Astrologija

Mesečni horoskop za April

April mesec nam otvara Mesec u Blizancima, koji je vezan za razmišljanje i komunikaciju, pa nagađate da bi bilo dobro i uputno ovaj mesec započeti na temu razmišljanja o tome kako dalje nastaviti sa svojim planovima. Venera i Jupiter su i dalje retrogradni, a Merkur nam je ušetao u Bika. Interesantno, Mesec u Blizancima nas navodi na razmišljanje, a Merkur koji vlada komunikacijom i umom je ušao u novi znak. Pa da vidimo o čemu bi trebalo znaci da porazmisle ovaj mesec?!

Mesečni horoskop za April 2017.godine: OVAN

Dragi Ovnovi, ovaj mesec vas očekuju pregovori, dogovori i razgovori na poslovnom planu, a koji će se ticati, pre svega,  na širenje zajedničkih poslovnih projekata sa poslovnim saradnicima. Vi ste užurbani znak, takmičarski nastrojen i smeta vam ovaj usporeni tempo koji vam idalje diktira Mars iz znaka Bika. Napredak ne teče dovoljno brzo, a vama nedostaje i motivacije na poslu. Negde vas nešto koči, vaš je zadatak da razmislite gde je greška i kada ste je napravili. Ipak je do vas. Ipak, uz malo više koncentracije uspećete da utvrdite gde je nastao problem i da rešavajući isti ubrzate stizanje na cilj. Pripazite na finansije, povedite računa o troškovima i pokušajte da prištedite.

Ovnovima će u aprilu Venera ušetati u polje tajni. Bićete skloni da skrivate nešto od vašeg partnera. Pripazite na svoje ponašanje kako ne bi došlo do zahlađenja u odnosu sa partnerom. Iako ćete veći deo vremena biti napeti i želećete izolaciju i to će proći i uspećete da se stabilizujete i povratite ravnotežu u svoj odnos. Slobodnim Ovnovima ušetaće bivša ljubav ponovo u život. Moguće je buđenje starih emocija i obnavljanje veze. Romansa će biti lepa kratko vreme, dok se ne suočite sa pitanjem zašto ste se razišli prvi put. Ako ne dodje do prevazilaženja problema, koji su nastali u prošlosti, doći će do razilaženja, ovaj put zauvek.

Krećite se, šetajte. Iskoristite ovo divno vreme koje nam proleće donosi. Sunce će vam vratiti energiju, popraviti imunitet, a šetnju iskoristite da povratite kondiciju. Nemojte se iscrpljivati, pronađite balans.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: BIK

Dragi Bikovi, na početku savet, budite pažljivi po pitanju novca, troškova i investicija. Nemojte da se zadužujete ukoliko to baš nije neophodno.  Štedite, ne bi li ublažili troškove i nadoknadili manjak. Bićete u prilici da obnovite jednu staru saradnju. Uspeh Bikovima koji su vezani za kancelarijski posao, administraciju i zatvorene institucije. Merkur će od 10.aprila biti retrogradan, a vlada vašim poljem novca, pa eto još jednog razloga da budete pažljivi, naravno u poslovnim investicijama ovaj put. Posebno obratite pažnju na vaš nastup, komunikaciju i generalno na ponašanje.

Bićete zaokupljeni sobom i ličnim problemima, pa ćete manje pažnje posvećivati partneru. Nasuprot ovome, partner će se truditi da vam ugodi. Vaša planeta Venera, retrogradna je i biće sve do polovine aprila. Druga polovina aprila biće vam više naklonjena pa ćete se truditi da nadoknadite propušteno s partnerom. Iskreno pokažite partneru vaša osećanja. Slobodnim Bikovima pojavljuje se osoba koju nisu videli duže vreme. Kako je u pitanju stara simpatija, pokušaćete da je zavedete. Doći će do kratke avanture, ali druga strana ima druge planove u životu, pa će vam to i priznati, kao i činjenicu da ipak nije mogla da vam odoli.

