Astrologija

Horoskop za Jun

Mesečni horoskop za jun: OVAN

Početak meseca je dobar za organizaciju posla i za bolju komunikaciju sa kolegama i saradnicima. U prvoj polovini meseca morate da se čuvate kako poslovne konkurencije, tako i nelojalnih ljudi iz okruženja. Mnogi će želeti da se okoriste na vašu štetu. Druga polovina juna donosi nove poteškoće, planovi i realizacija istih ićiće usporeno, kasnićete s rokovima i teško ćete postizati zacrtano. Moraćete da napravite kompromis između prioriteta i moguće realizacije planiranog. Potrudite se da sve isplanirate do detalja. Krajem juna doćiće i do kašnjenja jednog posla, ali ćete to uz pomoć starih poznanika rešiti u vašu korist. Finansijsko stanje biće povoljno početkom meseca. Imaćete prilike da popravite finansije. Zvezde će vam biti naklonjene. Sredinom juna se ne zalećite sa investicijama. Nije dobar period. Krajem juna doći će na naplatu dugovanja, pa ćete biti jako nervozni. Ne zadužujte se.

Ovnovi u braku/vezi će biti zadovoljni u braku odn.vezi. Imaćete puno lepih trenutaka sa voljenom osobom, bićete veseli i romantični. Planirajte zajednički odlazak bar na produženi vikend. Od sredine meseca očekuje vas više zabave udvoje. Krajem meseca će biti strasti na sve strane, ali i ljubomore. Ovo ne znači da, ukoliko dođe do neke svađe, odmah potražite utehu sa strane, jer će doći do hlađenja u odnosu. Naučite da tolerišete jedno drugo. Slobodni ovnovi će biti okupirani novim poznanstvom. Dopašće vam se na prvi pogled pa ćete odmah krenuti u osvajanje. Igraćete se mačke i miša. Tek što ste pomislili da ste je osvojili, ona će vam nekako izmaći. Biće to uzbudljivo. Krajem meseca ćete uspeti u udvaranju. Čeka vas lepa avantura.

Krećite se više. Nemojte samo sedeti, jer ćete trpeti posledice. Prijaće vam i masaža leđa, jer su ona ugrožena. Hranite se lagano. Voće i povrće je dobar izbor, kao i žitarice. Izbegavajte prženo meso i brzu hranu.

Mesečni horoskop za jun: BIK

Bikovi početkom meseca imaju sreće u odnosima sa saradnicima i u sklapanju novih poslovnih partnerstava. Uspeh bikovima koji imaju javne nastupe, kao i onima koji rade u pravosuđu. Teškoće sa investitorima, bankarima i bankama uopšte, kao i sa osobama koje su na višim pozicijama od vaše. Sredinom meseca ćete moći da se pozabavite pokretanjem novih projekata, kao i da se istaknete novim predlozima. Ovaj mesec nije najbolji za saradnju sa inostranstvom, a takođe vam neće biti naklonjene državne institucije. Nemojte da eksperimentišete na poslu, držite se proverenih načina poslovanja. Mesec takođe nije dobar za angažovanje novih radnih kapaciteta i zapošljavanje radne snage. Krajem juna čuvajte se sukoba sa nadređenima. Ne zadužujte se. Na vreme rešavajte svoja zaduženja. Kad su finansije u pitanju biće promenljiva situacija.

Bikovi u braku/vezi će biti ispunjeni ljubavlju i srećom. Bićete strastveni, ali ne preterujte, jer ste skloni ljubomori. U prvoj polovini meseca bi bilo dobro da negde otputujete sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam je manje naklonjena. Vi ćete želeti da se družite sa prijateljima, a partneru će to smetati. Odnos će biti pun tenzija. Slobodni bikovi će upoznati osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tačaka. U početku ćete poželeti da uđete u vezu. Druga polovina meseca može doneti razočaranje u ovu osobu. Shvatićete da vam se dopada površna osoba, koju zanima samo da zadovolji svoje želje i prohteve.

Zdravlje je promenljivo. Potreban vam je odmor. Potrudite se da više boravite u prirodi. Imaćete problem sa leđima ukoliko samo sedite. Ovaj problem možete rešiti vežbama i razgibavanjem. Prijala bi vam i relax masaža. Ishranu obogatite ugljenim hidratima. Unosite dovoljno svežeg povrća i voća. Unosite više ribe u vašu ishranu.Prijaće vam povremeno i meso, kao i supa.

