Astrologija

Mesečni horoskop za Februar

Mesečni horoskop za februar 2018.: OVAN

Ovnovi će u februaru, već na samom startu, biti u prilici da poboljšaju poslovnu saradnju, što ukoliko učine, moći će brže da ostvare planirane zadatke. Početkom februara otvara se mogućnost za poslovna putovanja, bilo da su u pitanju seminari ili nešto drugo, pruža se mogućnost da, kroz ovo poslovno putovanje, prikažete sebe i svoja poslovna dostignuća, širem auditorijumu i na taj način privučete nove poslovne klijente. Druga polovina februara dobra je za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Februar je dobar za sve one koji se bave administrativnim poslovima ili rade u ustanovama zatvorenog tipa. Kad su finansije u pitanju izbegavajte ulaganja početkom februara meseca. Druga polovina meseca je povoljnija kad su finansije u pitanju. Imaćete bolji osećaj za novac, kao i za pitanje gde dalje ulagati.

Ovnovi u vezi/braku neće umeti dobro da se postave u odnosu sa partnerom. Ponašate se svojeglavo, trudite se da budete nezavisni, što neće naići na dobru reakciju od strane partnera. Ipak sredinom meseca situacija se popravlja. Prijaće vam vreme provedeno sa voljenom osobom i atmosfera u dvoje. Krajem meseca će se razbuktati i strasti, samo se čuvajte ljubomore. Slobodni Ovnovi će biti skloni flertu. Uletaćete u avanture sa više osoba. Ipak, neočekivano će se pojaviti osoba koja će vas jako zaintrigirati. Moguć ulazak u tajnu vezu. U drugoj polovini februara može vam se desiti da se zaljubite u zauzetu osobu. Kako vama to ne predstavlja problem, učinićete sve da je osvojite.

Zdravlje vas služi dobro. Imunitet vam je snažan. Trudite se da redovno vežbate, kako biste ostali zdravi i u formi. Pripazite se prehlade u hladnim danima. Pijte puno tečnosti, posebno čajeva.

Mesečni horoskop za februar 2018.: BIK

Bikovima se savetuje da što bolje poslovno iskoriste prvu polovinu februara. Ukoliko imate planove da bolje organizujete svoj posao, ovo je pravi trenutak. Ako vam je posao vezan za IT ili bilo koji vid kompjuterske industrije, web-a i programiranja, očekuje vas uspeh. Takodje, svoje poslove možete unaprediti i novim tehnologijama. Pratite nove trendove u poslovanju, analizirajte tržište. Bolja saradnja sa klijentima vas očekuje od 10.februara. Od sredine februara možete, ukoliko želite, započeti nove projekte. Imate dobru podršku planeta da sve što započnete ostvarite u zadatim rokovima. Finansije su stabilne. Ipak, pripazite se nesigurnih investiranja sredinom meseca. Savet je i da ne budete rasipnički nastrojeni. Pokušajte da troškove svedete na neophodne. Krajem meseca neće biti u stanju da kalkulišete s finansijama, pa povedite računa da sebe ne dovedete u bespotrebne probleme.

Bikovi u vezi/braku će se lepo slagati s partnerom. Imaćete dovoljno tema za razgovor i uspećete da zajedničkim interesovanjima osvežite svoj odnos. Ukoliko ste u zajednici može doći do neslaganja upravo kad je zajednički budžet u pitanju. Druga polovina meseca unosi nestabilnost u vezu. Trudite se da, u ovom periodu napravite balans izmedju vremena provedenog s prijateljima i vremena za partnera, kako ne biste izazvali njegovu ljubomoru. Situacija će se do kraja meseca vratiti u normalu. Slobodni bikovi će biti skloni flertovima i aferama. Imate obožavatelja, ali to vas neće intrigirati toliko koliko ćete želeti da utolite svoje strasti na drugoj strani. Sredinom meseca će vam dosaditi vaše sex afere i dvostruke igre. Poželećete da udjete u vezu sa osobom koja je zaljubljena u vas. Pripazite da već tada ne bude kasno za vas.

