Astrologija

Godišnji horoskop za 2017.

Šta Vas očekuje u 2017.godini? Pročitajte Godišnji horoskop i saznajte preporuke koje Vam daju zvezde

Godišnji horoskop za 2017. godinu: OVAN

U ovoj godini motivisani ste da nastavite istim tempom, jer se trud konačno isplaćuje. Ovo je godina u kojoj morate doneti neke važne odluke, u vezi sa poslom i privatnim životom. Ova godina je prekretnica, na raskršću ste puteva, pa morate odlučiti kuda dalje. Dobro razmislite da se ne pokajete u budućnosti. Mnogi Ovnovi će poželeti da se ostvare u inostranstvu.

Sreća prati hrabre. Dragi Ovnovi vi ste jedan neustrašiv znak, rizikujte na poslu, videćete da je ponekad bolje iskočiti iz okvira zvanog ušuškan život. Slušajte sebe, ne slušajte one koji vam savetuju igru sigurnim kartama, jer ovo je vreme za heroje kao što ste vi. Isplatiće Vam se trud, pa će te konačno moći da priuštite sebi (i porodici, ako je imate) mnoga zadovoljstva koja odlažete. Biće puno ponuda, pa se može desiti da radite punom parom na više frontova.

Ljubav cveta. Strastvena godina očekuje Ovnove. Zauzetima će biti lako da pokažu emocije partneru. Nekim Ovnovima ovo je godina u kojoj će reći DA i konačno uploviti u bračne vode. Ovnovi koji žele da se ostvare kao roditelji, biće blagosloveni prinovom. Slobodni će upoznati novu osobu, izlaziće na nova mesta i steći nove prijatelje.

Ove godine, živite u trenutku, ne jurcajte, ne iscrpljujte se. Budite umereni. Ova godina je dobra i za fizičku aktivnost, pa se aktivirajte, videćete sve blagodeti koje donosi bavljenje sportom. Pre svake fizičke aktivnosti, prvo se zagrejte, kako biste sprečili povrede. Unosite dovoljno tečnosti.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: BIK

Morate naučiti da se prilagođavate. Niste skloni promenama, što vam može naškoditi. U ovoj godini možete očekivati profesionalni napredak, ali samo ako naučite da diplomatijom rešavate probleme. Umesto da drugima ukazujete na greške u radu, predložite bolji način za rešavanje poslovnih izazova. Jupiter će tranzitom kroz vaše 6. polje doneti više vere u posao koji obavljate, kao i veći priliv novca. Širite znanje u ovom periodu, biće blagodeti od toga. Profesionalno se edukujte, trudite se i ne čekajte da Vam prilike dođu, stvorite ih sami. Ako želite poslovnu promenu, sada aplicirajte za bolji posao. Jupiter Vam nudi da budete zadovoljni na mestu na kome radite. Štednja je imperativ u narednom periodu, što će vam Saturn u 8. polju i omogućiti.

Bikovi, ako ste zauzeti, dobro razmislite da li je nužno upuštati se u aferu. Odnosi sa partnerom su zahladneli, ali probajte da shvatite da je partner možda nezadovoljan načinom na koji ga tretirate, bilo da to radite svesno ili ne. Imajte takta, probajte rešiti ovu privremenu situaciju, da ne postane trajna. Slobodni Bikovi: družite se, ali  budite tolerantniji prema prijateljima, jer će imati raznih ispada tokom godine.

Što se zdravlja tiče, Bikovi su puni energije u nastupajućoj godini, ali pazite da ne preterate. Hodajte, vežbajte, planinarite, bavite se biciklizmom i koliko god vam se učinilo da je sve sjajno, držite se svog rasporeda u ishrani i vežbanju, negujte i ulažite u sebe. Vi ste sami sebi najbolja investicija.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: BLIZANCI

Vaša planeta Merkur, čini vas pragmatičnim, ali i nervoznim osobama, pa vam savetujem strpljenje, planiranje i trezvenost prilikom donošenja važnih i korenitih promena u 2017. godini. Za vas je 2017. godina finansija, pa sa posebnom pažnjom postupajte na finansijskom planu, jer, iako vas čeka povoljna godina, ne smete zanemariti mogućnost povremenih uspona i padova, s toga polako prilikom investiranja u posao. Kako vam prethodna godina nije bila blistava, u ovoj godini, uz malo ozbiljnosti mogli biste da ostvarite zavidne rezultate, naročito ako radite sa strancima.

Povoljan period za novu ljubav, ukoliko ste slobodni. Izlazite na nova mesta, ne tražite ljubav medju prijateljima, jer Vas očekuje ljubav na prvi pogled, veza sa osobom koja je nova za Vas. Onima u vezi dešavaju se promene koje će doneti boljitak. Ako želite proširenje porodice ovo je pravi period.

