Astrologija

Horoskop za Avgust

Mesečni horoskop za avgust: OVAN

Već na samom početku meseca potrebno je da počnete da rešavate svoje finansijske obaveze. Izmirite sva dugovanja, pre nego što ista počnu da vam guše poslovanje i da vas sputavaju u daljoj realizaciji biznis projekata i planova. Prva polovina meseca donosi vam dobre prilike u poslovanju i razvijanju odnosa sa poslovnim partnerima. Pratiće vas uspeh ukoliko ste u oblasti IT industrije ili se bavite javnim poslovima. Mnogi ovnovi će imati u ovom mesecu mnogo poslovnih izazova, pa će se očekivati da ulažete puno truda u poslovanje, koje će se na dugoročnom nivou isplatiti. Od sredine avgusta ćete odahnuti malo. Međutim, potrebno je da obratite pažnju na ranije započete poslove, kako vas ne bi usporavali u daljem poslovanju. Krajem avgusta imaćete priliku i da pokažete svoje poslovne veštine. Uvećaćete svoje prihode.

Ovnovi u vezi/braku će se suočiti sa melanholijom partnera. Razmislite ima li tu vašeg udela. Sreća pa ova faza partnera neće potrajati. Proradiće opet strasti između vas dvoje. Ovo je prilika koju treba da iskoristite. Potrudite se da poradite na intimi sa svojim partnerom, provodite više vremena udvoje. Pripazite na komunikaciju sa partnerom, ovaj mesec. Slobodni ovnovi će uleteti u avanturu sa osobom s kojom su prethodno uleteli u konflikt. Ovo je priča koja ima slabe šanse da opstane, jer prvenstveno vi niste spremni za vezu. Imaćete jednu slobodnu i neobaveznu vezu, koja neće dugo potrajati.

Potrebno vam je kretanje na svežem vazduhu i u prirodi. Uživajte na suncu ali se pravilno zaštitite. Vežbajte, održavajte kondiciju. Lagano se hranite i raznovrsno. Voćne salate su odličan izbor za barem jedan obrok. Unosite više vitamina. Čuvajte se urinarnih infekcija. Pijte puno vode.

Mesečni horoskop za avgust:  BIK

Početak avgusta neće proteći lako, kada je posao u pitanju. Poteškoće u komunikaciji sa nadređenima. Sačekajte da prođe prva nedelja avgusta, pa krenite u akciju. Biće prilike za uspeh na poslovnom planu, naročito ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, ali i mogućnosti da povećate zaradu. Sredinom avgusta pripazite na komunikaciju sa poslovnim partnerima, jer bi moglo da dođe do razmimoilaženja, posebno kada je u pitanju podela zarade ostvarene u proteklom periodu. Potrebno je da prevaziđete ovu poteškoću i da nađete kompromisno rešenje, jer bi vas dodatni sukob doveo do raskida partnerstva, što bi vam nanelo poslovne gubitke. Krajem meseca situacija sa poslovnim partnerima će se srediti i komunikacija će se poboljšati. Ovo je takođe dobar period za uvećanje zarade, naročito kroz ranije investicije, koje će početi da donose profit. Bikovi koji se bave kreativnim poslovima, doći će u centar javnih zbivanja, u koji će ih izbaciti posao kojim se bave, što će im omogućiti da znatno uvećaju svoju zaradu.

Bikovi u vezi/braku početkom meseca moraju da prebrode jedan kratkotrajan ali snažan udar sukoba i nerazumevanja sa emotivnim partnerom. Potrebno je da imate sluha jedno za drugo. Više razumevanja i tolerancije, a manje tvrdoglavosti i inata. Sredina avgusta dobra je za zajednički put. Ovo putovanje će vam ne samo prijati, već vam je i neophodno kako biste mogli da se posvetite jedno drugom. Kraj avgusta donosi nove zajedničke momente i više zajedničkih aktivnosti koje će vas zbližiti. Slobodni bikovi neće uspeti u nastojanjima da zavedu osobu koja im se već neko vreme dopada. Kako ne umete dobro da podnesete odbijanje i poraz, to ste u ovom periodu naročito skloni da napravite dramu. Ovo nije vaša priča i do tog saznanja ćete i sami doći. Neće biti prijatno. Ne budite tužni. Sredinom meseca smeši vam se lepo poznanstvo koje može da preraste u vezu.