Provodite više vremena na vazduhu i u prirodi. Imunitet će vam ojačati, pa će i zdravlje biti dobro. Kako stres na poslu neće jenjavati, nađite vremena za relaksaciju i odmor. Jedite sveže voće i povrće, sad je idealno vreme za to, da vam stomak ne bi mnogo patio usled nagomilanog stresa.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: BLIZANCI

Veći deo Aprila, Blizancima je povoljan za završavanje zaostalih obaveza. Kako ste poznati po tome da radite više poslova istovremeno, započeli ste mnogo poslovnih i privatnih projekata, koji čekaju da dodju na red. Usmerite svoju energiju u pravcu realizovanja započetog kako bi ste što više obaveza završili u prvoj polovini aprila. Upoznaćete osobe koje će se u budućnosti pokazati dobro za saradnju. U ovom mesecu ćete naučiti da mnogo šta zavisi od dobre saradnje sa pouzdanim kolegama i poslovnim saradnicima. Kako će vaša planeta Merkur od 10.aprila biti retrogradna i boraviće u vašem polju tajni, pripazite kome šta pričate o svojim poslovnim i privatnim planovima.

S partnerom se potrudite da nađete zajedničku aktivnost, a ako ste u braku potrudite se da unovčite vaše ideje tako što ćete i partnera uključiti u neki projekat. To će vašeg partnera oduševiti. Potrudite se da u drugoj polovini aprila odete na neki zajednički izlet ili put. Ukoliko ste slobodni nedostajaće vam osoba iz prošlosti. Pokušaćete da stupite opet s njom u kontakt. Ukoliko je raskid veze bio na vašu inicijativu ili zbog vaših grešaka bićete spremni da to ispravite, a ukoliko je grešku napravila druga strana, oprostićete joj. Samo ne čekajte dugo na obnovu veze.

Bićete iscrpljeni, pa pokušajte da se dovoljno odmarate. Praktikujte šetnje i rekreaciju. To će vam pomoći da se osećate bolje. Konzumirajte više voća.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: RAK

Niste zadovoljni načinom na koji se odvija vaša poslovna komunikacija sa saradnicima. Nailazite na nesuglasice u mišljenjima i stavovima svojih saradnika, što može rezultirati i napetošću, potencijalno i konfliktom. Probajte imati više takta u komunikaciji, kako ne bi došlo do prekida saradnje s osobom koja vam znači u poslu, jer trenutno stvari ne funkcionišu baš najbolje. U trećoj dekadi aprila doći će do poboljšanja situacije na poslu. Postoji mogućnost poslovnog usavršavanja, kroz seminare i praksu. Možete doći u situaciju i da uklopite lepo i korisno i da poslovno otputujete u neko mesto izvan vašeg mesta boravka. Budite diplomatični u ovom periodu, jer je i Merkur, koji vlada komunikacijom, od 10.aprila retrogradan, što za vas znači da ne pokrećete nove pregovore i dogovore. Ukoliko radite u timu, pripremite se na kašnjenje sa realizacijom projekata.

Partner trenutno nema vremena da vam se posveti, ali njegova zauzetost ima veze sa željom da vam poboljša uslove za zajednički život, što ćete vi kao brižni znak prepoznati. Pružite podršku svom partneru. Iako ćete poželeti da provodite više vremena sa partnerom i prijateljima, nećete uspevati da se usaglasite s vremenom. Na kraju, dovoljno je da budete sami s partnerom. Odlazak u bioskop ili pozorište će vam jako prijati. Slobodnim Rakovima se već duže vreme dopada osoba iz njihove okoline. Moguće je da ona i živi blizu vas. Ukoliko krenete u akciju, neće biti otpora s druge strane. Ono što ostaje misterija je da li je ta osoba za vezu.

S prolećem se budi i razno cveće, pa se širi i polen, koji vama ne prija. Pazite kuda se šetate kako ne biste imali problema s respiratornim organima ili s alergijom. S prolećem je važno uvesti i sveže namirnice, kako bi se lakše prevazišao prelaz iz jednog godišnjeg doba u drugo. Za vas je naročito važno zeleno povrće, koje vi i volite. Uzimajte i dovoljno vitamina kako biste ublažili napor i stres u ovom periodu.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: LAV

Ovaj mesec navodi Lavove da osmisle nove načine kako bi im poslovanje bilo efikasnije i kako bi odgovorili na postavljene izazove. Izbegavajte nepromišljene poteze, samo zato što osećate napetost. Većim delom ste sami odgovorni za istu, jer ste nametnuli sebi više obaveza, iz želje za dokazivanjem. Od 10.aprila napravite presek, vidite gde se nalazite i analizirajte kako poslovne tako i privatne planove, koje imate. Ovaj mesec je dobar za naplatu potraživanja, ali je loš za zaduživanja. Imajte ovo na umu.

