Astrologija

Horoskop za Juli

Mesečni horoskop za juli: OVAN

U julu mesecu će se od vas tražiti da pravite kompromise, što vama nikako ne ide od ruke. Moraćete da naučite da se prilagođavate u poslu. Već na početku jula meseca moraćete da rešite spornu situaciju, koju dugo odlažete, a koja je vezana za neki poslovni odnos. Možda ćete biti prinuđeni da raskinete ovaj poslovni odnos.Ukoliko dođe do raskida poslovne saradnje ovo će dodatno ugroziti i vaše finansije, koje ovaj mesec neće biti sjajno postavljene u prvoj polovini meseca. Nakon toga situacija će se popraviti, naročito ukoliko se bavite uslužnim delatnostima. Međutim, ovo ne znači da će stvari ići glatko, već da će biti povoljnih prilika za zaradu. Ipak ćete morati da se pomučite kako bi ove šanse bile realizovane. Ukoliko imate nadređene na poslu, pripazite se sukoba sa istima u drugoj polovini meseca.U ovom periodu, za razliku od nesuglasica sa šefovima, sa kolegama ćete uspeti da ostvarite bolju saradnju, a uz malo više truda učvrstićete svoju poslovnu poziciju. Krajem jula će se i finansijska situacija popraviti.

Ovnovi u vezi/braku biće u boljem periodu u prvoj polovini jula. Ovaj period bi bilo dobro iskoristiti za odlazak na odmor ili bar na neki produženi vikend. U drugoj polovini jula partner će biti sklon sumnjičavosti. Ipak, situacija će se stabilizovati zahvaljujući vašoj otvorenosti i spremnosti na razgovor. U ovom periodu se ne preporučuje da imate bilo kakve tajne, jer možete napraviti ozbiljan problem u odnosu sa partnerom. Slobodni ovnovi imaju velike šanse da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da uđu u jednu ozbiljnu vezu.Ovo je osoba koja nije u potpunosti vaš tip, ali je pozitivna i imaćete veoma dobru energiju sa njom. Ipak ne preterujte u idealizovanju iste. Takođe, čuvajte se ulaska u tajnu vezu.

Zdravlje vam je stabilno. Ipak, potrudite se da ne preterujete u hrani i piću. Regulišite ishranu, hranite se zdravo. Izbegavajte slatkiše, jaku i začinjenu hranu. Smanjite unos kafe. Bavite se sportom.

Mesečni horoskop za juli: BIK

Prvu polovinu meseca obeležiće poslovni pregovori, kao i sastanci na kojima ćete biti dominantni. U pregovorima budite spremni na kompromis. Imaćete puno ideja kako da organizujete svoj posao, kao i finansije. Dobra komunikacija i nastup na javnoj sceni. Ova energija vam daje polet na poslovnom polju, ali može istovremeno doneti i brzoplete poteze koji nisu poželjni. Ne žurite kako ne biste pravili greške u poslu. Pazite se sukoba sa nadređenima. U drugoj polovini meseca potrebno je da se čuvate ulaska u neproverene poslove, jer nose veliki rizik. Druga polovina meseca takođe ne pogoduje osobama koje posluju u oblastima zabave. Imaćete mogućnosti da ostvarite finansijsku dobit. Krajem meseca bi bilo poželjno da se pozabavite nerešenim poslovnim pitanjima, kao i administracijom. Trošite umereno.

Bikovi u vezi/braku su u nepovoljnom periodu. Ukoliko ne rešite probleme koje imate u odnosu sa partnerom, može doći do pucanja odnosa. Smanjite svoja očekivanja u odnosu na partnera. Ukoliko izdržite do polovine juna, čeka vas mirna luka. Krajem meseca ćete moći i da razbuktate strasti i da uživate u vezi. Slobodni bikovi će, sredinom meseca, biti u prilici da upoznaju osobu koja je vrlo ozbiljna i čvrsto stoji na zemlji.Možete ući u vezu koja neće biti nalik na vezama u kojima ste usled prevelike zaljubljenosti idealizovali partnera. Naravno da ćete se opet zaljubiti na samom startu. Potrudite se da ne preterate na početku veze. Dozvolite sebi da vas postepeno obuzima ljubav.

Potreban vam je odmor. Imunitet može, baš zbog nedostatka odmora, biti u padu. Hranite se zdravo i umereno. Izbegavajte jako Sunce. Sredinom meseca zdravlje se popravlja. Pojačajte unos svežeg voća i povrća. Pijte više tečnosti.

