Astrologija

Mesečni horoskop za April

Mesečni horoskop za april 2018.: OVAN

Ovnovima na samom startu meseca zvezde pomažu da dobro sagledaju situaciju na poslovnom planu. Potrudite se da u ovom periodu uočite koje ste greške prethodnih meseci pravili, kao i da ih ispravite. Ne pucajte na sve, jasno definišite šta vam je ovog trena prioritet i na to se skoncentrišite. Potrudite se da budete što je moguće realniji. Pokrenućete jedan veći projekat koji bi na duže staze mogao da vam donese napredovanje na poslovnom polju. Budite strpljivi prilikom pokretanja novog projekta, jer su mogući zastoji. Proverite sve pre nego što udjete u novi posao. Čuvajte se osoba koje se bave nelegalnim poslovima. Možete biti žrtva prevare. Ipak, što se finansija tiče, situacija je stabilna. Prate vas srećne okolnosti. Iako je sve u redu, potrudite se da ne rizikujete na ovom polju.

Ovan u vezi/braku u periodu je stabilnosti. Sa svojim partnerom donećete značajne odluke koje će ojačati vašu vezu i doprineti većoj bliskosti. Bićete romantični, što će vašeg emotivnog partnera oduševiti. Krajem meseca će i komunikacija biti na zavidnom nivou. Slobodni Ovnovi su zainteresovani za ozbiljniju priču. Bićete u potrazi za osobom koja bi mogla da zadovolji vaše kriterijume. Šanse da upoznate osobu, koja bi mogla da vas zadovolji, su velike, ukoliko se krećete u poslovnim krugovima. U togu aprila ćete početi sa izlascima i vidjanjima sa novom osobom, iz čega će se izroditi i veza.

Zdravlje vam je osetljivo u prvim danima aprila. Pripazite se padova i povredjivanja. Druga polovina aprila nosi stabilnost po pitanju zdravlja. Potrebno je da budete fizički aktivniji. Pojačajte unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i povrća. Smanjite meso i slatkiše.

Mesečni horoskop za april 2018.: BIK

Bikovi će u aprilu mesecu biti usmereni na širenje svoje delatnosti. Ipak, neće sve ići po planu. Iako imate zacrtane ciljeve, koncentracija vam je u padu, pa ćete biti usmereni na manje važne stvari, usled čega mogu nastati ozbiljni propusti na poslovnom polju. Ipak, sreća prati hrabre, pa će se i vama dogoditi obrt na poslovnom planu, već u drugoj polovini meseca. Imaćete jasniji uvid u sve što je potrebno menjati, kao i svih učinjenih propusta na poslovnom planu. Naoružajte se strpljenjem, jer će vam biti potrebno da povratite poverenje saradnika. Krajem meseca situacija će se stabilizovati. Finansije će biti promenljive. Biće potrebno pokriti troškove koji će se povećavati. Od sredine meseca očekujte veći priliv novca, kojim bi bilo dobro pokriti sve rashode.

Bik u vezi/braku, početkom meseca, očekuje lošija komunikacija sa emotivnim partnerom. Nećete uspevati da se uskladite izmedju želja i potreba vas i vaše polovine. Druga polovina meseca donosi sklad i pojačanu potrebu za intimnošću i bliskošću sa voljenom osobom. Potrebno je da osmislite neki zajednički vid zabave. Odlazak na kraći odmor bi bio pun pogodak u ovom periodu. Slobodni bikovi će osećati potrebu za vezom. Ipak, ni sami ne znate s kim biste ušli u novu emotivnu priču, niti kako bi ta priča trebalo da izgleda. Zapitajte se šta je to što je vama neophodno kad je ljubav u pitanju. Ukoliko budete znali šta je to što želite, uspećete da privučete pravu osobu za sebe. Sredina aprila je pogodna za upoznavanje osobe koja bi mogla da ispuni vaša očekivanja.

Zdravlje je stabilno. Potrebno vam je više odmora. Potrudite se da se sklonite od stresnih situacija. Šetnje će vam prijati. Sveže voće i povrće će biti idealne namirnice za vas. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i preradjevine.

