Astrologija

Mesečni horoskop za Jun

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: OVAN

Ovnovi još uvek imaju zastoj oko dugoročnih poslova i planova, koji mogu da im pomognu u napredovanju u karijeri. Pokušajte da nadoknadite zaostatak, jer će se u junu suočiti i sa okolnostima koje vam neće ići na ruku i koji će vam otežavati funkcionisanje na poslovnom polju. Merkur, zadužen za komunikaciju, u svom znaku Blizanaca, pomoći će vam da ostvarite bolju komunikaciju i bolje se organizujete, kao i da započnete nove poslovne projekte. Imaćete samopouzdanja više nego inače, što će vam omogućiti da sklopite nove poslove. Ovaj mesec će vam finansije biti prioritet, pa ukoliko možete pratite tokove novca, jer bi, naročito ukoliko se bavite berzanskim poslovima, iznenada mogli da profitirate. Generalno, ovaj mesec vam donosi stabilizaciju i racionalno ulaganje, kao i promišljenije trošenje novca. Do kraja juna moguć veći novčani dobitak kroz poslovne tokove.

Ovo je odličan mesec da Ovnovi u vezi ili braku pokažu koliko im je stalo do partnera. Kupite mu nešto čime ćete mu pokazati koliko ga dobro poznajete i koliko vam znači. Od sredine juna Ovnovi će biti romantični i nežni. Poklonite sebi i svom partneru više vremena samo za vas dvoje. Partner će biti srećan, a vi ćete uživati u trenucima provedenim sa voljenom osobom. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo preko posla. Vaši poslovni sastanci mogu se prebaciti i na privatnu sferu. Do sredine meseca Ovnovi će izgarati od znatiželje i strasti. Ukoliko sve budete držali pod kontrolom, smeši vam se nova emotivna veza.

Krećite se više. Radite na svojoj kondiciji koliko god je to moguće. Provodite više vremena na suncu i u prirodi. Bavite se sportom koji traži jače trošenje energije. Trčanje, brzo hodanje, planinarenje, biciklizam su idealni sportovi za vas. Pojačajte ishranu mesom.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: BIK

U junu će Bikovi sijati novim sjajem. Završavajte stare zadatke, kako bi se usmerili na započinjanje novih projekata. Bićete svoj na svome. U junu će vaše poslovne sposobnosti doći do punog izražaja. Bićete samouvereni, dopadljivi svojim poslovnim saradnicima i umećete da dobijete ono što tražite. Ovo je mesec kada možete svoju ljupkost iskoristiti da otvorite sebi nove poslovne šanse. Napredak na poslovnom polju mogu očekivati Bikovi koji imaju svoj biznis. Što se tiče finansija, očekujte veći priliv novca ovaj mesec. Takođe ćete umeti lepo da rasporedite svoje prihode i da na pravi način raspolažete novcem. Ipak, trudite se da ne precenite svoje sposobnosti kad su finansije u pitanju. Nije pravo vreme za rizična ulaganja.

Bikovi u vezi će biti u prilici da razgovaraju sa partnerom i da zajedno nađu način da poboljšaju svoju vezu. Slušajte partnera, imaće dobre predloge kako da rešite probleme iz prethodnog perioda. Moraćete da budete strpljivi i da pokažete da imate želju da radite na vašoj vezi. Ovo je dobar period da razgovorom rešite sve nesuglasice koje ste imali i koje će vas čekati u ovom mesecu. Slobodni Bikovi će se zaljubiti. Ipak, polako i strpljivo. Osluškujte šta vam govori osoba koja želi da vas impresionira. Shvatićete da se prikazuje boljim nego što to zaista jeste u biti. Nemojte previše dominirati ukoliko ne želite da se druga strana povuče pre vremena.

Bikove prati dobro zdravlje. Imunitet je jak i stabilan. Smetnje koje ste osećali u prethodnom periodu će proći. Probajte da se ovaj mesec očistite. Jedite izbalansirane namirnice.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: BLIZANCI

Blizance, koji samostalno obavljaju svoju delatnost, očekuje uspeh na poslovnom polju. Ostali će se fokusirati na razvoj poslovnih planova kako bi se bolje uhodali. Blizance, koji pružaju konsultantske usluge ili su vezani za institucije ili zdravstvo, očekuje prosperitet. Generalno, svuda gde vaše organizatorske ili komunikacijske sposobnosti mogu doći do izražaja, očekujte napredak. Bićete kreativniji nego inače, sa više inicijative i predloga, što vam može pomoći u napredovanju na poslu. Ipak, budite pažljivi u sklapanju novih poslova. Što se tiče finansija, ovaj mesec iskoristite da sredite iste. Ne prenagljujte u odlukama koje upravo imaju veze sa finansijama, jer ćete baš ovaj mesec biti skloni pravljenju grešaka, koje vam mogu doneti gubitke.

