Astrologija

Božanstven decembar

autogram

Mislite da hladan decembar i vaterni Strelčevi ne idu zajedno? Varate se, ovo je mesec u kom se dešavaju čuda, a naša astrološkinja Ivana Sarić otkriva na koji način da dođete do njih…

Vizualizujte.

Jesen koja otkucava svoje poslednje dane. Vatra koja nas greje u hladnim noćima, tinjajući i razgaljujući nam dušu. Vera koja budi i donosi novi, bolji i sjajniji početak. Prijatelj koji nam se toplo osmehuje dok juri, galopira u još jednu pustolovinu. On je onaj koji je izumeo vizualizaciju. On snagom volje prenosi na javu svaku zamisao. To je STRELAC!
Šta je uopšte vizualizacija? Najjednostavnije, to je korišćenje mašte da bi se stvorilo željeno u životu.
Strelac je asketa i hedonista, ali uvek ostvari sve što naumi. Optimista, ili samo neko ko ima puno sreće, s vladarom znaka, Jupiterom, slažem se, rođen je pod srećnom zvezdom.
Međutim, postavite sebi ovo pitanje: koliko puta smo svojim negativnim mislima i sami doprineli neželjenom događaju?!
Strelac je slika i prilika čoveka koji odlično koristi veštinu zvanu – vizualizacija. Veština ili umetnost stvaranja pozitivnih slika u glavi je ono što bismo svi mogli da usvojimo od ovog toplog vatrenog znaka.
Najmoćnije što Strelčevi čine je što zaista veruju da mogu da promene svet, pa svoja sopstvena verovanja o prirodi života, ljudima i stvarnosti menjaju u nešto pozitivno.
Počnite da se ponašate u skladu sa tim verovanjem. Jedina ograničenja našem zdravlju, lepoti, energiji, vitalnosti i sreći proističu iz samoformiranih blokada, iz sopstvenog otpora lepoti života zasnovanom na strahu i neznanju.
Zračeći energiju ljubavi, stvaramo mesto za još veći prijem te energije.

Najvažnije je postaviti cilj.
Strelčevi su uvek na nekom putovanju. Uvek u potrazi za nečim novim, uvek u otkrivanju i pronalaženju, nesputani i energični sa jasno postavljenim ciljem, žele da uče, probaju i iskuse što je moguće više od života. Kod njih nema puno razmišljanja – vođeni su samo onim što sami zacrtaju.

Stvorite ideju, sliku, kao da ona već postoji i živi u sadašnjem vremenu.
Strelčevi uvek sanjare da se otisnu u svet, da menjaju ustaljene forme i obrasce ponašanja, da vole slobodno i nesputano. Oni su najveći pustolovi, oni koji sede u društvu i pričaju dogodovštine o kojima možete samo da sanjate. Ključ je što su oni već videli i pronašli sebe u tome.

Mislite pozitivno i svemu što činite dodajte jedan začin – pozitivnu energiju.
Naivni poput deteta, čistih misli, velikodušni, Strelčevi plene svojim entuzijazmom i predivnim osmehom. Otvoreni prema svemu, ponekad i previse direktni, ovo su ljudi koji nose u sebi plamen prosvetljenja. Jupiter je ipak vrhovni bog.
Ako budete imali želju (potrebno je posedovati stvarnu želju da imate ili stvorite ono što ste izabrali kao predmet vizualizacije), veru (što više verujete u odabrani cilj i mogućnost njegovog postizanja, to ćete ga lakše i postići) i ako prihvatite (morate biti voljni da prihvatite i uzmete ono što tražite) da ste zaslužili da krojite svoju sreću onako kako se vama prohte, na dobrom ste putu da svog Jupitera stavite u svoju službu.
Probajte da budete kao oni, vredi pokušati.

Srodni članci

Astrologija

Horoskop za Oktobar

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine Mesečni horoskop za oktobar: OVAN Prva polovina oktobra biće stresna za vas. Ovo je n...

Astrologija

Horoskop za Septembar

Mesečni horoskop za Septembar: OVAN Prva polovina septembra dobra je za uslužne delatnosti. Usmerite se ka tome, ukoliko vam poslo...