Mesečni horoskop za jun: BLIZANCI

Početak meseca je dobar. Imaćete dobar osećaj za posao, kao i u šta bi bilo dobro da uložite novac, kako bi ostvarili profit. Ukoliko se bavite kreativnim poslom imaćete uspeha na istom. Uspeh stoji i blizancima koji se bave informatikom i obrazovanjem.Ipak, bićete pomalo rasejani i konfuzni, pa se čuvajte da ne napravite grešku na poslu. Povedite računa o rokovima, sklapanju dogovora, kao i o zadacima koje dobijate od nadređenih. Pažljivo s novcem jer će tu situacija biti promenljiva sredinom meseca. Iako ćete imati dosta dobrih ideja, realizacija istih će ići otežano. Ukoliko imate nerešene projekte ovo je vreme da se pozabavite njima.

Blizanci u braku/vezi će imati mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Prva polovina juna vam je naklonjena pa je iskoristite tako što ćete ojačati svoju vezu sa emotivnim partnerom. Druga polovina juna donosi mogućnost nesuglasica. Bavićete se više poslom, pa to može dovesti do zanemarivanja partnera i njegovih potreba. Slobodni blizanci će startovati sa uzbuđenjima ovaj mesec. Uletećete u avanturu. Biće vam zabavno u početku. Sredinom meseca može se pojaviti neko ko će takođe želeti avanturu sa vama. Savetuje vam se da se manete dvostruke igre, jer se možete naći u problemu.

Stabilno zdravlje početkom juna. Bićete vitalni i bavićete se sportom. Druga polovina juna donosi pad imuniteta. Rasipaćete svoju energiju. Bićete nervozni i napeti. Savet je relaksacija. Ishranu obogatite namirnicama za detox organizma. Takođe prijaće vam i vlaknasta hrana. Unosite više tečnosti. Izbegavajte šećer. Pojačajte unos vitamina B.

Mesečni horoskop za jun: RAK

Rakove očekuje dobar start na poslovnom planu početkom juna meseca. Imaćete odličnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima, koje ćete lako uputiti u nove poslovne planove za period koji sledi. Pregovori koji slede oko jednog važnog poslovnog projekta koji planirate već neko vreme, urodiće plodom. Potrudite se da ih obavite iza zatvorenih vrata. Ukoliko sve bude teklo po planu, očekuje vas uspeh u karijeri, upravo zahvaljujući ovom projektu. Istovremeno ćete imati poteškoća sa jednim poslovnim partnerom. Savet vam je da izbegavate kontakt i saradnju sa osobama koje se bave nezakonitim radnjama. Sredinom meseca imaćete pojačan osećaj za detalje. Druga polovina meseca može doneti i prekid jedne dugogodišnje saradnje, zbog sukoba interesa. Krajem meseca možete očekivati uspeh kroz javne nastupe, a i pojačaće se vaše liderske sposobnosti. Kad su finansije u pitanju možete očekivati poteškoće. Ne zadužujte se, jer ćete tako još više zakomplikovati ionako komplikovanu situaciju. Krajem meseca počeće da se rešavaju finansijski problemi.

Rakovi u braku/vezi će uživati početkom meseca. Ovo je dobar period i za putovanje. Provodićete više vremena sa svojim partnerom, pa će i on zbog toga biti srećan. Odnos će jačati. Sredinom meseca se pripremite za otežanu komunikaciju, a može doći i do nesuglasica sa voljenom osobom. Nađite rešenje zajedno, nemojte dozvoliti da vas nerazumevanje dovede u probleme. Slobodni rakovi će imati mnogo prilika da se zaljube. Birajte pažljivo i strpljivo. Budite mudri i taktični kako biste osvojili baš osobu koja će se istaći u masi prilika. Iako ćete želeti da odustanete, savet vam je da budete strpljivi i uporni, jer će vam se isplatiti.

Zdravlje je stabilno u prvoj polovini meseca. Slobodno vreme provodite u šetnjama u prirodi. Prijaće vam da boravite pored vode. Druga polovina meseca donosi osetljivo zdravlje. Odmarajte više. U ishranu ubacite više ribe. Unosite vlaknaste namirnice. Uzimajte puno salate od sezonskog povrća. Od voća će vam prijati trešnje.

