad u vezu.

Zdravlje je dobro u ovom periodu. Osobe koje su sklone alergijskim reakcijama, mogu biti osetljive u ovom periodu. Od vas se takođe očekuje umerenost u jelu i piću. Hranite se pravilno, kako bi održali dobro zdravlje. Izbegavajte slatkiše. U ishranu unesite više proteina.

Mesečni horoskop za maj 2018.: ŠKORPIJA

Škorpije u ovom periodu mogu da se oslone na svoju intuiciju, koja će im pomoći u rešavanju važnih poslovnih zadataka. Ovo je mesec u kojem će vaša kreativnost doći do izražaja. Najviše uspeha će imati škorpije koje posluju u oblastima zabave, prosvete ili ugostiteljstva. Opreznost se savetuje onim škorpijama koje deluju u oblastima ekonomije. Ovde su moguća i razna podmetanja, kako bi vam se nanela šteta i kako biste pretrpeli poslovni gubitak. Čuvajte se, naročito u prvoj polovini maja, svih podmetanja. Ne delite sa drugima svoja razmišljanja niti poslovne ideje, jer ste u periodu kada bi neko lako mogao da preotme sve zasluge i okoristi se na vaš račun. Sredina maja donosi i mogućnost započinjanja nove poslovne saradnje. Isto tako, ovo je vrlo dinamičan period, koji može doneti i tenziju oko završavanja nekog važnog poslovnog projekta. Ukoliko imate nadređene čuvajte se sukoba, jer će biti skloni da vrše pritisak na vas. Krajem maja možete očekivati poslovni uspeh, kako budete priveli jedan poslovni projekat kraju. Kada su u pitanju finansije, budite oprezni u prvoj polovini maja. Ukoliko želite da investirate, oblast farmacije ili trgovina alkoholnim pićima je dobar poslovni potez.

Škorpioni u braku/vezi neka pripaze ukoliko imaju tajne pred voljenom osobom. Možete biti razotkriveni što može negativno uticati na vaš ljubavni život. Partner može izgubiti poverenje u vas. Budite iskreni, ali imajte i rešenje kako da ispravite greške. Ni druga polovina maja nije mnogo lepša. Neočekivane nesuglasice očekuju škorpione u braku. Sačekajte kraj meseca, sreća će se i vama osmehnuti. Škorpije će biti vrlo strastvene u nadolazećem periodu. Nećete birati sredstva u osvajanju osobe koja vam se sviđa. Što vas više bude odbijala, to će vaši napori da je osvojite, biti veći.  Bolje bi bilo da sačekate kraj meseca. Pojaviće se osoba koju ćete privući. Iako ćete delovati povučeno u početku, bićete zaintrigirani.

Škorpije koje su sklone alergijama, biće osetljive u ovom periodu. Takođe, poželjno je i da se zaštitite kad boravite napolju. Moguće su i glavobolje, kao i bolovi osobama koje imaju osetljive zglobove. Unosite više kalcijuma u organizam. Prijaće vam jogurt. Izbegavajte začinjenu i masnu hranu.

Mesečni horoskop za maj 2018.: STRELAC

Otežanja na poslovnom planu vas očekuju već početkom meseca. Faliće vam prihodi da započnete neki poslovni projekat koji već neko vreme planirate. Moguće su i nesuglasice sa poslovnim saradnicima i nadređenima, što se može odraziti i na vašu zaradu. Nikako ne ulazite u veće finansijske špekulacije niti u rizične poslove, jer možete pretrpeti gubitke. Sačekajte sredinu meseca, stvari će početi da se kreću na bolje. U ovom periodu ćete obezbediti i potrebna finansijska sredstva koja će vam omogućiti da pokrenete svoje poslove. Budite oprezni kada su pregovori u pitanju. Krajem maja vas očekuje uspeh kada su u pitanju javni nastupi, pa ćete dobiti i na popularnosti. Ovo će vam pomoći i da rešite nesuglasice i da bolje komunicirate, kao i da ojačate u pregovorima. Popraviće se i saldo na računu.

