Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN

Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslovi zavise od kupaca. Ukoliko budete širili svoje usluge, povećaće se i klijentela. Ukoliko ste rešili sve poslove koje vučete već neko vreme, moći ćete i da se posvetite realizaciji dugoročnih poslovnih projekata. Ukoliko vam je posao vezan za javnost, budite oprezniji. Takođe, pripazite i na administrativne poslove, kao i na pravni segmet poslovanja, jer vas na ovim poljima očekuju poteškoće. Ovo je dobar period za stvaranje dobre saradnje, kao i za ulazak u partnerski biznis. Sredinom septembra imaćete i dobar priliv novca na računu. Međutim, ne prepuštajte ništa slučaju. Rešite se zaostalih dugovanja, jer vam mogu napraviti problem. Krajem meseca moguće je otežanje u partnerskim odnosima. Probajte da rešite nesuglasice.

Ovnovi u vezi/braku uživaće u slobodnom vremenu zajedno sa partnerom. Ukoliko budete svoje vreme trošili na prijatelje, umesto na voljenu osobu, može doći do problema. Sredina meseca nije povoljna za emotivnu vezu, s obzirom da ćete pokazivati znake ljubomore. Usmerite svoju energiju na pokazivanje emocija i rasplamsavanje strasti. Suzbijte ljubomoru. Slobodni ovnovi koliko god se budu trudili neće uspeti da zavedu osobu koja im se već neko vreme dopada. Nećete biti naročito raspoloženi. Ne očajavajte. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja je puna energije. Ubrzo će doći i do rasplamsavanja strasti. Na pomolu je interesantna priča.

Početak septembra dobar je za menjanje životnih navika. Počećete da vežbate, promenićete režim ishrane što će se pokazati kao odlična investicija. Do kraja meseca bićete u top formi, a imunitet će vam biti na zavidnom nivou. Uzimajte više vode i vitamina. Smanjite unos mesa. Pojačajte povrće.

Mesečni horoskop za Septembar: BIK

Septembar mesec startuje dinamicno. Ukoliko ste iz oblasti usluga ili se bavite nekretninamaočekuje vas plodonosan period. Ukoliko se bavite kreativnim poslovima očekujte dodatni priliv klijentele. Ako pak imate kreativne ideje u vezi sa poslom kojim se bavite, ne ustručavajte se da ih primenite, jer ćete imati isključivo benefit od istih. Ukoliko imate saradnju sa inostranstvom pružiće vam se mogućnost da sklopite ugovor sa ino partnerom koji vam može doneti profit kroz trgovinu robom. U ovom periodu izbegavajte finansijske rizike. Ukoliko ste u partnerskom odnosu može biti nesuglasica u ovom periodu. Od druge polovine septembra imaćete više uspeha u javnosti i poslovima koji su vezani za javnost.

Bikovi u vezi/braku početkom septembra imaće nesuglasice sa voljenom osobom. Biće pojačana ljubomora, koja može uneti dosta nemira u vaš odnos. Potrudite se da se obuzdate, jer ste u nepovoljnom periodu, jer vas sve ovo može dovesti do neočekivanog udaljavanja od partnera. Druga polovina septembra dobra je za sređivanje odnosa u vezi. Opustite se i potrudite se da provodite vreme zabavljajući se. Slobodni bikovi će imati dobar period za ulazak u novu emotivnu priču. U prvoj polovini septembra, ukoliko je to ono što želite, možete ući u vezu. Bićete srećni i zadovoljni. Međutim, velika je verovatnoća da će vaš novi partner imati puno zahteva, a moguće su i kritike na vaš račun.

Zdravlje je dobro. Početkom meseca ćete se osećati puni energije, što će vas činiti aktivnijim. Sve ovo dovešće i do poboljšanja kondicije. Bićete u pokretu, što je u ovom periodu, blagotvorno za vaš organizam. Izbegavajte začinjenu hranu. Slatkiše, ukoliko ne možete bez njih, redukujte bar unos istih. Pijte više vode. Pojačajte unos svežeg voća i povrća.