Mesečni horoskop za juli: BLIZANCI

Ovo je dobar mesec ukoliko ste preduzetnik i želite da proširite svoju poslovnu ponudu. Ukoliko ste zaposleni, u dobrom ste periodu da ojačate svoje poslovne odnose sa kolegama i nadređenima. Bićete kreativni i puni ideja. Međutim, ako imate u planu pregovore oko sklapanja novih poslova, očekuje vas težak period na ovom polju. Uspeh očekuje one koji se bave poslovima iz oblasti zabave, kao i one koji se bave proizvodnjom lekova ili hemijskih preparata. Sačekajte sredinu jula da pokrenete sve što imate u planu, jer ćete upravo od tog momenta imati i podršku planeta. Kad su finansije u pitanju, budite oprezni u velikim transakcijama. Ne planirajte poslovanje sa sumnjivim osobama, jer vas ovakvi poslovi mogu skupo koštati. Čuvajtee se prevara, neko će pokušati da vas iskoristi, a to bi vam nanelo velike gubitke.

Blizanci u vezi/braku početkom meseca mogu imati konflikt sa partnerom. Ukoliko želite da imate skladan odnos sa voljenom osobom, potrebno je da razumete partnera i da uvažavate i njegove potrebe.Potrebno je da se ponašate kao zrela i odgovorna osoba. Od sredine jula meseca ulazite u jedan stabilniji period u vezi, koji će i vama doneti dozu potrebne zrelosti za ovaj odnos. Slobodni blizanci mogli bi da se zaljube već na početku meseca, međutim već krajem jula shvatiće da su previše idealizovali ovu osobu. S toga ne srljajte, razmislite pre nego što još jednom pogrešite.

Boravite što više na čistom vazduhu. Osetljiva su vam pluća u ovom periodu, pa će vam beg iz grada prijati. Šetajte u prirodi. Izbegavajte meso. Jedite ribu, posebno morsku. Konzumirajte sveže voće i povrće. Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i testa.

Mesečni horoskop za juli: RAK

Već početkom jula Rakovi će zasijati u svom poslovnom ambijentu. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja, kao i autoritet. Ispoljićete kreativnost, koja će vam omogućiti da ostvarite značajne rezultate na poslovnom planu. Međutim, na polju novca ne tako sjajna situacija. Bilo bi dobro da izbegavate ishitrene poteze kada je novac u pitanju. Pojedini rakovi će dolaziti u neprijatne situacije upravo usled neizmirenih dugova. Već od sredine jula moraćete više energije da uložite u komunikaciju, a ni zvezde vam neće biti naklonjene, pa bi bilo dobro da se svojski trudite da uvek imate spreman kompromis. Potrudite se da održavate dugogodišnje kontakte i saradnju sa poslovnim partnerima. Ukoliko ulazite u rizične investicije, biće dobro ukoliko je u razumnoj meri. Kraj jula je mesec za sređivanje zaostalih finansijskih dugova, kao i drugih finansijskih pitanja.

Rak u vezi/braku moći će da se osloni na partnera za sve što mu bude potrebno. Do sredine jula vas odnos će se u potpunosti učvrstiti. Dobar period za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ovo je vaše vreme, provedite ga što više zajedno, uživajte. Krajem jula meseca partner će vas prijatno iznenaditi. Slobodni rakovi će početkom meseca upoznati osobu koja se ne uklapa u prosečan tip. Do sredine meseca će uleteti u interesantnu avanturu. Od ove priče ne treba više ni očekivati. Iako je ovo samo avantura, iskoristite blagodeti pozitivne energije, naboj strasti, a prijalo bi vam i zajedničko putovanje.

Zdravlje je stabilno. Od sredine jula, imunitet će još više jačati. Ukoliko planirate godišnji odmor, druga polovina jula je idealna za vas, naročito na moru. Prijaće vam morska voda i morska klima. Ubacite magnezijum, B komplex i E vitamin. Umereno s mesom. Jedite više voća i povrća. Pojačajte unos vode.

