Astrologija

Mesečni horoskop za Avgust

U avgustu mesecu će na udaru biti Lavovi, ali i Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe. Stres i depresija će pratiti ove znakove, a poneki pripadnici ovih znakova osećaće se i anksiozno. Opustite se, ove emocije su prolaznog karaktera.

Ono što nas sve čeka u Avgustu je retrogradnost Merkura, koja počinje 12.avgusta i trajaće sve do 5.septembra. Spremite se da počistite sve što niste sad. Nećemo pričati šta ne treba raditi za vreme retrogradnosti ove, naizgled lagane i razigrane planete. Umesto toga, spremite se da završite započeto, analizirate zanemareno. Oslobodite se stare odeće, sredite ormare, fioke. Putujte negde gde ste bili već, davno, a bilo vam je lepo. Preispitajte sebe i svoje stavove. Razmislite gde ste grešili i čemu možete da se nadate kad Merkur opet krene lagano svojim direktnim hodom u znak Device. Budite spremni za novitete.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: OVAN

Ovnovi lagano ovaj mesec. Duže vreme vas prate izazovne situacije na poslovnom polju. Pazite u šta ulažete novac, kao i na poslove koji su većeg obima. Nije vreme za nove poslove i sklapanje ugovora. Ne ulazite u sporove sa poslovnim saradnicima, naročito ne u pravne sporove. Ipak, ukoliko je potrebno, sva poslovna rešenja pokušajte da pronađete do 12.avgusta. Uspeh očekuje Ovnove u dugoročnim projektima. Sredinom avgusta očekuje vas zastoj na poslovnom polju, ukoliko se bavite uslužnim delatnostima ili trgovinom. Izbegavajte poslove sa sumnjivim osobama. Sredinom avgusta biće komplikovana situacija kad su finansijski tokovi u pitanju, što će otežati vaše novčane tokove. Ovo će se značajnije odraziti ukoliko imate dugovanja koja niste rešili na vreme. Ukoliko ste u mogućnosti, idite na odmor, posvetite se porodici u ovom periodu, ionako je najpovoljniji period upravo da se prepustite uživanju i ugađanju sebi. Za karijeru, ovaj mesec, ionako nemate volje.

Ukoliko ste u vezi odnosno braku, ne ulazite u sukobe. Ne insistirajte uporno na svojim stavovima. Tvrdoglavi ste, a veza može trpeti upravo zbog ove vaše osobine. Poslušajte savet iskrenog prijatelja. Krajem avgusta ulazite u mirnije vode sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste, ipak, uleteli u sukob, očekuje vas pomirenje. Idite na odmor, uživajte. Potrebna vam je nova, sveža, energija za vezu. Slobodni Ovnovi će uživati u letnjim avanturama. Strasti su uzavrele, dok su emocije na nuli. Niste spremni za vezu. Iako ćete upoznati osobu koja će vas zainteresovati i na vas ostaviti snažan utisak, ubrzo ćete shvatiti da morate uložiti puno truda, kako biste je osvojili. Razmislite imate li energije za nju.

Zdravlje vam je stabilno. Ovaj mesec ćete, više nego što je to uobičajeno za vas, povesti računa o ishrani i zdravlju. Od sredine avgusta će biti potrebno da se aktivnije bavite sportskim aktivnostima. Unosite hranu koja podiže energiju.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: BIK

Prva polovina avgusta Bikovima ne donosi novitete na polju karijere. Uglavnom ćete se baviti već započetim poslovima i aktuelnim pitanjima. Prva polovina avgusta upravo zato je dobra za godišnji odmor. Ukoliko ipak provodite ovaj period radno, potrudite se da stupite u kontakt sa kreativnim osobama, s kojima bi moglo da dodje do poslovne saradnje. Sredinom avgusta može izostati planirana finansijska podrška, pa se, u svetlu novih okolnosti, neki planirani poslovni poduhvati mogu odložiti. Ukoliko ste u mogućnosti, saradnju sa inostranstvom odložite. Ukoliko ste u pregovorima, iskoristite ovaj period da izložite sve svoje poslovne ideje. Imaćete dobre procene kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko imate finansijski plan ili isti planirate, razradite ga do sredine avgusta. Od sredine ovog meseca priliv novca će biti otežan. Iako ćete osetiti određena ograničenja kad su u pitanju finansije, ovo ne bi trebalo značajnije da utiče na vaš konto na računu. Avgust je dobar mesec ukoliko ste spremni za kompromise i ukoliko imate takta. Nađite sredinu, ne radite ni na svoju ni na tuđu štetu.