Zdravlje vam je stabilno i imunitet jak. Čuvajte se ujeda insekata i alergija. Potrebno je da se pravilno štitite od jakog sunca, jer vam je koža osetljiva. Voće i povrće će vam prijati. Meso unosite umereno. Prijaće vam i slatkiši, dokle god ne preterujete. Pijte dosta tečnosti. Limunada je pravi izbor za vas.

Mesečni horoskop za avgust:  BLIZANCI

Početkom avgusta osećaćete tenzije na poslovnom planu. Imaćete pritisak sa svih strana, pa i od nadređenih. Nemate potrebnu podršku. Ne ulazite u tračarenja na poslu, izbegavajte nelegalne kombinacije, jer bi u oba slučaja mogli da pretrpite gubitke. Do sredine avgusta ste u napetom periodu. Potrudite se da ne ulazite u konflikt sa nadređenima i ne dozvolite sebi da vas prekorevaju za slabo angažovanje na radnom mestu. Sredinom meseca bi bilo dobro da odete na godišnji odmor, ukoliko ga niste koristili. Krajem meseca situacija će se popraviti, a vi ćete imati priliku da ostvarite zacrtane ciljeve, da napredujete u poslu i popnete se jedan stepenik više na poslovnoj lestvici. Krajem meseca očekujte i za uvećanje zarade.

Blizanci u vezi/braku nisu u dobrom periodu kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Nećete umeti da se složite ni oko čega. Ovo će naročito biti izraženo kada su finansije u pitanju. Druga polovina meseca će biti bolja. Kako se strasti ponovo budu razbuktavale, postojaće bojazan i od ljubomore. Do kraja meseca potrudite se da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodne blizance očekuje puno zabave i puno poznanstava. Jedna osoba će se izdvojiti, privući će vam pažnju kako njen izgled, tako i energija koju nosi. Počećete da izlazite i da provodite dosta vremena zajedno. Imaćete puno zajedničkih interesovanja i tema za razgovor. Međutim, iako ste vi spremni za više, ubrzo ćete shvatiti da od ove osobe možete očekivati samo slobodnu vezu i da nije spremna za više.

Malo ste se ulenjili. Ukoliko budete pasivni, očekuje vas dobijanje na težini, što nije dobro za vaše zdravlje. Vežbajte, budite aktivni. Ukoliko možete, plivajte. Prijao bi vam izlet u prirodu, na čist vazduh. Ukoliko imate priliku, idite na planinu. Hranite se lagano. Ishrana bi trebalo da se bazira pretežno na povrću i voću. Izbacite testo i kafu, a uključite probiotik i vitamine.

Mesečni horoskop za avgust:  RAK

Na poslu prolazite kroz tenzičan period. Ne uspevate da se dogovorite sa svojim saradnicima oko finansijskih pitanja. Ne ulazite u rizične poslove, niti u investiranje. Smanjite troškove, kako ne biste ušli u bespotrebna dugovanja. Već polovinom avgusta znaćete kako da rešite sva pitanja koja su vezana za novac.Sredinom avgusta potrebno je da obratite pažnju na odnose sa svojim poslovnim partnerima. Potrudite se da regulišete sve zaostale obaveze prema poslovnim saradnicima i svim spoljnim učesnicima u vašem poslovanju. Krajem meseca će vam se uvećati i saldo na računu. Ovo je period u kom možete započeti saradnju sa osobama koje vam mogu pomoći da realizujete neke od dugoročnih poslovnih planova. Saradnike koje budete uveli u novi projekat, dobro će se pokazati. Kraj meseca biće plodan kako u poslovnom, tako i u finansijskom smislu.

Rakovi u vezi/braku nisu u povoljnom periodu. Osećaćete nezadovoljstvo partnerom. Potrebno je da nešto promenite u odnosu sa voljenom osobom, što i sami znate. Posvetite se svojoj vezi i svemu što ste već duže vreme zapostavili u svom odnosu. U drugoj polovini meseca popraviće vam se odnos. Sama komunikacija će ići lakše, pa će i veza biti skladnija. Ukoliko niste išli na odmor, kraj meseca je idealno vreme za zajedničko putovanje i uživanje, gde ćete povratiti toplinu i nežnost u svoju vezu. Slobodni rakovi će, takođe, osećati nezadovoljstvo početkom meseca. Sve će vam već dosaditi i ništa vam neće biti zanimljivo kao ranije. Ukoliko ste ušli već u neki odnos, vrlo lako može da se desi da ga raskinete. Ovo ne treba da vas brine, jer ćete krajem meseca upoznati osobu kojom ćete odmah biti privučeni i koja će se takođe zainteresovati za vas.