Mesečni horoskop za juli: LAV

Miran poslovni period početkom jula. Bićete korektni prema kolegama i nadređenima. Lavovi koji su vezani za dizajn i modu imaju povoljan period za postizanje uspeha. Ukoliko imate poslovne partnere očekuju vas prolazni nesporazumi. Od sredine jula ćete morati da se fokusirate na svoje finansije. Nemojte da trošite bespotrebno. Ukoliko poslujete u oblasti usluga, odličan je period da proširite svoju poslovnu ponudu, jer bi ovakav poslovni potez mogao da vam donese poslovni dobitak. Krajem jula se fokusirajte na sređivanje administrativnih poslova. Takođe čuvajte se mutnih i prevarnih radnji. Umesto sumnjivih transakcija pozabavite se unapređivanju svojih poslovnih veština.

Lav u vezi/braku je u periodu uživanja i ispunjavanja želja svom partneru. Ništa vam u ovom periodu nije teško kada je ljubav u pitanju. Sredinom jula ćete biti više praktični, bićete više okrenuti stvarima koje se tiču doma. Bliskost sa partnerom je sve jača, a nakon godišnjeg odmora ćete početi sa realizacijom nekih već postavljenih zajedničkih planova. Slobodni lavovi će biti okrenuti novim avanturama. Niste u periodu kada osećate potrebu za emotivnim vezivanjem. Ovo je vreme koje bi bilo dobro iskoristiti samo za vaš odmor i uživanje. Odmorite se i od poslovnih obaveza. Ukoliko otputujete na more, tamo bi ste mogli upoznati novu ljubav.

Zdravlje je uglavnom stabilno. Krećite se više. Vežbajte bar dva do tri puta sedmično. Vikendi na planini su prava blagodet za vas u ovom periodu. Osetljivi su vam zglobovi u ovom periodu. Obroci bi trebalo da vam budu lagani i raznovrsni. Smanjite unos mesa, hleba. Brzu hranu i grickalice izbacite. Pojačajte unos tečnosti.

Mesečni horoskop za juli: DEVICA

Osetljiv period na poslu prati Device. Imaćete nesuglasice sa kolegama, a period je takođe tenzičan i kad su u pitanju odnosi sa nadređenima. Čuvajte leđa u ovom periodu. Ima mnogo onih koji žele da vam napakoste i da se okoriste na vašu štetu. Ukoliko pregovarate u ovom periodu, očekujte poteškoće, pa bi bilo dobro da ih ubrzate i završite u prvoj nedelji jula. Nakon toga ne planirajte ovakav vid poslovnih aktivnosti. U odnosima sa poslovnim saradnicima i partnerima, najviše problema će biti oko toga kako podeliti zaradu u ovom periodu. Moguć je i raskid jedne poslovne saradnje. Do treće dekade jula meseca ništa neće ići lako. Ne ulazite u rizične poslove. Krajem meseca će se finansije stabilizovati. Ući ćete i u period koji je povoljan za pokretanje novog poslovnog projekta. Čuvajte svoje poslovne tajne.

Devica u vezi/braku ima potrebu da pronađe nešto čime će osvežiti svoju emotivnu vezu. Potrebno je da nađete neku zajedničku aktivnost. Kad vam se ukaže prilika za zajedničko putovanje, iskoristite je. Ovo neće biti ni očekivano ni planski ali će biti melem za vaš emotivni odnos. Čuvajte se tajni. Krajem jula izbegavajte konflikt, a ukoliko dođe do sukoba rešite ga kompromisno. Slobodne device su ušle u period u kome bi mogle da ostvare skladnu emotivnu priču koja može da potraje. Ovo je osoba koja je po mnogo čemu slična vama. Sredinom jula meseca imaćete priliku da je bolje upoznate i zvanično uđete u vezu. Samo lagano, ne nabijajte tenziju, imate šansu za jednu lepu skladnu emotivnu vezu. Ne opterećujte se ni sa čim.

Osetljivi ste. Skloni ste glavoboljama. Izbegavajte velike vrućine, više se odmarajte. Kada se stabilizujete prijaće vam šetnje i plivanje. Konzumirajte laganu hranu. Obroci u vidu salate i dezert u vidu voćne salate je pravi izbor za ovaj period. Smanjite unos kafe. Pojačajte unos vode.