Vaš partner se hladi, a osetićete sve i sami. To je zbog vaše potrebe da se istaknete u društvu. Zauzmite se za partnera. Posvetite mu pažnju, potrebna mu je vaša podrška. Ukoliko budete više prisutni u svojoj vezi odnosno braku izbećiće te nesuglasice. Posvetite se partneru i svojoj porodici ukoliko je imate.Ukoliko ste slobodni poželećete avanturu sa jednom osobom, koja će od vas hteti više od toga. Ukoliko se od skoro slobodni, još uvek su aktuelne nesuglasice i sukobljavanja s bivšim partnerom.

Lavovima ne prija promenljivo proleće, pa će biti skloni virusima. Više vežbajte kako biste poboljšali svoju kondiciju. Konzumirajte jaču hranu, prvenstveno uvedite više mesa u svoju ishranu. Sveže voće i povrće će vam takođe prijati.

Mesečni horoskop za April 2017.godine: DEVICA

April mesec je dobar za nove poslovne poduhvate. Probajte proširiti svoju poslovnu ponudu i krug saradnika. Ukoliko budete posmatrali širu sliku, a ne samo detalje bićete u mogućnosti da raširite i svoj uticaj i povežete se s novim saradnicima. Ukoliko imate želju, a sigurno ste o tome razmišljali, ovo je odličan period za specijalizaciju ili stručno usavršavanje. Potrudite se da obnovite saradnju s klijentelom s kojom ste u prošlosti uspešno sarađivali. Osim u sebe, nije vreme za druge investicije.

Ukoliko imate partnera, posvetite mu više pažnje. U poslednje vreme ste počeli da se udaljavate jedno od drugog, sve iz razloga, što ne pronalazite vreme za vas. Iako niste vični u pokazivanju emocija, pružite nežnost svome partneru, iskoristite Veneru u vašem polju partnerstva i budite romantični. Partner će vas zauzvrat obožavati i biće srećan, a i bliskost će biti veća. Slobodne device ne uspevaju da se usklade s osobom koja im se dopada. Potrudite se da ovaj mesec iskoristite kako bi stabilizovali ovaj promenljiv odnos. Nemojte dozvoliti da sitnice utiču na sreću koju osećate kada ste u blizini jedno drugog. Prepustite se i zaljubite se. Ne ponavljajte stare greške.

Jačajte imunitet. Zdravlje vam je promenljivo i na vas utiče ovo promenljivo vreme. Jačajte i kondiciju, bar se više krećite kad je lepo vreme. Ishranu prilagodite potrebama organizma i potrudite se da namirnice birate tako da vam dižu energiju.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: VAGA

Vage će svoj šarm koristiti kako bi se istakle među poslovnim saradnicima. Uspeh Vagama u oblastima diplomatije i prava. Imaćete dobar osećaj kako da nastupate i da predstavite sebe i svoje ideje. Sa poslovnim partnerima ćete uspostaviti još bolje odnose. Saradnici će ceniti vaš trud i zalaganja, pa će vam izlaziti u susret i doživećete poslovni uspeh. Pazite s novcem. Ne zadužujte se. Sve će kasniti pa i novac koji vama stiže, tako da ćete i vi kasniti sa realizovanjem svojih obaveza.

Ukoliko imate partnera, osetićete da vam fali vaše zajedničko provedeno vreme. Predložite mu odlazak u prirodu, izlet ili vikend u dvoje. Biće vam divno, pa će se ovo biti uvertira za novi vikend provod. Ukoliko živite sa svojim partnerom, predložite mu prolećno osvežavanje prostora u kom boravite. Videćete bićete jako zadovoljni kad sve bude gotovo. Nakon toga, osmislite neki provod s društvom. Slobodne Vage više neće uživati u slobodi. Poželećete da uđete u vezu. Kako još niste upoznali osobu koja bi vam odgovorala za vezu, potrudite se da u izlascima s prijateljima pronađete osobu koja poseduje osobine koje vi cenite. Imaćete prilike za vezu ukoliko budete spontani i iskreni.

