Astrologija

Mesečni horoskop za Decembar

Mesečni horoskop za decembar 2017.: OVAN

Ovnovima sledi upozorenje, već na početku meseca, a u pitanju je poslovna sfera. Potrudite se da zajednički rešavate probleme sa svojim poslovnim saradnicima odn.partnerima, nađite rešenje koje je prihvatljivo za sve, jer u suprotnom može doći već u prvoj dekadi meseca do prekida saradnje. Ako sačekate spremni ovaj poslovni izazov i potrudite se da delujete u cilju pronalaćenja najboljeg rešenja, uspećete da prevaziđete poslovnu krizu. Ovnovi koji očekuju finansijsku pomoć, kako bi realizovali neki projekat, mogu se nadati pozitivnim vestima. Ukoliko ste u fazi započinjanja poslovnih pregovora, budite pažljivi. Ovnovima koji su već duže vreme angažovani na nekom većem poslovnom projektu, sledi konačno realizacija. Što se tiče finansija, potrudite se da ovaj mesec realno sagledavate situaciju. Bićete skloni pravljenju rizičnih poteza, pa pripazite. Kraj decembra dočekujete sa stabilnim prilivom novca.

Ovnovima u vezi ili braku, u ovom mesecu, preporučuje se da budu iskreni i da ništa ne kriju od partnera, bar u prvoj polovini meseca jer mogu biti razotkriveni. Budite smireni i strpljivi. Potrudite se da više vremena provodite sa partnerom. Druga polovina meseca je bolja po vaš emotivni odnos sa partnerom, pa je ovo idealno vreme da odete na zajednički put ili bar da provedete doček Nove godine zajedno. Slobodnim ovnovima stoji avantura sa osobom iz daleka. Ova priča će biti obojena strastima. Iako će vam biti lepo i želećete više s ovom osobom, svesni ste da to nije moguće.Uživajte dok traje.

Promenljivog ste zdravlja. Kako ćete ovaj mesec biti osetljivi, pojačajte unos vitamina kako biste sprečili prehladu. Smanjite poroke.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: BIK

Na poslovnom planu, već početkom meseca, čeka vas pitanje kako rešiti problem finansiranja novog ili aktuelnog poslovnog projekta. Ne odlažite rešavanje ovog pitanja, jer vas očekuje i rešavanje problema koji iskrsavaju sa kolegama ili saradnicima na poslovnom polju. Imaćete dobru mogućnost da zatvorite neku finansijsku konstrukciju koja će vam omogućiti rešavanje pitanja finansiranja projekta, dok će problemi s kolegama preći u fazu spletkarenja. Obratite pažnju i pazite na zloupotrebe vaše pozicije od strane drugih. U drugoj polovini meseca situacija će se stabilizovati. Što se tiče finansija, niste u zavidnoj situaciji. Protok novca će biti usporen, važni dužnici će kasniti sa uplatama, pa ćete i vi kasniti sa svojim. Svedite troškove na samo ono što je prioritet za ovaj mesec.

Za razliku od posla, zauzetim bikovima u ljubavi sve pršti. Probudile su se stare strasti, pa ćete biti u mogućnosti da osvežite svoju vezu ili brak. Bićete više zajedno i osećaćete svoje voljeno biće više nego inače. Iskoristite ovaj dobar period da budete što više zajedno. Slobodni bikovi iščekuju neku osobu s kojom će moći da se konektuju po više osnova. Nešto slično onome čemu težite može se pojaviti sredinom meseca. Ipak, iako ćete očekivati više, ova veza će biti manje više isključivo seksualne prirode. Iako će vam prijati, nećete biti u potpunosti zadovoljni.

Zdravlje promenljivo. Izbegavajte stres. Više se krećite. Pojačajte ishranu proteinima, a izbacite hleb i slatkiše iz jelovnika.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: BLIZANCI

Blizancima sledi uspeh na poslovnom polju, ovaj mesec, naročito ukoliko se bave uslužnim delatnostima. Imaćete dobar odnos sa kolegama odnosno poslovnim saradnicima. Dobra sreća prati i blizance iz oblasti farmacije i zdravstva. Ukoliko imate restoran ili kafic, imaćete dobar promet takođe. Ipak, trebalo bi da obratite pažnju ovaj mesec na sklapanje ugovora, naročito onih teretnih, jer možete doći u poziciju da platite ili ugovorite posao koji bi vas finansijski mogao koštati više nego što je to uobičajeno. Decembar mesec će generalno biti produktivan za vas, pa ćete lepo zatvoriti ovu poslovnu godinu. Čuvajte se rasipništva ovaj mesec.

