Astrologija

Godišnji horoskop za 2018.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: OVAN

Dinamični Ovnovi će u ovoj godini imati dobar poslovni start. Očekuje vas stabilnost na poslovnom polju, a mnogi Ovnovi će se pozicionirati na ovom polju. Ukoliko niste do sad učvrstili svoj autoritet, ovo je idealna godina za to. Iako je ovo dobra poslovna godina po vas, obratite pažnju na okolinu i ne dozvolite drugima da vam rade iza leđa. Sam početak godine vam donosi jedan veći poslovni projekat, koji sa sobom nosi ne samo finansijsku korist, već vam može doneti i bolji položaj na poslovnom polju. Iskoristite prvih nekoliko meseci da se dobro pozicionirate, jer će te se sa prvim toplim danima, usporiti i nećete više imati dovoljno elana. Bićete neorganizovani i nećete uspevati da održite dobar poslovni tempo. Kako leto bude odmicalo tako vas očekuje bura na poslu, naročito sa kolegama. Odnosi će biti zategnuti, cela poslovna atmosfera biće puna tenzija. Na jesen je važno obratiti pažnju na pregovore, jer vam oktobar i deo novembra donose izazove na ovom planu. Do kraja novembra ćete prevazići poteškoće u pregovorima, posebno sa poslovnim partnerima, pa ćete do kraja godine moći da se opustite i uspešno i rutinirano privedete kraju još jednu poslovnu godinu. Za finansije nema potrebe brinuti, bar ne do marta. Sam start godine donosi vam jedan dobar priliv novca. Mart će biti nestabilan, dok se od aprila očekuje potrebna stabilnost kad je priliv novca u pitanju. Nakon krize u maju i junu, od jula se opet očekuje bolji period, pa je ovo vreme odlično da malo uštedite, jer će i oktobar i novembar biti opet cicije kad su finansije u pitanju. Decembar će biti siroke ruke, pa će vam sve to nadoknaditi.

Ovnovi u vezi/braku mogu biti mirni u prvoj polovini godine. Odnosi u ljubavi biće na zadovoljavajućem nivou. U februaru vas očekuje pravi mesec ljubavi i ovo je period kada je sve moguće i sve je realno i na dohvat ruke. Do juna meseca bićete nošeni na krilima ljubavi. A od juna bura, zahlađenje u odnosima sa tendencijom udaljavanja. Kompromisi će morati da stupe na scenu ukoliko želite da se pomirite sa voljenim bićem. Ukoliko preživite, od oktobra će vas opet grejati ljubav i harmonija u odnosu će trajati. Slobodnim Ovnovima će se tokom cele godine pružati prilike za ulazak u vezu. Sam start godine je šansa za ulazak u vezu, koja može da bude dobra ljubavna priča, ukoliko budete igrali fer i ne bude tajni koje će vam sigurno doneti raskid. Proleće je najlepše vreme za ljubav. Ukoliko uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla, budite pametni i ne mešajte ove dve stvari, ukoliko je to ikako moguće. Ukoliko izgurate do jula, sledi kriza zvana različite želje i potrebe u vezi. Ako izađete iz ove priče, iako će vam biti stalo do ove osobe, ne budite tužni. Novembar zna jako lepo da obraduje jednom toplom dušom.

Zdravlje će vas služiti dobro tokom cele godine. Ukoliko budete bili aktivni i bavili se sportom, možete očekivati i odličnu kondiciju i vaše psihofizičko stanje će biti na zavidnom nivou. U svakom slučaju volje i snage ćete imati dovoljno za rekreaciju. Izbegavajte brzu hranu, unosite dovoljno tečnosti i vitamina. Ukoliko vežbate svakodnevno, meso neka vam bude bar tri puta nedeljno u jelovniku.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: BIK

