Astrologija

Mesečni horoskop za Jul

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: OVAN

Prva polovina jula na poslu vam donosi određene tenzije. Budite obazrivi, naročito sa nadređenima. Bićete angažovani na poslovnom planu, pa će vam malo vremena ostati za uživanje i posvećivanje sebi i porodici. Od vas će se tražiti angažovanost i posvećenost, a ponajviše sposobnost da se prilagodite. Koristite svaki slobodan trenutak da se odmarate, kako napetost koju ćete osećati ne bi eskalirala u potencijalni sukob na poslu. Ukoliko se bavite turizmom i ugostiteljstvom, kao i ukoliko vam je posao vezan za iskazivanje kreativnosti, očekuje vas uspeh. Ukoliko se bavite nekim vidom komunikacija, tehnologijom ili ste vezani za saobraćaj, očekuje vas finansijski dobitak. Ukoliko ste u polju investicija, ovo je dobar mesec za vas. Umećete da isplanirate dobro gde da uložite novac, a naročito vas očekuje uspeh ukoliko želite da dodjete do sponzorstva za svoj posao. U drugoj polovini jula pripazite u koje poslove ulazite, ne zalećite se, posebno ako niste sigurni o kakvom je poslu reč. Druga polovina meseca nije pogodna ni za zaduživanje.

U prvoj polovini jula, upravo zbog pomenutog stresa i obaveza na poslovnom polju nećete imati dovoljno vremena za partnera. Ova situacija može dovesti do dubljeg neslaganja. Potrudite se da objasnite partneru u kakvoj ste situaciji i zamolite ga za razumevanje i podršku. Ukoliko izdržite do druge polovine jula, osetićete znatno olakšanje u vezi. Pružite partneru ljubav i nežnost i ne brinite. Ukoliko ste slobodni, umećete na pravi način da privučete osobu koja vam se dopada. Ukoliko budete imali takta, uspećete da zavedete osobu koja vam se dopada. Ne postupajte naglo i ne trudite se po svaku cenu da vas primeti i uspeh je zagarantovan. Možda će biti otežavajućih okolnosti u početku, ali sreća vam se osmehuje.

Budite fizički aktivni, to će dobro uticati kako na vaše zdravlje tako i na vaše raspoloženje. Vežbe će vam pomoći da smanjite stres koji će se nakupiti upravo zbog tenzija koje ćete osećati na poslu. Što se tiče ishrane, ne isključujte meso iz jelovnika. Potrebna vam je jača hrana, pored voća i povrća. Unosite dovoljno vitamina. 

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: BIK

Bikovi će imati unosne poslovne prilike u ovom mesecu. Pružiće vam se prilika da pregovarate oko isplativih poslova. Ipak, neće sve ići glatko i moraćete da se potrudite kako uspeh ne bi izostao. Ukoliko se bavite poslovima koji su vezani za knjigovodstvo ili platni promet imaćete uspeha na ovom polju. Od sredine jula pripazite s kim pregovarate i kome verujete, kako ne biste napravili pogrešnu procenu i finansijski gubitak. Iako ćete biti pod pritiskom da reagujete, pažljivo čitajte i ništa ne potpisujte, naročito dok ne budete sigurni s kim postižete dogovor i da li se isti isplati. Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, u drugoj polovini jula pratiće vas sreća. Ukoliko možete ulažite u nekretnine, ovo je dobar period za investiranje. Ovo se ne odnosi na akcije i berzu. Od 20.jula se ne zadužujte, pripazite na troškove i budite štedljivi.