Vreme je za voljenu osobu i za porodicu. Posvetite im se. Preuzmite inicijativu. Partner očekuje od vas da budete kreativni. Nađite vremena da se zabavite i opustite. Vreme sa partnerom vam je potrebno kako bi vaša veza bila stabilna, a vas dvoje osetili bliskost i emotivnu povezanost. Pokažite partneru svoje emocije. Ukoliko ste slobodni, dopašće vam se jedna praktična osoba, koja stoji sa obe noge na zemlji. Ona ne idealizuje ljubav. Iako će vas ova osoba privući ne samo pogledom na svet, već i svojom fizičkom pojavom, shvatićete da je ona previše usmerena na posao i da je ne zanima emotivna veza.

Bićete pod stresom. Izbegavajte da se izlažete suncu. Neće vam prijati promene vremena. Bolja situacija na zdravstvenom polju očekuje vas krajem avgusta. Lagana ishrana i više kretanja će vam goditi. Konzumirajte namirnice koje sadrže puno vode, kako bi nadoknadili tečnost u organizmu.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: BLIZANCI

Stabilnost na poslovnom planu. Praktični ste i snalažljivi. Očekuje vas uspeh u uslužnim delatnostima, kao i u oblasti zdravstva. Ukoliko ste u privatnom biznisu, očekujte napredak. Ukoliko želite da investirate u svoj privatni biznis, da kupite novu opremu za rad ili da renovirate poslovni prostor, idealno bi bilo da to učinite pre 12.avgusta. Od druge polovine avgusta stvari će se sporije razvijati na poslovnom planu, pa bi bilo dobro da sve što možete, a važno vam je, uradite do tad. Kasnije će biti usporen i priliv novca, što vam opet može znatno otežati sprovođenje zamisli u delo. Ukoliko možete uzmite godišnji odmor u drugoj polovini avgusta. Ukoliko planirate da podignete kredit, kako bi finansirali posao ili bilo šta drugo, nije dobar period za ovaj vid zaduživanja. Nije dobro ulaziti u finansijski rizik bilo koje vrste. Stabilizaciju po pitanju finansija očekujte tek krajem avgusta meseca.

Očekujte stabilnost u vezi, pod uslovom da ste iskreni sa partnerom. Potrebno je da imate konstruktivne predloge koji su vezani za zajedničku budućnost vas i partnera, da pokažete inicijativu u vezi. Budite spontani. Od sredine meseca se potrudite da budete tolerantni jer ulazite u nestabilan period i moguće su rasprave. Krajem avugusta se polako vraćate u mirnu luku. Slobodni blizanci će pričom zainteresovati osobu koja im se dopada. S druge strane, vas će pokušati da zavede osoba koja se zanima za vas. Ne pokušavajte da igrate dvostruku igru, ostaćete bez osobe koja vam zaista odgovara. Budite odlučni.

Vežbajte, vežbajte i samo vežbajte. Potrebno vam je da steknete kondiciju. Bavite se sportom, naterajte sebe, iako vam nije do toga. Umorni ste, ali to će proći, kako budete jačali psihofizički. Unosite dovoljno voća i povrća, a ukoliko bude potrebno ubacite u ishranu i dodatne vitamine. Jačajte imunitet.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: RAK

Avgust je mesec kada zračite svojom pojavom. Ukoliko još niste poradili na svom šarmu, ubrzajte se, ne propustite period koji vam može otključati razne brave, samo zahvaljujući izgledu i nastupu na poslovnoj sceni. Očekuje vas uspeh na poljima koja traže kreativnost i talenat. Imaćete osećaj za lepo, pa ukoliko se bavite modom ili ste povezani sa umetničkim svetom, eto dobrih poslovnih prilika. Prati vas dobar period i za pregovore na poslu, iskoristite povoljnu klimu. Sredinom meseca može doći do promena, naročito u komunikaciji sa poslovnim partnerima, pa ukoliko je potrebno da postignete neki dogovor, potrudite se da stvari rešite do 12.avgusta. Ukoliko možete, od sredine avgusta planirajte godišnji odmor. Očekujte otežani priliv novca početkom ovog meseca. Situacija će se lagano popravljati, tako da ćete se do kraja meseca osećati dosta rasterećenije po ovom pitanju. Ukoliko vam okolnosti dozvole, iskoristite ovaj period da zatvorite neko dugovanje.