Bikovima je, ovaj mesec, osetljivo zdravlje. Pijte više tečnosti, posebno čajeve. Skloni ste upalama. Odmarajte više. Izbegavajte bespotreban napor. Krećite se što više možete. Konzumirajte laganu hranu.

Mesečni horoskop za februar 2018.: BLIZANCI

Obratite pažnju na odnos sa kolegama, jer se već, na samom startu meseca, neko nameračio na vas. Mesto koje vi očekujete, pokušaće neko od kolega da vam preotme. Ukoliko se ovo desi, izgubićete značajnu poslovnu poziciju i poene na radnom mestu. Izbegavajte spletkarenja na poslu. Takođe, pripazite da ne budete predmet tuđeg ogovaranja. Sredinom februara moguć je i sukob sa nadredjenima, koji će smatrati da svoj posao ne obavljate kako treba. Druga polovina meseca je znatno bolja. U ovom periodu moći ćete da se kreativno izrazite. Ipak, planete vam nisu preterano naklonjene pa nećete uspeti da realizujete sve što ste isplanirali. Kad su finansije u pitanju potrudite se da prištedite. Neće vam najbolje ići računica kad su novac i saldo na računu u pitanju. Obratite pažnju na investiranja, kako ne biste ušli u minus. Najbolja će biti ulaganja u IT sektor i marketing.

Blizanci u vezi/braku su na prekretnici. Mnogo toga je što ste gutali u prethodnom periodu. Vrlo ste blizu pucanja veze. Ukoliko želite da vaš odnos opstane, potrebno je da pokažete partneru da vam je stalo i da ispravite svoje ponašanje u vezi. Druga polovina februara je dobra da postavite nove temelje u svom odnosu. Pronadjite nova zajednička interesovanja, komunicirajte sa partnerom, kako biste poboljšali odnos sa emotivnim partnerom. Slobodni blizanci su previše bili slobodni. Toliko ste švrljali i bili u površnim vezama i odnosima, da vam niko ne veruje. Osoba koja je zaljubljena u vas i koja je želela s vama ozbiljnu vezu, biće nepoverljiva kada joj stavite do znanja da želite nešto više od površnog odnosa. Potrudite se da je razuverite.

Zdravlje vam je osetljivo. Bilo bi poželjno da se detaljno prekontrolišete. Uradite sve potrebne analize kako biste utvrdili uzroke hroničnog umora. Ishranu bazirajte na povrću i voću. Boravite što više na svežem vazduhu, a ukoliko ovo nije moguće, često provetravajte prostorije u kojima boravite.

Mesečni horoskop za februar 2018.: RAK

Rakovi imaju lepe i stabilne odnose sa kolegama, što će im omogućiti dobar protok informacija od značaja na radnom mestu. Rakovi koji su vezani za zdravstvene ustanove mogu unaprediti svoje poslove tako što će poboljšati saradnju sa zaposlenima i klijentima. Oni koji su vezani za oblasti zabave i sve oblasti u kojima se zahteva kreativnost očekuju poteškoće na ovim poljima. Konkurencija će se pokazati jačom nego što ste mogli da pretpostavite, a može se dogoditi i poslovni promašaj. Februar nije dobar mesec za saradnju sa inostranstvom. Usmerite svoju energiju samo na one poslovne projekte koji vam donose sigurnu zaradu. Krajem meseca mogući konflikti sa nadređenima. Finansije su promenjive. Ovo naročito, jer će početkom meseca biti manje posla. Nemojte investirati ukoliko nije neophodno. Finansijska situacija će se stabilizovati u drugoj polovini meseca.