Bikovi u vezi osećaće nemir i napetost u odnosu sa partnerom. Potrudite se da zajednički rešite nesuglasice, u suprotnom ako krenu svađe, razilazak je moguć u ovom periodu. Ukoliko ste u braku i imate decu, posvetite im se više kako bi ublažili ovaj nepovoljan period za vas i partnera. Pokušajte da budete tolerantniji do druge polovine jula, kada će se situacija srediti i kada vas očekuje bolji odnos sa partnerom. Slobodni Bikovi će biti skloni zaljubljivanju. Mogu očekivati i ulazak u neku avanturu ili u burnu ljubavnu priču. Bićete strastveni i nećete uspevati da se iskontrolišete, možete biti skloni i ljubomornim ispadima. Ukoliko budete kontrolisali svoj temperament i česte promene raspoloženja, naročito sklonost ka preteranoj ljubomori i izlivima strasti možete očekivati da se neka nova priča potencijalno razvije u vezu. U suprotnom može se sve okončati pre nego što započne.

Odmarajte se. Potrebna vam je neka razonoda da ublaži stres. Koristite slobodno vreme da se rekreirate. Provodite vreme u prirodi. To će povoljno uticati na vaše zdravlje. Uzimajte više vitamina i tečnosti.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: BLIZANCI

Blizanci u ovom periodu mogu očekivati poboljšanje poslovne saradnje i finansijsku dobit. Ukoliko imate mogućnosti, na poslu sarađujte sa ženama, jer upravo vam preko žena stiže finansijska podrška. Ukoliko se bavite nekim vidom konsaltinga ili trgovine ovo je povoljan period za privlačenje novih klijenata i ostvarivanje novih poslovnih ciljeva. Juli mesec je povoljan za komunikaciju sa osobama koje su na položaju ili boljoj poziciji, a koje vam mogu omogućiti da napredujete. Zvezde su vam takođe naklonjene ukoliko želite da pregovarate i na taj način ostvarite bolje poslovne pozicije za sebe. Budite pažljiviji sa finansijama. Mogući su finansijski izdaci. Do sredine jula vas očekuju finansijske poteškoće, nakon čega sledi poboljšanje u ovom segmentu. Ne pozajmljujte novac, pažljivo s trošenjem, probajte da prvo napravite dobru računicu na šta dajete novac, kako bi ublažili trenutnu situaciju i kako se ne bi našli na gubitku.

Ukoliko ste u vezi, pokažite malo više da cenite osobu koja je uz vas. Recite joj da cenite njene kvalitete koje poseduje kao osoba. Udelite joj kompliment ponekad. Bliskost je ključ uspeha. U drugoj polovini meseca očekuju vas povoljne okolnosti da uskladite vašu vezu i da učvrstite odnos sa vašim partnerom. Potrebno je da provodite više vremena zajedno kako biste uneli svežinu i sklad u vašu vezu. Ukoliko ste slobodni, skloni ste idealizaciji osobe koja vam se dopada. Ukoliko budete imali prevelika očekivanja možete se neprijatno iznenaditi. Potrebno je da realno sagledate situaciju, kako ne biste gubili vreme na pogrešnu osobu. Druga polovina jula doneće vam novu osobu u život.

Do sredine jula nećete imati previše energije, što ne znači da nije potrebno više kretanja i fizičke aktivnosti. Naprotiv, podižite sami svoju energiju vežbanjem. Budite aktivni kako bi vam imunitet bio jak. Potrebno je i da se odmarate. Obogatite svoju ishranu mesom i ribom. Jedite što više svežih namirnica.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: RAK

Stres na poslu očekuje Rakove na samom početku meseca. Čuvajte se skandala na poslu. U prvoj polovini jula izbegavajte kontakt sa osobama koje vam deluju sumnjivo, bilo kakvo poslovanje s njima,a naročito ako imate saznanja da osoba ima probleme sa zakonom. Kao što je potrebno da ne ulazite u poslovne odnose sa sumnjivim osobama, takođe je važno da i vi sami izbegavate razne mahinacije i mutne radnje. Od sredine jula situacija na poslu će biti bolja. Ukoliko se bavite nekretninama ili medijima ovo je dobar period za vas. Bićete u mogućnosti da dobro investirate, ukoliko se bavite ovakvim poslom.