Početkom avgusta očekuju vas konfliktne situacije sa emotivnim partnerom. Budite blaži prema partneru i ukućanima. Ne planirajte sređivanje i ulaganje u svoj zivotni prostor. Nije vreme. Prijao bi vam odmor sa partnerom. Probajte da se potrudite u vezi i sačekajte kraj avgusta, kada će biti idealno vreme za jedan otvoreniji razgovor u vezi, bez tenzija.Ukoliko ste slobodni, situacija se lomi. Dok se vama sviđa neko, vi ste predmet pažnje druge osobe. Niste sigurni u sebe. Potrudite se oko osobe koja vam se sviđa, ne pristajte da budete s nekim samo zato što nema muke oko te osobe. Nećete biti zadovoljni, ako uđete u vezu s nekim ko vam se ne dopada dovoljno.

Odmarajte se. U ovom periodu ste preosetljivi. Podložni ste stresu i loše podnosite vrućinu. Ukoliko ste podložni alergijama, ovo nije dobar mesec, jer će se alergije buditi. Jedite što više svežeg voća i povrća. Teška jela zamenite salatama.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: LAV

Mesec pogodan za započinjanje saradnje u tajnosti. Ukoliko sarađujete sa ustanovama i institucijama, imaćete dobru poslovnu klimu za dogovore i pregovore oko novih poslovnih projekata. Sredinom meseca budite pažljiviji u komunikaciji sa kolegama s kojima sarađujete. Ne bavite se tračevima na poslu, ne radite ništa drugima iza leđa, imaćete više štete nego koristi. Ukoliko budete spletkarili, ne samo što nećete ostvariti ličnu korist, već ćete izgubiti poslovni ugled i reputaciju. Ukoliko želite da postanete osoba od ugleda ili od autoriteta, moraćete da stanete iza svojih odluka i akcija. Pazite se, mislićete da možete više, a uobrazićete da ste vredniji nego što jeste. Na finansijskom planu stanje je stabilno u prvoj polovini meseca. Ukoliko ste u polju trgovine očekujte dobar period za profit. Drugu polovinu meseca iskoristite da vratite dugove, ukoliko ih imate. Svakako ne ulazite u nove. Ukoliko budete bili odmereni i nastupali promišljeno, ovaj mesec bi mogao biti poslovno dosta dobar.

Partner očekuje inicijativu s vaše strane. Iznenadite ga nekim vikendom u prirodi, odlaskom na planinu. Ovakvi mini izleti mogu ojačati vašu vezu. Prijaće vam izlasci i zabava sa partnerom. Ukoliko još niste to osetili, u drugoj polovini avgusta shvatićete da vaša veza ulazi u ozbiljnije tokove. Ukoliko ste slobodni, plenićete pojavom suprotni pol. Ovo je period kada ćete imati više od jedne ponude za potencijalnu vezu. Mesec u kom možete upoznati tu pravu osobu za vas, u kojem možete ući u jednu lepu emotivnu priču koja može da potraje.