Pazite i negujte svoje telo, jer iako pucate od zdravlja, nemojte zanemarivati sebe. Pripazite, takođe, na svoje mentalno stanje. Spavajte uredno. San Vam je potreban.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: RAK

Do sredine januara, pripazite na odnos sa pretpostavljenima. Iako sad mislite da je posao i karijera sve, to ne čini ceo Vaš život. Puni ste energije, pa je iskoristite za započinjanje novih poslova. Uspešno ćete savlađivati sve promene koje vas očekuju u 2017. godini.

Rakovi u vezi biće strastveniji nego inače. Volećete partnera i on Vas, čini vam se više nego inače. Puni ste energije pa ćete istu preneti i u vezu, koja će obilovati strastima. Slobodne Rakove očekuje nova ljubav. Društveniji ste nego što je to uobičajeno za Vas, pa ćete lako sklopiti neka nova prijateljstva.

Kako ste u ovoj godini puni energije, trošite je, vežbajte. Kao što negujete svoj duh, negujte i svoje telo. Iskoristite višak energije.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: LAV

Puno posla očekuje Lavove u ovoj godini. Iskoristite sve poslovne prilike i ne brinite o finansijama, sve ćete naplatiti. Sve što uradite u ovoj godini, isplatiće se na duže staze. Neki Lavovi, koji su u dobrim odnosima sa svojim pretpostavljenima, mogu dobiti unapređenje. Ostali neka porade na ovom odnosu.

Nije sve u poslu. U vezi, Lavovi ozbiljnije nastupaju i veza samim tim postaje stabilnija i polako sve ide na bolje. Lavovi u dugoj vezi mogu se odlučiti na zajednički život ili brak. Ipak, ako planirate trudnoću imajte strpljenja. Svakako, ovo je godina u kojoj ćete bolje spoznati svoj odnos, pa i samog partnera. Ako ste slobodni, neko prijateljstvo bi lako moglo prerasti u ljubav.

Imaćete zdravstvenih uspona i padova. Jačajte telo kada imate energije, ostalo vreme se odmarajte, samo čuvajte se lenstvovanja, skloni ste mu.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: DEVICA

Device su uvek spremne da rade. Niko vam ne može ništa kada vi zacrtate neki cilj. Na početku godine vas očekuje puno posla, ali kako godina bude odmicala tako će i posao jenjavati. Finansije su vam uvek bitne, pa ćete vredno raditi kako bi ste bili finansijski stabilniji.

U ljubavi vam je sve nešto drugačije. Device u vezi stvari vide ozbiljnije i osećaju partnera intenzivnije. Slobodne očekuje nova veza, koja može imati temelje u prijateljstvu, a može se raditi i o potpuno novoj osobi. Ljubav svakako nosi promene.

Stres će biti obeležje ove godine, pa se morate više odmarati. Retrogradni Merkur može unositi haos i nemir u vaš privatni život, pa povedite računa o odnosima s bližnjima. Uvedite promene i na temu vežbanja. Joga je sjajna u otklanjanju stresa. Probajte je.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: VAGA

Vagama na poslu slede učenja i usavršavanja. Vage vole da uče, uvek nešto novo. Ova godina je sjajna za učenje i dodatno usavršavanje. Vagama savetujem da na poslovnom planu ne donose nagle odluke, već da uvek dobro razmisle o svemu. Umereno trošite, naročito ako niste baš u povoljnoj finansijskoj situaciji.

Slobodne Vage očekuje nova, verovatno prava ljubav. Međutim, ako ste prekinuli neku vezu, vreme je da krenete dalje. Ne može vam ući niko nov, dokle god ne zatvorite stara vrata. Zato se više ne osvrćite, već hrabro krenite napred. Ovo je vaša godina. Zauzetim Vagama savet, prestanite sumnjati u svog partnera, jer će i  on onda sumnjati u Vas. Sumnja ne vodi ničemu. Posvetite se jedno drugome, a ako želite prinovu, počnite da radite na tome.

Vage bi morale da pripaze na ishranu, kao i da se posvete rekreaciji. Ako imate neki hobi, ovo je godina u kojoj bi mogli da se posvetite svojim hobijima. Svakako ovo je godina u kojoj Vam energije neće manjkati.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: ŠKORPIJA

Na poslu, Škorpije će raditi više nego prethodnih godina,  ali rad će se isplatiti. Samo se skoncentrišite i uspeh neće izostati. Kako će biti više posla, biće i više novca. Ovo je godina štednje, pa štedite za crne dane. Savet: budite ljubazniji prema svojim kolegama i poslovnim saradnicima.

Slobodne Škorpije očekuje nova ljubav. Moraćete izaći iz svoje konforne zone i biti manje misteriozni.  Savet za Škorpije koje su u vezi:  budite otvoreniji s partnerom. U sexu uzbudljivo, naravno, bilo da je u pitanju nova ili stara veza. Naučite da slušate, kako bi shvatili potrebe svog partnera.

Imaćete energije na pretek, pa se bacite na sport, ako već ne vežbate. Generalno, u ovoj godini biće energije na pretek, pa ćete se osećati bolje nego inače. Savet, izbegavajte stresne situacije. Samo se opustite, naučite tu veštinu.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: STRELAC

Posao će vam oduzimati puno energije, biće zahtevniji nego što ste navikli. Završavaćete puno poslovnih projekata. U ovoj godini morate imati i jaču koncentraciju na poslu. Bez nervoze i ne gubite živce. Mnogi Strelčevi naći će se i pred novim poslovnim izazovima. Više posla, više i novca. Novcem mudro raspolažite.

