Astrologija

Mesečni horoskop za 02.2017.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: OVAN

Ovog meseca usporite tempo. Prošlog meseca ste naporno radili, pa sebi možete dozvoliti mali predah. Finansije nisu ugrožene. Naprotiv, februar je dobar za vraćanje dugova, a takođe i za dizanje kredita. Imate podršku porodice kada su finansijske transakcije u pitanju. Slobodno se upustite u nove poslovne poduhvate.

U ljubavi vam je pojačan libido. Vrlo ste seksualni i strastveni u ovom mesecu, što će dati novu energiju vašoj vezi. Ukoliko ste slobodni, ovo je mesec u kom ćete moći da birate između više kandidata. Polako u izboru, poznati ste po nestrpljivosti.

Zdravlje je, generalno gledano, dobro. Vraća vam se energija i delujete kao da ste puni elana. Ipak, pripazite na povrede. Bilo bi dobro da se bacite na dijetu ili bar da korigujete režim ishrane.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: BIK

Bikovima su i dalje u dobrom period za posao, te bi bilo dobro iskoristiti ga. Samouvereni ste i vrlo popularni kod nadređenih. Otvara vam se mogućnost rada sa strancima ili u nekoj stranoj firmi. Ovaj mesec je takođe dobar za štednju, zaradićete više nego inače.  Probajte deo da sačuvate za neku novu investiciju.

Ovog meseca težićete da budete više sa svojom porodicom. Ukoliko imate partnera, više ćete želeti da se povežete na duhovnom nivou, nego fizički. Jako vam je potrebno da znate da ste na istoj talasnoj dužini. Ukoliko ste slobodni, početkom meseca imaćete šansu za upoznavanje i zbližavanje, a ako poželite, eto i romanse na pomolu.

Zdravlje je promenljivo, a ovog meseca ste i preosetljivi. Moguće je da će se opet vratiti neki zdravstveni problem, ali će se u narednim mesecima sve to regulisati i opšte zdravstveno stanje biće dobro. Odmarajte.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: BLIZANCI

Vrednim Blizancima ovo je dobar mesec za posao. Pazite da ne preterate i ne date sebi više zadataka nego što je realno da postignete. Ovo je vaš period. Potrebna vam je dobra organizacija, tu ste uvek slabi. Februar je dobar za poslove sa inostranstvom, putovanje, ali i za stručno usavršavanje. Ko mora da uči, ovo je pravo vreme za to. Ovog meseca dajte svoj maksimum, ali ne idite preko granice. Bićete pozitivno iznenađeni rezultatima.

Zauzeti Blizanci će biti aktivniji u vezi nego u prethodnom mesecu. Slobodnima se smeše nove ljubavne prilike, samo ne srljajte. Polako s vezom.

Zdravlje vam je stabilno. Ipak, od sredine februara pripazite na sebe. Odmarajte, hranite se zdravo i pazite na liniju.  Postoje šanse da se ugojite.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: RAK

Rakovima koji započinju neki posao ili žele da realizuju neke poslovne projekte, ovo je pravi mesec za to. Biće bolje da se potrudite da nađete investitore nego da dižete kredite ili pozajmljujete novac. Budite jako prezni s novcem ovog meseca. Imaćete dobru intuiciju, a uz dobar poslovni potez možete sebe lansirati vrlo visoko. Bilo bi dobro da u ovom mesecu rešite sve repove, otarasite se svakog suvišnog tereta, kao i da stavite na papir šta je to na šta vam  ide novac. Videćete, biće mnogo bespotrebnih stavki.

Moguć je iznenadni finansijski dobitak, a zauzeti Rakovi mogu očekivati i finansijsku podršku od partnera.

Slobodni Rakovi će se ovog meseca fokusirati na posao i karijeru. Zauzetim Rakovima će značiti podrška partnera i porodice. Generalno, ovaj mesec Rakovi koriste za poslovne prilike, pa će svaki slobodan trenutak koristiti za odmor.

Zdravlje je promenljivo, iako se može reći da neće biti većih oscilacija ovog meseca i da se energija vraća u vaš organizam. Ipak, odmarajte i čuvajte se.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: LAV

Lavovi nastavljaju u dobrom poslovnom tempu. Slušajte sebe i znaćete u šta da ulažete i kako da se postavite. Planovi će početi da se realizuju samo ako budete sledili svoje instinkte. Sredinom meseca stiže i finansijski priliv. Nije loše uštedeti i ostaviti novac za buduće poduhvate.

U ljubavi je sve u znaku bližnjih i brige o njima. Zauzvrat dobijate nesebičnu ljubav i podršku. Slobodni Lavovi pleniće dobrom energijom, pa će biti omiljeni i u visokom društvu. Tu bi mogli upoznati nekog vrlo podobnog za vezu.

Hranite se zdravo i unosite dovoljno tečnosti. Isto tako, radite na sebi, zadržite taj dobar duh koji vas prati od Nove godine. Ukoliko promenite neke loše navike, dodatno ćete povećati priliv dobre energije.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: DEVICA

Devicama je ovo odličan mesec, bilo da započinju nove poslovne projekte, bilo da su u potrazi za poslom. Ovo je sve posledica vašeg ulaganja, što u sebe što u posao u prethodnim mesecima. Delovaće vam kao da se sve desilo preko noći.