Rakovi u vezi/braku će morati više da se posvete svom partneru. Ni partner neće imati previše vremena, pa je potrebno da nadjete način da uskladite vreme za vas, sa vremenom koje izdvajate za ostale obaveze. Potrebno je da budete motivisani kako bi i partner pokazao više elana za vas. Sredinom meseca će odnos biti stabilniji i samim tim lepši i rasterećeniji. Ukoliko budete mogli, otputujte negde van grada, bar na produženi vikend. Slobodni Rakovi će se zaljubiti. Ovu osobu ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Počećete da izlazite i da se upoznajete. S ovom osobom ćete deliti razna interesovanja, pa ćete poželeti da udjete u vezu s njom. Ipak, ne srljajte. Ubrzo ćete shvatiti da je ovo osoba koja nije još sazrela za ozbiljniju vezu.

Zdravlje se ovaj mesec stabilizuje. I sami ćete osetiti potrebu da se više krećete. Prijaće vam da se bavite sportom. Praktikujte lagane šetnje ili trčanje, ukoliko vam to zdravlje dozvoljava. Rekreacija je svakako dobrodošla. Izbegavajte teško svarljivu hranu. Unosite više ribe. Slatkiše bi trebalo da izbacite iz ishrane.

Mesečni horoskop za februar 2018.: LAV

Obratite pažnju na poslove koje ste planirali da realizujete ovog meseca. Neće sve ići glatko. Biće problema ne samo sa finansijama, kad su poslovni projekti u pitanju, već i sa administrativnim delom. Ukoliko se bavite poslom u koji je uključena javnost i ovde možete očekivati poteškoće. Ukoliko imate partnere i ovde očekujte probleme kad je u pitanju raspodela dobiti. Sredinom meseca imaćete podršku planeta u realizaciji teških situacija. Ukoliko se bavite nekim vidom posla, koji ima veze sa pružanjem pomoći ljudima očekuje vas uspeh. Lavovi kojima je potrebno poboljšanje uslova na radnom mestu, mogu očekivati boljitak sredinom meseca. Takodje će i odnosi sa kolegama biti stabilniji. Krajem meseca nemojte ulaziti u neproverene poslovne projekte. Ovaj mesec je potrebno da naučite da se prilagodite. Finansije su stabilne. Bez obzira što ćete imati bolji priliv novca, ne opuštajte se. Potrudite se da ovaj nivo zadržite na duži vremenski period. Druga polovina meseca je dobra za nove investicije.

Lavovi u vezi/braku će imati lep mesec na polju ljubavi. Bolja komunikacija će dovesti i do bolje razmene emocija sa partnerom. Zabavljajte se zajedno. Imate podršku partnera u svemu što radite. Ovo je prilika da postavite temelje za nešto više, ukoliko niste u braku. Ukoliko već živite zajedno, iskoristite ovaj period da ostvarite nove zajedničke planove. Slobodni Lavovi će uživati u svojoj slobodi. Ovo je period u kojem ste više nego inače skloni flertu. Ipak imate simpatiju, koja vam se već neko vreme dopada. Kako ovo nije trenutak za vezu, kako za vas, tako ni za vašu simpatiju, strpite se sa pitanjima. Zabavljajte se neobavezno dok ne sazri trenutak za istu.

Krećite se više. Skloni ste gojaznosti u ovom periodu, naročito jer više sedite nego što je to uobičajeno za vas. Ukoliko osećate bolove u ledjima, probajte sa masažama. Unosite više tečnosti, naročito vode. Bilo bi dobro i da dodate u ishranu više vitamina B. Izbegavajte slatkiše.