Bikovima je potrebno da se naoružaju strpljenjem na početku godine, posebno na poslovnom polju. Biće potrebno da uložite dodatni napor kako bi se poboljšala situacija sa poslovnim partnerima i kako biste se uskladili sa njima po pitanju dugoročnih poslovnih planova. Ipak do juna meseca ćete uspeti da ostvarite bolje odnose i poboljšate situaciju na poslu, pa možete očekivati i napredovanje. U drugoj polovini godine ćete morati više da se trudite da kako biste ostvarili normu i očekivanu zaradu. Od sredine maja možete se nadati promenama na poslovnom polju, naročito ukoliko i sami imate želju da menjate posao ili da započnete sopstveni biznis. U toku leta, potrudite se da održite posao, sve ostalo planirajte na jesen. Finansije je potrebno dobro planirati ove godine. Na proleće se otvara prilika za veći profit od nekog velikog projekta. Leto iskoristite da očistite zaostala dugovanja. U novembru ćete odahnuti, jer ćete osetiti da stvari idu nabolje. Do kraja godine ćete srediti i odnose na poslovnom polju.

Bikovi u vezi/braku osećaće se ispunjeno i voljeno početkom godine. Proleće iskoristite za romantično putovanje sa voljenom osobom, bar koristite vikende u dvoje. Bićete velika podrška u svemu svome partneru. Uživaćete u ljubavi. Leto će biti nešto dinamičnije. Potrudite se da uložite napor kako bi rešili probleme koji se vuku kroz vezu već neko vreme. Na jesen se stvari opet vraćaju na svoje mesto i nastavićete tamo gde ste stali, uživajući jedno u drugome. Slobodnim bikovima početak godine nosi novu ljubav. Pre će ličiti na burnu i strasnu vezu, koja će brzo da se rasplamsa i isto tako brzo da se ugasi. Ne očajavajte, od leta se otvaraju jedna nova i jedna stara vrata. Jedno prijateljstvo ima tendenciju da preraste u ljubav, a istovremeno s njom vraća se i stara ljubav. Dvoumićete se izmedju ove dve priče. Ipak jesen donosi jedno lepo poznanstvo koje će prerasti u vezu.

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Osećaćete se dobro. Biće vam osetljivi zglobovi. Ovo je godina kada je važno da učvrstite zdrave navike i zdrav život. Uzimajte vitamine naročito u jesenjem i zimskom periodu. Oblačite se toplo i pazite se prehlada, mogle bi da utiču na razne upalne procese u organizmu.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: BLIZANCI

Početak godine je povoljan za posao svim blizancima, a posebno onima koji se bave privatnim biznisom. Imaćete mogućnosti da uvećate svoje prihode. Bićete prepuni novih ideja. Iako je ovo doba godine kada ćete moći da iskažete svoju kreativnost, čuvajte se saradnika, naročito poslovnih partnera ukoliko ste u privatnom poslu. Neke od vas bi mogla da zavede priča i da lako uđete u neke mutne poslove koje vam nude saradnici. Proleće iskoristite da sredite sve zaostatke na poslu koji vam se vuku već neko vreme. Ovo je period kada možete očekivati napredak u karijeri. Leto će biti otežano za poslovnu komunikaciju. Pratiće vas nejasne situacije i nesporazumi na poslu, dok će, nasuprot svemu, ovo biti period koji vam može doneti uspeh ukoliko vam je posao vezan za oblast komunikacije. Jesen i zimu iskoristite za poboljšanje odnosa sa kolegama i poslovnim partnerima odn.saradnicima. Finansije će biti stabilne, a posebno dobar priliv novca očekuje vas na početku godine. Proleće iskoristite da svoje uvećane prihode investirate u proširenje svog posla, ukoliko imate privatni bizniz. Cela godina će vam biti finansijski stabilna. Ipak, držite se proverenih ulaganja i ne rizikujte.

Blizanci u vezi/braku biće na početku godine naročito raspoloženi za ljubav. Romantični ste. Na proleće se potrudite da ne uletite u neku tajnu ljubavnu vezu. Ovo je period koji će biti obojen nesuglasicama sa partnerom. Ipak, ne srljajte u zabranjene priče. Sačekajte leto, vraća se harmonija u vaš ljubavni život. Jesen i zima će vam biti naročito naklonjeni za ljubav. Slobodni blizanci neće osećati potrebu za vezom. Prijaće vam avanturice i slobodne veze. Ovo će naročito biti izraženo od proleća. Leto donosi zaljubljivanje i želju za vezom, međutim stvari neće biti tako jednostavne.