Mesečni horoskop za april 2018.: BLIZANCI

Blizancima ovaj mesec pogoduje za ostvarivanje saradnje i organizacije rada. Dobar period za izbor novih poslovnih partnera i saradnika, kao i za formiranje tima za poslovne poduhvate. Imaćete jasne uvide kome treba pokloniti poverenje, a s kim nije poželjno saradjivati. Ovo je mesec koji je povoljan i za raskidanje poslovne saradnje, gde poslovni dogovor nije moguć. Početkom meseca očekujte otežanja kad su dugoročni projekti u pitanju. Poteškoće vas očekuju i kad su pregovori i razgovori sa klijentima u pitanju. Sredina meseca je dobra za započinjanje novih poslovnih projekata, kao i za investiranje u poslove u kojima imate iskustvo. U ovom periodu je dobro da obratite pažnju na svoju konkurenciju. Krajem meseca će se stabilizovati i priliv novca na računu. Uspešno ćete savladati poteškoće iz prethodnih dana, a i odnos sa klijentima će se poboljšati.

Blizanci u vezi/braku će biti povučeni. Vašem partneru je potrebno da budete angažovaniji i da pokažete više inicijative u vezi. Umesto toga, bićete inertni, što može dovesti do hladjenja odnosa sa voljenom osobom. U drugoj polovini meseca potrudite se da uključite partnera u vaše aktivnosti. Ne izlazite sami sa društvom, jer ćete samo produbiti nezadovoljstvo i nesklad u vezi. Krajem meseca ćete biti vedriji, pa ćete samim tim i popraviti svoj odnos. Slobodni blizanci će imati više potrebe za avanturama, nego za vezom, u ovom periodu. Izlazićete, zabavljati se. Posećivaćete mesta gde možete upoznati osobu koja je takodje zainteresovana za avanturu i zabavu. U ovom periodu ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući. Privlačnost će biti obostrana, medjutim vi ćete poželeti i nešto više. Kako budete bolje upoznavali ovu osobu, tako će se buditi i emocije vezane za nju.

Zdravlje vam je osetljivo. Imunitet je u padu. Početkom meseca bićete skloni virusnim infekcijama. Potrebno je da se krećete više i da svaki dan boravite na svežem vazduhu. Jelovnik obogatite proteinima. Ubacite med u ishranu, a izbacite slatkiše. Unosite više vode. Od vitamina vam je potreban kompleks vitamina B.

Mesečni horoskop za april 2018.: RAK

Rakovi će početkom meseca biti angažovani na reorganizaciji svojih poslova. Bićete okupirani revizijom prethodnog poslovanja i još jednom ćete razmotriti svoje poslovne planove, čime ćete ispraviti sve napravljene propuste u prethodnom periodu. Ovo će vam značiti posebno ukoliko ste na odgovornoj poziciji na poslu. Ovim ćete ojačati svoj autoritet u odnosu na prethodni period. U prvoj polovini aprila vam se ne preporučuje sklapanje novih ugovora niti poslovne saradnje. Druga polovina aprila povoljna je za poslovne poteze. Imaćete dobar osećaj za naredne korake kad su radni zadaci u pitanju. U ovom periodu ćete imati i dobru realizaciju kada su pregovori u pitanju. Bićete dobro organizovani. Krajem aprila pruža vam se mogućnost da sklopite dobru poslovnu saradnju, koja će se u budućem periodu pokazati kao isplativa. Finansije su tokom celog meseca stabilne. Očekuje vas iznenadni dobitak.

Rakovi u vezi/braku će imati potrebu i želju za intimnošću i bliskošću sa partnerom. Ipak, oko zajedničkih planova neće naći zajednički jezik, što bi moglo da izazove konflikt u emotivnoj vezi. Druga polovina aprila pogodna je za rešavanje starih problema. Iskoristite ovaj period da rešite sve što vam smeta u odnosu sa partnerom. Slobodni rakovi biće u prilici da upoznaju osobu koja u vama može probuditi veliku strast. Nakon uzbudjenja probudiće se i emocije prema ovoj osobi. Zaljubljenost će biti obostrana. Ovo bi moglo da preraste u jednu ozbiljnu ljubavnu priču.

Zdravlje će vam biti promenljivo u aprilu. Veliku ulogu će imati hormoni. Ne bi bilo loše da se kompletno prekontrolišete. Takodje, jedan detox organizma bi učinio da vam se zdravlje popravi. Držite se svežeg voća i povrća. Ubacite u ishranu namirnice koje su pune vlakana, kako bi se organizam lakše očistio.