Blizanci u vezi ili braku, ovaj mesec neće biti preterano posvećeni partneru. Ovaj mesec ćete biti više poslovno angažovani, pa ćete ujedno imati potrebu da vreme koje vam preostane posvetite sebi. Ovo se neće dopasti vašem partneru, pa se potrudite da pronađete vreme i za njega. Probajte da organizujete zajednički vikend, u kome ćete moći da se posvetite jedno drugom. Slobodni Blizanci biće zainteresovani da se viđaju sa više od jedne osobe. Iako će vas privlačiti samo neobavezne veze, shvatićete da vas najviše zanima upravo osoba koja vam postavlja najviše zahteva za vezu.

Blizanci će osetiti pad energije. Pokušajte da održavate kondiciju, bez obzira na trenutno stanje. Radite na jačanju imuniteta, jer vam je u ovom periodu i zdravlje osetljivije. Pijte što više tečnosti, posebno vode.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: RAK

Rakovi će morati ovaj mesec da se više angažuju na poslu. Poradite na svom ličnom nastupu, jer će od njega zavisiti i poslovni uspeh u ovom periodu. Potrebno da uložite dodatni napor i da budete strpljivi u saradnji sa poslovnim saradnicima, a ukoliko ste na rukovodećim položajima, budite pažljiviji u ophodjenju sa zaposlenima. Ne dopustite sebi da se usled frustriranosti poslom nadjete u konfliktnoj situaciji. Sami ćete biti u situaciji da preuzmete na sebe više poslovnih obaveza, kako biste se dokazali. Kako biste postigli poslovni uspeh potrebno je da budete odmorni i fokusirani na svoje obaveze. Budite štedljivi u ovom periodu. Izbegavajte zaduživanja u ovom periodu. Ukoliko ste u poslu koji je vezan za uvoz i izvoz robe, budite pažljiviji. Krajem juna očekuje vas bolji period na finansijskom polju.

Partner se duže vreme oseća zapostavljeno i potrebno je da mu, u ovom periodu, posvetite pažnju. Ukoliko ste zapali u monotoniju u vezi, otputujte negde ili bar odvojte vikend za vas, kako bi osvežili vašu vezu i razbuktali uspavane strasti. Ukoliko ste u prošlosti krili nešto od partnera, budite pažljiviji da sve to sada ne sazna, jer bi vaše tajne mogle ozbiljno da ugroze vezu. Slobodni Rakovi će se preterano truditi da ostave utisak na osobu koja im se dopada. Budite umereni, kako ne biste postigli suprotan efekat i oterali osobu koja vam se dopada. Ukoliko se povučete, shvatićete da postoji još neko ko je iskreno zainteresovan za vas.

Rakovi su u ovom mesecu promenljivog zdravlja. Ukoliko imate disajnih problema, pripazite se u ovom mesecu. Naglašeni su vam i problemi sa zglobovima i kostima, kao i bolovi u kolenima. Slabija cirkulacija će dovesti do bržeg umaranja. Potrebno je da više boravite na vazduhu, a ukoliko ste vezani za kancelariju, češće je provetravajte.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: LAV

Lavovi će prosperirati ovaj mesec. Bićete srdačni u poslovnim krugovima i otvoreniji za dogovor. Umećete sebe da prikažete u odličnom svetlu. Bićete motivisani na poslu i pratiće vas povoljne okolnosti u ovom mesecu. Bićete ambiciozni pa ćete otvoriti sebi priliku za napredovanje na poslu. Kako ste u dobrom periodu, usmerite se na dugoročnije ciljeve na poslovnom polju. Budite strpljivi i posvećeni. Odličan je mesec za rešavanje svih poslovnih poduhvata, jer ćete sa lakoćom rešavati sve zadatke koji vam se postave. Sa finansijama pažljivo, okolnosti će se na ovom polju menjati. Iako je dobar period za dobitke i nove šanse da uvećate svoj budzet, budite realni, nemojte imati prevelika očekivanja. Biće dana kada ćete imati veći priliv novca, a biće i dana kada ćete morati da budete pažljivi kako ne biste imali gubitaka. Ukoliko želite novi posao ovo je period kada možete da se istaknete kod novih poslodavaca.