Blizancima se savetuju vežbe i pojačana fizička aktivnost, kako bi ostali zdravi i pojačali kondiciju. Iako ćete uglavnom preko cele godine biti zdravi i u kondiciji, čuvajte se virusa. Pripazite na zglobove naročito ukoliko vežbate i imate naporne treninge. Regulišite ishranu. Pijte više vode.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: RAK

Početak godine najviše pogoduje Rakovima koji se bave ugostiteljstvom ili nekim vidom zabave. Nasuprot njima, Rakovi koji posluju sa inostranstvom i imaju inostrane klijente već u startu godine očekuju otežanja. Već je proleće druga priča. Mnogi Rakovi će doživeti procvat na poslovnom planu. Stiže i podrška saradnika i partnera u poslu. Pred samo leto, ulazite u dobar period za jačanje i građenje poslovnih kontakata. Leto nosi mogućnosti za nove poslovne saradnje i partnerstva, koja se mogu pokazati vrlo profitabilno. Jesen i zima se očekaju sa stabilnim poslovanjem. Polje finansija je dobro sve do leta. Na leto se očekuje jedan krizni period. Ne zalećite se u ovom periodu. Smanjite troškove i ne uzimajte kredite ni novac na zajam. Na jesen je pametno izbegavati rizične finansijske poteze. Sve do novembra meseca se suzdržite od finansijskih ispada i svedite svoje troškove na neophodne.

Rakovima u vezi/braku situacija je stabilna na samom početku godine. Ljubav će vam biti veoma važna u ovom periodu. Do proleća ćete imati ljubavni sklad. Na proleće se mogu očekivati nesuglasice u ljubavnom odnosu, pa ćete morati da pravite ustupke. Leto puno dinamike i promenljive atmosfere. Na jesen se vraća ljubavna harmonija u vaš život, koja će vas pratiti do kraja godine. Slobodni Rakovi od početka godine su u potrazi za idealnim partnerom. Želećete s nekim da se skrasite i to na duže staze. Kako ćete upoznavati puno osoba, ulazićete u razne avanture. Iako nećete biti sigurni da li je to to, s jednom osobom ulazite u vezu. Ipak, nećete biti ispunjeni. Na jesen vas očekuje partner koji će ispunjavati skoro sva vaša očekivanja.

Rakovima se preporučuje zdrava ishrana i fizička aktivnost. Šetajte. Imaćete periode kada ćete biti osetljivog zdravlja, naročito na proleće i leto. Radite na pojačavanju periferne cirkulacije. Na jesen će se zdravstveno stanje stabilizovati. Jedite laganu hranu. Meso i mlečne proizvode unosite umereno.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: LAV

Početak godine je dobar za Lavove na nadređenim pozicijama. Imaćete priliku da ostvarite bolju komunikaciju sa kolegama i podređenima na poslu, što će popraviti i poslovanje. Ipak, Lavovima sa poslovnim partnerima neće ići lako komunikacija. Moraćete da nalazite kompromise kako biste mogli da rešavate zajedničke projekte. Na proleće možete, ukoliko želite, pokrenuti nove poslove, samo se pripremite na nestabilan period i rešavanje raznih sitnica. Leto vam je ispunjeno novim izazovima. Naučićete da je bolje raditi timski i saradjivati sa partnerima i saradnicima. Jesen će vas takođe usporavati u realizaciji poslovnih poduhvata. Ipak, do kraja godine ćete se stabilizovati na poslovnom planu. Finansije će biti dobre već na startu godine. Očekuje vas lep priliv novca i prihodovanje na proleće. Uspeh je zagarantovan ukoliko se bavite nekretninama. Proleće može biti promenljivo. Leto donosi stabilne finansijske tokove. Na jesen vam se preporučuje da ne ulazite u mutne poslove. Krajem godine pripazite na troškove.