U ovom periodu prijaće vam svež vazduh. Planina bi bila dobar izbor, barem za produženi vikend. Ukoliko niste u mogućnosti da pobegnete s usijanog asfalta, izbegavajte da budete na jakom suncu. Odmarajte se dovoljno. Unosite voće i povrće, a smanjite kafu i testo. Izbegavajte i slatkiše.

Mesečni horoskop za avgust:  LAV

Ni vama ne cvetaju ruže na poslovnom planu. U napetom ste periodu i skloni da uletite u sukob sa jednim poslovnim saradnikom ili partnerom. Ovaj splet okolnosti može uticati na vaše poslovne planove. Ukoliko imate nadređene, čuvajte se konflikta sa istima. Druga polovina meseca donosi poboljšanje komunikacije, pa ćete i sami biti samouvereniji i ljubazniji, a u pregovorima ćete pokazati više angažovanja. Ovo je dobar period i za prevazilaženje nastalih sukoba sa poslovnim saradnicima. Obratite pažnju na dugoročne poslove i planove, jer na ovom polju neće ići sve glatko. Krajem meseca će se pokazati da se trud itekako isplati, pa će vam se uvećati i saldo na računu. Ovo je dobro, jer ćete moći da smanjite svoja dugovanja, kao i da investirate u nove projekte.

Lavovi u vezi/braku proživljavaće pravu malu dramu, početkom meseca, u odnosu sa emotivnim partnerom. Potrudite se da saslušate jedno drugo i da pronađete kompromis. Svađe vam nisu potrebne. Ni sa ostalim članovima porodice neće biti drugačije. Svi će imati isti utisak zapostavljenosti. Tek će krajem meseca situacija biti bolja. Imajte strpljenja. Slobodni lavovi neće znati šta zaista žele, ni koga žele. Smenjivaće vam se želje i raspoloženje. Smenjivaće se potencijalni partneri, koji ni po čemu neće imati sličnosti. Dobro razmislite šta želite i šta od koga možete da očekujete. Nije svako materijal za vezu.

Odmarajte se. Ovo je jako napet period za vas i potreban vam je odmor. Izbegavajte sunce. Koristite zaštitne kreme kako protiv uv zračenja, tako i protiv ujeda insekata. Konzumirajte što više kuvanih jela. Supe i čorbe su idealne za vaš organizam, u ovom periodu. Smanjite slatkiše.

 

Mesečni horoskop za avgust:  DEVICA

Device će biti izložene stresu i nervozi u poslovnom okruženju, početkom meseca. Biće i neslaganja sa kolegama, a ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, imaćete i vrlo nervozne klijente. Nemojte na ove stvari trošiti energiju, već se potrudite da sredite zaostale poslove, u prvoj polovini avgusta.U prvoj polovini avgusta obratite pažnju na dešavanja u vašem radnom okruženju. Biće vam jasno, ko je sa kim u sprezi i ko vam radi iza leđa, ne bi li vas potisnuo s trenutne pozicije.Poteškoća će biti i u pregovorima, u prvoj polovini meseca. Neće sve proteći uspešno. Već će biti znatno bolja situacija, u drugoj polovini meseca. Dobićete i dugo očekivani novac. Bićete u prilici i da sklopite novi posao, koji bi u narednom periodu mogao da vam donese veliku dobit. Smeši vam se i novo partnerstvo, koje će se pokazati jako dobro. Krajem meseca uspeh vam se smeši kroz dugoročne poslove i planove.

Device u vezi/braku očekuje napet period. Biće neslaganja sa partnerom. Može da se desi da budete otkriveni, u vezi nečega što već duže vreme prećutkujete. Ovo razotkrivanje tajni, moglo bi nepovoljno da se odrazi na vašu vezu. Druga polovina meseca nosi srećne okolnosti, pa ih iskoristite da povratite stabilnost veze. Otputujte negde, gde ćete moći da uživate samo vas dvoje. Slobodne device će se početkom meseca razočarati u osobu koja im se već neko vreme, jako dopada. Shvatićete da vas je privukao neko ko je hladan i ko nema osećaja za vas i vaše potrebe. Nećete više želeti vezu s ovom osobom. Krajem meseca pojaviće se neko po vašoj meri. Ubrzo ćete početi da izlazite.