Poslovne odluke ćete donositi teže, dok će u ljubavi one ići znatno lakše. Ako ste slobodni ovo je vaše vreme za akciju. Može se desiti i pomirenje sa bivšom ljubavi. Savet za Strelčeve u vezi: budite strastveni, živite u sadašnjosti, ne mislite o prošlosti. Ono što je još važnije budite dosledni i verni sebi. Ako ste u zajednici i želite prinovu, ovo je divan period za to.

Ova godina je iscrpljujuća za Vas. Odmarajte se. Ako se bavite sportom, zagrevajte se i na taj način izbegnite moguće povrede. Pripazite na ishranu. Trudite se da ostanete u formi.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: JARAC

Naporno ćete raditi i činiće vam se da se sve vrti oko posla. Ova godina će Vam doneti puno kreativnih ideja, pa se nemojte libiti da ih iskoristite na poslu. Iako ćete više razmišljati o novcu, na finansijskom planu se stvari neće desiti preko noći. Okrenite se zato štednji. Naporan rad doneće i puno bonusa, a moguće je i unapređenje.

Jarčevima u ovoj godini ljubav nije u prvom planu. Jarčevi u vezi biće u mirnom periodu. Ipak, ako ste grešili, naučite da priznate svoje greške. Ako ste slobodni, moraćete uložiti napor da biste ušli u novu vezu. Moraćete raditi i na sebi, pokazati osećanja i biti iskreni.

Energija će varirati, pa ćete na zdrastvenom planu osećati uspone i padove. U jednom periodu bićete puni energije, dok će već u sledećem momentu doći do iscrpljivanja. Više spavajte, uredno se hranite. Pripazite na kilažu.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: VODOLIJA

Ove godine moraćete više raditi, kako biste nadoknadili sve iz prethodnih godina. Ozbiljnije pristupite svojim poslovnim obavezama, kako biste se i finansijski obezbedili. Budite kreativni i bez straha svoje ideje izlažite na poslu. Pripazite na novac, kako se ne biste našli u problemima. Družite se s kolegama kako biste sebi olakšali dane na poslu.

Slobodne Vodolije mogu se obreti u vezi sa prijateljem, jer će početi osećati nešto više. Vodolije u vezi postaće ozbiljnije, mada zadržite svoju spontanost i opuštenost. Ako znate šta želite, neće biti problema. Vodolije će takođe imati više potrebe da svoje slobodno vreme provedu u krugu porodice.

Opuštajte se što više. Ovo nije godina za naporne vežbe. Hranite se zdravo. Ako ste skloni vegetarijanstvu, ovo može biti godina u kojoj ćete preći na ovaj režim ishrane. Svakako se potrudite da ostanete u dobroj formi. Ne dozvolite sebi da se dosađujete, to niste vi. Probajte nešto novo.

 

Godišnji horoskop za 2017. godinu: RIBE

Posao će biti dinamičan ove godine, pa će i dani prolaziti brzo. Imaćete pregršt novih ideja, koje će se dopasti kako vašim poslovnim saradnicima, tako i nadređenima. Ovo je period kada će Vaš poslovni i društveni život biti isprepletan, pa ćete se družiti i graditi nova prijateljstva na poslu. Pripazite na novac, da ne dođe do nekih propusta. Pratite svoje finansijske tokove, odnosno gledajte gde Vam novac odlazi. Ako budete previše trošili, možete ostati bez novca baš kad Vam bude najviše  potreban. Probajte deo i da stavite na stranu.

Ovo je godina u kojoj ćete biti osetljiviji, pa ćete svoja osećanja pokazivati čak i novim osobama u svom okruženju. Ukoliko ste slobodni, privućiće te mnogo osoba u svoj život, među njima i novog partnera. Ukoliko ne želite nešto ozbiljnije, ova godina će biti burna i prepuna avantura. Ako ste u vezi, vreme je za promene. Uvedite novine u vašu vezu. Uživajte u svakom trenutku sa partnerom. Vreme je i za romantično putovanje. Ovo je dobra godina i za trudnoću.

Ovo je godina u kojoj ćete imati puno energije. Radite na sebi, bavite se meditacijom, posebno zbog vašeg mentalnog sklopa. Muzika će Vam pomoći da se opustite i suočite sa svim izazovima koje ova godina nosi. Uživajte u sadašnjem trenutku i ne opterećujte se sitnicama.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Juli

Mesečni horoskop za juli: OVAN U julu mesecu će se od vas tražiti da pravite kompromise, što vama nikako ne ide od ruke. Moraće...

Astrologija

Horoskop za Jun

Mesečni horoskop za jun: OVAN Početak meseca je dobar za organizaciju posla i za bolju komunikaciju sa kolegama i saradnicima. U p...