Lavovi u vezi/braku početkom godine biće posvećeni partneru i porodici. Izlazite sa voljenom osobom, putujte kad god vam se ukaže prilika, nadjite zajednička interesovanja i trudite se da budete što više zajedno. Leto i jesen vam donose suočavanje sa problemima koje već duže vreme izbegavate da rešite. Ukoliko se potrudite oko partnera, jesen je odličan period da vašu vezu podignete na novi viši nivo. Slobodni lavovi će biti tokom cele godine zavodljivi. Kako ćete i sami biti svesni toga, trudićete se da uvek izgledate doterano. Bićete raspoloženi za avanture i slobodne veze. Ipak na leto upoznajete osobu s kojom ćete imati veoma jaku konekciju. Iako će sve početi kao lagana priča, do kraja godine ćete se obresti u ozbiljnoj vezi.

Lavovima će prijati svaki vid aktivnosti, naročito šetnja. Hladno vreme iskoristite za planinu i svež vazduh, a na leto će vam ipak više goditi morska klima. Lagano se hranite. Izbacite prerađevine.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: DEVICA

Vrednim devicama predstoji uspeh na samom početku godine. Kroz kreativnost i dobru organizaciju sledi vam prosperitet na poslu, naročito ukoliko ste u polju zabave ili trgovine. Proleće je dobro za sklapanje novih poslovnih partnerstava. Na leto ćete imati dobre šanse za poslove sa inostranstvom. Leto, međutim, nije dobro za saradnju sa kolegama ili sa kolektivom ukoliko ste nadređeni. Od jeseni kreće period za nove poslovne ideje, za koje ćete uspeti da se izborite. Kraj godine nosi nove poslovne mogućnosti i napredovanja. Što se tiče finansija, na samom startu godine stiže novac posebno kroz polje trgovine ili komunikacija. Proleće nije dobro za rizikovanje po pitanju finansijskih ulaganja. Ne izlećite se previše. Prištedite u drugoj polovini godine. Jesen je dobra za rešavanje problema na polju finansija.

Device u vezi/braku će na početku godine više vremena posvetiti voljenoj osobi. Provodićete više vremena zajedno, bićete srećni i voljeni. Proleće je promenljivo i za vaš emotivni odnos. Izbegavajte laži i prevare. Budite taktični u odnosu. Na leto se odnos vraća opet u normalne tokove. Jesen vam je naklonjena, bićete posvećeni partneru, a ukoliko imate i decu ovo je period kada ćete biti privrženi domu i porodici. Slobodne device osećaju potrebu da pronađu partnera s kojim bi bile u stabilnoj i ozbiljnoj vezi. Sreća je na vašoj strani. U prvoj polovini godine ćete upoznati osobu s kojom ćete postepeno ući u vezu, a kako bude godina odmicala, na izmaku iste možete početi i zajednički život.

Device će paziti na svoje zdravlje. Bićete fizički aktivni, hranićete se zdravo i osećaćete se fit. Ovaj period će potrajati do leta, kada bi moglo da dodje do pada imuniteta. Na jesen se vraćate u top formu. Iako ćete se hraniti prilično dobro, izbegavajte brzu hranu. Unosite dovoljno proteina.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: VAGA

Vage koje se bave privatnim biznisom ili rade od kuće očekuje uspeh na samom početku godine. Naročito dobar period za osobe koje rade sa decom, omladinom ili nekim vidom kreativnog posla. Na proleće se pozabavite oko zajedničkih planova sa svojim saradnicima i partnerima. Neka poslovna priča vam neće odgovarati, pa ćete prekinuti poslovni odnos. Istovremeno će vam se otvoriti vrata za novi. Leto vam nije naklonjenu za saradnju i poslovne saradnike. Početak jeseni će biti dobar kako za ličnu promociju tako i za sve vidove marketinga. Kraj jeseni i zima pogoduje poslovima iz oblasti trgovine, saobraćaja i komunikacije. Finansije će vam biti stabilne naročito na početku godine. Ne zalećite se sa investiranjem. Proleće je dobro za nove prilive novce, nova planiranja kako da se uvećaju prihodi, ali i nove rizike na ovom polju. Od leta do kraja godine, promenljivo na polju finansija, pa vam se preporučuje da akcenat stavite na naplatu svih svojih potraživanja. Do kraja godine se potrudite da vam finansije budu stabilne.