Ovo je period kada ćete se više družiti sa prijateljima, a manje vremena ćete posvetiti svom partneru. Potrudite se da uključite i svog partnera u vaš društveni život, kako se ne bi osećao zapostavljeno. Pokušajte i da pronađete neke zajedničke aktivnosti, koje bi vam omogućile da slobodno vreme provodite zajedno. Veza vas, u ovom periodu, ne interesuje. Uživaćete u provodima sa svojim društvom. Lagani flert ili avantura za jednu noć mogu biti interesantni, ništa više. Iako će jedna osoba biti zainteresovana, nećete obraćati pažnju na nju. Možda grešite, jer će vas brzo proći želja za ludim provodom i ubrzo bi mogli da poželite da budete u vezi.

Iako će vas u junu pratiti dobro zdravlje, ipak je važno da ne preterujete ni u jelu ni u piću. Vežbajte i održavajte kondiciju. Ukoliko aktivno vežbate i bavite se nekim sportom, pripazite se povreda. Unosite u svoj organizam dovoljno vitamina i minerala.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: DEVICA

Jun mesec vam je naklonjen za napredovanje na poslu ili bar za dobijanje novih pozicija koje bi vas dovele do željenog cilja. Lako rešavate sve poslovne zadatke. Umećete da se prilagodite novim izazovima. Ostvarićete dobru komunikaciju u poslovnom okruženju, što će vam značiti pri sklapanju novih poslovnih angažmana ili ugovora. Vredno radite i očekuje vas dobit. Bićete efikasni i snalažljivi. Trudite se da pokažete inicijativu na poslu. U drugoj polovini juna budite oprezni sa poslovima, kako ne bi došlo do zastoja pri realizaciji planova koji su vam dugoročno važni. Timski rad će vam omogućiti profit. Imaćete bolji osećaj za rukovanje novcem i umećete dobro da investirate, naročito ako vam je posao saradnja sa inostranstvom. Sredinom juna može doći do obnavljanja starog poslovnog odnosa, koji bi se na duže staze pokazao isplativim. Krajem juna budite pažljiviji sa ulaganjima, kako ne biste imali poteškoća u kasnijoj realizaciji.

Mesec je dobar za zajedničko putovanje ili bar produženi vikend sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkom vremenu, a i partner će biti srećan. Potrudite se da ovaj mesec ispravite sve što vam ne prija u vezi. Ukoliko ste pravili greške u prošlosti, ovo je period kada bi mogli sve da nadoknadite. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti. Vrlo brzo ćete shvatiti da sa ovom osobom imate mnogo toga zajedničkog, pa ćete uskoro početi češće da se viđate i tako uplovite u emotivnu vezu. Ovo je priča koja bi mogla da potraje.

Ukoliko vam je posao vezan za kancelariju, pokrenite se. Uplatite sebi neki fitnes. Rekreirajte se što više. Ukoliko budete pasivni, možete očekivati bolove u leđima. Lagana ishrana će vam prijati u ovom periodu. Unosite više tečnosti, posebno vodu.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: VAGA

Vage su pune pozitivne energije. Bićete pokretačka snaga vašem timu na poslu. Motivisaćete i sebe i druge. Ovo je period kada umete dobro da organizujete posao. Ukoliko želite da se usavršavate, ovo je odličan period za to. Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, očekujte povećanje klijentele. Bićete otvoreni za nova poslovna partnerstva i saradnju. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo delovanje. Kraj juna biće stresniji na poslovnom polju pa se potrudite da ga dočekate spremni. Ovaj mesec ćete biti usmereni na finansije. Kako biste popravili svoje finansijsko stanje, potrudite se da se prvo rešite zaostalih dugovanja. Prilikom finansijskih ulaganja poslušajte svoju intuiciju. Ne zalećite se, nije vreme za dokazivanja.

Ukoliko ste u vezi, potrudite se da se posvetite partneru. Veza će zahtevati od vas dodatni napor, što vam neće prijati, ali će vam doneti ljubavni sklad na duže staze. Obradujte partnera, poklonite mu nešto lepo ili se potrudite da osmislite kako da se što kvalitetnije provedete zajedno. Ukoliko planirate put sa voljenom osobom, ovo je idealno vreme za vas dvoje. Ukoliko ste slobodni, učinićete sve da osvojite željenu osobu. Ukoliko budete imali agresivniji nastup, može doći do toga da vas ona odbije. Ukoliko želite da osvojite nekog posebnog, budite taktični, kako vam ne bi neka greška osujetila plan.