U ljubavi ne možete, po pitanjima koja se tiču zajednice, da se usaglasite sa svojim partnerom. Kako vam je teško da uopšte razgovarate o ovim temama, a kamoli da postignete neki kompromis. Pokušajte da ne upadate u sukobe s partnerom. Sačekajte drugu polovinu meseca, kad će se situacija stabilizovati i kada ćete moći mirno da razgovarate o svakom pitanju. Ukoliko možete otputujte negde zajedno. Prijaće vam. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam osobe raspoložene za avanturu i ništa više od toga. Ipak postoji mogućnost da uletite u neku otvorenu vezu sa osobom koja će početi da vam se dopada više nego što ste očekivali i s kojom ćete poželeti i više od slobodne veze. Ukoliko budete želeli pravu vezu moraćete da se trudite.

Iako se Rakovima preporučuje boravak u prirodi, potrebno je da izbegavate Sunce ili bar da započnete sezonu koristeći zaštitne kreme sa UV faktorom. Nećete podnositi vrućine, pa nađite način da se rashladite, ali pazite da se ne prehladite. Ovaj period je odličan da steknete zdrave navike u ishrani.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: LAV

Jul mesec lavovima donosi nova poznanstva koja bi mogla biti dobra za poslovnu saradnju. Lavovi ovaj mesec plene svojom srdačnošću što je ključ za ostvarivanje kako poslovnih tako i ličnih ciljeva. Uspeh će posebno biti naglašen kod lavova koji se bave nekim vidom tehnologije, informatikom ili možda ugostiteljstvom. Lavovima će biti od značaja i kontakti sa mladim ljudima. Iako volite, izbegavajte da se eksponirajte. Manje pričajte, neka dela govore umesto vas. Lavovi trgovci će u ovom mesecu profitirati i to naračito zahvaljujući svojoj samouverenosti i sposobnosti da se nametnete kao osoba. Finansije su stabilne tokom jula meseca. Veći priliv možete očekivati u drugoj polovini jula. Pripazite se samo ponuda za laku zaradu, u pitanju je prevara.

Lavovi u vezi mogu sumnjati u partnera i njegovoj posvećenosti vezi. Partner je moguće neraspoložen i delovaće vam sve to sumnjivo, ali ne pritiskajte ga. Ubrzo će vam partner sam prići. Osetiće te i sami zahvalnost koju vam pruža jer ste kraj njega. Ovo je idealan trenutak da se vaš odnos razvije u nešto bolje i da postanete još bliži. Slobodni lavovi uživaće u flertu i to na više frontova. Može vam se dogoditi i paralelna veza. Možda bude zabavno na početku ali shvatićete da ne možete tako, jer će postojati rizik da izgubite obe osobe. Odlučite brzo.

Lavovi će biti podložni virusima. Hidrirajte se dovoljno i čuvajte zdravlje. Osetljivi ste u ovom periodu. Odmarajte se dovoljno. Podložni ste stresu. Izbacite toksine iz organizma. Smućkajte neku prirodnu mešavinu.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: DEVICA

Devicama se ukazuju dobre poslovne prilike za napredovanje u karijeri. Ukoliko se bavite saobraćajem, komunikacijama, trgovinom ili nekim vidom mode odn.zabave, ovo je povoljan period da ugrabite potencijalno sponzorstvo za svoj poslovni projekat. Dobar je period za timski rad. Kako ste i sami motivisani, uspećete svoj entuzijazam da prenesete i na kolege. Ipak pripazite se u nastupu prema nadređenima, njima ćete morati da se prilagođavate. Iako je dobar period da uvećate saldo na računu, sredinom jula se pripazite da se ne zaletite sa finansijama i ne doživite neki gubitak.