Vage u vezi/braku period na samom početku godine treba da iskoriste da više vremena provode sa svojim partnerom, kako biste poradili na komunikaciji i ostvarili odnosno povratili bliskost u odnos. Koristite slobodno vreme kako biste otputovali negde bar na vikend. Leto vam donosi nova uzbuđenja na polju ljubavi. Potrebno je da se fokusirate na odnos sa voljenom osobom i da je ne zapostavite. Kraj godine nosi i stabilizaciju na polju ljubavi. Slobodne vage će biti slobodne do proleća, kada se očekuje otvaranje nove emotive priče. Nova veza će se lepo razvijati sve do leta, kada vas očekuje prva kriza. Ukoliko je prevazidjete očekuje vas jedna lepa i stabilna emotivna priča koja može da traje.

Zdravlje će vas služiti dobro tokom cele godine. Obratite više pažnje na hladno vreme i na velike vrućine. Kretanje će vam značiti za opšte zdravstveno stanje. Hranite se zdravo. Izbegavajte šećer naročito namirnice bogate šećerom.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: ŠKORPIJA

Škorpijama sledi dobar poslovni start 2018.godine. Uspeh vam je zagarantovan, naročito ukoliko se bavite pregovaranjem ili u ovom periodu morate odn. želite da pregovarate u vezi posla kojim se bavite.Ovo je takođe period kada bi morali da obratite pažnju na administraciju i vođenje knjiga, kako ne biste imali problem sa inspekcijama. Proleće i leto su dobri za novu poslovnu saradnju. Na leto očekujte da sve teče usporeno, što će vas nervirati, ali sa nekim obavezama ćete biti u zaostatku. Jesen i zimu ostavite za rešavanje nerešenih poslovnih pitanja sa poslovnim partnerima. Ukoliko želite da uložite novac, uložite ga u trgovinu i to već na startu godine. Rizikujte ali umereno. Finansije će se stabilizovati, ali pripazite naročito ukoliko vodite privatni biznis, stvari se mogu zakomplikovati, sve zbog lošeg vodjenja knjiga. Na jesen će se stvoriti okolnosti za uvećanje budžeta i za dobre investicije.

Škorpije u braku/vezi uživajte sa svojim partnerom na početku godine. Ojačajte odnos. Stiže burno proleće. Nesuglasice koje već postoje, doći će do izražaja u ovom periodu. Odnosi će zahladiti. Do leta će se situacija samo komplikovati. Ni u porodicama neće biti niša bolja slika. Do jeseni nas očekuju veliki izazovi. Od oktobra stiže poboljšanje. Slobodne škorpije takođe će poželeti mirnu luku i ozbiljnu vezu. I neko već postoji za ovu priču. Osoba koju ste upoznali skoro, dobra je prilika da se ostvari lepa veza. Veza će i biti skladna do leta, kada može doći do raskida usled nesuglasica. Medjutim, ovo nije konačno, pomirenje je moguće na jesen, ali će se tu umešati i neka osoba iz prošlosti koja bi takođe želela novu šansu.

Zdravlje je dobro. Jak imunitet i dobra kondicija. Osetljivi ćete biti u letnjem periodu. Zdravo se hranite i ne brinite. Čuvajte stomak. Izbegavajte slatkiše.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: STRELAC

Na početku godine pažljivo planirajte i dobro se organizujte. Čuvajte se ogovaranja. Skoncentrišite se na poslovnu konkurenciju. Neće vam biti lako, mnogi vam zavide i zato širom otvorite oči i čuvajte leđa. Nemojte brljati kako ne biste davali povoda onima koji žele da vam vide ledja i koji bi hteli da vas poslovno poraze. Biće potrebno da poboljšate posao, naročito ukoliko se bavite delatnostima koje zahtevaju kreativnost od vas. Radite na poslovnoj ponudi ukoliko se bavite privatnim biznisom, posebno u oblasti turizma i ugostiteljstva. Tokom leta se potrudite da rešite sve što vučete iz prethodnog perioda. Jesen i zima donose stabilizaciju i napredovanje na poslovnom planu. Finansije su stabilne početkom godine. Imaćete nove ideje kako da investirate novac. Proleće donosi promenljivost na ovom polju. Tada je dobro da prištedite i da ne ulazite u nove investicije. Leto je dobro za popravljanje investicija. Potrudite se da u ovom periodu naplatite sve što možete. Na jesen i zimu mirujte, ne srljajte s novcem.