Mesečni horoskop za jun: LAV

Lavovi će imati uspešan početak meseca, naročito ukoliko se bave poslovima iz domena zdravstva, farmacije ili pomoći drugima. Napredak vas očekuje i ukoliko ste u oblastima turizma ili se bavite nekretninama. Oprez se savetuje onim Lavovima koji pružaju usluge u oblasti finansija, jer se u ovom polju u narednom periodu očekuju poteškoće. Čuvajte se da ne budete pokradeni ili prevareni. Takođe vam se savetuje da se ne bavite nelegalnim poslovima naročito ukoliko je novac u pitanju, jer se nećete lako izvući. Sredinom juna možete započeti pregovore, koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Potrudite se da budu van očiju javnosti. Nemojte da eksperimentišete na poslu, držite se proverenih poteza. Oslonite se na intuiciju, biće vam od koristi. Na polju novca situacija će ovaj mesec biti promenljiva. Ne ulazite u nove dugove, ukoliko je to moguće.

Lavovi u braku/vezi biće u prilici da osveže svoj odnos sa partnerom. Unesite nešto novo u vašu vezu. Ovo je period i za druženja. Izlazite zajedno sa zajedničkim društvom, prijaće i vama i voljenoj osobi. Krajem juna moguće su nesuglasice, ljubomora, pa i ozbiljnije svađe. Nadjite kompromis tamo gde nije moguće da razmišljate kao jedno. Slobodni lavovi će se zaljubiti u osobu koju upoznaju početkom meseca. Bićete opčinjeni njome, delovaće vam da ste konačno upoznali srodnu dušu. Idealizovaćete je. Budite strpljivi, jer ćete se u suprotnom razočarati. Sačekajte da veza počne da se odvija, kako biste upoznali njeno pravo lice.

Kad je zdravlje u pitanju, savet je da se malo pozabavite sobom. Rekreirajte se, hranite se zdravo i neće biti problema. Smanjite stres, dovoljno se odmarajte i uredno hranite. Izbegavajte tešku i začinjenu hranu, kao i šećer. Potreban vam je vitamin C.

Mesečni horoskop za jun: DEVICA

Device koje se bave uslužnim delatnostima, očekuje uspeh u poslu. Mnogima će se povećati krug klijenata odnosno mušterija. Device koje su u javnosti ili se bavi poslovima iz javne sfere takođe prati uspeh. Ukoliko imate svoj biznis očekuje vas dobar mesec takođe, a ukoliko ste u nekom vidu partnerskih odnosa, saradnja će biti znatno bolja. Teškoće će osetiti Device koje se bave platnim prometom. Savet za ovaj mesec, ne ulazite u sumnjive poslove i sumnjivu saradnju sa ljudima koji nisu provereni. Pazite na svoje ponašanje kako ne biste dali materijal ni povod za ogovaranja, sto bi moglo da nanese štetu vašem poslovnom ugledu i imidžu.Od sredine juna vas očekuje nova poslovna saradnja. Kad su u pitanju finansije stanje je stabilno, budite zadovoljni. Nemojte ulaziti u nova zaduživanja.

Device braku/vezi imaće promenljivu situaciju sa emotivnim partnerom. Početkom meseca biće sjajan period. Bićete romantični i lepo raspolozeni. Kako dani budu prolazili pojaviće se tenzija, svađe i rasprave. Saznavaće te tajne. Partner neće biti nimalo korektan. U drugoj polovini juna će se stvari popraviti. Medjutim, potreban je iskren razgovor i suočavanje sa problemima koji postoje već neko vreme. Slobodne device će se zainteresovati za jednu osobu. Imaćete želju da s njom udjete u vezu. Počećete da izlazite. Medjutim, kako dani budu prolazili tako ćete početi da komplikujete stvari. Vi volite da budete upućeni u sve do detalja, a osoba preko puta vas voli da ne otkriva previše i prerano. Možda ovo nije vaša priča. Razmislite još jednom o vezi.

Ne iscrpljujte se. Nađite vremena za odmor i rekreaciju. Budite umereni. Bez preterivanja. Mogli biste i da promenite ishranu. Konzumirajte laksu hranu. Nemojte jesti previše začinjena jela. Smanjite unos mesa. Prijaće vam sezonske salate. Od voća, trešnje su pravi izbor za vašu probavu.