Mesečni horoskop za juli: VAGA

Period realizacije ranije započetih poslovnih projekata. Uspeh i srećne okolnosti kada su ovi projekti u pitanju. Sve ovo će pratiti i bolja zarada. Međutim, čuvajte se nesuglasica sa poslovnim saradnicima. Takođe, savetuje vam se da ne ulazite u poslove koji su rizični i u kojima nemate dovoljno poslovnog iskustva. U ovom periodu, pomoći će vam intuicija koja će vas odlično služiti, pa ćete u pravom trenutku uspeti da povučete pravi poslovni potez i tako da rešite svaku poteškoću koja vam se nađe na putu. Vaša kreativnost će takođe doći do izražaja. Uspeh će pratiti vage koje se bave poslovima iz oblasti zdravstva, usluga ili su u polju zabave. Kad su zajednički poslovi u pitanju, može se desiti da jedan od poslovnih partnera izađe iz nekog zajedničkog posla, što će od vas zahtevati da se reorganizujete i nađete način da prevaziđete ove poteškoće kako ne biste biti na gubitku. Novčani dobici krajem jula.

Vaga u vezi/braku potrebno je da postignu dogovor sa partnerom oko tekućih porodičnih i kućnih obaveza. Ovo bi mogla biti tačka razdora u ovom periodu, jer se nikako nećete moći usaglasiti. Potrebno je da budete otvoreni za kompromis. Druga polovina jula nosi poboljšanje u odnosu sa voljenom osobom. Svakako će ovome pomoći i odlazak na letovanje, gde ćete obnoviti bliskost i razbuktati strasti. Slobodne vage će imati veliku želju da otputuju na godišnji odmor sa prijateljima. Sredina jula je povoljan period za realizaciju ove želje. Na moru u mešovitom društvu, mogli biste upoznati nekog ko bi u vama probudio želju za ulazak u emotivnu vezu. Naklonjene su vam zvezde.

Iskoristite ovaj mesec da što više budete u prirodi. Prijaće vam i morska klima i morska voda. Rekreirajte se, to će vam još više ojačati imunitet. Druga polovina jula nosi promene na hormonskom nivou, a moguće su i alergije. Lagano se hranite. Smanjite testenine, meso, suhomesnate proizvode. Prijaće vam limunada sa medom.

Mesečni horoskop za juli: ŠKORPIJA

Škorpije su već početkom jula meseca u povoljnom periodu za odlazak na duže putovanje, pa bi bilo dobro da iskoristite ovaj period iskoristite za odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ne idete van zemlje, iskoristite ovaj trenutak za poslovanje sa inostranstvom i jačanje poslovne saradnje sa ino partnerima. Čuvajte se sukoba sa nadređenima, nije dobar period, a naročito jer će vas iritirati njihovi zahtevi. Međutim, konflikt nije rešenje, naprotiv potrudite se da nađete kompromis. U prvoj polovini meseca ćete biti u kreativnom periodu, pa ga iskoristite što bolje, kako biste popravili svoje finansijsko stanje. Ovo svakako nije period kada bi bilo poželjno da trošite nasumično novac. Finansijska organizacija je jako bitna u ovom periodu. U drugoj polovini meseca obratite pažnju na poslovne pregovore, neće vam ići lako. Budite spremni i da u ovim pregovorima napravite po koji ustupak drugoj strani, kako bi bili na dobitku. Krajem jula meseca očekuju vas srećne okolnosti koje će vam doneti finansijske dobitke i time vam znatno olakšati trenutnu finansijsku situaciju.

Škorpija u vezi/braku početkom meseca ima priliku da ostvari jedan cilj sa voljenom osobom. Realizacija će vas dodatno zbližiti i time ćete učvrstiti vašu vezu. Odvojite vreme za viđanje sa zajedničkim prijateljima. U drugoj polovini jula meseca bićete puni razumevanja i podrške za vašeg partnera. Slobodne škorpije nisu u dobrom periodu za unošenje novina u svoj emotivni život. Skloni ste anksioznosti i iracionalnim zaključcima kad je u pitanju ljubav. Imate primedbe na sve, na druge ljude i na sebe. Sitničavi ste. Sreća pa je ovo sve kratkog daha. Krajem jula meseca ćete biti u odličnom periodu da upoznate osobu s kojom ćete moći da uđete u vezu.

Početak jula meseca nosi pojačanu nervozu, stres i česte promene raspoloženja. Pažljivo sa oštrim predmetima. Druga polovina jula je znatno bolja. Imunitet vam je jak. Prijaće vam i fizička aktivnost. Hranite se lagano i unosite raznovrsne namirnice. Hranite se pomalo na dva do tri sata, to će vam prijati upravo zbog osetljivosti stomaka. Izbegavajte meso.