Strelčevi u vezi/braku tokom cele godine osećaće toplu atmosferu. Početak godine je obojen dobrim raspoloženjem, kraćim putovanjima i uživanju sa partnerom. Proleće je dobro za planiranje novih zajedničkih dešavanja. Leto iskoristite da odete zajedno na letovanje u inostranstvo. Jesen i zima će proteći uz voljenu osobu, koja će biti zahvalna što ste prepoznali da ste joj potrebni. Slobodni strelčevi na proleće upoznaju osobu koja će im se dopasti. Kako ćete i sami imati puno interesenata, pažljivo birajte. Leto će proteći u povratku bivše ljubavi u vaš život, sreća ovo neće trajati. Jesen je kao stvorena da upoznate osobu s kojom ćete ući u jednu lepu vezu koja će da traje. U medjuvremenu klonite se tajnih ljubavi.

Zdravlje će na početku godine biti stabilno. Proleće vam može doneti psihosomatske smetnje. Leto će vam prijati, naročito ukoliko budete bili malo na planini malo na moru. Pijte više vode. Izbegavajte brzu hranu. Unesite i po koju voćku u organizam.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: JARAC

Jarčevi će zablistati već na samom početku godine. Bićete u prvom planu. Zvezde su vam naklonjene i sve je na vašoj strani, kako bi mogli da se dokažete u ličnom promovisanju kao i na rukovodećim mestima. Proleće vas neće toliko maziti. Biće tu poteškoća naročito u vezi sa dugoročnim poslovnim projektima. Dešavaće se i da probijate rokove. Nećete biti zadovoljni. Pozno proleće nije naklonjeno ni kada su finansije u pitanju. Ne ulazite u nova finansiranja projekata. Leto je obeleženo partnerstvima. Sklopićete nova, učvrstiti stara, a neka ćete i prevazići. Ukoliko budete u mogućnosti da se poslovno razvijate, upišete kurs ili odete na seminar, naučite neku veštinu, samo napred. Jesen će biti u znaku poslovne saradnje i teškoća koje se mogu javiti na tom polju. Ukoliko želite da investirate rano proleće je idealan period. Prva polovina godine obeležena je uvećanjem kapitala odn.smišljanjem najboljeg načina za to. Leto neće biti povoljno za finansije, ali se ne sekirajte u jesen ulazite sa stabilnim finansijama, a do kraja godine ste u plusu.

Jarčevi u braku/vezi koliko god voleli svog partnera, koliko god vam prijao vaš kutak i to što ste voljeni, nećete biti mirni. Biće vam potrebno nešto novo, nešto da razbije monotoniju koju ćete početi da osećate u odnosu. Potrudite se da steknete nova zajednička interesovanja i hobije. Tokom godine će i partner biti promenljivog raspoloženja pa će vaš odnos nailaziti na poteškoće i zapadati u krizu. Ipak jesen i zima vam vraćaju harmoniju. Slobodni Jarčevi će imati mogućnost da započnu novu priču. Već na samom početku godine upoznajete osobu, koja će vam delovati privlačnije od mnogih koje ste upoznali ili bili u vezi do tad. Upornost se isplati. Uz mnogo truda i strpljenja, koje su vaše najjače osobine, smeši vam se jedna lepa veza na duge staze. Samo lagano i ne odustajte.