Mesečni horoskop za jun: VAGA

Vage su početkom meseca vrlo kreativne, mada su vage inače sklone lepim stvarima i lepim poslovima. Bićete angažovane u oblastima sporta, zabave, dizajniranja ili rada sa decom. Očekuje vas napredak u karijeri naročito ukoliko se bavite uslužnom delatnošću. Sredinom juna pruža vam se prilika za poslovanje sa inostranstvom, a mnoge vage će imati mogućnost da dobiju bolju radnu poziciju. Imaćete bolju saradnju i sa pripadnicama lepseg pola. Pripazite samo na izvršavanje svojih radnih zadataka koji su pod nekim rokom. Finansije su solidne u prvoj polovini meseca, meutim druga polovina nosi otežanja. Izbegavajte bespotrebna trošenja i rasipanje novca.

Vage u braku/vezi imaće dinamičan period. Partner je spreman da vam ispuni sve želje. Imate priliku da otputujete negde zajedno, pa je svakako iskoristite. Druga polovina meseca donosi tenzije. Vaš partner i vi nećete umeti da nađete zajednički jezik oko mnogih pitanja. Sedite i razgovarajte kako bi postigli zajednički prihvatljivo rešenje. Slobodne vage nikako da upoznaju nekog ko će ih zaintrigirati. Ne prija vam ono što je trenutno na tržištu. Niste zadovoljni ponudom i sve vam je dosadno. Ukoliko otputujete, u inostranstvu vam se može dogoditi ljubav, možda ipak pre strast na prvi pogled. Samo ne preterujte.

Zdravlje vam je osetljivo. Izbegavajte stres, jer ste naročito osetljivi u ovom periodu. Ukoliko se ne pripazite odraziće vam se na želudac. Ishanu reguišite. Smanjite meso. Ukoliko možete smanjite unos kafe i sećera. Pojačajte ishranu komplexom vitamina B.

Mesečni horoskop za jun: ŠKORPIJA

Škorpije startuju sa velikim planovima u junu. Sve se vrti oko novca. Planirate finansije i kako da efikasnije uložite novac i pojačate priliv istog na vaš račun. Novi sporazumi obezbediće vam dodatne prihode, a oni će vam obezbediti bolje poslovanje i pozicije na tržištu. Očekujte poteškoće kad su kreativni poslovi i poslovi u domenu zabave u pitanju. Sredinom juna otvara se mogućnost saradnje sa inostranstvom, kada će i početi pregovori na temu poslovne saradnje. Međutim, nije sve tako glatko, naićićete i na otežanja, posebno u saradnji sa jednim od poslovnih partnera. Krajem juna, u poslednjoj dekadi, pokazaćete zašto ste baš vi idealna osoba za posao kojim se bavite, kao i za poziciju na kojoj ste. Pucaćete od samopouzdanja, a poslovno okruženje će vas poštovati. Ukoliko ste nadređeni i imate svoj tim, imaćete uspešan period zajedno. Prva polovina meseca je stabilna finansijski sa lepim prihodom, dok je druga polovina promenljiva, pa se čuvajte bespotrebnog trošenja novca.

Škorpije u braku/vezi uživaju u dugo očekivanom harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Ovo je period za ispunjavanje vaših želja. Partner je uz vas, pruža vam punu podršku i ljubav. Sredina juna vam nije baš naklonjena pa će biti tenzija u odnosu sa voljenom osobom.  Partner će biti okupiran poslom a vi ćete biti okupirani sobom. Budite tolerantniji i ne mislite samo o sebi. Slobodne škorpije neće imati puno sreće u osvajanju osobe koja im se dopada. Kako ćete biti razočarani, potražićete nešto novo. Tu nastaje problem. Sujeta vam ne da, da nastavite dalje. Ne brinite, u drugoj polovini juna upoznaćete osobu s kojom ćete imati dobru energiju. Ipak, ostanite dosledni sebi i uporni dok je ne osvojite.

Škorpije su ovaj mesec u stalnom pokretu. Ovo će vam jako prijati, pa s toga nema razloga ni za brigu oko zdravstvenog stanja. Imunitet je jak. Krajem juna potrebno je da usporite tempo, kao i da se pripazite povreda, uganuća i tome slično. Ishrana neka bude bogata svežim povrćem, naročito zelenim lisnatim. Izbacite meso, a ubacite više ribe. Smanjite unos kafe, slatkiša i brze hrane. Počnite da unosite vitamin E, kao i B komplex ukoliko se intenzivnije bavite sportom ili imate veće mentalne napore na poslu.