Mesečni horoskop za februar 2018.: DEVICA

Device ovaj mesec očekuje uspeh na poslovnom polju. Ovo se naročito odnosi na one device koje se bave pružanjem usluga ili su u polju informacionih tehnologija. Pruža vam se prilika da proširite polje svoje delatnosti, kao i da poboljšate svoju klijentelu. Sredinom meseca može doći do poteškoća prilikom sklapanja nekog, za vas, važnog poslovnog projekta. Ukoliko ste zaposleni, odnosi sa nadređenima će se, sredinom meseca, poboljšati. Ovo je naročito važno ukoliko očekujete napredovanje u karijeri. Druga polovina meseca je posebno dobra za one device koje se bave oblastima zabave, kao i svima onima kojima je posao vezan za javne nastupe. Finansije će se popraviti već na samom startu meseca Medjutim, ukoliko pravite poslovne dogovore koji su vezani za finansiranje, priprazite šta obećavate i da li ste u mogućnosti to finansijski da podržite, kako ne biste poslovali sa gubicima. Sredina meseca je dobra za stabilizovanje priliva novčanih sredstava na vaš račun. Krajem meseca ne ulazite u bespotrebne investicije.

Device u vezi/braku neće biti u mogućnosti da usklade i isprate sve potrebe porodice, kao ni potrebe emotivnog partnera. Nemojte zbog ovoga ulaziti u sukobe sa osobama koje su vam bliske. Osećaćete potrebu da budete malo sami. Sredinom meseca će se stišati napetosti. Ipak, potrebne su promene u odnosu sa voljenom osobom. Iako će vam biti lakše, odnos vam je promenjivog karaktera. Skloni ste sumnjama i nerealni ste u sagledavanju celokupnog odnosa. Slobodne device će biti pomalo razočarane u osobu koja im se već duže vreme dopada. Ukoliko ne možete da dobijete ono što želite, možda je ipak bolje da batalite tu priču. Sredina meseca će vam doneti u život novu osobu u koju ćete se zaljubiti. Iako ćete biti privučeni, može se desiti da ne budete dovoljno angažovani da ostvarite vezu sa ovom osobom. Ukoliko pak udjete u novu priču, polako se otvarajte, ne idealizujte nikoga, kako se ne bi opet razočarali.

Devicama je zdravlje stabilno u ovom periodu. Potrebno je da se bavite sportom. Ukoliko budete u prilici idite na planinu, prijaće vam vazduh na većoj nadmorskoj visini. Promenite svoje životne navike. Hranite se namirnicama koje su lakše svarljive. Slušajte svoj organizam.

Mesečni horoskop za februar 2018.: VAGA

Vage se ovaj mesec osećaju sjajno. U svom ste elementu. Ovo je naročito izraženo na poslovnom planu. Imaćete uspeha, praktično na svim poljima, a naročito na poljima u kojima se zahteva kreativna energija. Bićete u prilici da jednu ideju, koja zri u vama već duže vreme, iznesete na svetlo dana i da njome omogućite sebi napredak u karijeri. Ovo je naročito važno za one vage koje se bave poslovima u oblasti zabave, trgovine, turizma i ugostiteljstva. Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, bićete u prilici da razvijete svoju poslovnu ponudu. Ovo je mesec za uredjivanje i dekorisanje vašeg poslovnog ambijenta. Što se tiče finansija, tu će situacija biti u najmanju meru, promenjiva. Stanje je nestabilno. Skloni ste preteranom trošenju novca i niste u mogućnosti da realno sagledate svoju finansijsku situaciju. Ukoliko budete ulagali novac, bez dobrog plana, možete sebi naneti značajne gubitke. Iako ćete se do kraja meseca finansijski konsolidovati, ne ulažite brzopleto novac.

Vage u vezi/braku će biti raspoložene za razgovor i saradnju. Imaćete puno ideja kako da ojačate svoju vezu i ulepšate zajednički život sa voljenom osobom. Ukoliko budete u mogućnosti, zajednički vikendi će biti pravo čudo za vaš odnos sa emotivnim partnerom. Odnos će biti bolji i osetićete ponovo bliskost. Druga polovina februara donosi sukobe u odnosu, jer će isplivati razne dugo čuvane tajne. Slobodne vage su od skoro zaljubljene. Moraćete da smislite taktiku kako da se dopadnete osobi koja vam se svidja. Biće potrebno da pronadjete što više izvora, kako biste došli do pravih informacija. Dok vi budete pravili strategije oko jedne osobe, neko drugi, iz okruženja vaše simpatije, će se zaljubiti u vas.