Početkom meseca ćete se osećati umorno i iscrpljeno. Odmarajte se više. Imate kondicije, pa će vam i organizam biti otporniji na stres. Nastavite da se bavite sportsko rekreativnim aktivnostima. Jedite po malo, više puta na dan. Izbegavajte hranu koja se teže vari.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: DEVICA

Praktične device na poslovnom polju čeka uspeh u domenu komunikacija, zdravstva, trgovine, kao i u ostalim uslužnim delatnostima. Bićete vrlo snalažljivi u ovom periodu. Pružiće vam se prilika i da napredujete u karijeri. Važno je da ostanete vredni, naročito u prvoj polovini avgusta. Okolnosti vam idu na ruku pa ćete umeti da se pokažete u najboljem svetlu, da prikažete na najbolji način stečeno iskustvo i da budete pravi timski igrač. U drugoj polovini avgusta imaćete uspeha ukoliko sarađujete sa institucijama. Po pitanju finansija budite pažljivi, kako ne biste bili na gubitku. Iako nećete imati većih problema po pitanju novca, neku značajniju dobit možete očekivati tek krajem avgusta, posebno ukoliko se bavite nekretninama.

U prvoj polovini avgusta očekuje vas lep period u vezi sa emotivnim partnerom. Jedno drugom ste podrška. Ukoliko vam okolnosti dozvoljavaju ovo je divan period da otputujete zajedno na odmor. U drugoj polovini avgusta moguće su trzavice u vezi. Imaćete različita interesovanja i potrebe. Ukoliko osetite da se partner distancirao od vas, obavite razgovor sa njim, kako ne bi došlo do ozbiljnijih problema u vezi. Slobodnim devicama dopašće se osoba koja neće deliti isti entuzijazam, niti će simpatije biti uzvraćene. S druge strane, shvatićete da se dopadate nekome ko je zauzet. Kroz priču ćete saznati da ova osoba nije srećna i može vam se lako desiti da se upustite sa njom u neku tajnu vezu.

Budite umereni u svemu. Odmarajte se. Imunitet vam je u padu pa je potrebno da se čuvate, da pazite na ishranu i da se ne izlažete preteranim naporima.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: VAGA

Vagama cveta posao u svim oblastima koje su vezane za lepotu, kozmetiku i modu. U ovom periodu će doći do izražaja vaše lepe veštine u komunikaciji, bićete vrlo prijatni, što će vam omogućiti proboj na poslovnom tržištu ili napredak u karijeri. U drugoj polovini avgusta pripazite na saradnju sa poslovnim partnerima, kao i na odnos sa kolegama na poslu. Budite pažljiviji u sklapanju novih ugovora. Ukoliko budete ostvarili dobru poslovnu saradnju, u ovom mesecu možete očekivati i veći priliv novca. Ipak, pripazite da ne preterate u samouverenosti i da u svemu izrečenom stoji potvrda kroz vaša poslovna dostignuća.

Prija vam veza, bićete puni pozitivne energije, zabavljaćete se, družiti se sa zajedničkim prijateljima. Od polovine avgusta prijao bi vam i zajednički odlazak na odmor. Ukoliko ste već bili na odmoru, uživajte u zajedničkim odlascima u bioskom ili posetite neki muzej. Slobodne vage već duže vreme pokazuju interesovanje za osobu sa kojom se druže. Shvatićete da vam ova osoba itekako prija, kao i da i ona nije ravnodušna na vas. Ukoliko želite, imate otvoren put za ulazak u vezu.

Vežbajte svakodnevno. Vežbe će se pokazati kao idealne za podizanje imuniteta, ali i za bolje raspoloženje. Hranite se zdravo, kako bi ostali zdravi u ovom periodu. Uzimajte puno tečnosti, kao i sveže voće koje ima visok sadržaj vode.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: ŠKORPIJA

Škorpije se nalaze u mesecu punom dešavanja na poslovnom planu. Imaćete priliku da potvrdite svoje znanje i iskustvo i da učvrstite svoj autoritet na poslu. Dobićete priliku i da napredujete u karijeri. Ukoliko se bavite nekom samostalnom delatnošću bićete u prilici da proširite posao. Ostalim škorpijama pružiće se prilika da se ostvare kroz timski rad. U drugoj polovini meseca pozabavite se zadacima koji su ostali nedovršeni. Do kraja meseca ćete ostvariti zavidne rezultate i uspeh na poslu. Polje finansija će se takođe stabilizovati. Ukoliko budete poštovali svoje finansijske planove i izbegavali nepotrebne rizike, očekujte profit. Krajem avgusta pripazite na troškove, ne uvećavajte ih ako ne morate. Ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis ovo je idealan period za to.