Mesečni horoskop za jun: STRELAC

Strelčevi startuju s pregovorima oko novih poslovnih projekata. Očekujte uspeh. Ukoliko se bavite poslovima iz oblasti saobraćaja i komunikacija, ovo je takođe dobar period za vas. Strelčevi koji razmišljaju o partnerskom poslovnom odnosu, bez bojazni mogu da započnu novo ili da započnu biznis sa nekim. Ukoliko imate prostora i posao vam je takav da može da se reklamira, ovo je odličan period za isto. Ukoliko je potrebno da ulažete u nabavku sredstava za svoj biznis možete očekivati poteškoće na tom planu. Strelčevi koji se bave administrativnim poslovima neće biti u dobrom periodu. Bićete skloni da grešite. Sredinom meseca je dobro uložiti u saradnju sa inostranstvom. Finansije će trpeti. Bićete primorani da izdvojite veću svotu novca kako biste pokrili troškove i dugovanja. Savet,štedljivo u junu.

Strelčevi u braku/vezi će imati puno novih planova za svog emotivnog partnera. Naićiće te na odobravanje. Svaki slobodan trenutak ćete provoditi zajedno, što će ojačati odnos. Druga polovina meseca donosi izazove. Biće prisutna i ljubomora. Nećete deliti mišljenje oko mnogo čega. Potreban je kompromis u vezi. Slobodni strelčevi će biti u stalnom pokretu. Zanimaće vas putovanja, izlazićete sa prijateljima i bićete uglavnom zaokupljeni sobom. Prva polovina meseca donosi kratku i slatku avanturu. Ovo nije period za ulazak u ozbiljniju vezu, pa uživajte u strasti dok traje.

Zdravlje je osetljivo. Moguće su alergije i problemi sa hormonima. Pravilno se hranite. Izbegavajte stres i zamor. Unosite više vlaknastih namirnica. Lagana ishrana je preporuka u ovom periodu. Izbegavajte suhomesnate proizvode, zaprške i masnu hranu. Unosite više tečnosti.

Mesečni horoskop za jun: JARAC

Jarčeve na početku meseca prati uspeh na polju pregovaranja i u odnosima sa svojim saradnicima. Dobra organizacija je ono što vas prati u ovom periodu. Bićete sjajni na sastancima, rešavaćete s lakoćom problematične zadatke. Potrebno je da budete skoncentrisani i da s puno strpljenja prilazite problemima. Nećete dobijati lako pristanke na vaše ideje, s toga strpljivo. Prilikom saradnje u ovom periodu neophodno je da se jasno definišu međusobne obaveze i radni zadaci. Finansije će biti problematične. Kašnjenja i otežan priliv novca može biti problem u ovom periodu, što može uzrokovati i gubicima na poslovnom planu. Krajem meseca može doći i do prekida saradnje, što takođe može doneti iscrpljivanje energije i novčanih sredstava, kako bi se nadoknadili gubici.

Jarčevi u braku/vezi u prvoj polovini meseca će uživati sa voljenom osobom. Izlazićete zajedno, planirati putovanje, odlaziti na večere. Bićete raspoloženi. Moguć je i produženi vikend. Druga polovina meseca donosi otežanja kad je komunikacija s partnerom u pitanju. Nećete uspeti da se usaglasite po mnogim pitanjima. Razgovarajte kako bi ste došli do zajedničkog prihvatljivog rešenja. Slobodni jarčevi će biti na meti osobe koju poznaju već neko vreme. Bićete pozvani i da izađete zajedno. Primetili ste da joj se dopadate. Međutim, vama se sviđa neko drugi. Ipak, kako imate slabe šanse kod vaše simpatije, pristaćete na izlazak sa osobom kojoj se dopadate. Iako će vam prijati pažnja, šanse za vezu su slabe.

Zdravlje je osetljivo u prvoj polovini meseca. Moguće su alergijske reakcije, kao i problemi s hormonima. U drugoj polovini meseca potrebna je disciplina. Budite umereni u jelu i piću i više se krećite. Ishrana bi trebalo da bude lagana. Unosite više tečnosti. Smanjite hleb i testenine.