Vage osećaju da imaju pregršt energije. Lek je sport. Bavite se što je moguće više fizičkom aktivnošću. Imunitet vam je jak. Povedite računa o ishrani, kako biste održali stabilno zdravlje. Unosite više vitamina.

Mesečni horoskop za februar 2018.: ŠKORPIJA

Ovaj mesec pogoduje škorpijama koje se bave freelance poslovima. Ovo naročito važi za one osobe koje se bave poslovima vezanim za internet ili poslovima preko interneta. U svim oblastima koje se bave pružanjem usluga kompanijama, kao što su reklamiranje, web dizajn, ažuriranje tekstova i slično, škorpije će ostvariti uspeh. Sredinom meseca morate da stišate svoj ego i nadjete način da svedete svoj autoritativan stav na razumnu meru, kako ne biste ušli u sukob sa klijentima i na taj način ugrozili svoje poslovanje. Zaposlenim škorpijama se savetuje da ne ulaze u sukobe sa nadređenima. Sredina meseca je dobra, pak za započinjanje nekog novog poslovnog projekta ili za sklapanje ugovora. Uspeh vas očekuje i na polju javnih poslova. Krajem meseca ćete moći da udjete u pregovore koji se tiču nekog dugoročnog poslovnog projekta. Što se tiče finansija budite pažljivi u investiranju. Nećete umeti realno da sagledate situaciju sve do kraja meseca. Krajem februara ćete imati više osećaja za rukovanje novcem. Do tada probajte da rešite važna finansijska pitanja.

Škorpije u vezi/braku moraju više vremena da se posvete svom partneru i svojoj porodici ukoliko su je već oformili. Pozabavite se otvorenim pitanjima koja su se nagomilala u prethodnom periodu, a tiču se porodičnih odnosa. Ukućani će misliti da ih zapostavljate i da mislite samo o sebi, pa su mogući sukobi. Od sredine meseca vam se smeše lepši trenuci sa voljenom osobom i članovima porodice. Slobodne škorpije će biti zaljubljive prirode. Ipak, kako će vam se više osoba dopasti istovremeno, bićete prilično inertni. Dok vi budete smislili kome vredi posvetiti pažnju mogli biste da propustite i dobru priliku. Kraj meseca vam donosi i razbuktavanje strasti i ulazak u avanturu sa osobom koju ćete sresti u ovom periodu.

Bavite se sportom. Krećite se više. Bilo bi dobro i da posećujete teretanu, ukoliko imate vremena i mogućnosti. Zdravlje vam je uglavnom stabilno i dobro. Čuvajte grlo. Unosite više mesa. Potrebno je ishranu pojačati dostupnim proteinima i belančevinama.

Mesečni horoskop za februar 2018.: STRELAC

Strelčevi će već početkom meseca ući u pregovore, koji im mogu pomoći u napredovanju u karijeri. Bićete angažovani više nego obično. Uspešno ćete obavljati sve zadatke. Dobijaćete prave informacije u pravo vreme, pa će vam i ovo pomoći da svoje zadatke uspešno obavite. Sredinom meseca čuvajte se spletkarenja na poslu. Neko će preko vas pokušati da ostvari napredovanje na poslu. Čuvajte se i toga kome šta govorite, kako ne bi poveriljive informacije iscurele i stigle tamo gde ne bi smele, do konkurencije. Druga polovina meseca je dobra za započinjanje novih poslovnih poduhvata. Ostvarićete uspeh ukoliko imate svoju firmu, kao i ukoliko se bavite nekretninama. Kreativnost će vam se pojačati krajem meseca. Uspeh će biti zagarantovan i freelance-rima. Finansijska situacija će biti stabilna ukoliko se budete držali proverenih novčanih ulaganja. Ukoliko imate firmu, proverite svoje zaposlene, moguće je da vas neko unutar firme potkrada. Druga polovina meseca donosi prihod od dugoročnih poslova.