Strelčevi u braku/vezi će takođe trpeti usled nesuglasica sa voljenom osobom. Bićete napeti i pritiskaće vas loše okolnosti u zajedničkom životu. Potrebno je da budete strpljivi i da se dogovarate oko zajedničkih obaveza. Sredinom maja ćete uspeti da odnos vratite na stabilne osnove. Vratiće vam se poverenje u partnera i uspećete da rešite nesuglasice iz prethodnog perioda.Slobodni strelčevi neće uspevati da osvoje osobu koja im se dopada. Imaćete utisak da stalno udarate u neprobojno staklo. Gubićete strpljenje, jer nećete znati da li se dopadate osobi koja vam se sviđa. Sredinom meseca pojaviće se osoba koja će pokazati otvoreno zanimanje za vas, što će pokrenuti na akciju i osobu koja vam se dopada. Neće vam biti lako da se odlučite.

Strelčevi koji pate od alergija će imati problema u ovom periodu. Mogući su problemi i sa cirkulacijom. Druga polovina maja će vas ojačati, a i imunitet će biti bolji. Unosite dovoljno magnezijuma. Prijaće vam sveže povrće, naročito zeleno lisnato. Smanjite mlečne i mesne proizvode, kao i kafu i slatkiše.

Mesečni horoskop za maj 2018.: JARAC

U ovom periodu nema mesta nepromišljenim potezima na poslovnom polju, iako ćete im biti skloni. Nemojte idealizovati sliku, niti ulepšavati trenutnu poslovnu situaciju. Obratite pažnju na dogovore koje sklapate, kao i na organizaciju koju pravite. Budite pažljivi kada je komunikacija sa saradnicima i nadređenima u pitanju, jer se nalazite u periodu kada ste skloni da izazivate sukobe. Pokušajte da se uskladite, jer će šefovi to od vas zahtevati. Sredinom maja ćete se stabilizovati i uspećete da realizujete jedan dugoročni projekat. Ukoliko se u bilo kom obliku bavite nekretninama, bilo da ste agent, investitor ili delujete u oblasti građevine očekujte uspeh. Pred kraj meseca ćete sklopiti novo poslovno partnerstvo. Očekujte i novi talas popularnosti u javnosti. Kada su finansije u pitanju, izbegavajte rizična ulaganja i postupke, kako ne biste pretrpeli gubitke. Svaki ishitren potez kada su u pitanju finansije bi mogao skupo da vas košta.

Jarčevi u braku/vezi nisu u dobrom periodu kada su emotivni odnosi u pitanju. Zapostavili ste partnera i to neće izaći na dobro. Potrebno je da više vremena posvetite partneru i da se više zabavljate i izlazite. Sredinom maja nastupa period koji je dobar za promene, pa se potrudite da osvežite vašu vezu i obogatite je. Krajem maja nastupa još jedna kriza i zahlađenje u vezi, a vi ste uzrok tome. Slobodni jarčevi biće privučeni osobom koju će već početkom maja upoznati. Naglo ćete uleteti u strasnu avanturu. Ukoliko mislite da ovo može da potraje, u zabludi ste. Idealizovaćete je, pa ćete se ubrzo i razočarati. Koliko god se budete trudili da ovu priču dignete na viši nivo, nećete uspevati u tome.

Osetljivog ste zdravlja. Potrebno vam je, pre svega, odmora i relaksacije, kako vam imunitet ne bi bio u padu. Ukoliko ste skloni alergijama, možete osećati smetnje u ovom periodu. Unosite više vitamina C. Prijaće vam proteini koje je potrebno da svakodnevno unosite. Zeleno lisnato povrće je takođe dobar izbor u ovom periodu.

Mesečni horoskop za maj 2018.: VODOLIJA

Vodolijama se preporučuje da se drže poznatog kada je posao u pitanju, kao i da izbegavaju poslove u kojima nemaju dovoljno iskustva. Pazite se spletki, kao i osoba koje bi mogle da vas iskoriste za nelegalne poslove. Ne samo što bi mogli da izgubite poslovnu poziciju, već bi mogli i da pretrpite materijalnu štetu. Nikako ne pristajte na pregovaranja koja se vode iza zatvorenih vrata. Nije dobar period za to. Ukoliko ne budete uspeli da ostvarite dogovor, potražite pomoć osobe koja se nalazi na visokom položaju. Sredinom maja meseca klonite se sukoba sa nadređenima. Period je nepovoljan za komunikaciju, pa se potrudite da budete uzdržani. Napeti ste. Ne dozvolite da vas bilo ko isprovocira i uvuče u sukob, jer se neće dobro završiti po vas. Probajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Ne donosite ishitrene odluke kada je sadašnji posao u pitanju, jer će se stvari promeniti, a do kraja maja ćete osetiti poboljšanje. Očekuje vas i učvršćivanje pozicija, uspeh, kao i napredak u karijeri. Što se tiče finansija, početkom meseca situacija je promenljiva, ali se do kraja meseca očekuje poboljšanje i finansijski dobitak veći od očekivanog.