Zauzeti blizanci će ovaj mesec imati problem u komunikaciji sa partnerom. Međutim, ovaj mesec je idealan da rešite sve nesporazume koji vas tište i koji su vam pravili probleme u prethodnom periodu. Imate podršku planeta da rešite sve nesporazume, pa iskoristite ovaj period da sredite svoj emotivni život. Slobodni blizanci će se zaljubiti. Bićete skloni idealizaciji ove osobe. Ipak, pokušajte da realno sagledate osobu i da date vremenu da vam pokaže ko je osoba u koju ste se zaljubili. Ukoliko budete strpljivi imate šanse da sa ovom osobom uđete u romantičnu priču.

Zdravlje će vas služiti dobro. Imaćete puno energije. Bilo bi dobro da počnete sa vežbanjem u ovom periodu, naročito, ako do sada, niste upražnjavali fizičku aktivnost.Pojačajte ishranu mesom ili namirnicama koji su pune proteina. Uzimajte dovoljno tečnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: RAK

Na poslovnom polju, već početkom meseca, može doći do potencijalnog sukoba sa poslovnim saradnikom, pa se pripazite s kim ulazite u duel. Neće valjati za vaš budžet ukoliko raskinete poslovnu saradnju sa nekim od partnera. Ukoliko osetite da imate poteškoća u komunikaciji sa nekim saradnikom, potrudite se da odmah nadjete povoljno rešenje za obe strane, kako ne biste pretrpeli gubitak. Ako se bavite uslužnim delatnostima možete, ovaj mesec, očekivati zastoje i poteškoće u realizaciji poslovnih aktivnosti. Uspeh na poslovnom polju čeka Rakove koji se bave poslovima koji uključuju omladinu i decu. Kraj decembra će doneti Rakovima konsolidaciju na poslovnom polju, pa će privesti kraju sve poslovne zadatke i zasluženo otići na kraći odmor. Što se tiče finansija, Rakovima se preporučuje da pažljivo rukuju novcem, da ne kupuju i ne koriste usluge koje bi mogle skupo da ih koštaju. Strpite se bar do 20.decembra, kada će se situacija stabilizovati.

Rakovi u vezi ili braku biće kreativni. Ukoliko ste u mogućnosti, spremite iznenađenje svom partneru. Novogodišnji put i kratak odmor je idealan poklon. Ipak do Nove godine predstoji vam ceo mesec, pa probajte da budete otvoreni u odnosu sa svojim partnerom. U drugoj polovini decembra osećaćete sklad, iako će partner poželeti da dominira u vezi. Vi se, naprotiv, potrudite da u vezu unesete mir. Slobodni Rakovi ovaj mesec biće izraženo romantični. Dopašće im se osoba koja će im delovati van njihovog dometa. Pričekajte malo. U drugoj polovini meseca ćete biti u poziciji da osvajate. Sreća je na vašoj strani, možda uđete u romansu već oko Nove godine.

Rakovi neka pripaze da se ne prehlade uoči Nove godine. Ceo mesec ćete biti preosetljivi. Izbegavajte da boravite napolju kada je visoka vlažnost vazduha ili je pojačan vetar, kako ne biste zapatili upalu respiratornog trakta. Odmarajte više. Boravite u provetrenim prostorijama.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: LAV

Lavovi će ovaj mesec vladati scenom, pa makar to bilo i poslovno okruženje. Bićete kreativni i poletni kada je rešavanje poslovnih zadataka u pitanju. Kako ćete biti vedri i optimistični, tako ćete i poboljšati odnose sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama u kolektivu. Umećete da motivišete druge na bolji radni angažman. Ukoliko se bavite arhitekturom ili građevinom očekujte uspeh. Ipak, ukoliko ulazite u neki novi posao, čuvajte se rizičnih poslovnih poduhvata. Ne ulazite bez potrebe u poslovne rizike, možete biti na gubitku. Što se tiče finansija, potrudite se da ne trošite više nego što je nužno. Probajte da svedete svoja dugovanja na minimum. Druga polovina decembra smeši se najviše Lavovima koji se bave uslužnim delatnostima, advokaturom ili ekonomijom.