Mesečni horoskop za Septembar: BLIZANCI

Početak meseca dobar je za sklapanje dogovora, naročito s vaše strane. Bićete otvoreni za komunikaciju sa saradnicima, s kojima ćete se dobro razumeti oko svakog pitanja. Period je dobar za analiziranje i detalje. Dosta vremena ćete trošiti na rešavanje administrativnih pitanja. Sve što ste, u poslovnom pogledu, propustili u prethodnom periodu ili niste jasno uspevali da sagledate, u ovom periodu će vam biti kristalnije, što će vam dati priliku da ispravite sve greške ili propuste kada su u pitanju radni zadaci. Sve ovo zajedno doprineće i stabilnijoj finansijskoj situaciji. Uspećete i da naplatite svoja potraživanja iz prethodnog perioda. Blizanci koji se bave privatnim poslom potrebno je da obrate pažnju na poslove, kako im se ne bi prikrala greška, jer će svaku morati novcem da plate. Period je dobar za uvećanje finansija, posebno ukoliko ste u oblastima zabave ili se bavite bilo kojim poslom u kojem možete biti kreativni.

Blizanci u vezi/braku imaće puno novih i zabavnih ideja kako da unesu svežinu u svoj odnos. Shvatićete da postoji još mnogo oblasti koje bi mogli zajedno da istražujete, kao i da imate puno  aktivnosti kojima možete zajedno da se bavite i uživate. Druga polovina septembra dobra je za putovanje ili bar kraći izlet u neko mesto na kojem niste bili. Uživajte i opustite se. Slobodni blizanci neće biti raspoloženi za ulazak u vezu. Jedino što vas zanima trenutno je zabava. Ono što vas može privući jeste neobavezna priča i lagana avantura. Imaćete puno izbora, s tim što će vas upravo privući osoba koja ne želi prolaznu priču.

Zdravlje je promenljivo. Bićete izloženi stresu. Ovo može uticati na vaš imunitet. Kako mesec bude odmicao tako će vam se zdravlje popravljati, a imunitet jačati. Pojačajte unos vode, voća i povrća. Izbacite slatkiše. Jedite namirnice koje sadrže antioksidanse.

Mesečni horoskop za Septembar: RAK

Ovaj mesec vam je naročito naklonjen kada su u pitanju poslovni pregovori. Tu ćete naići na pomoć jednog od saradnika, s kojim ćete na ovaj način obnoviti saradnju. Imate mogućnost sklapanja ugovora, koji vam može doneti korist na duge staze. Prilikom sklapanja ugovora potrebno je da prođete svaku stavku kako biste izbegli moguće obmane. Obratite pažnju na administrativne poslove i administraciju u celini, jer bi ste zbog grešaka u vođenju iste, mogli snositi i nepredviđene troškove i pretrpeti veće sankcije. Druga polovina septembra dobra je za javne poslove i poslove iz oblasti komunikacija. Ovaj deo meseca je dobar i za jačanje odnosa sa dugogodišnjim saradnicima i partnerima. Krajem meseca očekuje vas napredak u karijeri. Po pitanju finansija septembar će biti plodan mesec. Uvećaće se saldo na vašem računu.

Rakovi u vezi/braku biće u mogućnosti da, u ovom periodu reši sva bitna pitanja sa partnerom, koja su od izuzetne važnosti za stabilnost jedne veze. Pored ozbiljnih tema, potrebno je da unesete i više zabave u odnos, kako biste osvežili vašu priču. Imaćete potrebu i za više strasti. Iskoristite prvu polovinu septembra za nežnosti, jer će druga polovina doneti stres. Biće vam teško da se uskladite oko obaveza koje su zajedničke. Potrebno je da nađete način da se dogovorite. Slobodni rakovi neće dobiti dobar odgovor od osobe koja im se dopada. Shvatićete i sami iz njenog hladnog i nezaiteresovanog stava. Međutim, u vašem okruženju nalazi se neko kome se sviđate i ko na suptilan način pokušava to da vam pokaže. Dajte ovoj osobi šansu. Bićete pozitivno iznenađeni kad budete shvatili da ova osoba poseduje mnogo toga što se vama sviđa.