Pazite se povreda. Rizične će biti kako povrede oštrim predmetima, tako i povrede zglobova ili tetiva. Čuvajte se i prehlada. Lagano se hranite. U ishranu ubacite i vitamine. Iz jelovnika izbacite brzu hranu, a ubacite ribu i povrće. Unosite dovoljno tečnosti.

Mesečni horoskop za avgust:  VAGA

Niste u povoljnom periodu kad su finansije u pitanju, naročito početkom avgusta meseca. Izbegavajte zaduživanja, pa čak i podizanje kredita. Finansijski rizici nisu preporučljivi sve do kraja meseca. Teškoća će biti i kada je priliv novca, na vaš račun, u pitanju. Od sredine avgusta ulazite u povoljan period kada su u pitanju usluge koje pružate na poslovnom polju. Kvalitet ovih usluga možete podići na jedan viši nivo. Vage koje se bave poslovima iz oblasti zabave, turizma i ugostiteljstva ili su u svetu mode, doživeće poslovni uspeh.Druga polovina avgusta meseca donosi poteškoće u razvijanju dugoročnih projekata. Ovo ne znači da treba da odustanete od njih, već naprotiv, da se više angažujete, kako uspeh ne bi izostao. Krajem meseca imaćete uspeha i poslovnim dogovorima i pregovorima, čime ćete ojačati poslovnu saradnju. Do kraja avgusta uspećete da ostvarite zacrtane ciljeve.

Vage u vezi/braku početkom meseca očekuje velika tenzija i napet odnos sa partnerom. Voljena osoba neće biti zadovoljna, imaće utisak da je uvek tu za vas i da vam ugađa, a da vi ništa ne činite zauzvrat. Pokažite joj delima da nije u pravu. Ophodite se lepo prema partneru u ovom periodu. Druga polovina meseca donosi preokret i podizanje vašeg odnosa na viši nivo. Probajte da otputujete zajedno. Slobodne vage osećaju veliku količinu nezadovoljstva kad je odabir potencijalnog partnera u pitanju. Osećate da nema osobe koja je prava za vas, u ovom trenutku. U pravu ste. Ukoliko želite i u mogućnosti ste, otputujte i sreću potražite na drugom mestu. Srce vam traži promenu. Na odmoru ćete doživeti laganu letnju avanturu, koja će vam osvežiti pogled na ljubav. Po povratku, pojaviće se neko ko će vas zainteresovati.

Zdravlje promenljivo. Prekontrolišite krvnu sliku. Sklonost virusnim infekcijama. Situacija će se lagano popravljati kako mesec bude odmicao. U ishranu ubacite dovoljno voća. Mleko i mlečne proizvode konzumirajte umereno. Ubacite ribu na jelovnik. Smanjite slatko i alkohol.

Mesečni horoskop za avgust:  ŠKORPIJA

Početak i prva polovina meseca nosi poteškoće u odnosu sa jednim poslovnim partnerom. Pripazite na administrativne poslove. Nemojte kasniti sa administracijom, jer možete biti novčano kažnjavani. Obratite pažnju i na svoje pojavljivanje u javnosti. Ukoliko ste zaposleni, nadređeni neće biti zadovoljni vašim pristupom poslovnim obavezama. Takođe obratite pažnju na to kako trošite novac. Možete se naći u gubicima. Do sredine meseca ćete znati kako da obavite zaostale obaveze, kako biste mogli da se posvetite novim poslovnim poduhvatima. Morate se posvetiti sređivanju komunikacije sa poslovnim saradnicima i klijentima. Krajem meseca doći će i do uvećanja finansija zahvaljujući ranijim investicijama.

Škorpije u vezi/braku uleteće u konflikt sa partnerom. Ne možete više koristiti istu frazu, da ne stižete da se posvetite partneru i porodici zbog poslovnih obaveza. Udaljavate se od voljene osobe. Potrebno je da razmislite o drugačijem pristupu. Druga polovina meseca donosi novu energiju. Opet ćete biti bliski i iskreni sa voljenom osobom. Osvežićete svoju vezu unošenjem više zabavnih trenutaka u nju. Slobodne škorpije nisu dobro raspoložene prema potencijalnim partnerima. Niko vam se ne dopada i to ćete staviti jasno do znanja. Rešite se onih koji vam ni na koji način ne prijaju. Krenite sami u akciju. Privucite pažnju osobi koja vam se dopada i koja na vas ostavlja utisak.