Lavovi će i u svoju vezu uneti puno dobrog raspoloženja i sveže energije. Partner će biti srećan. Umećete da mu ugodite, naročito za Novu godinu. Kako vam u vezi nedostaje više zajedničke zabave, ovo je idealna prilika da popravite stvar i po ovom pitanju. Ni slobodni lavovi neće odoleti osobi koju su upoznali u krugu prijatelja. Ipak, neće vam samo šarm pomoći da ovu osobu privučete. Potrudite se da je osvajate lagano kroz razgovor i videćete uskoro ćete početi više vremena da provodite zajedno.

Čuvajte se, bar u prvoj polovini decembra. Odmarajte se. Lagana rekreacija učiniće da se osećate bolje, a već u drugoj polovini decembra i sami ćete osetiti da se osećate dobro i vitalno. Unosite više tečnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: DEVICA

Svoju energiju na poslu usmerite na poslove koje ste u nekom trenutku morali da stavite po strani. Završavajte zadatke i očistite sve što imate u staroj godini. Ovo je idealno vreme da privedete sve kraju i da se pozabavite svim stvarima koje odlažete, a koje vam se vraćaju. Uhvatite se u koštac sa poslovima koji za vas imaju dugoročni interes. Reorganizujte se, kako bi imali bolji uvid u svoje obaveze i kako biste mogli da ispunite sve svoje planove i startujete čisti u Novu godinu. Ne preterujte sa troškovima. Obratite pažnju i na svoje poslovne partnere. Niste u poziciji da sad imate finansijske gubitke.

Device u vezi ili braku biće posebno romantične ovaj mesec. Ovo će naročito obradovati vašeg partnera. Izlazak u grad, romantična večera i bioskop je ono što fali vašoj vezi. Izbegavajte fler sa drugim osobama, jer se možete kajati zbog toga. Slobodne device su sklone, više nego inače, idealizaciji osobe koja im se dopada. Baš ćete se zaleteti. Ne uzdižite nikoga u nebo, pre nego što ga upoznate. Očekuje vas razočaranje. Ne očajavajte. Kraj meseca donosi vam jednu strastvenu priču i to sa osobom sa kojom to najmanje očekujete.

Osetljivi ste. Izbegavajte da se izlažete preteranoj hladnoći i vetru. Uzimajte redovno vitamine, naročito vitamin C. Pijte tople napitke. Izbegavajte začinjenu hranu, ne prija vam. Lagana rekreacija će vam pomoći da na nogama sačekate Novu godinu.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: VAGA

Vagama se preporučuje da na poslovnom planu ne započinju ništa novo. Nastavite započeto, ali ne ulazite u nove pregovore i poslovne angažmane. Reorganizujte se. Potrebno je da sagledate svoje projekte iz svih uglova, kako bi uočili potencijalne greške, jer ukoliko ih sad ne otklonite, u budućnosti će vam doneti materijalnu štetu.  Probajte da se fokusirate na poslovne zadatke, kada ih obavljate, jer će vam sve skretati pažnju i bićete dekoncentrisani, što vam takođe može doneti samo štetu. Ipak, krajem meseca i godine cele, sreća vam se osmehuje, pa ćete uspeti da zatvorite jednu poslovnu kombinaciju i tako uspešno završite ovu godinu. Svedite troškove na minimum. Ipak, nenadani izdaci su mogući. Ukoliko budete promišljeno dejstvovali, ne samo što ćete pokriti sva dugovanja, već ćete dočekati i kraj godine sa jednom stabilnom finansijskom situacijom.

U ljubavi zauzete vage pretrpeće stres, što im može doneti prekid veze ili ozbiljne probleme u braku. Ukoliko želite da sačuvate vašu priču, kompromis će biti jedino rešenje. Budite taktični i obazrivi slede vam dani velike emotivne krize. Sreća je na vašoj strani, pa uz malo diplomatije možete rešiti ovaj problem. Pokažite partneru ljubav i dočekajte u miru Novu godinu. Slobodne vage koje su od skoro slobodne, biće u krizi i poželeće da se vrate staroj ljubavi. Ne radite to. Strpite se. Sreća vas čeka tik iza ćoška. Već sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas zaintrigirati, a izvesno je da već od Nove godine ne budete više sami.