U ljubavi će Devicama biti privlačne umetničke duše. Iako su device fokusirane prvenstveno na fizički izgled, ovaj put će vas privući neko kome se divite kao svom učitelju, neko s kim možete osetiti konekciju na svim nivoima.

Čuvajte zglobove. Nemojte se iscrpljivati u ovom mesecu. Izbegavajte stres.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: VAGA

Odličan mesec za Vage na poslovnom polju. Prati vas sreća, pa bi bilo dobro započeti nešto novo. Spojite kreativno i korisno. Finansije će biti takođe stabilne. Ovaj mesec je kao stvoren da uživate u svemu što radite.

Romantične Vage ovog meseca su vrlo praktične. Svoje voljene ćete obasipati poklonima i iste ćete očekivati zauzvrat. Ukoliko ste slobodni, takođe ćete biti u potrazi za uticajnijim partnerom. Upravo zbog ovoga, slobodne Vage mogu upoznati potencijalnog partnera preko posla.

Zdravlje ide uzlaznom putanjom i osećate se dobro. Do kraja februara ćete poželeti da pročistite i dušu.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: ŠKORPIJA

Ovo je period učenja za Škorpije. Moraćete da naučite da budete manje samovoljne i da više funkcionišete kao tim sa drugima. Porodici i bližnjima Škorpije će biti potrebne kao pomoć i podrška, a njihova energija će vama značiti za budući period. Ovo je odličan period za plasiranje robe i za nove poslovne ideje.

Slobodne Škorpije očekuje ljubav u blizini. Vežbajte da pokazujete ljubav, nemojte terati od sebe potencijalne samo zato što delujete hladno. Niste hladna osoba i pokažite svoje pravo lice. Ukoliko poželite da se vratite bivšoj ljubavi, razmislite još jedanput. Nije dobro živeti u prošlosti i misliti da se u njoj kriju vaši srećni trenuci. Ovaj period je odličan da konačno prošlost ostavite tamo gde joj je mesto.

Februar je mesec u kom ćete zatvoriti sve stare priče kako biste započeli novi život. Naučite da oprostite prvo sebi. Shvatite da je u redu da i vi nekad pogrešite. Ako ne možete sami, nije sramota zatražiti savet.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: STRELAC

Više posla ovog meseca za Strelčeve. Uložićete veće napore kako biste postigli zacrtano, ali većih oscilacija neće biti. Nemojte odstupati od svojih zacrtanih ciljeva. Samo pratite svoj put. Nove poslovne prilike otvaraju se krajem meseca.

U ljubavi je obrnuto, i sutuacija je bolja nego prethodnog meseca. Moguća romansa na pomolu, vezana za posao kojim se bavite.

Zdravlje je generalno dobro. Nemojte preterivati. Odmarajte se. Probajte da se organizujete bolje, kako bi stres sveli na minimum. Prekontrolišite zube.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: JARAC

Ovog meseca Jarčevima posao nije u prvom planu, što jeste neobično za ovaj glas.  Okrenuti ste porodici i kući. Iskoristite ovaj period za porodicu, jer će vam porodica biti vrlo važna u pružanju stabilnosti koja će vam značiti u daljem toku ove poslovne godine. Novca vam neće manjkati, naprotiv. Nezaposleni će imati puno poslovnih ponuda. Iskoristite ovaj mesec najbolje što umete.

U ljubavi ništa novo. Sve je mirno, a to vama i odgovara. Zadovoljni ste. Slobodnim jarčevima ljubav nije trenutno prioritet.

Zdravlje je stabilno, ipak, više pažnje posvetite svom telu. Čuvajte se tako što ćete se hraniti zdravo i redovno.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: VODOLIJA

Vodolijama bi bilo dobro da se okrenu poslu. Bićete rastrzani izmedju kuće i posla, jer imate potrebu da se posvetite dodatno porodici i emotivnom partneru. Kako vam je ovo još uvek povoljan period za posao, bolje bi bilo da ga iskoristite. Do kraja meseca će biti i većih fininsijskih priliva.

Slobodne Vodolije imaju sreće i u ljubavi. Osim puno flerta, ovog meseca može biti šanse i da upoznate osobu za ozbiljniju vezu. Zauzetim Vodolijama zvezde predviđaju turbulentan period.  Ako budete pokušali zajedno da rešite svoje probleme, videćete da je u pitanju kratkotrajna kriza.

Zdravlje vam je odlično.

Mesečni horoskop za Februar 2017.godine: RIBE

Ribe na poslu nailaze na prepreke, ali to nije ništa što one ne mogu rešiti u svoju korist. Ono što jeste važno je ono koliko Ribe žele da se založe u poslu kojim se bave?! Na poslovnom planu držite se realnosti, ne lutajte previše, možete da se izgubite.

U ljubavi ništa bolje. Svako vuče sebi. Potrudite se da nađete kompromis. Iako vam sve možda deluje izgubljeno i kao da nije vredno truda, ne odustajte. Za radikalnije mere, sačekajte.

Zdravlje vam je dobro. Dobro zdravlje prati i vaš dobar izgled.  Uživajte.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...