Ovo je idealan mesec za odlazak na odmor sa voljenom osobom. Ukoliko možete miksujte odmor i zabavu, idite na popularnu turističku destinaciju i uživajte u provodu. Što više vremena budete zajedno to će vaša veza biti kvalitetnija. Ukoliko imate nesuglasica, ne brinite, lako ćete sve rešiti. Slobodne škorpije imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Iako će biti potrebno da se potrudite oko ove osobe, da joj pokažete sve svoje kvalitete, uspeh je praktično zagarantovan. Ne odustajte, pruža vam se prilika da ostvarite odnos sa osobom koja vam se sviđa, na duže staze.

Osećaćete pojačan umor i nagle padove energije. Odmarajte se i slobodno vreme provodite u prirodi. Uz vežbe će vam porasti kondicija a samim tim i energija. Uzimajte lako svarljivu hranu, u manjim količinama. Tako ćete se osećati bolje.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: STRELAC

Uspeh vas prati na poslovnom planu, naročito u oblastima komunikacija, zdravstva, trgovine ili uslužnim delatnostima. Ukoliko budete angažovani na radnim zadacima, pruža vam se šansa da ostvarite značajne rezultate. Imate priliku da ovaj mesec pokažete konkurenciji da ste bolji od njih i da pojačate svoje pozicije u poslovnom svetu. Samo budite strpljivi i obratite pažnju na detalje. Od sredine avgusta ne započinjite nove projekte, bavite se započetim poslovima. Krajem avgusta se pozabavite i poradite na saradnji sa poslovnim partnerima. Na polju finansija preporučuje vam se da ne rizikujete i ne ulazite u sumnjive investicije, posebno ne sa sumnjivim osobama. U suprotnom možete pretrpeti značajnije gubitke. Može doći i do prekida neke poslovne saradnje, upravo sa osobom sa kojom niste rešili sva finansijska pitanja. Krajem meseca se očekuje stabilizacija na ovom polju.

Ukoliko niste bili na odmoru, isplanirajte ga sa voljenom osobom. Može doći do nesuglasica oko toga gde želite da idete na odmor. Drugu polovinu meseca iskoristite za druženje sa zajedničkim prijateljima. Ukoliko imate nerešena pitanja sa partnerom potrudite se da iskomunicirate na pravi način, kako bi se smanjila tenzija u vašem odnosu. Slobodne strelčeve očekuju letnje avanture, moguće čak i na odmoru. Ukoliko odmor planirate u inostranstvu, moguća je veza sa strancem, ali to neće biti na duže staze. Ipak, provod će biti sjajan.

Uzimajte više tečnosti. Ne izlažite se suncu i izbegavajte vrućine. Trudite se da budete fizički aktivni. Ne preterujte u jelu i piću. Budite umereni u svemu, jer ste u ovom periodu osetljiviji nego inače.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: JARAC

Jarčevima se preporučuje da početkom avgusta meseca, budu pažljivi i imaju takta u odnosima na poslu. Ukoliko ne budete obratili pažnju, možete očekivati brojne nesuglasice na ovom polju, što vam može doneti i gubitke. Sredinom avgusta očekuje se poboljšanje u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Imaćete podršku od strane osoba koje su praktične i iskusne u svom polju delovanja. Potrudite se da se povežete sa osobama koje su od značaja za vaš posao. Sa finansijama je stanje promenljivo. Priliv novca na vaš račun će oslabiti, ukoliko oslabe vaši odnosi sa poslovnim partnerima. U drugoj polovini meseca imaćete mogućnost da rešite neke finansijske probleme.

Bićete romantičniji nego što je to inače slučaj sa vama. Iznenadite svog partnera nekim poklonom. Pokažite mu svoje emocije. Sredinom avgusta ćete ulaziti u razne konfliktne situacije sa emotivnim parnterom, što može doći do zahlađenja odnosa. Ukoliko ne nađete izlaz iz ovakvih situacija i ne pronađete zajedničko rešenje, situacija u vezi može biti krajnje nepovoljna. Slobodni Jarčevi mogu uleteti u strastven odnos sa osobom koja će delovati kao magnet za njih. Ispostavićće se da ova osoba ipak nije emotivno stabilna i da ne mogu sa njom ostvariti vezu, što ih može dovesti u još težu situaciju, kako prekinuti priču s nekim ko ih toliko fizički privlači.