Prijaće vam češće šetnje i svež vazduh. Ukoliko ste u prilici, vikendi van grada su idealan izbor za vas. Birajte mesta pored jezera ili reke. Druga polovina septembra odlična je za podizanje fizičke kondicije. Stvarajte nove navike. Menjajte režim ishrane. Pojačajte unos ribe. Konzumirajte limunadu umesto sokova. Unosite više vitamina.

Mesečni horoskop za Septembar: LAV

Početak septembra vam pruža mogućnost za napredovanje u karijeri. Ovo vam je šansa i za ostvarivanje većih prihoda, koje priželjkujete već duži vremenski period. Imaćete priliku da zaključite ugovor koji će vam omogućiti da započnete novi projekat koji već neko vreme planirate. Lavovi koji se bave trgovinom takođe se nalaze u dobrom periodu. Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, ovo je dobro vreme da uvedete novu uslugu ili da modernizujete svoj posao. Sve ovo će vam poboljšati i prihode. Ovo ne znači da treba da budete opušteni sa finansijama. Naprotiv, budite oprezni. Nikako se ne zadužujte. Sredinom meseca možete da planirate nove investicije. Krajem meseca imaćete još jedan veći priliv novčanih sredstava. Ukoliko ste zaposleni, dobar je period za razvijanje dobrih odnosa sa nadređenima.

Lavovi u vezi/braku imaće šansu da reše nesuglasice iz prethodnog perioda. Iskoristite ovo vreme da ozbiljno razgovarate o svemu što vas muči. Sredina meseca dobra je za izlaske i zabavu sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam neće biti ovoliko naklonjena. Doći će do iznenadnih nesuglasica sa partnerom. Do kraja meseca će se srediti situacija. Slobodni lavovi biće u prilici da uđu u novu vezu. Iskoristite ovu šansu, jer bi mogla biti upravo ono što ste čekali već duže vreme. Osoba koju budete upoznali biće puna duha i inicijative. Za kratko vreme planuće strasti. Ne oklevajte, zgrabite ovu priliku.

Šetajte. Vežbajte. Rekreirajte se, kako god vam prija. Jačajte svoj imunitet. Nađite vremena i za odmor. Prijaće vam lagana ishrana. Voćne salate će biti odličan izbor za vas. Uključite jogurt u svoj dnevni meni. Jedite više ribe. Pojačajte unos vode u organizam. Slatkiše jedite umereno.

 

Mesečni horoskop za Septembar: DEVICA

Početak septembra dobar je za uvećanje zarade. Imaćete puno ideja na ovu temu, ali ništa ne otkrivajte. Sama intuicija će vam reći da je bolje da držite stvari za sebe. Dobar je period za poslove na kojima se traži usmerenost na detalje i preciznost u radu. Uspeh očekuje device koje rade u oblasti prosvete ili zabave. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom dobićete ponudu koja bi mogla da vam razvije biznis. Sredinom septembra bi mogli da ostvarite novu poslovnu saradnju. Ukoliko ste pak u partnerstvu, moglo bi doći do nesuglasica, koje pak mogu da prouzrokuju i raskid ortakluka. Obratite panžju na vođenje poslovnih knjiga. Ne ulazite u finansijske rizike. Iako će vam se saldo na računu znatno poboljšati ovaj mesec, nije vreme za nepotrebne troškove. Device koje rade u uslužnim delatnostima očekuje uspeh.

Device u vezi/braku pažljivo početkom septembra. Ukoliko nešto krijete od partnera, budite vešti u tome, jer partner naslućuje da niste iskreni i da ga varate. Ukoliko ga još niste prevarili, sigurno nešto petljate, jer ove partnerove slutnje nisu neosnovane. Moraćete da se popravite, kako ne biste dodatno zakomplikovali svoju vezu. Druga polovina meseca vam je naklonjenija. Potrudite se da budete iskreni što je moguće više, kako bi se napetosti smirile. Slobodne device pokušavaju da privuku osobu koja im se dopada, ali im to ne polazi za rukom. Nešto ne radite kako treba. Umesto da odustajete promenite taktiku. Ukoliko se ne povučete, doživećete jedno interesantno iskustvo. Ipak, ne očekujte vezu na duže staze.

Zdravlje vas služi dobro. Motivisani ste za fizičku aktivnost i spremni ste da menjate navike. Moguće su tegobe s zubima. Uzimajte sveže namirnice. Potrudite se da smanjite prerađenu hranu. Voće i povrće će vam pomoći da održite jak imunitet.