Vodolije u braku/vezi su u periodu koji je povoljan za romantiku. Bićete prepuni nežnosti, kojom ćete obasipati svog partnera. Kako mesec bude odmicao, bićete sve zauzetiji poslovnim obavezama, što vam se može zameriti. Druga polovina maja će doneti nova uzbuđenja i pojačati strasti u vezi. Unesite više zabave i izlazaka i partner će biti srećan, isto kao i vi. Slobodne vodolije će početkom meseca biti preokupirani osobom koja im se sviđa. Trudićete se da osvojite ovu osobu i zainteresujete je za sebe. Na kratko ćete početi i da izlazite s njom. Međutim, već sredinom meseca očekuje vas totalni obrt, potpuno ćete biti nezainteresovani za vezu. Dok se budete okrenuli nova osoba će ušetati u vaš život i toliko vas opčiniti da će te se do kraja meseca naći u novoj emotivnoj vezi.

Zdravlje vam je osetljivo. Smanjite stres, u ovom periodu, on je okidač za vaše već osetljivo zdravlje. Krećite se više. Potrebno vam je i više fizičke aktivnosti, ali i relaksirajućih momenata. Ishranu obogatite vlaknima. Smanjite mleko i mlečne proizvode, kao i meso i testenine.

Mesečni horoskop za maj 2018.: RIBE

Ribe će se, u ovom periodu, oslanjati na intuiciju, prilikom rešavanja svih poslovnih zadataka, pregovora, kao i pri započinjanju novih poslovnih projekata. Ovo je period u kome će doći do izražaja vaša kreativnost. Oslonite se na osobe na višim pozicijama od vaše i predstoji vam uspeh u pregovorima. Ipak, ne budite previše relaksirani. Konkurencija će učiniti sve da vas skloni iz poslovnog miljea. Čuvajte se i osoba koje se neće libiti da se koriste i spletkama, ne bi li umanjili vaš doprinos i progurali svoje poslovne planove. Nikako ne sklapajte važne ugovore. Budite oprezni i kada je saradnja sa inostranstvom. Nemojte planirati ni odlazak na poslovni put. Sredina maja vam donosi uspeh kada je timski rad u pitanju. Nemojte nikako pristajati na tajne pregovore u ovom periodu, jer se situacija može zakomplikovati tako da vam bude otežano pokretanje novih poslovnih projekata. Krajem maja očekuju vas dobici iz saradnje sa ino partnerima, kao i ukoliko se bavite poslovima uvoza i izvoza robe. Do sredine maja finansije će biti promenljive, a ni vi se nećete ponašati promišljeno kada je novac u pitanju. Ipak, krajem maja situacija se stabilizujei finansije popravljaju.

Ribe u braku/vezi će imati nesuglasice sa partnerom. otkriće se i neke tajne. Nakon ovoga situacija se može još više zakomplikovati, što može doneti i verbalni duel sa voljenom osobom. Sredinom maja otvara vam se mogućnost da kroz razgovor rešite nesuglasice u odnosu i stabilizujete situaciju u odnosu sa partnerom. Krajem maja preuzmite inicijativu radi iznalaženja novih rešenja kako bi ovaj odnos bio skladniji. Slobodne ribe će idealizovati osobu koja im se dopada. Učinićete sve da pridobijete njenu pažnju. Nemojte igrati prljave igrice, jer to nije put za dobijanje naklonosti. Izbegavajte ulazak u tajne veze. Krajem maja ćete upoznati osobu koja je slična vama, kreativna i maštovita. S ovom osobom ćete početi da se viđate, a privlačnost će biti obostrana.

Prati vas dobro zdravlje većim delom maja. Ipak, kako vreme bude promenljivo, tako ćete i vi osećati promene. Sredinom maja ćete biti više aktivni, pa će i zdravlje biti jako dobro. Prijaće vam rekreacija. Unosite više svežeg voća i povrća. Izbegavajte testenine i brzu hranu. Konzumirajte što više salate.

 

Photo: POND5 / Iryna Kalchenko

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...