Zdravstvene tegobe u stomačnom delu, početkom meseca. Ovo je na psihosomatskoj osnovi, jer ste prilično podložni stresu u ovom periodu. Pripazite se povreda. Druga polovina meseca dobra je za vraćanje kondicije. Ovako ćete ojačati imunitet. Smanjite slatkiše i prženo. Ubacite u ishranu ribu i namirnice bogate gvožđem, cinkom, vitaminom B.

Mesečni horoskop za avgust:  STRELAC

Period nosi otežanja koja su nastala jer niste dovršili ranije započete projekte. Potrebno je da se usmerite na iste i shvatite gde je došlo do zastoja. Biće dobro da se posvetite pregovorima koji su stali, jer je u vašem interesu da postignete sporazum. Dok ne razmrsite čvor, nailazićete na poteškoće. Do sredine avgusta angažovanje će se isplatiti, jer ćete uspeti da postignete sporazum sa više zainteresovanih lica. Postoji mogućnost i za saradnju za inostranstvom. Čuvajte se spletkarenja na poslu. Obratite pažnju na to ko šta priča iza vaših leđa, kako zbog glasina ne biste izgubili dogovoren posao. Pozabavite se neizmirenim finansijskim obavezama. Krajem meseca ćete uspeti da se bolje organizujete. Ne trošite novac bez potrebe. Iako će vam se uvećati prihodi, ni rashodi neće stajati u mestu.

Strelčevi u vezi/braku u prvoj polovini avgusta uspeće da obnove ono što su zapostavili u vezi i zbog čega su se udaljili od partnera. Potrebno je da iskoristite ovaj period da provodite više vremena zajedno. Ovo će vas oboje usrećiti. Druga polovina meseca dobra je za odlazak na zajedničko putovanje i zajedničke aktivnosti. Iskoristite ovaj lep period za učvršćivanje odnosa. Slobodni strelčevi imaće priliku da obnove odnos sa nekim ko im je nekada bio simpatija. Ukoliko planirate odmor, na putu ćete upoznati osobu koja će se zaljubiti u vas. Imaćete priliku da uđete u vezu i da ostanete u njoj, ukoliko se malo potrudite oko iste.

Odmarajte se više. Nije sve u poslu, ima nešto i u zabavi. Izbegavajte stres. Osetljiv vam je želudac. Smanjite napetost, proći će samo od sebe. Umanjite unos mesa. Pojačajte unos voća. Jedite dinje i lubenice, sad im je vreme. Unosite vitamine, posebno B kompleks.

Mesečni horoskop za avgust:  JARAC

Početkom meseca potrebno je da budete pažljivi sa finansijama. Ukoliko ste u prethodnom periodu investirali u rizičan posao, u ovom trenutku se može desiti da pretrpite gubitke, jer ćete biti suočeni sa situacijama koje nisu povoljne za vas. Ovo ne znači nikako da stanete. Nastavite sa aktuelnim poslovanjem, očekuje vas uspeh. Sredinom meseca ćete naići na poteškoće kada su u pitanju dugoročni planovi i projekti. Ovo samo znači da nastavite jaim tempom i da sačekate zasluženu nagradu. U drugoj polovini meseca suočićete se s izazovom da dokažete svoj autoritet. Od vaše postavke zavisiće i poslovi koji će vam biti dodeljivani u budućnosti. Potrudite se da se dokažete i da stavite do znanja da ste spremni da samostalno rešavate poslovne izazove.

Jarčevi u vezi/braku prvu polovinu meseca bi bilo dobro da iskoriste da se posvete preuređenju doma ili odlasku na zajednički odmor. Iako će ići glatko komunikacija, kad su emocije u pitanju bićete pomalo odsutni, što neće biti pravo vašem partneru. Druga polovina meseca je bolja za razvijanje bliskosti sa voljenom osobom. Prijaće vam vreme koje provodite zajedno. Slobodnim jarčevima se, već neko vreme dopada osoba koja im je prijatna za druženje. S njom ste počeli često da se viđate, samo još niste načisto šta ona oseća prema vama i kako da je zainteresujete za nešto više. Nećete ni slutiti da se i vi dopadate njoj. Dok vi budete smišljali taktiku kako dsa se ona zaljubi u vas, istovremeno će vam ova osoba slati signale da joj se sviđate.

Odmarajte se. Pod velikim ste stresom. Krećite se više. Budite fizički aktivni. Smanjite unos mesa, testa, brze hrane i slatkiša. Vama su potrebni mlečni proizvodi, žitarice i riba. Svakodnevno bi bilo dobro da unosite čorbe od povrća, kao i supe, kako ne biste dehidrirali.