U vezi je važan razgovor sa partnerom. Ne plašite se, slično razmišljate. Probajte da razgovorom postignete napredak u vezi. Zabavljajte se više, kako ne biste osetili monotoniju u vezi. Prijao bi vam i zajednički odmor ili bar odlazak na vikend. Slobodne device će privući osoba koja takođe neće biti ravnodušna. Zajednički momenti, razgovori, učiniće da poželite da s ovom osobom uđete u vezu. Iako će to biti obostrano, osetićete da se na vas vrši pritisak. To vam neće prijati, pa će i ulazak u vezu s njom biti pod znakom pitanja.

Osećaćete se umorno. Kako ste u ovom periodu osetljivi, izbegavate stres. Rešite svoj život. Nađite vremena za relaksaciju. Jačajte imunitet.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: VAGA

Vagama je ovaj period stresan i tenzičan. Okolnosti nisu na vašoj strani. Pod pritiskom ste zbog mnogih obaveza, što će ometati vaš privatni život. Ukoliko ne smanjite tenziju može doći do konflikta sa nadređenim osobama ili osobama od autoriteta, čak i do raskida jedne saradnje. U odnosima sa osobama na visokom položaju, nailazićete na tenzije i neslaganja. Potrebno je da budete otvoreni za kompromise i da ne insistirate previše na svojim stavovima. Druga polovina meseca vam je povoljna za saradnju sa starijim osobama ili onima sa dugogodišnjim iskustvom u svom polju delatnosti. Bićete u prilici da sebe istaknete u prvi plan i da proširite svoju poslovnu ponudu. Imajte u vidu mogućnost neočekivanih teškoća u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima. Na polju novca ćete biti opterećeni njegovim sporim prilivom. Troškovi će vam biti uvećani, pa nije vreme za veće investicije. Krajem jula situacija se popravlja.

Vage u vezi će zapostaviti svog partnera zbog obaveza. Zajedno provedeno vreme će opet biti obojeno vašim umorom. Ne reagujte burno, partner se samo oseća napušteno. Razumite ga. Ipak je vaš partner tu da vas podrži. Ne zatežite da ne dodje do hlađenja. Idite zajedno na odmor, na putovanje. Sredinom jula izbegavajte svađe i napete situacije. Slobodne vage će vagati o tome da li ući u novu vezu. Nešto vas privlači a nešto i odbija. Ukoliko budete idealizovali osobu koja vas privlači razočaraćete se. Vaganje će doneti da ste čas bliski s osobom koja vam se dopada, a čas želite da pobegnete od nje. Emotivan odnos će zbog toga biti nestabilan.

Vaše raspoloženje će u julu uticati i na vaše zdravlje. Što zadovoljniji i srećniji to zdraviji. Svakog dana radite ono što volite. Budite okruženi pozitivnim ljudima. To će vas činiti srećnim i zdravim. Izbegavajte hleb i testenine, kao i teško svarljivu hranu. Pojačajte unos voća.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: ŠKORPIJA

Početkom jula škorpijama može izostati finansija, koje se tiču nekog poslovnog poduhvata. Može doći i do prekida neke poslovne saradnje. Prilagodjavajte se i menjajte planove u hodu, ukoliko se za tim ukaže potreba. Izbegavajte u ovom periodu ulazak u nove investicije. Ukoliko se bavite marketingom, informatikom, nekim oblikom zabave očekujte uspeh. Takođe vas i u trgovini očekuje povoljan period. Iskoristite svoj dar da se probijete i privučete pažnju i koristite svuda svoj talenat da nastupate i govorite. Stoji vam bolja zarada u odnosu na prethodni period. Imaćete i sreće kad su u pitanju tokovi novca. Bićete motivisani, samo napred, otvarajte sva vrata koja vam se učine interesantnim za svoje poslovne poduhvate. Period dobar za samostalni biznis.

Škorpioni u vezi će imati dobru komunikaciju sa partnerom. Uživaćete u ovim razgovorima i bićete opušteni. Period je povoljan da se emotivne veze stabilizuju ili poprave. Druga polovina jula je posebno pogodna za uživanje sa partnerom. Iskoristite ovaj period za zajednički odmor. Ukoliko ste slobodni, a dopada vam se određena osoba, polako sa procenom. Možda deluje površno, jer voli da se zabavlja i deluje previše opušteno. Ukoliko budete pažljivo posmatrali ovu osobu videćete da i ona želi vas. Šanse za ulazak u vezu postoje.