Vagama je zdravlje stabilno. Ukoliko vežbate, nastavite s ovom zdravom navikom. Možete vežbati i u prirodi, na svežem vazduhu. Uzimajte više tečnosti, naročito vodu. Jedite sveže namirnice što više.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: ŠKORPIJA

Ovaj mesec je povoljan za kontakt s ljudima koji su iz vašeg poslovnog miljea. Komunikacija s kolegama koji su iz vaše poslovne sfere omogućiće vam da pratite poslovne tokove i da na ovaj način poboljšate svoju poslovnu ponudu. Shvatićete da ne možete da funkcionišete kako treba, ukoliko ste okruženi osobama koje vas ometaju i koje ne mogu da isprate vaš ritam. Zato se potrudite da se okružite ljudima koji vam prijaju i koji dele ideje slične vašima. Ukoliko ste zaposleni na mestu gde je po vas nepovoljna radna atmosfera, promenite posao. Imaćete pomoć i podršku jednog poznanika, koji vam može obezbediti novo radno mesto. Od 10.aprila obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim partnerima, jer nesporazumi mogu samo usporiti vaše poslovne planove. Ovaj period nije baš vaš kada su u pitanju javni nastupi ili sklapanje novih ugovora. Stavite fokus na obaveze s kojima ste u zaostatku.

Ukoliko ste u vezi biće vam potrebna podrška partnera. Ovo će vas motivisati da se više posvetite svom partneru i da se više dajete u emotivnom odnosu. Vaš partner će znati ovo da ceni. Imaćete potrebu da više vremena provodite sa svojim partnerom, pa ćete imati i inicijativu kada su u pitanju zajednički izlasci. Ukoliko ste slobodni, pojaviće se jedna osoba iz prošlosti sa kojom ste imali lepu vezu. Probudiće se stara osećanja i poželećete opet da budete s njom. Probajte ponovo, ovaj put stvarno dajte sve od sebe.

Vitalni ste. Ipak, izbegavajte preterivanja bilo koje vrste. Ukoliko budete umereni i u fizičkoj kondiciji za zdravlje ne brinite. Više vode i namirnica koje će očistiti vaš organizam, biće blagotvorni za vas.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: STRELAC

Počinjete da shvatate da je potrebno da poboljšate nešto u organizaciji i planiranju vašeg posla, kao i komunikaciju s kolegama. Obim posla se povećava što ćete s poteškoćama ispratiti u zadatim rokovima. Zato bi bilo pametno da ne započinjete ništa novo dok ne završite započete poslove i ne ispratite tekuće obaveze. Ukoliko imate svoj poslovni prostor, ovo je idealno vreme da ga osvežite, osećaćete se bolje i bićete produktivniji.

Strelčevi koji su u vezi biće u prilici da realizuju s voljenom osobom ono što su dugo planirali. Imaćete više vremena jedno za drugo, što će dovesti do veće bliskosti među vama. Izlazite zajedno, pomoćiće vam da se opustite uz voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni bićete u potrazi za osobom s kojom biste mogli da ostvarite vezu. Privlače vas osobe koje su avanturisti kao i vi, a možete je pronaći na mestima zabave ili na nekom sportskom terenu.

Strelčeve očekuje pad imuniteta, pa će biti podložniji virusnim infekcijama, kao i alergijama usled cvetanja. Pravilno se hranite, unosite dovoljno tečnosti i vitamina, kako biste predupredili ova stanja.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: JARAC

Jarčevi će ceo April biti prijatni i komunikativni, što je posledica Venere koja je retrogradno u polju komunikacije i biće u znaku koji kako Jarčevima tako i samoj Veneri prija. Ovo je period koji bi trebalo da iskoristite da obnovite komunikaciju sa osobama sa kojima ste dobro sarađivali. Ovo je takođe odličan period da promovišete sve ono što ste duži period planirali, kao i za sve ideje koje ste već iznosili saradnicima, a koje nisu nailazile na odobravanje. Sada ćete umeti da, svojim izlaganjem, zainteresujete sve one s kojima budete vodili pregovore na ovu temu. Izbegavajte rizične investicije ili nove poslove u kojima nemate iskustva. Pripazite, ovo nije period kada ćete umeti da najbolje procenite šta je dobro i sigurno kad su u pitanju poslovne ponude.