Strelčevi u vezi/braku će uneti dinamiku u odnos sa voljenom osobom. Bićete puni ideja koje će oduševiti vašeg emotivnog partnera. Priuštite partneru neki lep vikend na planini. Izbegavajte tajne. Ukoliko partner sazna da nešto krijete, možete ozbiljno poremetiti sklad u vašoj vezi. Slobodni strelčevi se mogu zaljubiti u osobu koja se već dopada nekome iz društva. Pripazite da zbog nje ne ugrozite prijateljstvo. Budite strpljivi jer će se krajem meseca pojaviti neko ko će zaokupirati vašu pažnju. S ovom osobom je moguća veza.

Zdravlje je stabilno. Strelčevi su poznati po tome što vole sport, pa će vam fizička aktivnost održati jak imunitet i dobro zdravlje. Kako ćete u ovom periodu imati puno energije, potrudite se da je trošite na pravi način. Hranite se raznovrsno.

Mesečni horoskop za februar 2018.: JARAC

Jarčevi će ovaj mesec imati poteškoće sa svojim saradnicima, a uzrok će biti novac. Potrudite se da, na poslovnom polju, sa svima održavate korektne odnose, kako ne biste ostali bez radne snage i osoba koje vam pomažu na poslu. Saslušajte šta ima okolina da vam kaže, kako biste ispravili nepravilnosti i održali dobre odnose sa svojim saradnicima i zaposlenima. Sredinom februara situacija se popravlja pa ćete moći da udjete i u pregovore oko nekih poslovnih projekata. U drugoj polovini februara jarčeve očekuje poslovni uspeh. Što se tiče finansija, potrebno je da izbegnete rizik investiranja u ovom trenutku, kako ne biste pretrpeli veće gubitke na poslovnom polju. Štedite i budno pratite sve novčane tokove. Obratite pažnju na izdatke i fokusirajte se isključivo na nužne troškove. Kako bude mesec odmicao tako će se i finansijska situacija popravljati. Biće i poslovnih ponuda koje mogu dobro da se unovče.

Jarčevi u vezi/braku će imati napete odnose sa partnerom. Više ćete biti zainteresovani za druženja i izlaske, nego da vreme provodite sa voljenom osobom. Skloni ste tajnama. Ukoliko se bilo šta otkrije, dovešće vas do velikih problema u odnosu sa partnerom. Sredinom februara pruža vam se prilika da popravite stvari i organizujete bolji zajednički život odnosno da više vremena provodite zajedno. Potrudite se da pokažete svom partneru da vam je zaista stalo, kako biste održali dobar emotivni odnos. Slobodni jarčevi upoznaju osobu preko nekog prijatelja. Počećete da izlazite i da se družite, jer ćete biti vrlo zaintrigirani. Ubrzo ćete se naći u emotivnoj vezi. Ovo će biti jedna lepa priča, sve dok se ne uplete neko treći iz prošlosti osobe u koju ste zaljubljeni. Razmišljaćete šta dalje i da li vredi ostajati u ovako zamršenoj priči.

Zdravlje vam je promenjivo. Virusi i infekcije će vas pratiti. Probajte da boravite što više na čistom vazduhu. Ukoliko biste pobegli iz grada na nekoliko dana, potpuno biste se regenerisali. Sredinom meseca sledi poboljšanje. Unosite što više tečnosti, naročito čajeva koji čiste organizam od toksina.