Mesečni horoskop za Septembar: VAGA

Početak meseca vam pruža šansu da se popnete stepenik više na poslu. Bili ste u pravu što ste sve držali u tajnosti, jer je ovo vaše vreme realizacije planova. Ukoliko sve bude išlo po planu, vaše ideje doneće vam dugoročni benefit i bolje pozicije. Međutim, ovo još ne znači da ste pobedili konkurente. S toga, budite jako oprezni i čuvajte idalje svoje ideje i planove, kao i sva dokumenta koja se tiču posla. Od sredine septembra očekuju vas i teški dani kada su finansije u pitanju. Ovaj period će se poklopiti sa jednom poslovnom ponudom, vezanom za sklapanje ugovora koji će delovati jako primamljivo. Međutim, ukoliko uđete u realizaciju ove priče očekujte samo gubitak, ovo se posebno odnosi na finansijski deo. Ukoliko ste na vodećim pozicijama, krajem meseca bićete u prilici da popravite sliku kod svojih zaposlenih. Uspeh prati one vage koje se bave kreativnim poslovima.

Vage u vezi/braku očekuju ljubomorni ispadi od strane partnera. Moraćete malo da stišate strasti i da se zabavite. Ovo će vam pomoći i da prevaziđete buru koja nadolazi. Druga polovina meseca će biti znatno bolja za vaš odnos. Imaćete više inicijative da zajedno provodite slobodno vreme, što će se partneru dopasti i što će ga umiriti. Slobodnim vagama je dosadno. Niko vam se ne sviđa. Niko ko vam priđe ne ostavlja utisak da bi mogao biti partner za vas. Ne brinite. Već sredinom meseca nailaze bolji dani za vas. Smeši vam se lepo poznanstvo i jedna uzbudljiva ljubavna priča.

Niste u formi. Morate više da se krećete i da se bavite sportom. Uvedite bilo koji oblik rekreacije. Ukoliko se osećate bez energije, regulišite ishranu. Smanjite slatkiše. Moguće je da ste se nakupili toksina. Hrana koja je bogata antioksidantima će vam prijati. Ukoliko ni to ne pomogne uradite jedan sistematski pregled. Pijte više vode. Prijaće vam da pojačate vitamin C, pa će i limunada biti dobar izbor.

Mesečni horoskop za Septembar: ŠKORPIJA

Početkom septembra privešćete kraju pregovore u vezi posla koji treba da započnete, a koji već neko vreme držite u tajnosti. Obnovićete i saradnju sa jednim od saradnika, što će vam omogućiti stabilno poslovanje  i doneti vam neočekivane prihode. Iako će vam se finansije uvećati, bilo bi dobro da se klonite rizičnih investicija. Sredinom meseca očekujte da učvrstite svoje poslovne pozicije, kao i da proširite krug klijenata. Druga polovina meseca može doneti iznenadne poteškoće u saradnji sa jednim od poslovnih partnera. Krajem meseca su moguća otežanja kada su pregovori u pitanju. Finansijska situacija je povoljna za ovaj mesec.

Škorpije u vezi/braku će popraviti komunikaciju sa partnerom. Družićete se više sa zajedničkim prijateljima, a i sami ćete lako naći zajedničku aktivnost. Očekuju vas lepi momenti sa voljenom osobom. Čuvajte se ljubomore. Sredinom meseca su moguće nesuglasice sa partnerom, uglavnom iz razloga što radite sve bez konsultacije sa njim. Krajem meseca situacija se rešava. Slobodne škorpije će želeti da se zabave. Veza vas, u ovom trenutku ne zanima. Mogućnost ulaska u laganu priču sa osobom koja je dinamična. Ovo vam vremenom neće preterano prijati, međutim jaka fizička privlačnost će prelomiti da ostanete u ovoj priči.

Odmarajte se više. Početak septembra je izrazito dinamičan i stresan. Pored fizičke aktivnosti koju ćete praktikovati potrebno vam je i vreme za odmor. Imunitet vam je jak. Unosite vitamine, naročito B komplex i E vitamin. Izbacite slatkiše. Potrebna vam je lagana ishrana.