Mesečni horoskop za april 2018.: LAV

Lavovi koji se bave pružanjem usluga potrebno je naročito da obrate pažnju na svoj posao početkom aprila. Može vam se desiti nesporazum na ovom polju, kao i nezadovoljstvo od strane klijenata. Kako april bude odmicao, tako će se stvarati povoljniji uslovi na poslovnom planu, pa ćete biti u mogućnosti da napredujete u jednom projektu, koji vam može doneti i napredovanje u karijeri. Sredinom aprila ćete biti razapeti izmedju poslovnih obaveza. Obratite pažnju na sklapanje ugovora, pregovaranje i sve pravne poslove, jer vas na ovom polju mogu zadesiti komplikacije. Potrebno je da revidirate svoje finansije. Pažljivo sa novcem, naročito sa ulaganjima. Krajem meseca vas očekuju prolazni zastoji kad su u pitanju finansijske transakcije.

Lavovi u vezi/braku će biti manje više u skladnom odnosu sa svojim emotivnim partnerom. Čuvajte se prolaznih nesporazuma, već se potrudite da održite vezu na nivou koji će biti zadovoljavajuć i za vas i za partnera. Druga polovina aprila donosi vam osveženje u vezi. Potrudite se da ovo prihvatite kako ne bi došlo do nepotrebnog zahladjenja u odnosu. Potrebno je da imate više poverenja u vezi. Slobodni lavovi će upoznati osobu u koju će se već sredinom aprila i zaljubiti. Bićete skloni da idealizujete osobu koju još niste dobro upoznali. Postoji mogućnost da se umeša neko treći i preotme vam je ispred nosa. Ovo može probuditi u vama takmičarski duh. Više ćete se truditi da pobedite protivnika, nego da ostvarite ljubavnu vezu.

Zdravlje je dobro. Bićete puni energije, pa ćete sami osećati potrebu da upražnjavate fizičke aktivnosti. Moguća je alergija. U ishranu unesite sveže voće i povrće, a potrudite se da smanjite hleb i izbacite slatkiše i preradjevine. Pijte više vode.

Mesečni horoskop za april 2018.: DEVICA

Device će ovaj mesec biti jako maštovite i kreativne. Pruža vam se mogućnost da započnete privatni biznis, a ukoliko ste zaposleni, da dobijete da vodite važan projekat, na kome će se tražiti od vas da ga samostalno kreirate. Poslovi u kojima će device naročito napredovati su svi poslovi iz oblasti zabave, ugostiteljstva, ali i arhitekture ili dizajniranja. Ipak, u svemu finansije mogu praviti problem, pa naročitu pažnju obratite na troškove. Sredinom meseca ćete imati bolji uvid u svoje poslove, pa ćete uspeti i bolje da se organizujete. Krajem aprila je važno da izbegavate sve poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Na polju ličnih finansija početak aprila će biti povoljan. Ovo će vam omogućiti da rešite zaostala dugovanja. Sredinom meseca će se finansije stabilizovati. Kraj meseca završavate sa pozitivnim saldom na računu.

Device u vezi/braku će početkom meseca biti neraspoloženi za komunikaciju i odnos sa emotivnim partnerom. Ovo može doneti zahladjenje u vezi. Sredinom meseca vas očekuje prilagodjavanje jedno drugom, pa će i odnos biti topliji. Zbližićete se, mada nećete značajno prevazići nesporazume u vezi. Prijaće vam da unesete malo razonode u svoj emotivni život. Slobodne device će upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak. Ovo je osoba koja kako izgledom tako i karakternim osobinama deluje da je prava za vas. Počećete da izlazite i da se bolje upoznajete. Do kraja meseca može se očekivati i ulazak u vezu koja bi mogla da traje.

Zdravlje će biti promenljivog karaktera. Bićete podložni virusima. Odmarajte se više. Krajem meseca će se poboljšati zdravstvena situacija. Prijaće vam da unesete u svoj jelovnik više svežeg povrća. Smanjite unos mesa, a pojačajte unos ribe. Obogatite ishranu unosom dodatnih vitamina.