Mesečni horoskop za juli: STRELAC

Početkom jula meseca strelčevi su u izazovnom periodu kad je u pitanju odnos sa nadređenima na poslu. Ukoliko planirate poslovne pregovore, spremite se da budu teški. Budite spremni i da učinite ustupke, jer nećete moći drugačije da realizujete u svoju korist poslovne pregovore. Imaćete poteškoća i ukoliko sarađujete sa ustanovama zatvorenog tipa, kao i sa administracijom. Od sredine jula očekujte još jednu poteškoću na poslovnom polju. Biće neophodno da obratite pažnju na poslovne detalje, što vama uopšte ne leži i nemate sklonosti ka tome. Takođe, period nije naklonjen poslovnim partnerstvima niti poslovnoj saradnji, pa može doći i do raskidanja nekog posla, koji vam može doneti finansijske gubitke. Druga polovina jula povoljna je za odlazak na godišnji odmor. Krajem jula dobar period za stabilizovanje finansijske situacije.

Strelac u vezi/braku nailaziće na nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko planirate zajednički godišnji odmor sukobićete se oko izbora destinacije i troškova putovanja. Budite i ovde spremni na kompromis. Na kraju će vam ipak biti lepo. U drugoj polovini jula moći ćete više da se opustite i družite sa zajedničkim prijateljima. Slobodni strelčevi će se truditi da osvoje osobu koja im se već neko vreme dopada. Kako ćete doživeti ljubavni brodolom, bićete neko vreme utučeni. Sreća pa tuga kod strelčeva ne traje dugo. Sredinom meseca prijatelj će vas upoznati sa osobom koja će vam biti jako zanimljiva. Kako ćete uživati u razgovorima i druženju s ovom osobom, do kraja meseca možete i ući u emotivnu vezu.

Zdravlje stabilno. Održavajte dobru kondiciju i pripazite na ishranu i biće sve u redu. Prijaće vam sportovi i fizičke aktivnosti koje će od vas zahtevati napor i trošenje energije. Krajem jula moguće hormonske promene. Smanjite unos kofeina i alkohola. Unosite sveže voće i povrće. Prijaće vam vitamin B.

Mesečni horoskop za juli: JARAC

Prva polovina meseca dobra je za poslovnu saradnju, kako sa poslovnim partnerima i saradnicima, tako i za odnose sa nadređenima, ukoliko ih imate. Jarčevi su u odličnom periodu i za napredovanje u karijeri. Mđutim, koliko god sjajne bile poslovne prilike, finansije nisu. Izbegavajte bespotrebne troškove i ishitrene finansijske poteze. Dobar period za poslovne pregovore. Ukoliko imate nerazjašnjene odnose kad su u pitanju finansije, jedino vam može pomoći nalaženje kompromisa. Sredina jula meseca dobra je za odlazak na godišnji odmor. Stabilne poslovne prilike. Krajem jula čuvajte se obmanjivanja. Ovo je takođe dobar period da zatvorite svoja dugovanja i da se rešite zaostalih i nerešenih finansijskih pitanja.

Jarac u vezi/braku može otići na zajednički godišnji odmor sa voljenom osobom, već u prvoj polovini jula.Odlično vreme da budete zajedno i da se posvetite jedno drugom, što će vas ne samo dodatno zbližiti već će i ojačati vašu vezu. Ukoliko odmor nije moguć, otiite na produženi vikend. Druga polovina meseca je dobra za zajedničke kreativne aktivnosti sa voljenom osobom. Uživajte. Slobodni jarčevi će početi da se dosađuju u izlascima sa prijateljima. Kako se ništa novo ne dešava, bićete rešeni da otputujete negde. Na moru, u inostranstvu, možete upoznati nekog s kim ćete ući strasnu avanturu, a nakon toga i u vezu na daljinu.

Prva polovina jula donosi tenzije. Bićete napeti, podložni stresu i povredama. Izbegavajte previše hladna pića, kao i gazirano, jer će vam grlo biti jako osetljivo. Druga polovina jula meseca donosi poboljšanje, kako fizičko tako i psihičko. Prijaće vam šetnje, planinarenje, biciklizam. Lagano se hranite. Prijaće vam sladoled zbog grla. Pijte više vode.