Zdravlje je stabilno. Održavate kondiciju i to se vidi. Potrebno je da unosite više tečnosti, posebno vode. Izbegavajte alkohol. Pojačajte unos voća.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: SKORPIJA 

Škorpije kao i uvek samouverene, na početku meseca i previše samouverene, što vas može dovesti u poziciju da ne umete dobro i jasno da sagledate i procenite poslovne prilike. Ne ulećite u rizične situacije, možete se naći na gubitku. Strpljenja do 10.decembra, od tad se lakše diše. Od tad ćete umeti jasno da procenjujete što će pojačati vaše sposobnosti na poslu. Probajte da se u ovom periodu domognete očekivane funkcije, ukoliko niste već na rukovodećim mestima. Sredinom meseca pruža vam se mogućnost da završite zaostale poslove i ovu priliku iskoristite za to. Bićete u mogućnosti da uvećate saldo na računu, ovaj mesec. Rešite se dugova do kraja godine.

Škorpije u vezi biće lepo raspoložene, pa će ovo raspoloženje uneti i u vezu. Partner će biti zadovoljan. Potrudite se da sve što radite sa partnerom, radite od srca. Sredinom meseca ćete biti više nego inače, raspoloženi da razgovarate o svojim emocijama, pa će ovo doprineti jačanju bliskosti u vezi. Slobodne škorpije će se zaljubiti već na početku decembra. Osoba koja će privući vašu pažnju krije se na mestima zabave. Iako ćete ovu osobu odmah početi da romantično doživljavate, na svu sreću nećete se razočarati u nju. Ovo je osoba s kojom možete doživeti jednu lepu ljubavnu priču.

Škorpije će biti osetljive. Skloni ste upalama. Čuvajte se virusa. Ukoliko izdržite udar početkom decembra, već od sredine decembra će se zdravstveno stanje potpuno stabilizovati. Uvedite intenzivnije treninge u svoj dnevni raspored. Sušeno voće je idealno za vas u decembru mesecu.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: STRELAC

Strelčevi će morati da, već na početku decembra, obrate pažnju na sopstvenu prezentaciju, jer će biti dekoncentrisani, demotivisani i slabo organizovani, što će im otežati poslovne pregovore. Biće potrebno da se više potrudite kako biste zadržali trenutnu poziciju na poslovnom polju. Sreća vam se osmehuje već sredinom decembra i donosi vam obnovu poslovnog projekta, koji će vas izbaciti u prvi plan. Vratiće vam se samopouzdanje i ugled u poslovnom svetu. Što se tiče finansija bićete dobro organizovani. Ideje koje budete imali po pitanju uvećanja finansijskih tokova na vaš račun, doneće vam dugoročno dobre novčane prilive. Ovu godinu završavate dobrim saldom na računu i bićete jako zadovoljni time. Ovi novčani prilivi će vam biti odskočna daska za dobar start u sledećoj godini i moći ćete da krenete sa novim poslovnim investicijama u novu godinu.

Strelčevima u vezi ili braku preporučuje se da reše stare nesporazume sa partnerom. Potrebno je da se bolje organizujete kako bi više vremena provodili sa svojom voljenom osobom. Prijali bi vam izlasci u dvoje. Kraj godine ćete dočekati u dobrom raspoloženju i ljubavi. Slobodni strelčevi će u prvoj polovini decembra biti više skloni flertu. Tek sredinom meseca ćete upoznati osobu s kojom ćete imati laku konverzaciju. Počećete da izlazite zajedno, a krajem godine s ovom osobom možete se nadati početku veze s njom.

Zdravlje vam je stabilno. Počećete i intezivnije treninge što će vam samo ojačati imunitet. Kretaćete se više. Ipak, izbegavajte vetar. Prijaće vam topli čajevi i limunada. Pojačajte unos vitamina kroz sezonsko povrće i voće.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: JARAC

Konzervativni jarčevi će pokazati više stila na poslovom planu, što će se naročito dopasti njihovim poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspeh na poslovnom planu, čak veći od očekivanog. Sredite papirologiju na poslu. Ovaj mesec je idealan da ojačate saradnju koju imate sa poslovnim partnerima i saradnicima. Bićete dobri u svim nastupima, pa ćete delovati samouvereno i odlučno, što će samo učvrstiti vaš poslovni status. Na polju finansija vas očekuju dobici. Ovo je period kada bi bilo dobro da naplatite sva zaostala potraživanja koja imate prema svojim dužnicima. Kraj godine dočekaćete zadovoljni svojim finansijama.