Mesečni horoskop za april 2018.: VAGA

Vage očekuje otežanje u poslovnim odnosima i saradnji sa poslovnim partnerima. Ne započinjite ništa novo dok ne završite aktuelne poslovne zadatke i projekte. Sredinom aprila ćete biti više motivisani pa iskoristite ovaj dobar period za postojeće poslovne izazove. Oslonite se na svoju intuiciju, ona će vam pokazati gde su zastoji i kako da ih rešite. Napravite plan i dogovor sa svojim partnerima oko rešavanja zajedničkih poslovnih planova. Ovaj mesec ne potpisujte nove ugovore o saradnji. Krajem meseca bićete u prilici da započnete saradnju sa inostranstvom. Izbegavajte troškove i zaduživanja, jer su vam finansije promenljive. Ne ulazite u rizične investicije. Štedite.

Vage u vezi/braku će biti u prilici da sagledaju potrebe i želje svog emotivnog partnera. Ovo je dobar period da ispravite greške iz prethodnog perioda i rešite nesuglasice. Budite strpljivi. Ljubav i strast će biti obnovljena. Prijaće vam zajednički izlasci. Slobodne vage će osećati potrebu za bliskošću, ali u isto vreme će imati pojačanu potrebu za strašću. Ovo će uneti dodatnu konfuziju, pa nećete umeti jasno da odaberete pravu osobu za vezu. Bićete više za avanturu. Nemojte ulaziti u tajne veze. Ukoliko udjete u novu emotivnu vezu, imaćete problem da je održite.

Zdravlje je dobro. Kako bi ostalo ovako, potrebno je da u svakodnevnicu ubacite više fizičke aktivnosti. Krećite se više. Boravite više na svežem vazduhu. U ovom periodu možete biti skloni alergijama. U ishranu ubacite više svežeg povrća. Prijaće vam i da smanjite unos hleba. Pojačajte ishranu vitaminima, naročito B kompleksom.

Mesečni horoskop za april 2018.: ŠKORPIJA

Ovaj period je povoljan za reorganizaciju posla. Imaćete priliku da utvrdite šta je propušteno i da to nadoknadite. Pripremite se da već na početku meseca pregovarate oko jednog većeg projekta na duže staze. Naoružajte se strpljenjem, jer pregovori u startu neće ići glatko. Imaćete pomoć poslovnog saradnika da pregovore vodite u vašu korist. Druga polovina aprila nosi nove poteškoće, jer će konkurencija mešati prste u vaše dogovore. Preuzmite stvar u svoje ruke, sreća je na vašoj strani, pa ćete uz pomoć sitnih trikova i vama svojstvenog taktiziranja poraziti konkurenciju. Pokrenuće se stvari i kad su u pitanju klijenti, održaćete postojeće i steći nove. Krajem meseca je moguće novo poslovno partnerstvo. Po pitanju finansija vas očekuje veći priliv novca. Ne ulazite u rizične investicije.

Škorpioni u vezi/braku će imati stabilan odnos sa emotivnim partnerom, u prvoj polovini aprila. Zajedno ćete se dogovarati oko zajedničke budućnosti i u tom smislu ćete imati iste poglede na zajednicu. Druga polovina aprila nosi nesuglasice u odnosu. Može doći do razotkrivanja kako vaših tako i tajni vašeg partnera. Potrudite se da iskreno razgovarate o svemu, kako biste prevazišli ove poteškoće. Slobodni škorpioni će u aprilu mesecu upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući. Privlačnost će biti obostrana. Imaćete utisak da ste pronašli svoju srodnu dušu. Ostvarićete bliskost i razumevanje ubrzo nakon ulaska u ovu vezu. Ipak, ukoliko želite da ovo potraje, pripazite se zavodjenja sa strane. Biće pokušaja da vas neko drugi preotme.

Zdravlje će biti osetljivo početkom aprila. Postoji opasnost od virusa i infekcija respiratornog trakta. Čuvajte se povredjivanja. Lepo vreme koristite za boravak u prirodi. Ukoliko niste u mogućnosti da često boravite napolju, provetravajte prostorije u kojima boravite. Druga polovina aprila će pogodovati zdravlju. Imaćete više energije i imunitet će vam ojačati. Unosite sveže povrće. Potreban vam je magnezijum, gvoždje i vitamin E.