Mesečni horoskop za Septembar: STRELAC

Strelčevima se početkom meseca otvara mogućnost saradnje sa inostranim partnerom. Nakon duže pauze uspećete da osmislite novi koncept poslovanja i pružanja usluga, što može biti i u obliku korišćenja novih savremenih tehnologija. Ovakav koncept će vam na duže staze doneti stabilnu i uvećanu zaradu. Na poslu se čuvajte tajnih neprijatelja. Ovo je period kada su spletkarenja vrlo izvesna. Čuvajte se da vas ne uvuku u iste i pazite na svoju poslovnu reputaciju. Sredinom meseca stanje na racunu ce biti vrlo zadovoljavajuće. Kraj meseca je povoljan za započinjanje jedne dobre saradnje. Škorpije koje su zaposlene u oblastima trgovine očekuju dobici. Ne ulazite u konflikte sa nadređenima, kako ne biste pretrpeli materijalne gubitke.

Strelčevi u vezi/braku će uživati u vezi. Ukoliko živite zajedno, ovo je odličan period da preuredite svoj životni prostor. Prijaće vam razgovori sa partnerom. Imaćete pregršt novih ideja i planova za budućnost. Sredina meseca nosi određene nepovoljnosti za odnos. Nemojte kriti ništa od partnera, jer je velika verovatnoća da sazna pravu istinu, što bi vas koštalo poverenja u vezi. Krajem meseca situacija se vraća u normalu. Slobodni strelčevi traže osobu koja će biti pođednako dinamična kao i oni, kako bi veza ličila na avanturu. Željni ste zajedničkih putovanja, izlazaka, razgovora o neobaveznim temama. Umesto ovakvih osoba, prilaze vam oni koje bi bilo bolje da ni ne upoznajete. Krajem meseca situacija će se promeniti, naići će osoba koju vredi upoznati.

Prijaće vam vežbe i pojačana fizička aktivnost. Zdravlje je dobro. Možete imati manje hormonalne poremećaje. U drugoj polovini meseca biće vam potrebno više odmora. Klonite se stresa. Hranite se zdravo, izbegavajte masnu i začinjenu hranu. Pijte više vode.

Mesečni horoskop za Septembar: JARAC

Bićete u mogućnosti da zaključite važne poslove i da prikupite sredstva koja će vam biti potrebna kako biste planirano mogli da sprovedete u delo. Pružiće vam se mogućnost da uspostavite saradnju sa inostranim partnerom, kao i da ostvarite uspeh i napredak u oblastima zabave, prosvete, ali i da ostvarite jedan dugoročni cilj koji bi vam obezbedio stabilne pozicije i dugoročni profit. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja.Teškoće na polju novca jer će vam jedan klijent u poslednjem momentu otkazati posao na koji ste računali. Imaćete teškoća u saradnji sa ženama. Treća dekada septembra doneće vam pogodnosti da uvećate saldo na svom računu kroz vešte i dobro isplanirane akcije. Pripazite na odnose sa nadređenima.

Jarčevi u vezi/braku su u lepom periodu za izlaske i zabavu sa partnerom. Družićete se sa prijateljima koje ćete umeti da dočekate uz dobru hranu i muziku u svom domu. Lepa energija i motivisanost će vam pomoći da ostvarite jedan zajednički plan. Sredina septembra nosi tenzije, upravo zbog stresa na poslu. Ne dozvolite da se zbog toga udaljite od partnera. Slobodni jarčevi će u izlasku upoznati osobu koja će im se dopasti. Privućiće vas svojim izgledom i komunikativnošću. Ubrzo ćete početi da izlazite. Kako bolje budete upoznavali ovu osobu uvidećete te da je previše liberalna za vaš ukus. Razmislite dobro šta vam je bitnije.

Zdravlje vam je dobro zahvaljujući stalnoj fizičkoj aktivnosti. Moguće su alergije, problemi sa sinusima i glavobolje. Moraćete više da se odmarate. Uzimajte što više tečnosti, posebno vode. Smanjite unos prerađene hrane. Jedite što više svežeg voća i povrća.