Jarčevi u vezi će biti skloni da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerom. Mnoge stvari o kojima inače ćutite, sada ćete deliti. Partner će biti zadovoljan zbog toga. Bićete lepo raspoloženi, a moguće je i zajedničko putovanje za novogodišnje praznike. Vreme ćete provoditi zajedno i bićete srećni. Slobodne jarčeve već izvesno vreme privlači osoba koju smatraju veoma uspešnom na poslovnom polju. Verovatno je u pitanju neko s kim ste bili u prilici i da sarađujete. Iako ste pokazali ovoj osobi da vam se dopada, niste dobili očekivani odgovor. Možda je vreme da promenite stil udvaranja.

Osetljivog ste zdravlja. Čuvajte se prehlade. Krajem meseca će doći do poboljšanja vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Pojačajte unos vitamina. Prijaće vam kako sveže tako i sušeno voće u ishrani.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: VODOLIJA

Na poslovnom polju očekuju vas poteškoće, naročito ukoliko želite da pokrenete novi poslovni projekat. Moraćete da budete skloni kompromisima. Ukoliko saradjujete sa inostranstvom, ovo je mesec kada možete sklopiti unosan posao, koji će se na dugoročnom planu veoma isplatiti. Kako decembar bude odmicao, tako će jačati vaše pozicije na poslu. Bićete produktivni i odlično ćete obavljati svoje radne zadatke. Možete se nadati i unapređenju. Na polju finansija bićete takođe uspešni. Umećete dobro da raspolažete novcem, a imaćete i odličan osećaj kako i u šta da investirate svoj novac. Kraj godine ćete dočekati zadovoljni.

U ljubavi se pazite nesporazuma, ukoliko ste u vezi odnosno braku. Moguće je i hlađenje u vezi, a sve zato što i vi i partner mnoge stvari tajite i prećutkujete. Krajem meseca imate mogućnost da svoju vezu stabilizujete. Kraj godine ćete dočekati zajedno. Ostavite stare probleme u staroj godini. Volite se. Slobodne vodolije neće biti zainteresovane za novu emotivnu priču. Ipak sredinom decembra pojaviće se osoba koja će imati šta da vam ponudi i koja će vas zaintrigirati. U isto vreme, kao svojevrsno iskušenje, javiće se stara ljubav, sa željom da joj se vratite. Odaberite novu emotivnu priču i uživajte. Ne pecite se dugo na dve vatre. Sve stare priče su već ispričane.

Osećaćete se umorno. Potrebno vam je više odmora, kao i više laganih vežbi i šetnji na svežem vazduhu. Ipak, kako ćete biti osetljivog zdravlja, ne izlazite po vetru. Pojačajte unos vitamina, naročito vitamina B ukoliko vežbate.

Mesečni horoskop za decembar 2017.: RIBE

Ribe će vladati situacijom na poslovnom polju. Osećaćete se baš kao riba u vodi. Bićete prilagodljivi i predusretljivi na poslu, bilo da imate poslovne saradnike ili su u pitanju samo ljudi iz kolektiva. Savet za ovaj mesec je, bez obzira što vam dobro ide, reorganizujte se. Nemojte sebi dozvoliti da kasnite sa ispunjavanjem radnih obaveza i probijanjem rokova. Sve ovo bi moglo loše da utiče na saldo na računu. Sredinom decembra možete ugovoriti novi posao. Kraj godine završavate uspehom. Što se tiče finansija, očekuju vas poteškoće. U prvoj polovini decembra mogu vas očekivati razni finansijski izdaci, ukoliko se bavite privatnim poslom. Kraj godine ćete dočati sa slabijim budžetom, iako ćete početi finansijski da se oporavljate.

Ribe u braku ili vezi očekuju nesuglasice na ljubavnom planu. Nećete moći da se dogorite oko zajedničkih planova, a i kad se dogovorite, nećete ih realizovati. Sredina decembra donosi stabilizaciju u vezi. Kraj godine dočekaćete zajedno. Ukoliko možete otputujte za novogodišnje praznike negde sa voljenom osobom. Slobodnim Ribama vraća se u život stara ljubav. Nećete biti sigurni u to šta da radite. Ipak krajem meseca odlučujete se da date novu šansu staroj ljubavi.

Vodite računa o svom zdravlju.  Skloni ste virusima i virusnim infekcijama. Krećite se više.Unosite više tečnosti. Unosite više tečnosti. Pored vode prijaće vam topli napici naročito čajevi. Jedite više povrća. Pridržavajte se zdravog načina života.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...