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno tokom godine. Ipak fizička aktivnost će biti neophodna. Tokom proleća i jeseni će biti perioda kada će vam zdravlje biti osetljivo. Izbegavajte začinjenu i brzu hranu. Hranite se izbalansirano. Smanjite testenine, a pojačajte proteine.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: VODOLIJA

Vodolije će startovati odlično na samom početku godine. Bićete zadovoljni. Saradnja sa klijentima će biti dobra, a proleće vam donosi početak pregovora oko novih poslovnih projekata. Kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate, u vezi s novim projektima, pre samih pregovora, potrebno je da napravite dobru strategiju. Neće vam biti lako, pa se naoružajte dobro. Početak leta donosi nova učenja. Naučićete da su kompromisi deo politike poslovanja, naročito onog uspešnog. Leto će biti puno iskušenja i za one Vodolije koje su na vodećim mestima ili su pak svoje gazde i imaju sopstveni biznis. Period učenja i za lični nastup. Jesen će vam biti naklonjena, a kraj godine ćete dočekati uspešno, zahvaljujući mudrom poslovanju iz prethodnog perioda. Finansije će biti stabilne, a ukoliko proširite svoje poslovanje možete očekivati i dobit. Na proleće se mogu očekivati veći izdaci, možda i gubitak, koji je posledica loše vodjene administracije. Leto je dobro za naplatu sopstvenih potraživanja i rešavanja starih stvari koje se talože godinama. Jesen i zima donose stabilnost na polju finansija.

Vodolije u vezi/braku će biti uz partnera na samom početku godine. Spremni ste da ugodite partneru i da mu stavite do znanja da volite njegovu posvećenost. Na proleće ćete osećati potrebu da vladate u vezi. Čuvajte se tajni. U drugoj polovini godine, biće teško i osećaće se to u vezi. Jesen i zima donose više zajedničkih aktivnosti. Slobodne vodolije će biti, kao i uvek, zainteresovane za izlaske. Nećete želeti dugu vezu. Potrudite se da ne ulazite u tajne veze. Sredina proleća donosi vam poznanstvo sa neobičnosm osobom. Ukoliko udjete u emotivnu vezu, biće idealno sve dok ne bude prevelikih očekivanja.

Zdravlje je stabilno tokom cele godine . ukoliko budete redovno vezbali i hranil se zdravo. Sredina leta će biti promenljiva, a zdravlje osetljivo. Jedine vise voća i povrća. Unosite više voća i površa. Pijte vse tečnosti, posebno vode.

Godišnji horoskop za 2018. godinu: RIBE

Ribama stoji uspeh u 2018.godini, posebno na početku godine, sa inostranim kolegama i saradnicima. Ukoliko ste u delatnostima iz prosvete odn. u vezi s njom, očekuje dobit. Proleće nosi uspeh onima koji se bave trgovinom. Pozno proleće donosi iznenadnu novu saradnju, moguće i partnerstvo, ali biće tu i novih učenja i izazova. Čuvajte se konkurencije, naročito širenja dezinformacija. Leto je dobar period da obnovite stare kontakte, naročito saradnju sa onim klijentima koji su se pokazali pouzdano. Jesen vam donosi napredovanje u karijeri. Početak godine je dobar za finansije. Imaćete dobre prilive nova. Početak proleća donosi opet poteškoće u dogovoru, što vas može oterati u minus. Jesen je dobra za napredovanje u karijeri. Od septembra je dobar period za napredovanje u poslu. Uspećete da uvećate svoje novčane tokove , pa ćete moći da ispunite svoje finansijske planove.

Ribe u braku/ vezi očekuju putovanja sa svojim partnerom. Iako ćete ući vedri u 2018.godinu, već na proleće vas očekuju razmirice. Potrudite se da nadjete kompromis. Leto vam takodje nije naklonjeno, s toga se nikako ne upuštajte u tajne veze i potrudite se da budete iskreni, jer sve drugo vodi u sukob. Jesen vam vraća potrebnu harmoniju. Slobodne Ribe će poželeti da budu u vezi. Moraćete da se potrudite. Izlazite među ljude, trudite se da upoznajete osobe na mestima gde se često krećete. Jesen će doneti novu ljubav. Potreban vam je neko s kim osećate jaku konekciju po svim pitanjima. Ostvarićete vezu kakvu želite tek na jesen, zimu.

Zdravlje je na početku godine promenljivo. Ribe će biti sklone prehladama. Imunitet vam je u padu. Slaba vam je cirkulacija. Starije Ribe će naročito imati problem sa reumom. Proleće će vam pogodovati za jačanje imuniteta. Leto će vam značiti za promene klime. Hranite se zdravo.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...