Mesečni horoskop za Septembar: VODOLIJA

Početak septembra obeležiće uspešni pregovori i početak saradnje sa jednim inostranim partnerom. Finansije će se takođe popraviti pa ćete moći da uložite sredstva u dugoročne projekte. Ukoliko ste zaposleni, pripazite na odnose sa kolegama na poslu i na nadređene. Period je takav da će vam biti potrebno više strpljenja da savladate sve izazove koji vam se nude na poslu. Sredinom meseca bićete motivisaniji da se bavite prioritetnim poslovima koji su u proteklom periodu morali da čekaju. S novim investicijama pažljivo. Investirajte samo ako morate. Pazite kako rukujete s novcem. Putovaćete poslovno više nego uobičajeno. Krajem meseca finansije će biti stabilne.

Vodolije u vezi/braku u prvoj polovini meseca suočiće se s poteškoćama. Nesuglasica će biti najviše oko zajedničkih investicija. Potrudite se da budete iskreni u vezi. Kako se mesec bude bližio krajutako će se odnosi popravljati, vratiće se poverenje voljene osobe u vas. Uspećete da povratite bliskost u vezi. Slobodne vodolije će ući u začarani krug dopadanja. Vi se već neko vreme dopadate jednoj osobi, dok se vama dopada neko drugi, a u čitavu zamrzlamu će ući treća osoba koja će vam ponuditi tajnu vezu. Ne ulazite u tajne priče sa ovom osobom, jer je zauzeta, a vama bi mogla za tren oka da naruši reputaciju. Držite se osobe kojoj se dopadate, jer je ona jedina dobronamerna.

Skloni ste alergijama. Izbegavajte hladna i gazirana pića, jer vam i grlo pravi probleme. Sredinom septembra će se zdravlje popraviti zahvaljujući pre svega vašoj fizičkoj aktivnosti. Smanjite unos mesa. Pojačajte ishranu ribom. Slatkiše ukoliko morate jedite umereno. Prijaće vam više nego inače mlečni proizvodi.

Mesečni horoskop za Septembar: RIBE

Početkom septembra imaćete priliku i dovoljno finansijskih sredstava da pokrenete nove projekte. Nastavićete pregovore i oko već započetih projekata koji su bili na čekanju. Iako će se odužiti ovi pregovori, realizacija ovih projekata će ići brzo. Možete da se oslonite na pomoć svojih dugogodišnjih saradnika. Poteškoće se očekuju ukoliko se bavite javnim poslovima. Može doći i do raskida partnerstva, što će poremetiti vaše poslovne planove. Čuvajte se prevara. Nećete imati podršku ključnih ljudi u sprovođenju vaših zamisli u delo pa ćete morati da se oslonite samo na sebe. Ukoliko budete pregovarali u vezi sa jednom investicijom, moraćete da nađete kompromis, inače će ići teško. Očekuju vas značajniji dobici pa će i saldo na računu na kraju meseca biti pozitivan.

Ribe u vezi/braku sumnjaju u svog partnera. Ovu tajnu možete otkriti, što ukoliko se desi, neće vam se dopasti. Sve ovo će dovesti do zategnutih odnosa i udaljavanja. Optužbe će pljuštati sa obe strane. Ukoliko budete želeli od sredine septembra moći ćete da rešite sukobe u vezi. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka. Slobodne ribe će se dosađivati u svojoj okolini. Vi ste romantični i ljudi vam kvare vaše raspoloženje. Osoba koja vam se neko vreme dopada, jako će vas razočarati, naročito kad shvatite da ste joj potrebni samo zarad lične koristi. Druga polovina septembra biće bolja za vas. Upoznaćete osobu koja će vam po mnogo čemu prijati i kakvu odavno niste sreli.

Zdravlje će biti stabilno veći deo meseca. Bićete aktivni i u pokretu. Biće vam pojačana otpornost na stres. Ukoliko osetite probleme sa stomakom, čajevi će biti sasvim dovoljni za vas. Pojačajte ishranu mesom i ribom. Pojačajte unos vitamina C.

 

Photo by fxquadro from POND5

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Avgust

Mesečni horoskop za avgust: OVAN Već na samom početku meseca potrebno je da počnete da rešavate svoje finansijske obaveze...