Mesečni horoskop za juli: VODOLIJA

Vodolije u odličnom poslovnom periodu početkom jula. Ostvarićete dobru poslovnu saradnju, a očekuje vas i napredak u karijeri. Period povoljan za prevazilaženje svih poteškoća iz prethodnog perioda. Ukoliko vam je potrebno da obezbedite sponzorstvo za poslovni projekat, ovo je odličan period za isto. Međutim, odnosi sa nadređenima mogu biti napeti, a ukoliko ste u partnerskom odnosu, može doći i do raskida poslovne saradnje. Potrebno je da postignete kompromis. Problemi će se pojavljivati kad je u pitanju raspodela dobiti sa poslovnim saradnicima. Potrudite se da rešite zaostala dugovanja. Druga polovina meseca dobra je za pregovore, naročito iza zatvorenih vrata. Krajem meseca očekujte pojačan priliv novca, koji će vam olakšati rešavanje zaostalih finansijskih obaveza. Ovo je period i rešavanja poteškoća sa poslovnim partnerima. Iskoristite ga pametno.

Vodolija u vezi/braku pokazivaće više nežnosti partneru i biće sklona romantičnim momentima. Uživaćete u zajedničkim momentima sa voljenom osobom. Bićete u prilici da otputujete negde zajedno. Iskoristite ovaj povoljan talas. Krajem jula čuvajte se porodičnih neprilika koje mogu uticati na vaš odnos s voljenom osobom, i ozbiljno ga narušiti. Budite spremni i ovde na kompromis. Slobodne vodolije početkom jula biće u odličnom periodu za avanturu. Pojaviće se osoba s kojom ćete ostvariti odličnu vezu, koja će biti seksualne prirode. Osim toga, nemojte imati druga očekivanja. Ovo vas može navesti da potražite nekog novog. Međutim, neće bolje proći ni sa kim. Niste u periodu za vezu.

Potrebno je da se više krećete i da upražnjavate svakodnevno vežbe kako biste bili u dobroj formi. Osetljiv vam je stomak. Potrebno je da vam ishrana bude lagana i izbalansirana. Prijaće vam plivanje. Uzimajte više voća, tečnosti i vitamina E.

Mesečni horoskop za juli: RIBE

Ribe su već u prvoj polovini jula meseca, u povoljnom periodu za odlazak na godišnji odmor. Iskoristite ovaj period za odlazak u inostranstvo. U slučaju da niste planirali godišnji odmor u ovom periodu, imaće uspeha u kreativnim poslovima. Čuvajte se spletkarenja na poslu. Mnogi merkaju vaše radno mesto. Biće i napetosti u odnosima sa nadređenima. Sredinom jula meseca budite pažljivi kako se ponašate u javnosti. Ovu polovinu meseca iskoristite sa ojačavanje poslovne saradnje sa poslovnim partnerima. Ovo je jako važno, jer može upravo doći i do raskidanja saradnje sa jednim od partnera, što bi vas finansijski jako uzdrmalo. Takođe izbegavajte rizične finansijske poteze i ulazak u poslove u kojima nemate dovoljno poslovnog iskustva. Krajem jula se stabilizuje situacija, a povoljan je period i za napredovanje u karijeri. Odličan period za one ribe koje se bave turizmom.

Ribe u vezi/braku biće u stresnom periodu u prvoj polovini jula. Nećete umeti da funkcionišete sa voljenom osobom niti da se dogovorite oko zajedničkih planova. Planirano zajedničko putovanje takođe vas može uvesti u nove nesuglasice, jer neće ni oko puta uspeti da se dogovorite. Potrebno je da sednete i nađete zajedničko rešenje koje će oboje zadovoljiti. Druga polovina meseca donosi sklad i rešavanje nesuglasica. Iskoristite ga za zajedničko druženje i provod sa prijateljima. Slobodne ribe u prvoj polovini jula biće sklone menjanju raspoloženja. U prvi mah bićete očarani jednom osobom da biste se nakon kraćeg vremena predomislili shvativši da vam je potrebno nešto više. Druga polovina jula povoljna je za upoznavanje osobe s kojom ćete imati više zajedničkih interesovanja. Možete isplanirati i zajedničko putovanje. Krajem meseca očekujte poziv od bivše ljubavi.

Zdravlje je odlično u prvoj polovini meseca. Prijaće vam aktivnosti u obliku šetnje, biciklizma, planinarenja, plivanja. Drugu polovina jula meseca prati i osetljivo zdravlje. Ubacite u ishranu što više voća i lisnatog zelenog povrća. Izbegavajte kofein i alkohol. Uzimajte više tečnosti, posebno vode.

Photo: POND5 / Danilkin54

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...