Mesečni horoskop za avgust:  VODOLIJA

Početak meseca nosi sa sobom nove poslovne izazove. Kako će vaš autoritet biti na ispitu, osećaćete se ranjivo, pa ćete biti skloni impulsivnim reakcijama. Ne reagujte naglo. Smirite se, jer možete izgubiti poverenje kako zaposlenih, tako i saradnika. Ako ste na rukovodećoj poziciji, proverite svu administraciju, kako ne biste izgubili poziciju zbog zaostalih obaveza. Ukoliko ste i sami zaposleni, vaši šefovi neće biti zadovoljni načinom na koji obavljate radne zadatke. Kako se mesec bude blizio svojoj sredini, tako ćete i vi postepeno dobijati uvide u rešavanje poteškoća nastalih na poslovnom planu. Ostvarićete nove uspehe kada su javni poslovni poduhvati u pitanju. Ukoliko nastane problem oko raspodele profita sa jednim od poslovnih partnera, pažljivo se dogovorite. Bićete u prilici da ostvarite veću dobit, zahvaljujući mudrim potezima iz prethodnog perioda. Kraj meseca dočekaćete uspešno.

Vodolija u vezi/braku će imati nesuglasite u odnosu sa voljenom osobom, kao i u odnosima sa svojom porodicom.Potrebno je samo malo pažnje i mudrosti i moći ćete da nađete način da svi budu srećni i zadovoljni, pa čak i vi. Druga polovina meseca nudi mogućnost odlaska na put, bilo da je u pitanju produženi vikend ili godišnji odmor. Ovo bi bilo dobro iskoristiti, uživaćete u zajedničkim trenucima. Slobodne vodolije biće u prilici da otputuju sa prijateljima na odmor. Prihvatite ovaj predlog, jer vas na odmoru očekuje jedno lepo poznanstvo. Iako ćete vi računati da je u pitanju prolazna avantura, ispostaviće se da ova osoba želi mnogo više. Veza će se nastaviti i nakon odmora.

Provodite što je moguće više vremena u prirodi. Planina ili more su idealni za vas, naročito za jačanje imuniteta. Ukoliko ste u prilici idite na masaže celog tela. Napolju se adekvatno zaštitite kako od sunca tako i od ujeda insekata. Svakodnevno konzumirajte voće i povrće. Izbacite slatkiše iz jelovnika.

Mesečni horoskop za avgust:  RIBE

Avgust mesec donosi teškoće kad su u pitanju pregovori. Ne odustajte od svojih zahteva. Nema slaganja sa suprotnom stranom, ne zbog vas, već zato što će ova osoba pokušati da vas izmanipuliše, ne bi li ostvarila veću dobit, ne zanimajući je da biste mogli da pretrpite štetu. Ni odnosi sa nadređenima nisu mnogo dobri. Pripazite se sukoba sa istima, jer bi konflikt mogao da vas košta pozicije na poslu. Ovo nije period za duga putovanja niti za poslovanje sa inostranstvom. Izbegavajte da se zadužujete, jer ćete u ovom periodu pretrpeti gubitke. Posvetite se klijentima i svojim radnim zadacima, odn.uslugama koje pružate. Krajem meseca vas očekuje dobra zarada.

Ribe u vezi/braku će otkriti tajnu koju im je partner prećutao. Izbiće svađa. S obzirom da nije u pitanju ništa strašno, najbolje je da to ostavite iza sebe. Fokusirajte se na poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom. Druga polovina meseca je znatno bolja za razmenjivanje nežnosti sa partnerom. Slobodne ribe će biti na meti jedne osobe. Neko se uporno trudi da vam priđe i da vas zainteresuje, ali to čini vrlo nespretno. Međutim, niko se vama specijalno ne dopada. Svi vam brzo dosade. Druga polovina meseca donosi novo poznanstvo. U pitanju je osoba koja ima sve ono što vi tražite. Smeši vam se jedna lepa veza.

Zdravlje je dobro. Održavajte kondiciju. Vežbajte, šetajte, kako bi imuni sistem ostao jak. Povedite računa o ishrani, počnite da unosite zdravlje i kroz namirnice. Promenite svoj jelovnik. Biće vam osetljiv stomak krajem meseca. Kafu smanjite ukoliko ne možete da je izbacite. Pređite na hladni čaj.

Photo by Ibrahim Asad from Pexels

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...