Period kada će vam partner biti važniji od posla, nije tako čest, kada ste vi u pitanju, pa iskoristite svoju privrženost partneru da mu ugodite, a sebi da priuštite mnogo pozitivne energije. Bićete motivisani i srećni, a ovo će sve prijati i vašem partneru. Više nego inače bićete okrenuti svojoj porodici i svom domu, a biće tu i novih ideja kako da uredite zajednički svoju kuću, da vam blista. Sve će ovo ojačati vašu emotivnu vezu. Ukoliko ste slobodni, nema novih osoba na vidiku. Od 10.aprila nadajte se bivšoj ljubavi. Kako je niste zaboravili, a ništa novo nije na vidiku, ovo je za vas velika šansa za pomirenje. Ovaj put možete uspeti ukoliko ne budete ponavljali greške iz prošlosti. Posebno pripazite na iste, jer ste skloni ponavljanju grešaka.

Zdravlje je promenljivo. Osetićete pojačan umor. Provodite više vremena na svežem vazduhu, prijaće vam. Svakako, obratite pažnju na disajne puteve, naročito u ovom periodu, kada sve buja i cveta. Pijte dosta tečnosti, naročito vode i unosite dosta vitamina.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: VODOLIJA

Drage Vodolije, potrebno je da se ubrzate na poslu, kako biste uspeli da završite sve u zadatim rokovima. Budite smireni i koncentrisani na posao, bez obzira na potencijalne prepreke. Moguće nesuglasice sa kolegama i poslovnim saradnicima, samo će prolongirati postavljene rokove. Što pre se fokusirajte na posao i trudite se da ne obraćate pažnju na okolnosti i ljude koji vas okružuju. Posvetite se i finansijama i potrudite se da rešavate svoje obaveze na vreme. Nije period za zaduživanje. Malo se primirite kako bi ste lako isplivali i nastavili neometano da funkcionišete.

Vodolije u vezi, lepo vreme će koristiti da provedu zajedničke trenutke sa partnerom, u prirodi, na izletu, ili u nekom zajedničkom provodu. Slobodne Vodolije će se potruditi da privuku osobu koja im se dopada. Ukoliko ne budu preterivali u svom nastupu i uz malo mudrosti moći će i da ušetaju u jednu lepu priču sa nekim ko im se dopada.

Zdravlje vam je dobro. U kondiciji ste. Unosite više svežeg voća. Pored vode, dobar predlog za ovaj period su i biljni čajevi. Izbegavajte zagušljive i vlažne prostorije.

 

Mesečni horoskop za April 2017.godine: RIBE

Važno je kako se u ovom mesecu organizujete oko poslovnih obaveza. Česti sastanci i napori koje ulažete kako biste održali dobar nivo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, učiniće da, u Aprilu, osećate frustraciju.Važno je da budete smireni, kako ne biste uleteli u bespotrebni konflikt ili ne biste izgovorili reči koje kasnije ne mogu biti povučene. Rasprave u ovom periodu nikako ne bi bile povoljne po vas. Čuvajte dokumentaciju, kako ne bi došli u situaciju da tražite nešto što ste zaturili ili još gore kako ne biste izgubili neki važan papir. Iskoristite ovaj mesec da sredite svoje radno mesto i pospremite sto. U toku meseca osetićete da vam se vraća samopouzdanje pa ćete biti i sigurniji u svojim nastupima.

U vezi očekujte dobro raspoloženje i puno razmene nežnosti sa emotivnim partnerom. Lepo ćete se slagati i umećete da se dogovorite oko svih važnih stvari u vezi. Uživajte u zajedničkim izlascima, ovo je divan period za vas. Ukoliko ste slobodni privlačite pažnju i lako ćete uspeti da odaberete osobu kojoj se dopadate a koja bi vam prijala kao partner. Tokom druge polovine Aprila bićete spremni za novu vezu.

Zdravlje je stabilno, pa ćete se i sami baciti na rekreaciju i sport. Kako i sami osećate, vašem organizmu prija kada se zdravo i uredno hranite. Pored svežeg voća i povrća, bilo bi dobro da pojačate unos mesa i mlečnih proizvoda, kako bi održali nivo pozitivne energije.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...