Mesečni horoskop za april 2018.: STRELAC

Ovaj period je dobar za revidiranje poslova, kao i za završavanje svega što ste morali da ostavite po strani, u prethodnom periodu. Što se tiče projekata koje želite da započnete u ovom periodu, još jednom prodjite kroz sve stavke, pre nego što ih pokrenete. Skoncentrišite se na prikupljanje finansijskih sredstava, koji će vam koristiti za nove projekte, kao i na ugovaranje poslovne saradnje. Bićete prinudjeni da se bavite projektima do najsitnijih detalja, što vama nije drago niti to volite. Iako želite da sve rešite brzo, postepeno se krećite ka ostvarenju, kako bi imali uspeha u tome što ste naumili. Krajem aprila će doći do zastoja jednog dugoročnog projekta, pa ćete morati da se pozabavite rešavanjem istog. Finansije neće biti stabilne početkom aprila. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične investicije, jer možete pretrpeti velike gubitke. Kako mesec bude odmicao, tako će se finansijska situacija biti stabilnija. Krajem meseca vas očekuje dobitak, a ovo je period kada možete i najviše prihodovati.

Strelčevi u vezi/braku su u povoljnom periodu da odnos sa partnerom postave na zdrave osnove. Imaćete jasnu viziju kako zadovoljiti potrebe voljene osobe. Nesuglasice se jedino mogu pojaviti kada su finansije u pitanju. U ovom periodu je potrebno da budete iskreni. Nemojte kriti niti imati tajne pred partnerom, jer to može prouzrokovati probleme koji mogu narušiti sklad u odnosu. Ovo je povoljan period za zabavljanje i dobar provod. Slobodni strelčevi će imati potrebu za ostvarenjem veze u kojoj će moći da iskažu svoja osećanja. Upoznaćete osobu koja će vam delovati kao prava za ovakvu vezu. Bićete skloni idealizovanju iste. Budite strpljivi. Sredinom meseca će se probuditi strasti. Za ljubav i vezu će biti potrebno više vremena i strpljenja.

Zdravlje će vas služiti u aprilu. Moguće su alergijske reakcije u ovom periodu. Iskoristite lepo vreme za šetnju. Ishranu obogatite sezonskim voćem i povrćem. Smanjite unos slatkiša. Ukoliko imate potrebu za istim, jedite med.

Mesečni horoskop za april 2018.: JARAC

Početkom aprila morate da zapnete, kako biste održali poslove i svoj stečeni autoritet. Jarčevi koji planiraju pokretanje privatnog posla, u dobrom su periodu u startu meseca. Već druga polovina meseca nosi otežanja kad je u pitanju pokretanje biznisa ili započinjanje novog projekta. Sredinom meseca vam se pruža prilika za ostvarivanje saradnje sa pripadnicama lepšeg pola. Kreativnost će vam biti na visokom nivou, pa ukoliko se bavite poslovima iz oblasti zabave ili ugostiteljstva smeši vam se uspeh. Izbegavajte sumnjive poslove. Kako mesec bude odmicao, tako ćete imati više uspeha u pregovorima i oko nastavljanja započetih poslovnih projekata. Ovo je i period za širenje mreže klijenata. U ovom periodu ćete biti u prilici da skinete i teret u vidu neisplative poslovne saradnje sa jednom osobom. Finansije su stabilne. Ipak pripazite se potkradanja. Očekuju vas i iznenadni dobici. Štedite.

Jarčevi u vezi/braku biće u prilici da pruže potrebnu podršku emotivnom partneru. Imaćete potrebu da pokažete partneru svoja iskrena osećanja. Iskoristite lepo vreme da odete na zajednički produženi vikend. Manje nesuglasice su moguće krajem meseca, usled vaše tvrdoglavosti. Slobodni jarčevi će upoznati osobu sa kojom će ući u jednu lepu i stabilnu vezu, koja će biti na duže staze. Jako ćete se zaljubiti. Krajem meseca ćete, usled nesigurnosti, imati potrebu da se povlačite u sebe. Nema potrebe za tim, jer veza ide u željenom pravcu.

Zdravlje je osetljivo početkom aprila. Bićete skloni virusima i prehladi. Izbegavajte stres koliko god je to moguće. Imunitet ćete ojačati, boravkom na Suncu i svežem vazduhu. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu. Smanjite unos mesa, a pojačajte ribu u ishrani.