Krećite se i budite što aktivniji. Uzimajte što više tečnosti i izbegavajte sunce. Svaki dan je potrebno da se rekreirate, kako ne bi dolazilo do pada energije. Unosite voće i povrće koje je puno vode i koje čisti organizam od toksina.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: STRELAC

Strelčevi su u dobrom periodu za sklapanje novih poslova, koji se mogu pokazati isplativim u budućnosti. Ipak, pre nego što potpišete neki ugovor ili sklopite posao, pažljivo, u ovom periodu ste nesmotreni, što vam može doneti i štetu. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, ovo je dobar period za vas. Budite oprezniji u drugoj polovini jula, naročito vodite računa da posao koji sklapate ne spada u kategoriju rizičnih. Izbegavajte zaduživanja. Od druge polovine jula i fininasije će se stabilizovati.

Strelčevi u vezi mogu iskoristiti ovaj period da porade na svojoj vezi i da osmisle način da provode više vremena sa svojim partnerom. Ovo je idealno vreme za uživanje sa partnerom, iskoristite ga. Idite zajedno na odmor. Zabavljajte se i jačajte svoju vezu. Idealan je trenutak da ostvarite veću bliskost sa voljenom osobom. Slobodni strelčevi će izlaziti. U izlascima će naići osoba koja će vas privući, a i vi ćete privući neku drugu osobu. Rasplet, dok vi osvajate jednu osobu, druga će osvajati vas. Možete uleteti u avanturu, koja za vas ništa drugo neće značiti. Ukoliko ipak poželite da uđete u vezu, biće klimavo na startu.

Strelčevi treba da iskoriste slobodno vreme i da odu na neki izlet u prirodu. Prijaće vam fizička aktivnost, posebno trčanje. Hranite se lagano i raznovrsno. Jedite što više svežeg voća i povrća. Testo i hleb konzumirajte umereno.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: JARAC

Jarčeve očekuju promene na poslovnom polju, uglavnom dobre. Ukoliko želite da promenite posao, ovo je idealan period za vas. Ukoliko želite da poboljšate svoju efikasnost i ubrzate ostvarenje poslovnih ciljeva, samo napred. Očekuje vas i dobra saradnja sa kolegama, a ukoliko imate klijente imaćete ne samo bolju saradnju već vas očekuje i uspeh. Ukoliko očekujete napredovanje, ovo je vas mesec. Prve tri nedelje jula su dobre i za finansije. Problemi mogu nastupiti u poslednjoj nedelji jula, kada bi bilo pametno ne ulagati novac, naročito ukoliko biste da ga uložite u posao o kom niste dovoljno informisani ili za koji nemate dovoljno znanja i iskustva.

Prvi dani jula su za jarčeve u emotivnoj vezi, napeti. Doći će do burnih reakcija, nerazumevanja i napetosti, koja može dovesti i do prekida nekih veza. Druga polovina jula pogodna je da se odnosi reše, a napetost smanji. Budite iskreni i otvoreni i ne pokušavajte da sakrijete nešto od partnera. Slobodnim Jarčevima može se dopasti osoba koju nije lako osvojiti. Potrudite se i pokažite joj da ste vredni njene pažnje, kako bi je privukli. Ukoliko uspete da ubedite osobu da ste je dostojni i ne budete površni, moguć je ulazak u novu vezu.