Osećate se dobro i u dobroj ste kondiciji. Iako inače vodite računa o zdravom životu i ishrani, neće vam biti teško da se i ovaj mesec pridržavate ovog pravila. S toga ne preterujte u jelu i piću i klonite se poroka.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: VODOLIJA

U ovom mesecu bićete motivisani da pronađete što više saradnika sa svoj posao i da sklopite nove ugovore i ostvarite nove značajne kontakte. Ukoliko želite da ostvarite saradnju sa osobama koje su uspešne u svom polju poslovanja, moraćete i sami da se dokažete kao uspešna osoba. Ovaj mesec je dobar za nizanje poslovnih uspeha. Ukoliko uspete da se dobro izreklamirate možete privući vrlo stabilne osobe za svoj biznis. Nemojte ulaziti u velike investicije. Potrudite se da očistite svoja dugovanja, ukoliko ih imate prema svojim poveriocima. Druga polovina meseca će biti stabilnija na polju finansija, pa možete očekivati da na kraju meseca ostvarite dobit.

Ukoliko ste u vezi, partner će biti zahtevniji nego što je inače slučaj. Pokušaće da se nametne i da dominira u odnosu. Nemojte se povlačiti već pokušajte da ostvarite skladniji odnos time što ćete imati konstruktivne predloge kako da vreme koje provodite zajedno bude kvalitetnije za oboje. Druga polovina meseca donosi očekivani sklad u vezi. Uživaćete u zajedničkom provodu i druženju sa prijateljima. Slobodne vodolije neće težiti ulasku u vezu. Više će vam prijati druženje i izlasci sa prijateljima, a može da se desi i da imate letnju avanturu. Privlačiće vas osobe koje će se isticati, kako svojim izgledom tako i svojim ponašanjem.

Izbegavajte sunce i koristite kreme sa uv faktorom kako biste zaštitili svoju kožu. Kako ste u ovom mesecu osetljiviji nego inače, izbegavajte situacije koje nose sa sobom pojačani stres. Zdravo se hranite. Kako bi imali dovoljno snage, pojačajte unos kalorija.

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine: RIBE

Ribama avgust mesec donosi uspeh na poslovnom polju. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom, uspeh je izvestan. Ribe koje se bave uslužnim delatnostima, umeće da pojačaju priliv klijenata za svoj posao i da na pravi način plasiraju svoju ponudu. Ukoliko ste po profesiji menadžer, ovo je idealan mesec za vašu profesiju. Iako će se od vas očekivati veće angažovanje na poslovnom planu, umećete da ostvarite bolji odnos sa nadređenima na poslu. Ukoliko planirate da proširite svoj biznis učinite to u prvoj polovini avgusta, tačnije do 12.avgusta. Što se tiče finansija, izbegavajte da ulazite u poslovne kombinacije sa sumnjivim osobama ili da se upuštate u rizične poslove. U drugoj polovini meseca očekuje se da naplatite svoja potraživanja.

Ribama je u prvoj polovini meseca stanje stabilno u vezi. Od 12.avgusta pokušajte da se dogovorite sa partnerom oko pitanja koja su vam bila kamen spoticanja, do sada, u vezi. Ovo je prilika da poboljšate svoju vezu. Imaćete priliku da razgovarate sa svojim partnerom o svemu što vam ne prija u vezu i tako poboljšate svoj odnos. Slobodnim Ribama će ovaj mesec doneti zaljubljivanje. Dopašće vam se u jednom trenutku više od jedne osobe. Ipak, nemojte da sedite na više stolica. Ukoliko vam se ponudi tajna veza, pokušajte da izbegnete ovu priču, jer ćete do kraja avgusta i sami uvideti da niste za takve varijante. Do kraja meseca se može pojaviti šansa za novu vezu.

Ukoliko ste u prilici provodite što više vremena pored vode. Uživajte i plivajte. Voda će na vas delovati regenerišuće. Ne izlažite se preterano suncu. Unosite dovoljno kalorija. Pridržavajte se zdrave ishrane.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...