Astrologija

Mesečni horoskop za 01.2017.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine
Ovaj mesec nam je počeo Merkurovskim retro hodom (8.januara je krenuo u direktan hod), kao i jednom vrlo uspavanom energijom, aspektom između Marsa i Neptuna u ribama. Stvari je najzad pokrenula Venera, koja je donela dobro funkcionisanje u partnerskim odnosima. Ovu godinu smo takođe započeli i punim Mesecom u raku, to je prvi pun mesec, a prvo pomračenje nam stiže u februaru.
Kako ovaj januar ne bi ostao nezapamćen, pobrinuo se opet Mars, oslobađajući velike emocije i otvarajući stare rane iz prošlosti. 19.januara Sunce ulazi u znak vodolije, kome će se pridružiti i Mesec, tačno na Kinesku Novu godinu. Zvanično je tu novi početak, kako to voli da istakne svaka Vodolija, pa nam ne ostaje još mnogo vremena da se pripremimo i poželimo dobrodošlicu svim novim počecima, a biće ih. Krajem meseca možemo očekivati i konfuziju u komunikaciji, koja neće uticati na svakog isto. Kakve promene nam slede, videćemo u februaru, dok će se do kraja januara mnogi će se baviti introspekcijom.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: OVAN
Januar je mesec napretka u poslu. Ovo je povoljan period za karijeru, pa će većina Ovnova upravo staviti fokus na posao, dok će porodica biti u drugom planu. Međutim uspeh dolazi s puno truda i ulaganja, s toga, vredno radite i isplatiće vam se. Za nagrade je još rano, ali neće izostati.
Kako će Ovnovi većinu vremena provoditi na poslu, tamo ih očekuju i ljubavni izazovi. Ovnove će privući ljudi od uticaja i na pozicijama moći. Ono što je sigurno slobodni Ovnovi gradiće veze koje će im više otvoriti vrata u karijeri nego što će im iste uticati na privatni život. Zauzeti Ovnovi će imati podršku partnera i porodice, jer svi osećaju da energija koju Ovan daje na poslu, može doneti samo dobro celoj porodici.
Ne rasipajte se previše. Vaša prirodna eksplozivnost može vam doneti puno stresa. Potrudite se da se više relaksirate. Čuvajte kičmu i kolena.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: BIK
Januar je dobar Bikovima od karijere. Ambicija izlazi u prvi plan. Ipak bikovi sve što rade, rade ne samo zbog sebe i zarad svojih sebičnih ciljeva, već i zbog svojih najmilijih. Timski rad se u ovom periodu više isplati. Stiže vam i neki očekivani novac.
Slobodni bikovi mogu očekivati romansu u januaru. Iako će januar biti pun strasti, slobodni bikovi će više energije odvojiti za posao, tako da će već sam ulazak u vezu biti stavljen na test. Zauzeti bikovi će moći da se oslone na podrsku partnera, iako će im posao biti važniji od emotivne stabilnosti.
Hranite se zdravo, jer ćete biti iscrpljeni poslom, pa vam neće preostati puno vremena za odmor i relaksaciju. Iako se osećate dobro, nemojte stavljati u drugi plan odmor od obaveza.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: BLIZANCI
I blizancima će karijera biti iznad svega početkom godine, a kako januar odmiče posao će im biti sve značajniji. Ovo je period kada će vam biti značajno da budete mudri i da manje budete egoisti, da naučite da funkcionišete u timu, jer će vam pomoć saradnika biti preko potrebna. Ovo je period koji je dobar za vraćanje dugova. Naučite da tražite savet i da prihvatite pomoć.
Slobodni blizanci će se kretati, a na mestima za zabavu, koja blizanci tako vole, mogu naleteti I na zanimljivu osobu. Zauzetima neće baš cvetati ruže, a krajem meseca su mogući I sukobi sa partnerom. Sve će se rešiti, nadajmo se u vašu korist. Svakako ovaj mesec blizanci nisu preterano u ljubavnom  zanosu, vise ih zanimaju putovanja, obrazovanje, lični napredak.