Jarčevi su dobro raspoloženi, pa će biti i dobrog zdravlja i otporni na stres. Prijaće vam kretanje i vreme provedeno napolju. Hranite se umereno, najbolje više puta na dan. Uzimajte dosta tečnosti.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: VODOLIJA

Početkom jula izbegavajte poslove sa ljudima koji se bave sumnjivim radnjama, bilo kakve mahinacije i nelegalne načine poslovanja. U suprotnom se možete naći na gubitku, ne samo novca, već možda i posla. Mogući su sastanci i kontakti sa poslovnim partnerima gde će se razmatrati dalji zajednički poslovi. Moguće je i zaključivanje novog posla koji će vam u budućnosti doneti profit. Ukoliko se bavite pravnim poslom ili konsaltingom očekujte uspeh. Ukoliko možete radite ono što volite. Svakako ćete biti puni entuzijazma na poslu. Uspeh ćete ostvariti i u poslovima ugostiteljstva i zabave, kao i u svim poslovima gde se očekuje da pokažete kreativnost. Na polju finansija vas očekuje dobar period. Samo se potrudite da ne ulazite u veće troškove.

Vodolije u vezi će biti komunikativni i puni inicijative, što će prijati partneru. Znate šta želite i to ćete pokazati i svom partneru. Bićete puni novih ideja i planova za vašu vezu. Imaćete iskren i otvoren odnos. O svemu ćete se dogovarati. Krajem jula je moguće zajedničko putovanje. Slobodne vodolije će izlaziti i dobro se provoditi. Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti i koju ćete pokušati da osvojite. S obzirom da će vam se ova osoba jako dopasti, pre svega na intelektualnom polju, bićete skloni i idealizaciji. Budite realni i polako korak po korak ka vezi, jer ova osoba nije lak plen.

Krećite se i budite što aktivniji. Zdravlje vam je osetljivo u ovom periodu i potrebno je da podižete imunitet. Što više boravite na otvorenom, a kancelarije i zatvorene prostorije češće provetravajte i pripazite na klimatizovane uslove, nemojte praviti velike temperaturne razlike u prostorijama, nego što je temperatura napolju. Za imunitet je dobro da jedete med.

Mesečni horoskop za Jul 2017.godine: RIBE

Ribe koje se bave uslužnim delatnostima, ukoliko imate planove da proširite svoju poslovnu ponudu, ovo je dobar trenutak za to. Ukoliko se bavite samostalnom delatnošću ovo je, takođe, period u kome možete da ulažete u posao, u osnovna sredstva za rad ili da poboljšate uslove na radnom mestu. Imaćete dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima, kolegama, kao i sa potencijalnim ili sadašnjim klijentima. Izbegavajte saradnju ili ulazak u poslovni odnos sa osobama za koje niste sigurni da li se bave sumnjivim radnjama ili nelegalnim poslovima, jer možete imati velikih gubitaka. Ukoliko se bavite nekretninama očekuju vas dobici. Svakako ribama stoji bolji finansijski period od sredine jula. Ribe koje su u zdravstvu ili farmaciji očekuje uspeh.

Ribe će doživeti lepe momente uz voljenu osobu. Imaćete skladan odnos i lepu komunikaciju. Ukoliko živite s partnerom, ovo je dobar period da razgovarate o uređenju vašeg doma. Idite zajedno na odmor, uživajte u ovim momentima zajedno. Ukoliko ne možete na duži odmor, kratak izlet u inostranstvo će biti za pamćenje. Družite se sa zajedničkim prijateljima. Svaki izlazak će vam prijati. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vas oboriti s nogu. Pripazite ko vas privlači, jer ova osoba je sama po sebi problematična. Previše strasti može doneti i puno problema u koje vas ova osoba može uvući. Pazite, jer će sve ovo biti isuviše dinamično i iscrpljujuće. Ipak, prekid neće ići lako, jer vas ova osoba jako privlači.

Zdravlje vam je stabilno. Vitalni ste i dobrog psihofizičkog stanja. Ukoliko se sunčate koristite zaštitne kreme, imate osetljivu kožu. Hranite se više puta dnevno u manjim količinama. Vežbajte svakodnevno ukoliko imate priliku. Ukoliko ne možete da praktikujete vežbe svaki dan, koristiće i šetnja na svežem vazduhu.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...