Potreban vam je odmor i relaksacija, naročito ako vam je posao stresan. Ukoliko se budete dovoljno rekreirali zdravlje će vam biti stabilno. Ubacite više mesa u ishranu. Radite na jačanju svog imuniteta.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: ŠKORPIJA

Škorpije već duže vreme razrađuju nove poslovne ideje i strategije. Ovo je mesec kada ćete moći da počnete da ih realizujete. Dobro se pripremite i osmislite sve. Komunikaciju sa poslovnim saradnicima iskoristite kako biste došli do željenih informacija koje će vam značiti za dalji uspeh na poslu. Bićete disciplinovaniji nego što je to uobičajeno za vaš znak. Fokus ćete isključivo staviti na ostvarivanje svojih poslovnih projekata. Pristupaćete ozbiljno i temeljno svemu, koristeći svoje znanje i iskustvo. U prvoj polovini juna, očekujte veći priliv novca. Iako ćete ceo jun biti promišljeni kada je novac u pitanju, kraj juna može vam doneti iznenadne troškove, koji vas mogu uvesti u minus na računu. Budite pažljivi.

U vezi ili braku Škorpije će osetiti snažnu povezanost sa svojim emotivnim partnerom. Bićete veseli, zabavni i trudićete se da slobodno vreme posvetite svom partneru. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nesporazume sa partnerom, ovaj mesec je dobar da sve nejasnoće razrešite. Divan mesec da pokažete ljubav. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vas odmah privući. U ovom periodu ste skloni idealizaciji. Pričekajte drugu polovinu meseca, kako biste realnije sagledali osobu koja vam se dopada. Krajem meseca ćete imati šansu da sa njom uđete u emotivnu vezu, koja može potrajati.

Zdravlje osetljivo u ovom periodu. Pripazite se. Bavite se rekreativno sportom. Hranite se pravilno. Potrebno je da uočite šta to vašem organizmu ne prija od namirnica, kako biste regulisali ishranu. Unosite dovoljno vitamina i minerala.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: STRELAC

Strelčevi će biti u prilici da ostvare sa svojim saradnicima dobru poslovnu saradnju. Uspećete da sklopite nova poslovna poznanstva i da ostvarite kontakte. Ukoliko vam je posao vezan za javnost, medije ili neki vid savetovanja, očekuje vas uspeh. Angažujte se oko svojih klijenata i prezentacije posla kojim se bavite. Budite pažljivi, sredinom meseca, kako ne biste ušli u konflikt sa nadređenima na poslu. Ovaj mesec je dobar za finansijska ulaganja. Kako je sredinom meseca indikovan konflikt, obratite pažnju, kako ne biste raskinuli neki poslovni odnos, jer bi se to svakako odrazilo na vaše finansije. Nemojte se zaletati i sklapati nove ugovore, nije povoljan period za to. Obratite pažnju na troškove.

Strelčevi u vezi će ostvariti bolju komunikaciju sa svojim emotivnim partnerom. Bićete veseli i uživaćete u zajedničkim momentima sa partnerom. Krajem meseca može doći do nesuglasica, pa se potrudite da postignete kompromis sa partnerom, u suprotnom nesuglasice vas mogu dovesti do razlaza. Slobodne Strelčeve zanimaće više intelekt od fizičkog izgleda. Privući će ih osoba s kojom će moći da vode duge razgovore. Krajem meseca ćete otići i korak dalje i sa ovom osobom stupiti u emotivni odnos.

Zdravlje vam je stabilno. Vitalni ste. Prijaće vam odmor. Vežbajte. Idite na jogu. Ne preterujte u hrani. Izbegavajte slatkiše. Ukoliko budete imali pojačanu potrebu za šećerima u ishrani, konzumirajte voće.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: JARAC

Jarčevi, po običaju, uspešni na poslu. Ovaj put Jarčevi se mogu pokazati i na polju kreativnosti. Imaćete izražen osećaj za lepo. Ukoliko se nalazite u poslovima koji su vezani za modu ili zabavu, očekuje vas uspeh. Svi Jarčevi mogu očekivati povoljne okolnosti na poslu, otvaranje novih poslovnih projekata koji će se isplatiti u budućnosti. Ovaj period je dobar za razvijanje i otvaranje novih poslova, s obzirom da vam je poslovna intuicija u ovom mesecu na zavidnom nivou. Novčana situacija je promenljiva. Novčani tokovi zavise delom od saradnika. U ovom periodu važno je da štedite i da svedete svoje troškove na minimum. Ukoliko želite da investirate, svakako izbegnite drugu polovinu meseca.