Stres može doneti slabljenje organizma i pad imuniteta. Vodite računa o sebi.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: RAK
Stvari ne teku onako kako ste vi zamislili. Čini vam se da neko drugi vodi vaš život. Ne brinite previše. Opustite se i prepustite. Sve će doći na svoje. Ne trudite se uzalud u ovom periodu, pustite stvari da teku svojim tokom. Vreme je da se sve slegne i da vidite gde ste i kuda idete. Ne forsirajte. Ni novac ne zavisi od vas u ovom momentu, zato samo polako i strpljivo.
U ljubavi želite više. Niste više zadovoljni ovim što imate. Želite više od komfora koji vam pruža dom i partner. Želite satisfakciju. Iako je sve u redu, vi ćete želeti više, pa će i partner poželeti da vas kontroliše i eto bure u emotivnom odnosu.
Ne ulazite u sukobe, neće biti dobro ni na zdravstvenom planu. Obratite pažnju na bubrege.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: LAV
Opustite se u januaru. Sanjarite malo. Pustite druge da se ističu. Ionako vam je u ovom periodu uspeh praćen diplomatijom i zavisi i od drugih, zato bez dominacije i prepustite u ovom periodu palicu drugima. Razmišljajte o novim planovima, ubrzo će doći vreme i za njihovu realizaciju.
U ovom mesecu zračite seksepilom, obožavani ste. Bićete svima na usluzi, svima ćete izlaziti u susret i drugi će to umeti da cene. Imajte strpljenja ako ste u vezi. Posvetite se svom partneru.
Zdravlje će biti dobro, jer ćete se i sami okrenuti zdravijem stilu života. Biće vam sve više primamljivi alternativni načini lečenja i homeopatija.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: DEVICA
Ne gubite nadu i veru u sebe. Vaš rad će doći do izražaja sledeći mesec. Sada se malo povucite, ne ističite sebe u krupan kadar.Strpljenja i videćete da će već početkom meseca sve doći na svoje, čak će vam delovati da niste morali ni da se pomučite oko realizacije. Uspeh će doći, samo lagano.
Podredili ste sve svom domu. Vreme je za vašu omiljenu delatnost, preuređenje životnog prostora. Posvetili ste se porodici i januar je pravo vreme za to. Ako ste nešto sakrili, pripazite da ne izađe tajna u javnost. Ovo je period za romanse i romantičarska razmišljanja, period platonskih ljubavi. Niste raspoloženi ni za sta drugo.
Zdravlje je, manje više, u redu. Morate se posvetiti sebi. Negujte um I telo. Obratite pažnju na stopala i stomak prvenstveno. Pazite svoje disajne puteve, hladan vazduh vam može škoditi.
Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: VAGA
Januar je posebno tenzičan vagama. Borite se da uskladite posao i zadovoljstvo. Čini vam se da već godinama to isto radite, ali kao da je ovaj mesec sve eskaliralo. Ponestaje vam snage za borbu. Kao da se trudite da održite isti tempo na oba fronta ali ne ide i ne znate kako dalje. U poslu probajte da delegirate. Koristite sve svoje veštine. Novca neće biti u zadovoljavajućoj meri, bar ne preko posla, ali možda stigne s druge strane.
Biće prilike za novu ljubav, slobodne vage mogu očekivati romantične susrete. Smeši vam se nova ljubav, možda vam je bliže nego što očekujete. Slobodne vage ne umeju dugo same, a u ovom period im se otvara mogućnost da novu ljubav pronađu baš u svom komšiluku ili možda na nekom seminaru, predavanju.
Smanjite stres, utiče vam na ceo organizam, pa vam i imunitet pada. Razmišljajte o načinima vežbanja koji će uticati na to da se opuštate. Lagane šetnje pored reke biće blagodet za vas u ovom periodu.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: ŠKORPIJA
Škorpije u ovom mesecu radite samostalno. Uskoro nećete moći da utičete na poslovne aktivnosti. Sve što možete da rešite od problema, rešite u januaru. Ovo je period za delovanje, kasnije ćete morati da se prilagođavate, što nije vaša idealna postavka. Novca će biti. Vi ste ionako znak koji ume s finansijama, znate da štedite, ali sada možete i da rizikujete. U ovom periodu sve je na vama.