Mesečni horoskop za april 2018.: VODOLIJA

U periodu ste koji je dobar za sagledavanje svih propusta koje ste napravili u prethodnom periodu. Ovo će vam biti značajno kako biste popravili situaciju vezanu za važne poslove koje ste ranije započeli. Sve ovo će vam otvoriti jasne vidike za započinjanje novih projekata koji čekaju svoj red. Izbegavajte tajne pregovore i zakulisne radnje, jer vas konkurencija vreba. Obratite pažnju na poslovnu okolinu, jer imate u svojim redovima osobu koja nije dobronamerna i koja će pokušati da se okoristi na vaš račun. Intuicija vam je jaka, pa osluškujte sebe kako biste se pravilno postavili u pregovorima koji slede. Kreativnost vam je takodje pojačana što će vam doneti uspeh naročito ukoliko ste u polju zabave ili se bavite nekim vidom umetnosti. Imaćete uspešan završetak jednog poslovnog projekta i tu možete očekivati dobru zaradu. Finansije će biti povoljne u većem delu aprila. Sa većim prihodom idu i veći troškovi, pa se potrudite da ne pravite nove, bespotrebne troškove. Kraj aprila će biti povoljan kad je u pitanju saldo na računu.

Vodolije u vezi/braku će ojačati bliskost sa voljenom osobom. Bićete naklonjeni svim predlozima koje vaš partner bude učinio, a sve u prilog lepše zajednice. Potrebno vam je više dinamike u vezi. Sredina aprila donosi nesuglasice, jer ste u prethodnom periodu imali tajne koje će partner razotkriti. Pokušajte da ispravite svoje greške kako ne bi došlo do zahladjenja u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne vodolije će uživati u svojoj slobodi. Vi se sami najbolje zabavljate. Postoji mogućnost da vas privuče osoba koja nije slobodna, sve zarad avanture koju priželjkujete. Ukoliko udjete u tajnu vezu postoji šansa da budete razotkriveni ili da vam se dopadne neko zbog koga ćete biti spremni da ovakav odnos prekinete.

Zdravlje će biti osetljivo. Najviše ćete osećati smetnje u respiratornom traktu. Moguć je i hormonalni poremećaj. Od sredine aprila zdravlje će se poboljšati. Budite fizički aktivni. Smanjite preradjevine. Potrebni su vam proteini iz mesa, ribe i jaja. Unosite više tečnosti u organizam.

Mesečni horoskop za april 2018.: RIBE

Obratite pažnju na odnose sa poslovnim saradnicima. Period je dobar za sklapanje nove poslovne saradnje, koja će se pokazati dobrom i biće dugog veka. U isto vreme, moguće su nesuglasice sa dugogodišnjim saradnicima ili partnerima. Problemi se mogu javiti usled nerešenih finansijskih pitanja. Sredinom meseca će se ova pitanja rešiti i uspećete da učvrstite svoje poslovne odnose. Sredinom meseca očekujte napredak u ranije započetim poslovnim projektima, naročito ukoliko su vezani za oblast zabave ili su na neki način kreativnog karaktera. Uspeh očekuje i vodolije koje se bave internet tehnologijama. Krajem aprila ćete imati više uspeha u komunikaciji. Imaćete i dobru organizaciju svojih poslova. Finansije su promenljive početkom meseca. Ne ulazite u nova zaduženja i ne pravite bespotrebne troškove. Do sredine aprila ćete imati glavobolje oko dugova koje ste napravili u prethodnom periodu. Od sredine aprila ćete uspeti da se reorganizujete i da pravilno rasporedjujete novac.

Ribe u vezi/braku će, početkom meseca, imati jasniji doživljaj svog partnera. Ovo će vam omogućiti da svoj odnos ojačate. Ukoliko budete više pažnje poklanjali društvu i zapostavili partnera, moguće su nesuglasice u vezi. Medjutim, ovo je prolaznog karaktera. Od sredine meseca će biti potrebno da više komunicirate, kako bi ispravili greške iz prošlosti, kao i da pružite partneru potrebnu podršku. Slobodne ribe će naići na otpor osobe koja im se dopada. Neće biti lako da je osvojite. Iako ćete biti istrajni u svom naumu, ubrzo ćete shvatiti da ne možete da se sporazumete i da imate različite poglede na svet. Ne očajavajte, jer vam se sredinom meseca smeši šansa da upoznate nekog novog.

Zdravlje je dobro. Bićete puni energije, pa ćete i sami praktikovati neki vid sporta i rekreacije. Pripazite se da se, sredinom aprila, ne opuštate previše, jer možete dobiti višak kilograma. Ishranu obogatite vlaknastim povrćem i sezonskim voćem. Smanjite unos grickalica i hrane koja ima prazne kalorije.

Photo: POND5 / Iryna Kalchenko

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...