Jarčevi u vezi ili braku imaće otežanu komunikaciju sa svojim partnerom. Bićete pod pritiskom od strane svog partnera. Očekivaće više nego što možete da mu pružite u ovom periodu. Ovaj pritisak ćete donekle i sami stvoriti, jer ćete biti svesni da mu ne pružate dovoljno pažnje. Usmerite se na svoj dom i porodicu i ukoliko ste u braku, probajte da smanjite partnerovo nezadovoljstvo tako što ćete preuzeti neke obaveze na sebe. Slobodni Jarčevi biće strastveni, otvoreni i u potrazi za novim avanturama. Bićete u prilici da upoznate osobu koja će vam se odmah dopasti, a to će biti obostrano. Strasti će biti razbuktane. Do kraja meseca s ovom osobom bi mogli da budete u lepoj emotivnoj vezi.

Zdravlje vam je stabilno. Osećate se dobro. Bićete vitalni tokom celog meseca. Praktikujte lagane vežbe, šetajte. Konzumirajte laganu hranu. Trudite se da jedete više povrća i ribe.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: VODOLIJA

Poslovi će Vodolijama da se odvijaju usporeno u ovom mesecu. Bićete preopterećeni, jer će sve ići otežano na poslovnom planu. U pitanju su poteškoće na poslu, koje se tiču složenijeg procesa rada. Samo se potrudite više na poslu, videćete naćićete rešenje i pristupićete na nov način rešavanju poslovnih zadataka. Potrebno je strpljenje, a to je ono što će vam ovaj mesec najviše faliti. Ukoliko budete brzali, povlačićete pogrešne poteze i bićete prinuđeni da neke poslovne zadatke uradite ponovo. Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom ili ste vezani za oblasti zabave, turizma možete očekivati poslovni, kao i finansijski uspeh. Krajem juna možete ući u neki rizičan posao, koji bi mogao da se isplati.

U vezi ćete biti komunikativni, ali ćete se ponašati površno prema voljenoj osobi. Iako ćete biti zabavni, zaboravićete na ono što je bitno za vašu vezu. Od sredine juna se potrudite oko voljene osobe, kako ne bi došlo do zahlađenja u vezi. Slobodne Vodolije će uživati u izlascima i provodu. Neće vas zanimati veza. Iako će vam prijati da izlazite i viđate se sa jednom osobom sa kojom delite razna interesovanja, ukoliko odete dalje od prijateljstva, očekujte i nagli prekid ovog odnosa.

Osećate pad energije. Ni imunitet vam nije jača strana u ovom periodu. Šetnja i razni sportovi mogu biti blagotvorni za vas u ovom mesecu. Pojačajte unos kaloričnih namirnica, kao što su meso i jaja. Potrebno vam je da unosite više tečnosti.

Mesečni horoskop za Jun 2017.godine: RIBE

Jun mesec je dobar za poboljšanje situacije na poslu. Kraj meseca je dobar za pokretanje novih poslova. Do tad je potrebno da se posvetite organizaciji i planiranju novih poslovnih projekata. Bićete podstaknuti novim, svežim idejama, pa ih slobodno predložite svojim saradnicima. Najviše uspeha ćete ostvariti na dugoročnim projektima. Samo budite istrajni i angažovani na poslu i uspeh neće izostati, bar kad su u pitanju dugoročni projekti. U ovom periodu naglašena vam je dobra komunikacija kroz posao, pa iskoristite ovaj mesec kako biste sebe promovisali. Izbegavajte svaki rizik, naročito ukoliko je finansijske prirode. Ovaj mesec budite pažljiviji s novcem. Ukoliko budete bili racionalni u trošenju, možete očekivati da pokrijete sve troškove i još da vam ostane novca na računu.

U vezi ćete više ulagati nego inače. Potrudićete se rešite sve što vas je pritiskalo u prethodnom periodu i stvaralo vam nesklad u emotivnom životu. Zahvaljujući vašoj angažovanosti, možete očekivati stabilnost. Zahvaljujući vama i vašoj posvećenosti voljenoj osobi, očekujte i veću bliskost u vezi. Slobodne Ribe biće sklone zaljubljivanju. Takođe će biti i emotivno ranjivije. Potrebno vam je da se vežete za nekog. Ukoliko vam se dopada neka osoba, imaćete utisak da ne obraća dovoljno pažnje na vas i da se više posvećuje drugima, što će u vama buditi ljubomoru i tugu. Možda je potrebno samo da ohrabrite tu osobu da vam priđe. Možda delujete emotivno nedostupni.

Boravak u prirodi uticaće povoljno na vaše raspoloženje, kao i zdravlje. Izbegavajte noćne provode u ovom periodu. Konzumirajte lako svarljive namirnice. Pijte više vode i uzimajte što više vitamina. Jedite voće, a smanjite unos hleba i testenina.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...