Mesečni horoskop za februar 2018.: VODOLIJA

Vodolije će startovati dobro ovaj mesec. Naročito je povoljan period za sve vodolije koji se bave organizatorskim delatnostima, menadžmentom i sličnim poslovima. Poslovna klima vam pogoduje. Bićete prijatni za klijente, predusretljivi, imaćete dobar odnos sa kolegama i saradnicima. Ono što bi moglo da pokvari ovu idiličnu poslovnu sliku jeste finansiranje određenih poslovnih projekata koji su vam veoma bitni. Ovakva situacija bi mogla da vas navede da uletite nesmotreno u poslovne rizike zbog kojih bi mogli da pretrpite i veće gubitke. Drugu polovinu februara iskoristite za rešavanje ovih poteškoća. Budite strpljivi i skoncentrisani. Iako se od vas očekuje da u poslovnom smislu uložite više finansijskih sredstava, ovo nije period za ulaganja. Takodje, loš je period i za zaduživanja. Izbegavajte nova investiranja.

Vodolije u vezi/braku potrebno je više da se posvete svom partneru. Imaćete neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Potrebno vam je da smislite načine da poboljšate komunikaciju sa vašim partnerom. Sredina februara pogoduje onim vodolijama koje planiraju zajednički život sa voljenom osobom. Vodolijama je idealno vreme svakako za provod i razonodu sa svojim partnerom. Slobodne vodolije će početi da se vidjaju sa osobom koju su skoro upoznali. Druženje sa ovom osobom će vam izrazito prijati i uskoro ćete shvatiti da volite da budete zajedno. Probudiće se emocije i ućićete u vezu s ovom osobom. Medjutim, kako niste raščistili sa prošlošću ovo može biti problem za novu priču.

Zdravlje vam je relativno dobro. Ipak ste osetljivi naročito kad su zglobovi u pitanju. Ne preterujte u hrani i piću. Trudite se da se pridržavate zdravog režima. Druga polovina februara će biti bolja kad je zdravlje u pitanju.

Mesečni horoskop za februar 2018.: RIBE

Ribe će imati dobar poslovni mesec naročito kada su pregovori u pitanju. Trudićete se da stignete svuda i da učestvujete na svakom sastanku. Takođe će vas privući ideja da se dodatno obrazujete ili bar da budete aktivni na mestima gde možete da umnožite svoje znanje. Bićete angažovani i u pronalaženju novih poslovnih saradnika. Ukoliko vam je posao vezan za sajmove, biće vas i tamo. Otvara se mogućnost saradnje i sa inostranstvom. Sredinom februara se klonite ulaganja u poslovne oblasti u kojima nemate dovoljno znanja, jer bi to moglo skupo da vas košta. Krajem februara se klonite sukoba sa nadredjenima, kako ne biste postali žrtva istih. Povedite više računa o svojim finansijama tokom celog meseca. Vodite računa o troškovima i vodite računa o tome gde i kako trošite novac. Ne zadužujte se.

Ribe u vezi/braku će biti u prilici da ostvare neke zajedničke planove. Ukoliko vam se ukaže mogućnost idite zajedno na vikend putovanje. Biće to pravo osveženje za vas. Izlazite češće, vidjajte se sa zajedničkim prijateljima. Radićete na vašem odnosu i poboljšanju komunikacije, sve u cilju veće bliskosti u odnosu. Moguća je rasprava oko novca. Slobodne ribe će upoznati osobu koja će ih oduševiti. Delićete zajednička interesovanja i teme za razgovor. Osetićete da je ovo osoba kao stvorena za vas. Problem može nastati u daljini. Ukoliko upoznate osobu koja živi u inostranstvu, ne maštajte da tu može biti išta više od lepih trenutaka provedenih zajedno. Veza s ovom osobom neće biti moguća.

Biće vam potreban odmor. Ujedno vam je i savet da se krećete više i da slobodno vreme provodite na čistom vazduhu. Uzimajte više voća i povrća kako biste ojačali organizam. Smanjite unos slatkiša i kafe. Krajem februara zdravstveno stanje će se stabilizovati.

Photo by Gabriel Matula

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...