Ljubav vam je naklonjenja. Partner vas mazi i ugađa vam. Ukoliko ste slobodni, januar je sjajan mesec za početak romanse sa nekim ko će vam biti od koristi i na poslovnom polju.
Dobro se osećate. Pripazite na reproduktivne organe, to je škorpijama slabija strana.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: STRELAC
Strelcima je ovo jedan od boljih poslovnih perioda. Radite samostalno. Uzdajte se u sebe i svoje sposobnosti. U ovom periodu sve zavisi od vas. U prilici ste da konačno radite onako kako želite, bez potrebe da se prilagođavate. Samo strpljivo, sa više moći ide i veća odgovornost. Ne srljajte, jer srljate u greške ako nemate strpljenja. I nemojte raditi po svaku cenu, a nemojte ni ugroziti druge zarad svojih interesa.
U ljubavi turbulentno. Morate biti staloženi, kako bi iz ovog perioda izašli što mirniji i sa što manje štete. Jačajte sebe, jer ćete samo u harmoniji sa sobom uspostaviti mir sa  bližnjima. Neće vam biti lako, ali vi to možete. Slobodni strelčevi će januar provesti u burnim avanturama, što vama ne pada teško. Mada ne otpisujte sve tako lako, biće tu i poznanstava koji vam mogu otvoriti razna vrata.
Zdravlje je dobro. Savet: ne preterujte ni u čemu.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: JARAC
Imate potrebu da udovoljite drugima, a opet vas vuče želja da bude I po vašem. Rastrzani ste. Vama ne fali samopouzdanja, fali vam odlučnosti. Januar je jarčevima doneo jedno posebno odsustvo ambicije. Ništa se ne brinite, shvatite ovo kao svojevrstan dar s neba. Niste se izgubili, već ćete ojačati za nove poslovne poduhvate. Jarčevi bez posla, ne brinite, prilika je na pomolu. Novac stiže u poslednjem trenutku.
Zauzeti jarčevi moraju praviti compromise. Biće trzavica na pomolu, ali vi ovaj mesec plenite svojom harizmom, pa se ne brinite i partner će vam popuštati. Slobodni jarčevi će biti spremni da zavedu. Plenite gde god se nađete, potrebno je samo da se pokrenete i preuzmete inicijativu.
Osećate se sjajno. Izgledate sjajno. Ovo je ionako vaš mesec. Uživajte.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: VODOLIJA
Vodolije imaju podršku zvezda. Samo nemojte biti arogantni. Sreća je na vašoj strani i zato pokažite spremnost da se zauzmete za sebe. Radite najboVlje što umete. Nemojte se uklapati, drugi će naći lakši način da vam se prilagode, kada je posao u pitanju. Nemojte započinjati nove poslovne poteze, ovo je prelazan period u poslovnom smislu. Posvetite se završavanju već započetih poslovnih projekata. Biće prilika da zaradite novac.
U ljubavi će biti lepih prilika. Sreća vam se smeši na emotivnom planu. Ukoliko niste u vezi, ovo je period kada bi mogli da zakoračite u ozbiljnu priču i to s nekim na koga možda i niste obraćali pažnju.
Zdravlje je stabilno. Vežbajte.

Mesečni horoskop za Januar 2017.godine: RIBE
Ribe, velike sanjalice. Potrudite se da stojite čvrsto na zemlji. U odličnom ste periodu za učenje. Probajte da uklopite vaša duhovna stremljenja sa materijalnim svetom. Iako je januar napet mesec za vas, dobićete podršku ljudi od autoriteta. Novac će lagano pristizati. Budite realni u poslovnim poduhvatima. Vreme je da se posvetite svojoj karijeri.
Nije idealno vreme za ljubav. Probajte da budete u miru s prijateljima i porodicom. Zauzetim ribama će partner biti podrška, a slobodne ribe očekuje ljubav preko poslovne sfere.
Ribe neka pripaze na ishranu. Moguć stomačni virus.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...