Mesečni horoskop za jun: VODOLIJA

Vodolije će biti jako motivisane na početku meseca. Ovo je naročito izraženo kada su u pitanju Vodolije koje se već nalaze na rukovodećim mestima. Uspeh takođe očekuje i one vodolije koje se bave poslovima iz oblasti zabave, sporta ili rade s decom. Sve što ima veze s kreativnošću, jednom rečju donosi uspeh. Vodolije koje se finansiraju od sponzora, uspeće da prikupe dovoljno sredstava za svoje projekte, što će im u budućim danima doneti kako uspeh u karijeri, tako i sveže prihode. Savet, trudite se da ne investirate u ono što ne znate ili nije provereno, kao i da sarađujete sa osobama koje su na ivici zakona ili se bave neproverenim poslovima, jer biste umesto dobitaka, snosili gubitke. Finansije su promenljive. Prva polovina meseca donosi otežanja. Izbegavajte bespotrebne troškove.

Vodolije u braku/vezi će uživati u slobodnom vremenu sa voljenom osobom. Uspećete usput i da se zabavite. Prva polovina meseca donosi prolazna neslaganja. U drugoj možete da gradite zajedničke planove za budućnost. Ukoliko već živite zajedno ovo je dobar period za sređivanje doma. Savet, nemojte ništa da prećutkujete ili skrivate, jer vas to može ozbiljno koštati i urušiti vezu. Slobodne vodolije će na početku meseca upoznati osobu koja će im se dopasti na prvi pogled. Ispostaviće se da su simpatije obostrane. Uživaćete u vremenu sa njom. Oktrićete da imate štošta zajedničkog. Bićete srećni i zadovoljni. Ovo je prava osoba za vas. Uživajte.

Zdravlje je osetljivo. Problemi sa stomakom, želudac osetljiv. Podložni ste stresu, pa ćete imati problema i sa živcima. Odmor vam je preko potreban. Relaksirajte se. Unosite sveže voće i povrće. Sezonske salate su pravi izbor za vaš jelovnik. Izbacite brzu i masnu hranu.

Mesečni horoskop za jun: RIBE

Ribe su već u inostranstvu, bar u mislima. Šanse za to su velike. Ovo naročito ukoliko želite posao u nekoj stranoj zemlji ili ste već konkurisali za isti. Ako pak želite samo sezonski posao u inostranstvu i to je odlična priča u ovom periodu za vas. Kreativne kao i uvek, ovaj mesec ćete prštati od ideja. Neke ćete moći i da predstavite javnosti i da dobijete i finansijera za iste. Savet, klonite se tajnih poslova i saradnje iza zatvorenih vrata. Izbegavajte rizične poteze, ovo posebno ukoliko je novac uključen u iste. Do sredine juna ispregovarajte što možete više, jer je druga polovina juna nepovoljna za pregovore. Ovaj period meseca takođe može doneti i raskid jedne saradnje. Teško ćete ovo prihvatiti, jer u pitanju je dugogodišnja saradnja. S finansijama oprezno. Pozabavite se svojim dugovanjima.

Ribe u braku/vezi će uživati u prvoj polovini meseca, naročito ukoliko imaju porodicu. Sredina juna više pogoduje ribama koje su još u fazi zabavljanja sa partnerom. Ovo je divan period za izlaske i uživanje u slobodnom vremenu sa voljenom osobom. Druga polovina meseca je pretrpana obavezama i to će uticati na vaš odnos sa partnerom. Samo sedite i razgovarajte i nećete imati problem da nađete rešenje. Partner će sve učiniti da vam ugodi. Slobodne ribe će se truditi oko simpatije. Taman kad pomislite da sve ide glatko, situacija će se preokrenuti. Ovo će delovati pomalo razočaravajuće na vas. Ne brinite pojaviće se neko ko će vam diskretno staviti do znanja da mu se dopadate. Prijaće vam promena. Ovo posebno kad shvatite da se izgubili dovoljno vremena i energije na pogrešnu osobu.

Ribe su u prvoj polovini meseca sklone alergijama i hormonalnim poremećajima. Odmarajte se. Hranite se što je moguće više svežim namirnicama. Izbegavajte masnu hranu, hleb i testenine. Uzimajte više tečnosti, naročito vode. Prijaće vam i ceđeni sokovi.

Photo: POND5 / Kanashkin

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...